neiberr Reputație: 877 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Nu, vacanta nu se va termina prea curând...si deocamdată rămân în Pitesti.https://vimeo.com/362776809 PS.Nu a fost o lauda...mai degrabă o realitate și bineînțeles o propunere pentru anumiți din cei cunoscuți acolo.Videoul are parola "nimfomane".Acum ma voi odihni vreo 30 de minute și pe urma ies iarăși la cumpărături după ce mai prelungesc la locație pentru încă câteva zile, ca altfel iar ma mănâncă sa plec...in mod real în vacanță și adio cu totul, București, Pitești, Târgoviște, Craiova sau ce mai este în zona aceasta fierbinte a Olteniei.Parca esti in campanie electorala....? enumerind atitea orase....deci in staful carui candidat esti..? .pare dubioasa vacanta Ta care coincide cu startul in campania electorala.....sau este o simpla coincidenta....? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 28, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Parca esti in campanie electorala....? enumerind atitea orase....deci in staful carui candidat esti..? .pare dubioasa vacanta Ta care coincide cu startul in campania electorala.....sau este o simpla coincidenta....?Păi Mno... Nu sunt eu nemtoaica?! De fapt vreau să îmi pedepsesc un amant ca se da prea ocupat iar eu nu mai știu ce gust are pla de amant în...pltica. 2 1 Link spre comentariu
neiberr Reputație: 877 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Păi Mno... Nu sunt eu nemtoaica?! De fapt vreau să îmi pedepsesc un amant ca se da prea ocupat iar eu nu mai știu ce gust are pla de amant în...pltica.Bine punctat....pedepsestel sigur o merita....magarusul.... Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Bine punctat....pedepsestel sigur o merita....magarusul....tu esti dr parnassius sub acoperire sau doar libidinos? :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 1, 2019 tu esti dr parnassius sub acoperire sau doar libidinos? :laugh2Paranssus nu e agramat. 1 5 Link spre comentariu
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 1, 2019 tu esti dr parnassius sub acoperire sau doar libidinos? :laugh2ce faci coaie ? ti-am simtit lipsa ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum