Sari la conținut

tactiKKavalerească

Vizitator sserum

Postări Recomandate

Vizitator sserum
Reputație: 0

Iar n-am ce face,

Mai demult se certa unu' p'aici cu moderatoru' că-i închide site-u' ...

O fi o nouă strategie ?

Să tot creeze mizerii, până se satură unu' şi se duce la gardă ? ( de parcã miliția n'ar şti :) )

Şi aşa îşi vede scopu' ?

Link spre comentariu
Vizitator sserum

La cei 26 ani ai mei am futut cat n-au futut altii pana la 90. Te agiti repede, au scris unii despre tine ca ai avut coada. Nu ai confirmat nici infirmat...

La cei 26 ??? de ani ai tăi, erai capabil şi nu mai umpleai forumu' cu kkt-uri...

Şi ştou' ăsta cu agitatu' îl mai avea unu, cam arlechin de felu' lui, sau oi fi tu ăla ?

La întrebarea cu coada să-ți zică ăla care s-a interesat la opt, OPT !!! curve de mine, el ține dosare, o fi de la sri ?

• Minus 1
Link spre comentariu

La cei 26 ??? de ani ai tăi, erai capabil şi nu mai umpleai forumu' cu kkt-uri...

Şi ştou' ăsta cu agitatu' îl mai avea unu, cam arlechin de felu' lui, sau oi fi tu ăla ?

La întrebarea cu coada să-ți zică ăla care s-a interesat la opt, OPT !!! curve de mine, el ține dosare, o fi de la sri ?

Ai tras ceva pe nas??? Vorbesti de sri, ai probleme la mansarda :laugh2
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator sserum

Ai tras ceva pe nas??? Vorbesti de sri, ai probleme la mansarda :laugh2

Am tras .... apa la wc, băi, câcat pansat.

Iar ai început ? Mansardă, psiho, etc...

Nu te saturi ?

Hai pa, iar m-ai plictisit.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator sserum

Exercițiu de logică.

La 03:14 postează un .. nea giovanni, pe un topic nemaifolosit din aprilie ! Cum ar veni, ŞASE luni, a stat pe dreapta şi lu' giovanni nici la bască nu l-a durut să scrie ! Acum ll-a apucat doru' şi ... fleosc. La 07:15 apare un răspuns la acea postare, in care IAR sunt menționat !

Există oare o legătură ?

On topic, să presupunem că NU închiderea forului ar fi dorința expresă, cu toate că atunci la vreamea respectivă, îl făcea țigan pe pisic şi urla că patru sute de dolari îi trebuie să închidă site-u' .

O altă variantă, e scandalul creat pentru..trafic ?

Probabil din promovarea prostituatelor nu e mulțumit de cât câştigă ?

Mai nou încearcă, prin atacuri indirecte să scape de concurență.

Acum am fost ... destul de ... coerent ?

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator sserum

Jmekerii adevărați nu se mai ocupă de mult cu curvele, joacă la pariuri.

Zici tu, ăştia care mai profită de pe urma curvelor sunt..falşi ?

Cum ar fi, io sunt .. fraier, nu ? Nici din ăla, nici din ăla...

Ai să te văd, ce am eu acum în mâna dreaptă şi începe cu .. p.

Cota de 100*4.5, ți-am dat şi ... bonus:)

La ăsta, la cât te retragi? 1500 ?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:The Empty
  • Oras:The Empty

Zici tu, ăştia care mai profită de pe urma curvelor sunt..falşi ?

Cum ar fi, io sunt .. fraier, nu ? Nici din ăla, nici din ăla...

Ai să te văd, ce am eu acum în mâna dreaptă şi începe cu .. p.

Cota de 100*4.5, ți-am dat şi ... bonus:)

La ăsta, la cât te retragi? 1500 ?

Io decât multi Polonia, 6/6, căe cota 6800.

Da m-a blestemat amada, decât 5 iau.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Se numeste exercitiu de imagine si esti plecat departe in padure. Cand auzi de Carina de la Top turbezi, ai hartuit-o , agresat-o de a fugit fata din Bucuresti ???

Se cheamă "exercițiu de imaginație". Nu mai folosiți termeni al căror înțeles nu-l cunoașteți!

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Exercițiu de logică.

La 03:14 postează un .. nea giovanni, pe un topic nemaifolosit din aprilie ! Cum ar veni, ŞASE luni, a stat pe dreapta şi lu' giovanni nici la bască nu l-a durut să scrie ! Acum ll-a apucat doru' şi ... fleosc. La 07:15 apare un răspuns la acea postare, in care IAR sunt menționat !

Există oare o legătură ?

On topic, să presupunem că NU închiderea forului ar fi dorința expresă, cu toate că atunci la vreamea respectivă, îl făcea țigan pe pisic şi urla că patru sute de dolari îi trebuie să închidă site-u' .

O altă variantă, e scandalul creat pentru..trafic ?

Probabil din promovarea prostituatelor nu e mulțumit de cât câştigă ?

Mai nou încearcă, prin atacuri indirecte să scape de concurență.

Acum am fost ... destul de ... coerent ?

Se cheamă "exercițiu de imaginație". Nu mai folosiți termeni al căror înțeles nu-l cunoașteți!

Lasa-l nene, este plin de ''flatulatii in saptiul liber din cutia craniana! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sserum

Se numeste exercitiu de imagine si esti plecat departe in padure. Cand auzi de Carina de la Top turbezi, ai hartuit-o , agresat-o de a fugit fata din Bucuresti ???

Băi, câcat împrăştiat, pe tot forumu' .. cum dracu n-ai decedat până la anii ăştia, două'j'sase, spui tu, da' io nu cred, sigur nici floci la puță, n-ai, dacă io's departe în pădure, tu unde eşti ? În L.A.?

Băi, ciumete, mai schimbă discu', că ai făcut şanț şi te cam repeți. Ai prins sensu'?

Pe cine am agresat, maimuțoiule ?

Mă, voi spune-ți de mine că sunt obsedat, da' din ce văd ... MANIACI fără creer sunte-ți tot voi.

A mai mâncat unu acum câteva zile la fel pe acelaşi subiect borş, mai se dă şi mare că are patalama de cunniversitar, auzi la el, patru'ş'cinci de minute ! bă, la voi orice femeie care s-a prostituat şi s-a retras, a fost forțată de cineva ?

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...