Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 ...Pana la urma nu suntem micile voastre jucarii,noi prestam servicii limitate in schimbul unei sume din cauza ca nu va fute nimeni sau nu gasiti ceva de futut. Norocosi sunt cei cu neveste acasa, dar si majoritatea dintre ei tot pe la noi vin. Pana la urma barbati in toata firea, dar degeaba. Pana la urma aceasta meserie e sa iti faci treaba pe care ai platit o si sa pleci . Conteaza foarte mult atitudinea pe care o are clientu fata de noi . Pentru ca daca tu esti dragut cu mine si eu sunt draguta cu tine si invers. Iar faptul ca in vara ai scris foarte frumos e datorita ca e eram la inceput si nu aveam anumite limite. Dupa argumentul" nu mai esti la fel cum erai vara trecuta" se datoreaza tot voua, deoarece nu suntem jucarii. ...Se pare ca unii oameni nu se maturizeaza niciodata.Tu esti colega lu' Giulia care statea tolanita pe canapea cand am plecat eu ?!?! DACA ESTI TU AIA, Valtoggle are dreptate 100%, numa cat te-ai uitat la mine mi-am dat seama. De aia am intrebat la intrare la cine am sunat, pt ca daca erai tu, plecam instant. Si raspunsul tau imi demonstreaza ca nu greseam.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 1.Stai prost cu notiunea timpului. 2.ti am spus sa nu te mai lipesti de mine ca ai parfumul intepator si fiind dimineata si abea trezita imi creeai o stare de greata si a trebuit sa fac 4 dusuri din cauza ta ca nu imi mai iesea mirosu, plus de asta sunt alergica.3. De plecat, ai plecat finalizat ca daca iti trageam teapa nici alea 20 de minute nu le mai stateai si plecai si neterminat.4. De stat, ai stat 20 de minute dupa ceas si te am intrebat frumos daca ai putea sa finalizezi in cateva minute .5. D.p.d.v. comportamentul tau este jalnic, deoarece ai inceput sa imi faci recenzii si sa vorbesti aiurea despre mine doar din cauza ca te am rugat sa finalizezi mai repede cu 10 minute din cauza parfumului si ca nu te am lasat sa te lipesti cu totul de mine .Prima, nu mi-ai raspuns la toate.A doua, eu nu am interes sa fac recenzii urate la o fata corecta.Colegii stiu ca le-am facut recenzii pozitive si lui Ema, destul de slab cotata aici, si chiar Satenei25, considerata de alti colegi "garista".Acum sa iti raspund.1.Cu notiunea timpului te asigur ca stau foarte bine, nu dau erori mai mari de 1-2 minute, dar la timp scurt nici atat. 2. Parfumul meu care ti-a provocat greata si a trebuit sa faci 4 dusuri sa scapi de el , se numeste Aventus Creed. Este printre cele mai echilibrate parfumuri barbatesti. L-am folosit pentru ca le place tuturor doamnelor pe care le cunosc ( si mie bineinteles). La ultimele doua fete la care am fost, am avut durate nete de 17-25 min, fara sa lesine de la parfumul meu. Daca e cazul o sa revin cu asta.3.De plecat am plecat finalizat, dar in 6 min, si cu ziua stricata.4.Dupa care ceas? nu ai avut nici un ceas. Doar prosteala tiganeasca . Pe o colega ta Ana, o tot intrebam, pe la 13min, 15 min, 17, cum stau cu timpul. Ultimul raspuns a fost "stai linistit, cand termini, termini". Din bun simt, zic eu ca nu am depasit vreo 22 min. Si apoi am mai stat si la cioace, vreo 5min,pentru ca m-a invitat, m-a servit cu un pahar de Cola. Puteam sa stau si mai mult dar am incheiat din bun simt.Ce interes as avea eu sa ii fac o recenzie proasta, sa zic Ana m-a presat sa plec la 6 min, cand eu am stat 20+? E exact la fel si la tine.5.Toata disputa noastra este despre alba-neagra cu timpul si despre nesimtirea si obraznicia fata de client. Recenzia mea este corecta, iar urmatoarele postari au venit tocmai ca sa iesi din carapace. Dar am crezut ca te vei scuza intr-un fel, si chiar poate ca vei avea o intentie de redresare, strict pe felia respectarii timpului. Nu mi-ai raspuns la toate. De asta le-am si numerotat. Nici aici nu iese socoteala. 2
francii Reputație: -2 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Apropo sunt sigura suta in mie ca daca nu plecai cu 10 minute mai devreme si stateai lipit de mine cu totul imi faceai recenzie de zeita, si plus de asta domnu" Moneyfucker" daca tot ai trecut pe aici si m ai vazut de ce nu mi ai spus nimic in fata, imi pare rau ca atunci cand ti am deschis nu te am intampinat cu un buchet mare de flori de esti asa deranjat ca stateam tolanita pe canapea.Daca tot ai fost aici puteai sa ramai 2 minute sa porti o discutie civilizata nu doar sa scrii pareri. Si in momentulde fata demonstrati cativa dintre voi ca purtati efectul de turma . Pana la urma daca tot faceti comentarii atat de rautaciose din cauza unui om dubios ca si comportament, nu stiu ce parere sa am de restul. Chiar sunt curioasa daca v ati intalnit in realitate unul cu celalalt sa va da ti seama daca chiar mai conteaza parerea celuilalt avand in vedere ca nu stiti care e dubios, care are probleme de comportament sau care e intreg la cap si barbat adevarat sa fie in atata masura sa comenteze despre sexul adevarat.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 nu te am lasat sa te lipesti cu totul de mine .Ai spus un adevar pe ziua de azi. Cred ca s-au aliniat planetele. Ori este luna plina. Nu m-am uitat.Oricum, e un inceput. PP. numele asta de francii, mie imi aminteste de niste postarile unor dulceturi (saizecii, optzecii). (Tu stiu ca esti fata scumpa, zic doar de denumire)
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 . Pana la urma daca tot faceti comentarii atat de rautaciose din cauza unui om dubios ca si comportament, nu stiu ce parere sa am de restul. Chiar sunt curioasa daca v ati intalnit in realitate unul cu celalalt sa va da ti seama daca chiar mai conteaza parerea celuilalt avand in vedere ca nu stiti care e dubios, care are probleme de comportament sau care e intreg la cap si barbat adevarat sa fie in atata masura sa comenteze despre sexul adevarat.Nu mi-ai raspuns la punctele 3-8 , sunt acuzatii de ale tale pe care le-ai bagat sub covor.Care sunt problemele mele de comportament? Enumerale te rog. Pe liniute. Ca sa inteleg de sunt si dubios.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Chiar sunt curioasa daca v ati intalnit in realitate unul cu celalalt sa va da ti seama daca chiar mai conteaza parerea celuilalt avand in vedere ca nu stiti care e dubios, care are probleme de comportament sau care e intreg la cap si barbat adevarat sa fie in atata masura sa comenteze despre sexul adevarat.Nu m-am intalnit cu nici o persoana de sex masculin de pe acest site.Doar cu de sex feminin. Acum imi dau eu seama ca sunt dubios, ca am probleme de comportament si ca nu sunt intreg la cap. Despre sexul adevarat sunt convins ca esti cu temele facute, (si ca puteai sa ma inveti ceva nou; acest ceva nou de care ai vrut sa ma inveti este sexul contactless, adica nu te lipesti, nu ma atingi, daca se poate nici penisul nu il introduci complet, ca sunt alergica la parfum).
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Dragutica, asta ramane intre noi, moonstone si alanalan sunt prietenii vostri? Nu ca ar fi adevarat, dar vad ca au urmarit topicul pana la ora 24. Si ca iti apar raspunsuri chiar daca esti mai mult disparuta de pe topic.Altfel sigur sunt baieti draguti.
francii Reputație: -2 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Ca sa iti rasp. La punctul 3.- tu aveai ziua deja stricata din inaintea mea, asta se vedea din comportamentu, gesturile si mimica fetei tale,plus ca orice nu iti spuneam si nu iti convenea deveneai usor irascibil. Semn ca deja "te trezisei cu fata la cearceaf".Punctul 8. - sigur, ti am multumit si data trecuta pentru recenzia frumoasa, dar personalitatea mea este calma si deloc intr un mod urat. Pacat ca stii si tu asta . Sunt total dezamagita de felul in care pot reactiona unii oameni atunci cand te comporti frumos cu ei cand apar anumite "probleme". In momentul de fata chiar ma faci sa imi para rau ca nu m am comportat urat cu tine pe tot parcursul timpului cat ai fost la mine. Si cu asta am incheiat discutia, nu am timp de pierdut cu o cearta care nu duce nicaieri.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Ca sa iti rasp. La punctul 3.- orice nu iti spuneam si nu iti convenea deveneai usor irascibil. Punctul 8.- sigur, ti am multumit si data trecuta pentru recenzia frumoasa, dar personalitatea mea este calma si deloc intr un mod urat. Pacat ca stii si tu asta . Sunt total dezamagita de felul in care pot reactiona unii oameni atunci cand te comporti frumos cu ei cand apar anumite "probleme". In momentul de fata chiar ma faci sa imi para rau ca nu m am comportat urat cu tine pe tot parcursul timpului cat ai fost la mine. Si cu asta am incheiat discutia, nu am timp de pierdut cu o cearta care nu duce nicaieri.-Nu stiu ce ar fi "orice iti spuneam". Nu mi-ai spus decat sa finalizez, de vreo 6 ori si ca nu poti in pozitia asta, si "e ultima pozitie". -Intradevar mi-ai multumit ca postarile de acum, in special prima adresata mie-la asta ca iti pare rau ca nu te-ai comportat urat, nu e cazul sa ai regrete, a fost suficienta teapa primita, mi-ai inseninat ziua Si eu te salut deocamdata. Dar nu definitiv. Nu puteai sa imi dai inapoi ziua pierduta decat intr-un singur mod. Dar am asteptat cam mult de la francii. Cand ai sa te muti din Iasi, daca am timp si te gasesc, vei aparea la de evitat in noua localitate si cu noul tau numar de telefon. Colegii din Iasi cred ca s-au lamurit. Daca nu, sa te viziteze, sa le arati "sex adevarat"
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Iar un PP.Vad ca au disparut moonstone si alanalan si a aparut Giulia.Chiar asteptam un feedback pozitiv de la moneyfucker, ma gandeam sa o vad saptamana viitoare.Dar am parfum alergen, sunt dubios, am probleme de comportament, si sunt de varsta a treia. Asa ca va pup dulce langa ureche pe amandoua. PP Va iubesc fara dus!!! 1
francii Reputație: -2 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Sa ti fie rusine, nici nu am ce discuta cu oameni ca tine. Nu stiu eu cum de m am coborat la nivelul tau si am continuat aceasta cearta de nimic.
giulia200 Reputație: 15 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Abtine-te la adresa mea pana ma vei vizita, pentru ca eu nu am nici o legatura cu ce se intampla in momentul in care esti clientul colegei mele 😉 1
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Nu stiu eu cum de m am coborat la nivelul tau si am continuat aceasta cearta de nimic.Bine ca stii macar alfabetul pe de rost.Tot nu mi-ai spus cu ce ti-am fortat limitele si unde a fost atitudinea mea nasoala, sau ce ti-am cerut urat.Intoarce-te putin in camera si aminteste-ti.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Sa ti fie rusine, nici nu am ce discuta cu oameni ca tine. Nu stiu eu cum de m am coborat la nivelul tau si am continuat aceasta cearta de nimic.Te rog sa dai filmul inapoi la momentul actiunii si sa enumeri toate acuzatiile:5.Ce inseamna "conteaza foarte mult atitudinea pe care o are clientul fata de noi"? Unde a fost atitudinea mea nasoala? Spune daca ti-am cerut ON, DT, FK, daca ti-am spus un cuvant jignitor, daca ti-am cerut o pozitie sofisticata.6. Ce inseamna" in vara nu aveam anumite limite"? Unde ti-am solicitat eu limitele? Concret.7.Ce inseamna unii oameni nu se maturizeaza niciodata? Nu am facut nici o gluma cu tine. Ti-am spus doar la sfarsit "Asa ceva nu se face la tariful tau". As vrea sa stie si colegele de ce sunt dubios si am probleme de caracter, de ce sa nu ma primeasca.Si citeste si recenziile mele la Ana si roxxy. Poti sa o recitesti si pe prima pe care ti-am facut-o tie.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Acum draguta, ca s-au scris toate astea, va trebui sa fii corecta cu timpul si actiunea, ceea ce nu iti sta in caracter. De aceea fac un pronostic, vei pleca in alta locatie si iti vei schimba telefonul. Dar eu tot mai astept si recenziile pozitive ale unor colegi. In teorie, oricine se poate schimba, in practica vom vedea.
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 va ca s-a activat și aplicația futaria. stiu ca imi voi lua înjurături. trebuie sa fii măcar un pic masochis sa scrii pe acest forumBoss, ai mancat o litera si te refereai la mine, cumva? Nu de alta, dar nu pot dormi daca e vorba despre mine.
dan1984 Reputație: 93 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 da, recunosc tot, am mâncat o litera. sunt un ticălos nenorocit. n-am ajuns sa trec cu BAC-ul. era vorba despre tine....
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Am gresit cu ceva fata de domnia ta?
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 da, recunosc tot, am mâncat o litera. sunt un ticălos nenorocit. n-am ajuns sa trec cu BAC-ul. era vorba despre tine....Doar un sfat. Poate este mai bine sa nu raspunzi. Se va deplasa discutia la cu totul altceva, ca si pe alte topicuri.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Boss, ai mancat o litera si te refereai la mine, cumva? Nu de alta, dar nu pot dormi daca e vorba despre mine.Cu permisiunea dumneavoastra!Eu aici am incercat sa fac cu farurile unor colegi despre niste defecte de caracter ale domnisoarei (fara prea mari sperante de indreptare, dar nu chiar nule). Ca sa nu pateasca ca mine.Daca vei umple 3 pagini cu lamuriri personale cu Dan, tot efortul a fost in zadar, se acopera esenta, este ca si cum unul seamana gazon si altul vine din urma si toarna asfalt.Rugamintea ar fi daca tii neaparat sa ai lamuriri de alta natura, poate va mutati pe discutii generale.Dar ca idee, cu totii mai facem ironii. Am facut si eu cu Baron, a facut si el cu mine, dar nu am ajuns la injuraturile pe care le-am citit pe la blonda sau ellen.Si tot ca idee, Dan mi se pare baiat bun. Poti sa pierzi un viitor prieten, pentru ce? Un cuvant pe topicul unei fete care nu doi bani pe client si servicii?Stima! 1
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Cu permisiunea dumneavoastra!Eu aici am incercat sa fac cu farurile unor colegi despre niste defecte de caracter ale domnisoarei (fara prea mari sperante de indreptare, dar nu chiar nule). Ca sa nu pateasca ca mine.Daca vei umple 3 pagini cu lamuriri personale cu Dan, tot efortul a fost in zadar, se acopera esenta, este ca si cum unul seamana gazon si altul vine din urma si toarna asfalt.Rugamintea ar fi daca tii neaparat sa ai lamuriri de alta natura, poate va mutati pe discutii generale.Dar ca idee, cu totii mai facem ironii. Am facut si eu cu Baron, a facut si el cu mine, dar nu am ajuns la injuraturile pe care le-am citit pe la blonda sau ellen.Si tot ca idee, Dan mi se pare baiat bun. Poti sa pierzi un viitor prieten, pentru ce? Un cuvant pe topicul unei fete care nu da doi bani pe client si servicii?Stima!Mancasem si eu un cuvant pe undeva, l-am adaugat.
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Nu dau 2 bani despre ce crezi tu si ceilalti despre mine, despre dan sau despre curvele astea doua de aici. Si tot ca idee, Dan mi se pare baiat bun. Poti sa pierzi un viitor prieten, pentru ce? Daca e baiat bun, care e problema lui de se ia de persoana mea, gratis? Concluzia, nu e baiat bun. Vrea operat la amigdale de catre mine. Cat despre bagaboantele astea doua, poti sa-ti porti razboiul personal si fara a limita altora accesul la discutii. Vezi sa nu faci o obsesie in a demonstra ce taraturi sunt astea doua coarde! Forumul asta nu mai e demult doar pentru recenzii, de aia si scriu atat de rar asa ceva.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Nu dau 2 bani despre ce crezi tu si ceilalti despre mine, despre dan sau despre curvele astea doua de aici. Atunci posteaza singur doua zile injuraturi. Se pare ca este singurul capitol unde ai diploma. Dar vezi sa nu te opresti. Vroiam sa te intreb pentru ce este forumul daca nu pentru informatii, critici, pareri , dar n-are nici un rost.
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Forumul e pentru ca unul gen 1984 sa aiba unde comenta inutil la adresa altora.Eu sunt genul ce reactionez, nu mai iau de alti curvari in mod inutil. Doar de curvele proaste si nesimtite ma iau.A, si de alea nasoale, ce au pretentii de dive.
Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Forumul e pentru ca unul gen 1984 sa aiba unde comenta inutil la adresa altora.Eu sunt genul ce reactionez, nu mai iau de alti curvari in mod inutil. Doar de curvele proaste si nesimtite ma iau.A, si de alea nasoale, ce au pretentii de dive.Eu sunt oleaca mai dinainte de 1984. Ti-am deschis topic pe discutii generale, sa ma poti injura si pe mine si pe cine vrei, sa te simti in largul tau. Eu nu sunt cu injuraturile, dar am mici surprize in tolba, ca orice prieten sa se simta bine.Stiam eu ca si fetele astea au un protector in eter. Iaca , le-ai scapat de mine. Ai un fratior mai mare in spate.Te rog anticipat sa dai drumu la banda acolo, nu aici. Zi ce vrei tu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum