Sari la conținut

PICON sustine infractorii dovediti !!!

Postări Recomandate

Daca cititi putin aici puteti vedea ca acest Musat Puiu / musser / themadking este un infractor dovedit care a facut puscarie.

https://nimfomane.com/forum/topic/140534-cine-este-musserthemadkingsserum/?p=5810328

https://www.ziaruldeiasi.ro/braila/jaf-armat-la-bijuterie~ni1a4u

Postat Astazi, 14:03

sserum, on 30 Aug 2019 - 12:28 PM, said:snapback.png

Poftim ?

Tu probabil eşti ori...ori stupid !

Măgării ? Eu ?

De fapt, da ai dreptate, io sunt ăla care face ... măgării, gen recenzii false cu note din burtă, cu trasul de limbă al prostituatelor despre clienți, din acest lucru rezultând, ce ? Normal, şantajul ! Mai sunt ?

Hai, bagă !

sserum, on 30 Aug 2019 - 12:29 PM, said:snapback.png

Ce faci ? Răspunzi la ce te-am întrebat ?

Ți-ai înghițit limba ?

pidsadera, on 30 Aug 2019 - 12:35 PM, said:snapback.png

Esti arogant si nu avem ce discuta, cautati anturaj in alta parte ! Puteai sa iti dai seama de ieri.

sserum, on 30 Aug 2019 - 1:46 PM, said:snapback.png

Eu ? Arogant ? Asta te deranjează ? Dar când spui minciuni nu eşti stânjenit de ele, acele recenzii mincinoase, plus ce am spus mai demult, când tragi curvele de limba, sau nu ele, îți recompensează promovarea care le-o faci, asta nu se pune ?

Câtă dreptate avea xoxo când îți spunea adevărul în față...sclavule.

Bine, am să-ți fac pe plac, te las în umilnța ta....sclav umil !
Şi prin ceea ce ai răspuns acum, membrii acestui forum şi-au dat seama(probabil de foarte mult timp)cât de mincinos şi perfid eşti.
A, da şi postează acele recenzii în care eşti ... dominat :laugh2 :laugh2 :laugh2

vazand nemernicia de care dai dovada o sa iti fac public dosarul tau de infractor

UN ALT NEMERNIC ESTE IN ALIANT CU ACEST INFRACTOR DOVEDIT, NIMENI ALTUL DECAT PICON !!!

CAT DE DISPERAT SA FII SA TE ALIEZI CU UN INFRACTOR DOVEDIT CARE A MERS LA PUSCARIE TOMITA ???????

post-303638-0-26686200-1567181007_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Sa trimita cineva DIICOTu' sa i faca o vizita

Cui ? Lu' Pecoaie ? 

Adica sa-l intrebe de ce arde menorele  cu like-urile lui , pardon , virgula 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Cui ? Lu' Pecoaie ? 

Esti cel mai mare infractor bulangiule! Mori de foame si incerci sa vrajesti pe cine potI,pacat pentru tine este ca esti prea idiot! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland

Cui ? Lu' Pecoaie ?

Adica sa-l intrebe de ce arde menorele cu like-urile lui , pardon , virgula

Pai da, ca despre dânsul este vorba...

Ps: si daca tot este el asa de stimabil, apreciat, popular pe aici cel putin, eu zic sa l facem prezidențiabil, poate poate... nu de alta, dar mai mai ca as vrea sa l vad peste Dancilă la un "misionar" 🤭🤭

• Like 2
Link spre comentariu

Pai da, ca despre dânsul este vorba...

Ps: si daca tot este el asa de stimabil, apreciat, popular pe aici cel putin, eu zic sa l facem prezidențiabil, poate poate... nu de alta, dar mai mai ca as vrea sa l vad peste Dancilă la un "misionar"

Daca aude aia ....jar mananca ...il face vedeta  internationala    =))

• Like 2
Link spre comentariu

baga o miloaga la Motan sa le baneze  ....moie 13 

nu mai rade .....ca e de plans  cu  prostul  asta  

PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI FINANCIAR: Profit (rd. 01 + 02 – 03 - 04 – 05 – 06 - 07): 0 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI FINANCIAR: Pierdere (rd. 03 + 04 + 05 + 06 + 07 - 01 - 02): 35461 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă):- Pierdere (rd. 229-228): 34281 LEI

PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă):- Profit (rd. 228-229): 0 LEI

Numar mediu de salariati: 1

Impozite, contributii  si taxe neplatite la termenul stabilit la bugetul de stat, din care:: 0 LEI

Cifra de afaceri netă (ct. 701 + 702 + 703 + 704 + 705 + 706 + 708 + 707 - 709  + 741** + 766***): 117971 LEI

Link spre comentariu

Cui ? Lu' Pecoaie ? 

Nu ma asteptam ca picon sa fie de partea infractorilor. E in stare de orice aparent. Nici nu a scris pana acum, tace ca porcul in papusoi dupa ce a fost dat de gol
  • Like 3
Link spre comentariu

Nu ma asteptam ca picon sa fie de partea infractorilor. E in stare de orice aparent. Nici nu a scris pana acum, tace ca porcul in papusoi dupa ce a fost dat de gol

Mosneagul asta picon si-a pierdut mintile daca a ajuns sa sustina infractori care au facut puscarie :pope

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Mosneagul asta picon si-a pierdut mintile daca a ajuns sa sustina infractori care au facut puscarie :pope

Care infractor, mă? Care dovedit? Ce susținere? Inventați altceva, că sunteți atât de disperați în a mă ataca, că nu știți ce să mai râgâiți, terminaților! 

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Care infractor, mă? Care dovedit? Ce susținere? Inventați altceva, că sunteți atât de disperați în a mă ataca, că nu știți ce să mai râgâiți, terminaților! 

esti cretin ??? ca vad ca nu te faci, vezi in plm ca ala a facut puscarie pt jaf armat in 2000, chiar el a confirmat asta

• Like 2
Link spre comentariu

esti cretin ??? ca vad ca nu te faci, vezi in plm ca ala a facut puscarie pt jaf armat in 2000, chiar el a confirmat asta

Retardel, tu crezi că stau ca tine, să citesc forumul din scoarță-n scoarță? Care e susținerea mea? Că i-am dat câteva plusuri la postări care nu au nicio treabă cu ce zici tu? Și ești atât de pauper neuronal, că iei de bun orice se scrie pe aici? Aici, putem fi orice vrem, chiar și tu, poți fi un om matur, inteligent, arătos și cu bani.

Căutați altceva.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Citeste postarea asta https://nimfomane.com/forum/topic/140349-nu-imi-vine-sa-cred-motane/?p=5808427

Articolul cu jaful armat e din 2000   (   https://www.ziaruldeiasi.ro/braila/jaf-armat-la-bijuterie~ni1a4u ) cand a fost prins si a facut puscarie, dar linkul nu a fost postat pana acum.De unde stia SSERUM de 19 ani ???

Postat 29 augustus 2019 - 12:45

8124-badge-.png

ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:29 AM, said:snapback.png

mai faci jafuri in stil american puiule ????

ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:34 AM, said:snapback.png

Ce pistoale mai recomanzi barmane pardone mussere sau acum serul pulii mele ? Marca Waltro calibru 9mm e bun ? cum ai facut acum cativa ani la "Bijuteria Com" SRL, jaf in stil mafiot american. Ai terorizat-o pe Marioara Capatina ticalosule, a ramas femeia cu sechele, nici acum nu si-a revenit, mi-as pula in mortii tai de ticalos brailean.

ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:38 AM, said:snapback.png

mai stii ce le-ai zis la ziaristi jigodie mica ???????? "E treaba mea care-i motivul care m-a impins la jaf!" mi-as pula in sufletul tau de infractor dovedit ca iti pun aici tot dosarul cu toate infractiunile pentru care ai facut puscarie mussere !!!Ai creat panica in acea zi in tot cartierul din Grivitei cu Gara. Cum mortii matii sa pui pistolul la tampla femeiei si sa crezi ca va mai avea o viata linistita ?????????????

Să-ți răspund şi aici, doar e foarte uşor de înțeles cine e sub acest cont, nu ?
Dacă ai ajuns să dezgropi morți de acum nouăsprezece ani, tot pentru ... trafic, am avut dreptate cu ceea ce am spus mai demult şi am repetat ieri " Viața este scurtă, trăieşte-o din plin !"

Sunt curios, ieri, în metrou, după ce ai vorbit la telefon şi ți-ai dat seama cine sunt, la ieşrea din vagon, de ce apăsai de bezmetic, butonul de deschidere a uşii, ai uitat că sunt la comanda conductorului ?

De ce nu m-ai înjurat ? Cum o faci acum ?

Te las în lumea ta ...

• Like 3
Link spre comentariu

Retardel, tu crezi că stau ca tine, să citesc forumul din scoarță-n scoarță? Care e susținerea mea? Că i-am dat câteva plusuri la postări care nu au nicio treabă cu ce zici tu? Și ești atât de pauper neuronal, că iei de bun orice se scrie pe aici? Aici, putem fi orice vrem, chiar și tu, poți fi un om matur, inteligent, arătos și cu bani.

Căutați altceva.

coaie cand dai like unui infractor , chiar si la o postare a acestuia spune ca esti din acelasi aluat cu el, lasa abureala asta ieftina ca nu merge

• Like 3
Link spre comentariu

Citeste postarea asta https://nimfomane.com/forum/topic/140349-nu-imi-vine-sa-cred-motane/?p=5808427

Articolul cu jaful armat e din 2000   (   https://www.ziaruldeiasi.ro/braila/jaf-armat-la-bijuterie~ni1a4u ) cand a fost prins si a facut puscarie, dar linkul nu a fost postat pana acum.De unde stia SSERUM de 19 ani ???

Postat 29 augustus 2019 - 12:45

8124-badge-.png

ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:29 AM, said:snapback.png

ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:34 AM, said:snapback.png

ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:38 AM, said:snapback.png

Să-ți răspund şi aici, doar e foarte uşor de înțeles cine e sub acest cont, nu ?

Dacă ai ajuns să dezgropi morți de acum nouăsprezece ani, tot pentru ... trafic, am avut dreptate cu ceea ce am spus mai demult şi am repetat ieri " Viața este scurtă, trăieşte-o din plin !"

Sunt curios, ieri, în metrou, după ce ai vorbit la telefon şi ți-ai dat seama cine sunt, la ieşrea din vagon, de ce apăsai de bezmetic, butonul de deschidere a uşii, ai uitat că sunt la comanda conductorului ?

De ce nu m-ai înjurat ? Cum o faci acum ?

Te las în lumea ta ...

Așa, și? Nu te gândești că poate a vrut să o facă pe grozavul, sau să-l sperie pe ăla?

Oricum, care e susținerea mea? Acele puncte? Ce vă mai dor punctele?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Așa, și? Nu te gândești că poate a vrut să o facă pe grozavul, sau să-l sperie pe ăla?

Oricum, care e susținerea mea? Acele puncte? Ce vă mai dor punctele?  :laugh2

ne-ai convins cum gandesti, sa te iei de mana cu el sa iti arate ce alte pistoale mai are . Poate te baga si pe tine in echipa ca sa nu mai fie prins

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...