Sari la conținut

Preferinte de pasarici

Postări Recomandate

Postat

Ca tot nu exista o fata in Craiova (in lipsa Oanei), care sa-ti clateasca ochii cu asa ceva, va las eu asta (vezi mai jos) aici ca sa va mai dati cu parerea asupra subiectului principal al acestui forum si anume, ce categorie de pasarica va place sa v-astepte dincolo de usa?

https://www.redbled.com/pussy-selfies/

P.S. Ca sa ne mai descretim fruntile si sa ne incordam pula, lansez o provocare pentru doamnele si domnisoarele ce vor citi acest topic. Voi unde va incadrati??

Va salut cu respect si va urez spor la futut!!

• Like 3
  • Minus 5
Vizitator breakingbad
Reputație: 0
Postat

33,32,27,26,19,16,9 sunt cele preferate de mine :).

La noi In oras doamnele si domnisoarele prefera sa nu posteze poze cu pasarica, poate ne spun aici motivele pentru care nu vor sa puna astfel de poze...  Pe sectiunea Bucuresti foarte multe posteaza poze cu pasarica,poate si datorita concurentei...

Daca tot ai deschis acest topic, spune si tu ce preferinte ai, spor la futut!

• Telefon: 0744123456
  • Oras:craiova
  • Telefon: 0744123456
  • Oras:craiova
Postat

26,22,15,10,5,4 si 2 mi se par misto.

• Oras:Craiova
Postat

Ca tot nu exista o fata in Craiova (in lipsa Oanei), care sa-ti clateasca ochii cu asa ceva, va las eu asta (vezi mai jos) aici ca sa va mai dati cu parerea asupra subiectului principal al acestui forum si anume, ce categorie de pasarica va place sa v-astepte dincolo de usa?

https://www.redbled.com/pussy-selfies/

P.S. Ca sa ne mai descretim fruntile si sa ne incordam pula, lansez o provocare pentru doamnele si domnisoarele ce vor citi acest topic. Voi unde va incadrati??

Va salut cu respect si va urez spor la futut!!

Hmmmm eu propun sa le testam pe toate ;)

• Like 4
  • Minus 2
Postat

33,32,27,26,19,16,9 sunt cele preferate de mine :).

La noi In oras doamnele si domnisoarele prefera sa nu posteze poze cu pasarica, poate ne spun aici motivele pentru care nu vor sa puna astfel de poze... Pe sectiunea Bucuresti foarte multe posteaza poze cu pasarica,poate si datorita concurentei...

Daca tot ai deschis acest topic, spune si tu ce preferinte ai, spor la futut!

Mi-ar placea sa dau peste una, gen 31, sa o deschida larg la explorat, dar din pacate nu poti sa gasesti asa ceva decat atunci cand cea care detine pasarica face acest job din pnacere, mai adauga putina dezinvoltura, un pic de pasiune si o igiena +11...27,19,17 si 3 :). Concluzia? Slabe sanse...

• Like 2
  • Minus 5
  • Membru Premium
Postat

Mi-ar placea sa dau peste una, gen 31, sa o deschida larg la explorat, dar din pacate nu poti sa gasesti asa ceva decat atunci cand cea care detine pasarica face acest job din pnacere, mai adauga putina dezinvoltura, un pic de pasiune si o igiena +11...27,19,17 si 3 :). Concluzia? Slabe sanse...

Ai dreptate. Daca esti optimist,ai rabdare si ajungi la Bucuresti ti se si poate intampla.Mai rar dar se poate si atunci e fantastic!

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...