Sari la conținut

Alexa senzuala

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua, ma numesc Alexa , am 23 de ani si sunt o persoana ambitioasa si cu foarte mult bun simt. Momentele petrecute alaturi de mine sunt de calitate, tratez cu respect persoanele care aleg sa isi petreaca timpul alaturi de mine. Locatia mea este frumos amenajata, pe Bulevardul Burebista, ve-i avea parte de discretie maxima din partea mea!

Ca si aspect fizic sunt frumos proportionata, am 1.64 si 54 kg, naturala si finuta, blonda cu par mediu.

Langa mine vei avea parte de girlfriend experience , sunt dedicata in ceea ce fac.

Ofer : sex oral protejat(fara exceptii) , sex normal protejat in orice pozitii .

Pret pentru o finalizare,30 minute : 250 de lei;

pentru o ora 450 de lei care includ 2 finalizari .

(Am sa atasez mai jos pozele cu care am activat pe publi24 in Oradea, Arad si Timisoara , iar pentru cei curiosi am sa va las ultimul numar folosit pentru o mica verificare a recenziilor 0743838801.)

Am sa incep sa lucrez din data de 03.09 incepand cu ora 8 dimineata pana la ora 22. Pentru o buna colaborare va rog sa va faceti programari .Programaile va rog sa le faceti la numarul 0757512875

Va pup si va imbratisez !

0757512875

post-255805-0-44071500-1567434035_thumb.png

post-255805-0-28885700-1567434057_thumb.png

post-255805-0-75833900-1567434073_thumb.png

post-255805-0-60254900-1567434086_thumb.png

• Like 7
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna ziua, ma numesc Alexa , am 23 de ani si sunt o persoana ambitioasa si cu foarte mult bun simt. Momentele petrecute alaturi de mine sunt de calitate, tratez cu respect persoanele care aleg sa isi petreaca timpul alaturi de mine. Locatia mea este frumos amenajata, pe Bulevardul Burebista, ve-i avea parte de discretie maxima din partea mea!

Ca si aspect fizic sunt frumos proportionata, am 1.64 si 54 kg, naturala si finuta, blonda cu par mediu.

Langa mine vei avea parte de girlfriend experience , sunt dedicata in ceea ce fac.

Ofer : sex oral protejat(fara exceptii) , sex normal protejat in orice pozitii .

(Am sa atasez mai jos pozele cu care am activat pe publi24 in Oradea, Arad si Timisoara , iar pentru cei curiosi am sa va las ultimul numar folosit pentru o mica verificare a recenziilor 0743838801.)

Am sa incep sa lucrez din data de 03.09 incepand cu ora 8 dimineata pana la ora 22. Pentru o buna colaborare va rog sa va faceti programari .Programaile va rog sa le faceti la numarul 0757512875

0757512875

Hello & Bine ai venit !

La capitolul sărutări cum stai? Fk ? fără Fk?

Finalizarea cum poate fi ?

Se poate pe corp?

Postat

Buna seara, multumesc!

Da, accept FK .

Bineinteles totul depinde de atitudine, daca ai una pozitiva fata de mine eu dau tot ce pot mai bun ! ❤ noapte buna

• Like 7
Postat

Buna seara, multumesc!

Da, accept FK .

Bineinteles totul depinde de atitudine, daca ai una pozitiva fata de mine eu dau tot ce pot mai bun ! ❤ noapte buna

Foarte frumos atunci

• Like 1
Postat

#nutaku nu ma descurc foarte bine pe act site si nici nu l-am studiat , nu am activat mult timp "pe piata" ... era mai simplu, doar ca nu stiu cum, plus am am avut un alt cont a carui parola am uitat-o. Mii de scuze ! Pupici si multumesc

• Like 5
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

0757512875

Buna si bine ai venit!!

Doar 450 ron/h pt oral si normal protejat!??ohohhooo... super oferta!!😛.

Stau si ma gandesc,oare ce o fi in capul vostru??

• Like 2
Postat

Absolut nimeni nu a spus ca cineva este fraier🙂 . Este doar un pret pentru care eu imi ofer corpul , starea, etc. Toate femeile sunt frumoase in felul lor, atitudinea face mereu diferenta . Te pup 💋💋💋

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Buna si bine ai venit!!

Doar 450 ron/h pt oral si normal protejat!??ohohhooo... super oferta!!.

Stau si ma gandesc,oare ce o fi in capul vostru??

Altii dau si 500 pe aceeasi oferta . De ce te mira , ca nu esti nou pe aici  ?

Oricum nimeni nu le poate impune cat sa ceara

Bucurestenii sunt fraieri si cu multi bani, este?

Mai ales . Izvor nesecat as zice , ca doar d'aia trag multe aici .

Postat

Va pup si va doresc noapte buna si placuta ! 🤗 programul meu de maine este de la ora 08 pana la 22 . 💋💋💋

• Like 2
Postat

As vrea sa mentionez faptul ca incepand de maine, o finalizare va costa 200 de lei (30 de minute) care include sex oral protejat, sex nornal protejat , 69 , FK , diferite pozitii. Ora 400 de lei , cu 2 finalizari.

Va pup si va astept cu drag 🤗â¤

• Like 1
  • Oras:California Sacramento
Postat

RECENZIE:

Locatie: 9.5 (reper Bd Budepesta, o strada alaturata, apartament ok)

Aspect: 8.8 (chip: 8.8 / corp: 8.8, domnisoara frumusica, ochi caprui, blonda, 1.65 cm fara tocuri, estimez 56 kg, corp armonios, sani mici spre medii, fund potrivit, bronzata, dantura perfecta)

Oral: 8 (protejat, bun, foarte umed, incearca deep, fara atentie la sateliti, mai multe viteze)

Normal: 9 (protejat, implicare maxima, ii place ce face, este cu tine)

Anal: nu am intrebat

GFE: 10 (FK/DFK da ^_^ , din belsug, foarte lipicioasa)

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, foarte politicoasa)

Igiena: 10 (foarte curata, piele fina, miroase bine)

Halat: 450 RON (o ora cu 2 finalizari)

Naratiunea:

Am luat legatura prin whatsApp si am stabilit intalnirea de pe o zi pe alta + confirmarea a doua zi, fara nici o problema.

Locatia este in zona Bd. Budepesta ca reper, o strada alaturata, apartament ok, toate detaliile fiind furnizate de Alexa (strada, numar, apartament).

Alexa m-a asteptat intr-o tinuta sexy, pe tocuri; zambeste frumos, miroase bine, era unsa cu o crema care confera pielii un luciu frumos si placut la atingere. E putin timida la inceput, dar la nici cateva clipe dupa ce am schimbat cateva impresii totul a decurs normal. Apartamentul este foarte spatios, living room mare, cu de toate; geluri de dus la baie, prosoape curate, totul curat. In camera de actiune este un pat mare comos cu un TV in fata lui. Pot spune ca locatia a fost bine aleasa, una din preferatele mele top 5 a activat in acel bloc, dar la alt etaj, qpartamentul fiind identic ca interior si decoratiuni. Alexa este foarte primitoare si te serveste la alegere cu apa plata sau cu un suc la doza unica. Fiind la prima intalnire a trebuit putin sa ne cunoastem, este o fire calda, are atitudine, ii place ce face (s-a vazut dealungul actiunii din asternut) si este foarte calma. Intors de la igienizare Alexa m-a asteptat imbracata in dormitor. M-am facut comod langa ea si din proprie initiativa a inceput sa ma sarute, o serie de FK foarte buna, Alexa este foarte lipicioasa. Am dezbracat-o incet precum un cadou pana a ramas in costumul Evei. Alexa miroase foarte placut, pielea este foarte fina, sanii sunt placuti la atingere, sfarcurile se intaresc fain pe parcursul intalnirii. Foloseste servetele umede, prezervativul e montat bine pana la baza pulei de fiecare data cu aceasi tehnica.

Oralul este protejat, bun, foarte umed, incearca deep, fara atentie la sateliti, mai multe viteze. Am incercat meniul zilei, accepta 69, ii place, geme natural. Cand ea se apropie de climax accelereaza ritmul, se mai foloseste de mana, o puteti tempera, asculta indicatiile si iese treaba buna. La normal lucrurile au stat foarte bine. Domnisoara este foarte stramta, deci mare atentie sa nu va dati drumul repede. In LOT se misca foarte bine, se lubrefiaza natural si nu te mai scoate din FK , este foarte pupacioasa, ca si mine ^_^ . Da contre perverse uneori, nu refuza nici o pozitie, am schimbat mai multe pozitii si pe parcursul intalnirii am reusit sa finalizez de 2 ori. Dupa actiune nu m-a grabit, am mai stat de vorba relaxati ^_^ . Eu m-am simtit foarte bine cu o pustoaica simpatica si dornica sa te satisfaca. O recomand in special pentru GFE si pentru implicare. Nu o recomand persoanelor care cauta hard sex.

Notite)

1)Punctul forte al Alexei este GFE

2)Daca va purtati frumos cu Alexa o sa aveti parte de o intalnire memorabila

3)Domnisoara este foarte politicoasa si atenta la nevoile clientului

4)DTD undeva la 70 minute, nu m-am simtit grabit

M-am simtit bine Alexa si o recomand pentru GFE si naturalete

• Like 17
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

RECENZIE:

Locatie: 9.5 (reper Bd Budepesta, o strada alaturata, apartament ok)

Aspect: 8.8 (chip: 8.8 / corp: 8.8, domnisoara frumusica, ochi caprui, blonda, 1.65 cm fara tocuri, estimez 56 kg, corp armonios, sani mici spre medii, fund potrivit, bronzata, dantura perfecta)

Oral: 8 (protejat, bun, foarte umed, incearca deep, fara atentie la sateliti, mai multe viteze)

Normal: 9 (protejat, implicare maxima, ii place ce face, este cu tine)

Anal: nu am intrebat

GFE: 10 (FK/DFK da ^_^ , din belsug, foarte lipicioasa)

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, foarte politicoasa)

Igiena: 10 (foarte curata, piele fina, miroase bine)

Halat: 450 RON (o ora cu 2 finalizari)

Naratiunea:

Am luat legatura prin whatsApp si am stabilit intalnirea de pe o zi pe alta + confirmarea a doua zi, fara nici o problema.

Locatia este in zona Bd. Budepesta ca reper, o strada alaturata, apartament ok, toate detaliile fiind furnizate de Alexa (strada, numar, apartament).

Alexa m-a asteptat intr-o tinuta sexy, pe tocuri; zambeste frumos, miroase bine, era unsa cu o crema care confera pielii un luciu frumos si placut la atingere. E putin timida la inceput, dar la nici cateva clipe dupa ce am schimbat cateva impresii totul a decurs normal. Apartamentul este foarte spatios, living room mare, cu de toate; geluri de dus la baie, prosoape curate, totul curat. In camera de actiune este un pat mare comos cu un TV in fata lui. Pot spune ca locatia a fost bine aleasa, una din preferatele mele top 5 a activat in acel bloc, dar la alt etaj, qpartamentul fiind identic ca interior si decoratiuni. Alexa este foarte primitoare si te serveste la alegere cu apa plata sau cu un suc la doza unica. Fiind la prima intalnire a trebuit putin sa ne cunoastem, este o fire calda, are atitudine, ii place ce face (s-a vazut dealungul actiunii din asternut) si este foarte calma. Intors de la igienizare Alexa m-a asteptat imbracata in dormitor. M-am facut comod langa ea si din proprie initiativa a inceput sa ma sarute, o serie de FK foarte buna, Alexa este foarte lipicioasa. Am dezbracat-o incet precum un cadou pana a ramas in costumul Evei. Alexa miroase foarte placut, pielea este foarte fina, sanii sunt placuti la atingere, sfarcurile se intaresc fain pe parcursul intalnirii. Foloseste servetele umede, prezervativul e montat bine pana la baza pulei de fiecare data cu aceasi tehnica.

Oralul este protejat, bun, foarte umed, incearca deep, fara atentie la sateliti, mai multe viteze. Am incercat meniul zilei, accepta 69, ii place, geme natural. Cand ea se apropie de climax accelereaza ritmul, se mai foloseste de mana, o puteti tempera, asculta indicatiile si iese treaba buna. La normal lucrurile au stat foarte bine. Domnisoara este foarte stramta, deci mare atentie sa nu va dati drumul repede. In LOT se misca foarte bine, se lubrefiaza natural si nu te mai scoate din FK , este foarte pupacioasa, ca si mine ^_^ . Da contre perverse uneori, nu refuza nici o pozitie, am schimbat mai multe pozitii si pe parcursul intalnirii am reusit sa finalizez de 2 ori. Dupa actiune nu m-a grabit, am mai stat de vorba relaxati ^_^ . Eu m-am simtit foarte bine cu o pustoaica simpatica si dornica sa te satisfaca. O recomand in special pentru GFE si pentru implicare. Nu o recomand persoanelor care cauta hard sex.

Notite)

1)Punctul forte al Alexei este GFE

2)Daca va purtati frumos cu Alexa o sa aveti parte de o intalnire memorabila

3)Domnisoara este foarte politicoasa si atenta la nevoile clientului

4)DTD undeva la 70 minute, nu m-am simtit grabit

M-am simtit bine Alexa si o recomand pentru GFE si naturalete

E pe lista
  • Like 5
Postat

E pe lista

O mica corectie, e pe Bd. Burebista. Spor

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...