Sari la conținut

Adina -venită din Constanța 0720865052

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 ore, lucasman a spus:

Au mai fost fete venite împreună în blocul I. Nu erau colege de garsonieră, într-adevăr ar fi fost hilar. Ocupau garsoniere diferite. O fi ceva similar.

Am sunat și eu azi și îmi răspunde un bărbat, cică cadana nu lucreaza azi. Clar este bibanul lor, pt mine este de evitat poate sa aibă servicile bune, toate au protector cu ele în casă sau în alt apartament am pățit acum doi ani cu una vizavi de restaurantul Cocosul de aur când a strănutat pestele ei am plecat ca, Adam din Rai. De atunci întreb dacă este singura si pot sa vad și cealaltă cameră, dacă nu ma lasă am plecat, grija   mare parca a mai fost un caz cu una cu pestele ei,  parca au și bătut și furat pe client

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:deva
Postat

Buna colegi in alta ordine de idei vizita fata cu 052 la sfirsit.

Bloc I et 5 garsoniera ,

Luat legatura cu domnisoara prin tel arajat intilnirea , urcat la ea.

Fata e bruneta inalta cam 170 par lung , il stringe  pt actiune copul frumos arata bine, puta epilata, curata

Luat ON cu NP si CIM platit 100 lei

Eu eram pe fuga asa ca nu a durat prea mult actiunea dar a fost Ok din punctul meu de vedere, eu o sa revin este un raport calitate / pret bun.

Nu am avut incidente de genul celor povestite mai sus,m-am simti confortabil cu ea este prezenta la actiune iti face pe plac .da nu am verificat daca era cineva in bucatarie, la baie era usa deschisa .

Multumesc pt intilnire.

Spor

Postat

Eu nu mai înțeleg nimic colegul patriot11, ieri am sunat a răspuns un bărbat azi vad are anunț pe Sibiu. Nu știu ce sa zic, poate sunt mai multe cadane care folosesc aceleași poze 

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, patriotul11 a spus:

Buna colegi in alta ordine de idei vizita fata cu 052 la sfirsit.

Bloc I et 5 garsoniera ,

Luat legatura cu domnisoara prin tel arajat intilnirea , urcat la ea.

Fata e bruneta inalta cam 170 par lung , il stringe  pt actiune copul frumos arata bine, puta epilata, curata

Luat ON cu NP si CIM platit 100 lei

Eu eram pe fuga asa ca nu a durat prea mult actiunea dar a fost Ok din punctul meu de vedere, eu o sa revin este un raport calitate / pret bun.

Nu am avut incidente de genul celor povestite mai sus,m-am simti confortabil cu ea este prezenta la actiune iti face pe plac .da nu am verificat daca era cineva in bucatarie, la baie era usa deschisa .

Multumesc pt intilnire.

Spor

Deci ca prima lamurire, pozele din anunt sint ale ei????  Sau sint imprumutate??   

• Like 3
Postat

buna colegi greu de spus are un tatuaj deasupra sinului sting si era nemachiata. daca nu sunt ale ei seamana mult

Postat

Scuze , am ramas fara baterie, voi continua.

Deci cum am zis fata era intr-un tricou si ceva short larg nemachiata, parul liber

Acuma eu prefer sa ma astepte asa decit intr-o super tinuta sexi cu sutiene cu push-up  si cind da hainele jos sa se vada sinii lasati si burtile

De cum am intrat s-a dezbracat vazut corpul in toata splendoarea prins parul , sa nu uit era lumina in  care, nu le inteleg pe fetele care fac noapte in camera de lucru (ele fiind super bunaciuni ), ma rog , fiecare cu treaba ei

• Like 1
Vizitator calatorul00
Reputație: 0
Postat
Acum 14 ore, Pumat a spus:

Eu nu mai înțeleg nimic colegul patriot11, ieri am sunat a răspuns un bărbat azi vad are anunț pe Sibiu. Nu știu ce sa zic, poate sunt mai multe cadane care folosesc aceleași poze 

@Pumat,Cred că ține şi de noroc🤣,pe care se pare că noi doi nu la-m prea avut😉,în schimb colegul @patriotul11,a fost cu baftă👍a mers şi a marcat bravo lui.Poate data viitoare o prindem fără ,,dispecer,,😂🤣.Baftă să fie la toți 👍👍

Postat

Probabil ca e asa colegu pumat ca vezi pe Sibiu sunt aceleasi poze si alt nr de tel ( am spus un link mai sus).

Am ceva treba pe la Sibiu si daca am o fereastra zic sa am temele facute de acasa

Postat

Stai asa ca exact din aceeasi locatie asta iarna cind am mers la una skini, okelarista am dat nas in nas cu prietenul eu intram el pleca ca na e garsoniera, unde sa si stea in bucataria aia minuscula. Cum am mai zis trebuie sa aiba si ele o protectie ca sunt tot felul de oameni printre clienti, ideea e sa nu ne simtim stingheriti  ( acum pina sa raspunda la tel e mult dar asta o fi viitorul bagam CV ne accepta sau nu , glumesc)

Postat
Acum 8 ore, calatorul00 a spus:

@Pumat,Cred că ține şi de noroc🤣,pe care se pare că noi doi nu la-m prea avut😉,în schimb colegul @patriotul11,a fost cu baftă👍a mers şi a marcat bravo lui.Poate data viitoare o prindem fără ,,dispecer,,😂🤣.Baftă să fie la toți 👍👍

Eu unul ma las păgubaș nu îmi  încerc norocul bravo colegul patriot11

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 6 ore, patriotul11 a spus:

Stai asa ca exact din aceeasi locatie asta iarna cind am mers la una skini, okelarista am dat nas in nas cu prietenul eu intram el pleca ca na e garsoniera, unde sa si stea in bucataria aia minuscula. Cum am mai zis trebuie sa aiba si ele o protectie ca sunt tot felul de oameni printre clienti, ideea e sa nu ne simtim stingheriti  ( acum pina sa raspunda la tel e mult dar asta o fi viitorul bagam CV ne accepta sau nu , glumesc)

Poate au dispecer cum au șoferii de tir, sau ne face legătura ca, cei de la 112(glumesc) 

• Haha 1
Postat

Aici mai avem un topic referitor la numarul buclucas!!😄   Si tot cu vechime, ca si topicul asta. Trasa linie, fetele folosesc poze false, caci pare ca sint mai multe fete, nu doar una. Unul din anunturi foloseste pozele lui Mara 2021   care activeaza pe Craiova.  Cit despre servicii, fiecare cum are noroc de fata sa raspunda 😅sau depinde de dispecerat. Spor sa aveti si ciocane tari!!                         https://nimfomane.com/forum/topic/135518-salut/?do=getNewComment

• Like 3
Postat
Acum 8 minute, hunterwhore a spus:

Aici mai avem un topic referitor la numarul buclucas!!😄   Si tot cu vechime, ca si topicul asta. Trasa linie, fetele folosesc poze false, caci pare ca sint mai multe fete, nu doar una. Unul din anunturi foloseste pozele lui Mara 2021   care activeaza pe Craiova.  Cit despre servicii, fiecare cum are noroc de fata sa raspunda 😅sau depinde de dispecerat. Spor sa aveti si ciocane tari!!                         https://nimfomane.com/forum/topic/135518-salut/?do=getNewComment

Asa bănuiam și eu ăștia cred ca au închiriat tot palierul acolo cum suni, te trimite dispecerul la fata care este libera numai sa meargă treaba 

• Like 2
Postat

Ridem glumin dar ceva de genul asta e ,sunt cred 3 fete in acelasi bloc de garsoniere si doua nr de tel si in rest fiecare cu norocul lui.

Prin februarie la tel cu 052 era alt set de poze.

Spor

Postat

Acum scuze pt off topic, dar mai sunt echipe care la doua nr de tel sunt douasau  trei  fete si alegi (acum nu am accces si timp sa ma uit la arhiva personala la care nr )

• Oras:Deva
Postat
Acum 3 ore, patriotul11 a spus:

Acum scuze pt off topic, dar mai sunt echipe care la doua nr de tel sunt douasau  trei  fete si alegi (acum nu am accces si timp sa ma uit la arhiva personala la care nr )

Hai sa discutam de alte fete ca aici este riscant cu bibanul

• Minus 1
Postat

Buna colegi , am mai zis cine le asigura protectie sau cum se numeste el ( prieten etc )pe mine nu ma intereseaza atita timp cit nu ma jeneaza psihic si fizic .

Spor la toata lumea

Postat

Nu este sub nici o forma fata din poze. Am fost la ea zilele trecute fiind singura opțiune care a răspuns la telefon la ora când am fost eu liber.Este o tipa plus minus skinny cu piercing in buza de sus și cu un tatuaj(gen trandafir sau cam asa ceva) pe sânul stâng și nu foarte multe tatuaje. Sânii puțin lăsați dar destul de ok. Foarte comunicativa și sociabila. 

Locația : una dintre garsonierele la binecunoscutul etaj 5 vis-a-vis de McDonalds.

Servicii spuse la telefon și la fata locului: On, Np, Ap, finalizare orala(dar trebuie anunțat ca nu înghite-exact asa mi-a spus-😂😂) facială sau corporală, ceva limbute, 69. 100 finalizarea sau 200 oră .

Sincer cum am fost mega încărcat de ceva timp și neavând unde sa merg am zis sa încerc 1 finalizare având în vedere ca arată destul de ok la corp și  la față . 

Început cu un on destul de ok cu puțin de deep cu o ușoară atenție la 00 dar mai mult masate. După câteva minute am trecut la un 69 și nu am avut neplăceri, piersicuta epilata și fără mirosuri. În poziția asta am putut face un oarecare facefuck fără reproșuri terminând glorios în guriță. Nefiind chiar pe gustul meu nu am dorit încă o finalizare. Curățat și plecat înapoi la munca😬

Nu pot da note pt asa experiență rapida dar nu pot spune ca regret. Sincer pt asa ceva am fost și asta am primit (o golire rapidă). 

De revenit.....si da și nu. Pt mine da în caz de urgență și nimic disponibil. 

Spor la tot și la toate

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Buna colegu Exact la fata din recenzia de mai sus am fost si eu saptamina trecuta , servicii cum ai descris foarte frumos mai sus , fata e pe preferintele mele, de corp , fara comentarii, la pozitii la indicatii, una dintre CELE mai bune experiente cu CIM , adevarat ca am fost rugat sa anunt avalansa iminenta si eu eram cam statut.

Eu am fost presat de timp ca as mai fi ramas.

Obs Eu am fost la ea Bl I et 5 doar ca contactata prin 0720865052,

Spor colegii.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

No ca mi-am luat teapa...

Entuziasmat de data trecuta, mi-am încercat din nou norocul, plin de încredere. Am sunat la nr din anunț, ala cu 052, aceleași poze în anunț. La telefon mi s-a părut un pic ciudata chestia, ca am sunat cu 1 ora inainte, mi-a vorbit pe graba si mi-a închis. Am revenit când am parcat lângă bloc (pe lângă Mc) și m-a direcționat spre locație. Eu deja o știam 😅.

Ajung, îmi deschide ușa...am rămas blocat câteva secunde. Alta fata...😔

Am vrut sa plec, dar...știți cum e, nu gândim de fiecare data cu capul cel de sus, mai avem unul care ne indeamna la prostii și na...nu arata rău, am zis sa încerc.

Mi-a prezentat oferta...nici aici nu am prea fost incantat...on fără CIM, dar am zis ca merge și asa...oricum nu mai aveam timp sa mai caut.

Implicare...slaba, fata un pic pe graba (un pic mai mult), mai mult pe wapp în căutarea următorului prost.

Nu prea am ce sa detaliez acțiune, în mare un oral mediocru cu finalizare pe sâni.

Nota finala...pff...începem de la 10

- (minus) 1 pct pt fin orala/faciala

-1 pct pt...nu ma atinge pe cap ca nu îmi place. (Sa nu intelegeti greșit, DOAR ATINS, nu ținut de cap sau bruscat, etc)

-1 pct pt...mai multa laba decat supt.

-1 pct pt graba...nu pot spune ca mi-a zis sa termin mai repede, dar te simți.. 😅

-1 pct pt atitudine...mai mult socializează pe wapp decât cu tine.

-1 pct pt poze false (nu e urata, e chiar dragutica, bruneta, aprox 1.50-1.60, bronzata un pic 😅)

+1 pct (pt baie, se poate folosi, data trecuta la colega era nefuncționala, nu era apa)

Deci...sunt și lucruri pozitive.

Nota finala...cred ca 5, deși e cam mare dar nu mai am ideee ce sa scad sa o las corigenta.

(Plm...asta e, facem și fapte bune)

Pret 100.

De revenit...la ea...niciodată. la nr din anunț niciodată, nu mai am chef de surprize. Dacă as ști ca e doar colega ei, cu siguranță, Fără regret, altfel...pas..

• Like 1
  • Haha 2
Postat

Buna colegii si colegu xyz2014 si eu mi-am luat teapa la nr cu 052 la coada, dupa super experienta cu fata cu tatuaj desupra sinului sting si un Super CIM , am zis sa repet experienta , dar surpriza ..... copy paste recenzia colegului xyz ( o descris-o zici ca o fost cu mine frate).

Ce am de adaugat , la tel un fel de servicii, la fata locului alt meniu si un pic mai scump.

Cocluzia idem colegu poate data viitoare daca o mai fi intreb daca e fata cu tatuajul deasupre sinului sting , la care as reveni cu drag.

Spor

• Like 2

Postat

Buna colegii , o aprarut ( in poze ) o super bunaciune la nr cu 052 la coada , astept recenzii, mie o surpriza pe saptamina imi ajunge.

Spor.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...