scorpionul Reputație: 1954 Postat August 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2019 Exact ! Dimineataaaaaa pe răcoare :)))))Sa vezi p@#a cum rasare 😎😎😎🤣🤣🤣ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘.Saptamana viitoare trebuie neaparat sa rupem dormeza
larisssa Reputație: 8905 Postat August 31, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat August 31, 2019 Too late pentru amenințări d'astea. Am plecat deja.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2019 Voi ajunge in București vineri (30.08) si voi fi disponibila pana luni după-masă (02.09).Serioasa rau.
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 1, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Septembrie 1, 2019 Serioasa rau.Așa cum pentru niciunul dintre voi programarea la o prostituata nu este o prioritate ( adică daca iti sare siguranță electrică fix când ieși pe ușă sa ajungi la mine, iti bagi organul in programarea făcută poate cu 2zile înainte si iti pui la punct problema ) , poate veti fi mirați sa aflați ca multe dintre noi au si o viață reala , in paralel cu prostituția : si noi avem case, familii , prieteni, chiar joburi. Si noua ni se poate sparge o conducta , si noi avem urgente. Ieri nu am dispus de timpul necesar ptr a face aceasta pistare , așa ca imi cer scuze celor ce aveau programări astăzi si mâine .
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 1, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Septembrie 1, 2019 Aaaa...si inca ceva. Ca tot nu v-ați obosit sa dați un clici pe link-urile alea. Eu stiu ca fiecare macho de pe Terra crede ca deține Adevarul Absolut, si regret sa va dau un șut in co***le orgoliului , dar daca imi lipsea seriozitatea , era cam imposibil sa fiu considerata "de top" in doua din orașele cu o intensa activitate in ale sexului pe bani, orașe cu oameni fooooooarte mișto, oameni cu un caracter de iti vine sa ii iei acasă. Zic si io, adă, informativ. 1
catalin2015 Reputație: 1718 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 1, 2019 Aaaa...si inca ceva. Ca tot nu v-ați obosit sa dați un clici pe link-urile alea. Eu stiu ca fiecare macho de pe Terra crede ca deține Adevarul Absolut, si regret sa va dau un șut in co***le orgoliului , dar daca imi lipsea seriozitatea , era cam imposibil sa fiu considerata "de top" in doua din orașele cu o intensa activitate in ale sexului pe bani, orașe cu oameni fooooooarte mișto, oameni cu un caracter de iti vine sa ii iei acasă. Zic si io, adă, informativ.Eu inteleg si iti dau dreptate dar nu era mai frumos sa scrii aici ca ai plecat din motivul x (nu mi-a placut, a intervenit o problema...) si ca nu mai poti fi gasita in Bucuresti? Sunt convins ca se gasea si atunci cineva sa zica ceva dar era altfel totuși. Parerea mea. 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 1, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Septembrie 1, 2019 Exact asta am făcut. Am anunțat ca am plecat ( cu vreo doua ore întârziere , e drept). Și tot s-a găsit cine sa ma certe. Wtf ?
stefan567 Reputație: 368 Postat Septembrie 1, 2019 Postat Septembrie 1, 2019 Exact asta am făcut. Am anunțat ca am plecat ( cu vreo doua ore întârziere , e drept). Și tot s-a găsit cine sa ma certe. Wtf ?Domnita, relax, ai o atitudine acida prin felul de a te exprima. Oricine citeste aici intelege ce vrea. Pai daca iti scria mosul senil pedofiI dovedit picon cred ca sareau sigurantele in tot sectorul :D . Iti urez multa bafta in tot ce ti-ai propus sa faci ! Te pupa baiatul
melcian Reputație: 52 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:home Oras:home Postat Septembrie 1, 2019 daca imi lipsea seriozitatea , era cam imposibil sa fiu considerata "de top" in doua din orașele cu o intensa activitate in ale sexului pe bani, orașe cu oameni fooooooarte mișto, oameni cu un caracter de iti vine sa ii iei acasă.În țara orbilor, chioru' e-mpărat! Așa că du-te mătăluță liniștită la cliențeii tăi și scutește-ne de aerele tale de primadonă de cămin cultural! 1 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Septembrie 1, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Septembrie 1, 2019 QED! Amin !Mie -mi place caterinca ,da’ se vede ca indicele de confort termic a fost fooooarte ridicat vara asta! Prea sensibiloși sunteți ,parol ! Chill a lil’ bit , ca nu e un capăt de țara mai nimic ce e pe forumul asta .
melcian Reputație: 52 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:home Oras:home Postat Septembrie 1, 2019 Hai, du-te că te-așteaptă!Și stinge și lumina. 1 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Septembrie 1, 2019 Poti pune noi cu tine Larisssa ^_^, stiu ca arati bine 1
catalin2015 Reputație: 1718 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 1, 2019 QED! Amin !Mie -mi place caterinca ,da’ se vede ca indicele de confort termic a fost fooooarte ridicat vara asta! Prea sensibiloși sunteți ,parol ! Chill a lil’ bit , ca nu e un capăt de țara mai nimic ce e pe forumul asta .cu asta cu caldura (indicele de confort termic ) sunt total de acord :)
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2019 Postat Septembrie 2, 2019 ADPM.....alta cu aere de diva !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum