Sari la conținut

0754554959 Francesca

Vizitator valtoggle

Postări Recomandate

Postat

Protector, zici?

Ba nene, esti pe nori, lasa dracului urgent ce fumezi!

Alte coarde pe facut bani pe repede inainte, cred  ca trebuie sa plece undeva si au nevoie de malai cat mai mult in timp cat mai scurt, de aia nici nu le mai intereseaza parerea curvarilor pe termen lung.

Vizitator valtoggle
Reputație: 0
Postat

Protector, zici?

Ba nene, esti pe nori, lasa dracului urgent ce fumezi!

Am zis protector in eter, adica cineva acolo sus le iubeste. Plecand de la ideea ca una se chinuie de 2 zile sa sa-mi demonstreze ca 30 min = 6 min si nu a reusit sa imi inchida gura, sa scape de mine. Da de unde sa stii ce semnifica eter?

Si te-am rugat sa-ti bagi dincolo creatiile. Iti raspund si acolo. 

Postat

Pai eu sunt in eter acum, bolovane, doar nu ma ai fizic in fata ta. Ca ai fugi de ai lasa praf in urma ta.

Eu te rog doar sa-ti iei  azi pastilele, de vreo 2 zile ai uitat de ele. Si se simte. In eter.

Vizitator valtoggle
Postat

Pai eu sunt in eter acum, bolovane, doar nu ma ai fizic in fata ta. Ca ai fugi de ai lasa praf in urma ta.

Eu te rog doar sa-ti iei  azi pastilele, de vreo 2 zile ai uitat de ele. Si se simte. In eter.

Desi pare copilul fugit de acasa al lui Adi Minune, cu portofel si carduri, colegul este solist la opera sub acoperire.

Momentan repeta pentru noul lui rol  de copil oligofren.

Este putin agitat inainte de spectacole.

Nu-l bagati in seama prea mult, este baiat bun la baza, dar acum isi intra in rol.

Vizitator valtoggle
Postat

Momentan repeta pentru noul lui rol  de copil oligofren.

Selectia a fost dura, dar are un talent innascut.

Vizitator valtoggle
Postat

Am fost atentionat de un coleg care are influenta si informatii ca aici pe site, cand esti facut bolovan trebuie sa taci, ca tot tu esti banat. Iaca am sa tac, sa vad cat timp o sa ma injure futarila fara sa observe nici un admin.

Vizitator valtoggle
Postat

Am fost atentionat de un coleg care are influenta si informatii ca aici pe site, cand esti facut bolovan trebuie sa taci, ca tot tu esti banat. Iaca am sa tac, sa vad cat timp o sa ma injure futarila fara sa observe nici un admin.

Si totodata imi anunt si retragerea din postari pentru o perioada nedeterminata. 

Succes celor care mai participati la discutii.

• Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

?

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Vizitator gvbolovan
Postat

Dimpotrivă, trebuie să te bucuri, înseamnă ca ești un simpatic :giggle:  :innocent

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...