Sari la conținut

SIM prepay

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Dark Side

Cred ca suntem urmariti sau ceva...  :)  De ce vor astia sa lege un nr. de telefon de o persoana? Tel. ti-l fura din buzunar si da orice mesaj sau suna pe oricine de pe el.

Miau, DIICOT e infiltrat peste tot, se stie ce curva activeaza in ce ap. si tot asa. Avem pe site si curvari care colaboreaza sau sunt din cadrul DIICOT-ului.

faptul ca pana acum nu erau "legate" cartelele prepay de o persoana, nu ii impiedica sa isi faca treaba la modul general (adica sa te urmareasca); prin "legarea" asta se mai elimina din cei care isi iau 100 de cartele, schimba cartela in fiecare saptamana, suna la 112 la misto, te suna si te ameninta sau cine stie ce altele,  chestii de genul asta; si asta cred ca e un lucru pozitiv; exista intradevar si efecte secundare dar cred ca pot fi depasite 

mai important e cine are acces la informatiile astea, adica cine poate vedea carei persoane ii apartine nr de telefon

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Neverland

Cred ca suntem urmariti sau ceva... :) De ce vor astia sa lege un nr. de telefon de o persoana? Tel. ti-l fura din buzunar si da orice mesaj sau suna pe oricine de pe el.

Romanii vor modernizare, design lux, perfectiune, dar cand vine vorba de schimbare, se lasa păgubași si nu prea mai dau cu samă.... Nu ti se pare normal sa stie statu cinr a luat cartela?! In Italia de ce nu comentează nimic nimeni?! Ca la fel sim cardul se ia xi buletinu...

La cati trepăduși sunt in România puși pe caterinca cu 112 cel putin, asa sa stie si statu cine a facut treaba asta si ar trebui sa i bage la zdup pt cativa anisori.. Eu asa le as face la "marocanii" astia de fac glume d astea de prost gust.

Romanu vrea mereu sa fie jupan peste toate, de la legi la oameni chiar.. Dar cans vine vorba de o schimbare pt care tre sa puna mana la munca, o laaa balta si zice ca el nu mai e interesat de schimbare..

Ps:hai ba laso'n plm...

• Like 2
Link spre comentariu

Pai e simplu, la romani, merge treaba cu "las o ba ca merge asa..."

Stiu ca nu-s singurul cu aceasta opinie dar ca idee asa...

Din ce in ce mai mult ma conving ca oamenii incep sa-si schimbe mentalitatea, incepand de la un mecanic auto si ajungand la un medic. Nu vorbesc din povesti, vorbesc despre nivelul meu social si despre experiente concrete.
Link spre comentariu

Din cate stiu, nu se poate plati prin sms. Care este tema topicului? Paranoia?

In tarile care se respecta cartela prepay este fara abonament, dar cu nume, uneori adresa si toate cele...

Cat toata pulimea umbla cu smart-uri, lejer urmarite, care mai este intrebarea daca sunteti sau nu vazuti? 

De politie si DIICOT? Li se rupe ca futeti pe bani. Sa nu fie in afara legii grav, la amenzi penale nu se complica cineva.

Aia de acasa sa nu stie.

Recomand telefon pe butoane, capabil sa dea/primeasca apeluri si mesaje. Cu cat mai vechi, cu atat mai bine. ;)

Aruncat prin portbagaj...

Link spre comentariu
  • Oras:Cora Lujerului
  • Oras:Cora Lujerului

Eu am o sacosa de telefoane cu butoane si cartele anonime sunt aruncate pe jos la Gara de NOrd.

Dar folosesc un Nokia nou si o cartela de consilier cu minute infinite. Ca banii statului e sfinti si e cel mai frumos asa  :)

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)

Or sa dea faliment guvizii

They won't, I was really surprised, when I bought my card in Giurigiu and they didn't ask for ID card. I'm not romanian, I'm Bulgarian. It's everywhere, even in Asia when you buy a prepaid, they request you passport. Don't get scared... sure there will be a black market for registered prepaids, when you are so afraid to show off your ID, east europe everything is possible :D

• Like 1
Link spre comentariu

They won't, I was really surprised, when I bought my card in Giurigiu and they didn't ask for ID card. I'm not romanian, I'm Bulgarian. D

From where from Bulgaria?!

I lived in Blagoevgrad for some period of time, as ideea, but im from Romania.

Link spre comentariu

From where from Bulgaria?!

I lived in Blagoevgrad for some period of time, as ideea, but im from Romania.

Think a little :) I have a romanian prepaid, not many possible answers :) Ruse

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Nene, e o falsa problema. Daca nu ai de gand sa faci infractiuni prin telefon, nu va afecteaza cu nimic noua legislatie. Doar cu ordin judecatoresc se pot cere operatorului datele proprietarului unui numar de telefon prepaid.

• Like 2
Link spre comentariu

La cati trepăduși sunt in România puși pe caterinca cu 112 cel putin, asa sa stie si statu cine a facut treaba asta si ar trebui sa i bage la zdup pt cativa anisori..

prin "legarea" asta se mai elimina din cei care isi iau 100 de cartele, schimba cartela in fiecare saptamana, suna la 112 la misto,...

Iti tb. cartela sa suni la 112 ? Nu. Dar codul IMEI este legat de o cartela care este legata de un nume care e legat de un profil etc. E o slujba complicata sa urmaresti toti nebunii... Si sunt multi bani in joc cu care putem sa mergem la...

ba-u-tu-raaaa !

Link spre comentariu

Iti tb. cartela sa suni la 112 ? Nu. Dar codul IMEI este legat de o cartela care este legata de un nume care e legat de un profil etc. E o slujba complicata sa urmaresti toti nebunii... Si sunt multi bani in joc cu care putem sa mergem la...

ba-u-tu-raaaa !

Nu am inteles faza cu banii si bautura, nici aia cu codul imei legat de cartela si de nume....etc

Cat despre faza cu 112, da nu iti trebuie cartela, dar toti suna acum de pe cartela. Nu zic ca asta sa fie singura masura, ar trebui blocate telefoanele care suna la 112 la misto si suna fara cartela.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...