Sari la conținut

Toate dusmancele ralucai sunt in Buc!

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în Toate dusmancele ralucai sunt in Buc!
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Vi se pare ca as putea sa fiu o dușmanca pt Innesuka?

Mie nu, îmi par prea blândă...

Fara rautate, de ce nu faci ceva cu parul? Arata neingrijit, are o nuanta cae nu te avantajeaza, sprancenele au o culoare contrastanta in raport cu primul.

Radacinile sunt nevopsite, arata ars, tern. O schimbare de nuanta, eventual extensii ..?

Cu un efort material minim, ai putea arata mult mai bine, mai ingrijita, mai feminina.

Remarca mea este strict cu rol observator, nu intentionez sa intru in polemici.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Hehehe dacă i-a intrat pensia pe card deja...il ține. Te rupe in păsărea))) :slap2

Mă rupe pă naiba.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Fara rautate, de ce nu faci ceva cu parul? Arata neingrijit, are o nuanta cae nu te avantajeaza, sprancenele au o culoare contrastanta in raport cu primul.

Radacinile sunt nevopsite, arata ars, tern. O schimbare de nuanta, eventual extensii ..?

Cu un efort material minim, ai putea arata mult mai bine, mai ingrijita, mai feminina.

Remarca mea este strict cu rol observator, nu intentionez sa intru in polemici.

Dacă era ceva constructiv puteam zice ca e util,în discursul tau nu ai luat în vedere faptul că mie îmi place asa în primul rand...imi amintește de ceva.In concluzie inițiativa ta nu aduce vreun element pozitiv în preocupările mele ce le am pt ținuta mea și modul cum ma prezint publicului.In rest, te uiți prea mult la televizor și nu ai fost probabil în alte tari unde oamenii nu sunt asa fixați pe trenduri și sunt cu mult mai creativi.

Cunoști diferența dintre ordonat și organizat?

Uite, ma gândesc sa particip cu ea la un concurs care are tematica "atenție la detalii"... Deja am câștigat doua premii!

post-143417-0-25816900-1568165608_thumb.jpg

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...