Sari la conținut

❤️Misha- 0726266186 ❤️

Postări Recomandate

• Oras:București

Salutare tuturor, revin cu o recenzie calda, de aseara cand am vizitat-o pe Misha, placut impresionat de pozele domnișoarei,am decis sa o sun si sa fac o programare, am reusit sa dau de ea rapid la telefon, programat pe ora 18, ajuns la ea, m-a asteptat foarte sexy intr-un neglije negru, placut surprins de felul cum arata misha, e pur si simplu HOT ce sa mai :)) cine a fost poate sa confirme acest lucru.. locatia am gasit-o putin mai greu.. dar cu indrumarea si rabdarea ei prin telefon am reusit intr-un final sa ajung.. :D , mi-a placut foarte mult atitudinea ei amabila si glumeata, nu m-a presat deloc ,nu a fost cu ochii pe ceas, nu a comentat absolut deloc, am platit pt o ora, a inceput cu un ON foarte bun supt bine de tot, juniorul a fost drepti imediat dupa ce l-a intarit am trecut la normal aici diferite pozitii , LOT, capra, reverse cowgirl, etc s-a miscat foarte bine, iar privelistea e de vis.. fund de nota 10 , sani foarte frumosi, iar la faţă 10 curat, e foarte furmoasa ca si igiena 10 se vede ca lucreaza destul de ordonat si curat. in timp ce pompam in ea, a inceput sa geme foarte placut si am continuat asa pana ce am finalizat, am facut un dus rapid am mai stat la taclale putin si am trecut dupa la #2 la fel de bun ca si primul, notele:

aspect: 10

atitutdine: 10

gfe: 9 , lipsa FK-ului, altfel 10 era.

timp petrecut 1 ora de vis, daca ar mai fi ceva sa adaug este faptul ca , dupa mine ar putea fi de recomandat lejer.. repet, parerea mea!

numai bine, o Duminica placuta va doresc dragi confrati futaciosi :atm

• Like 1
Link spre comentariu

Deci fa-ma sa anteleg, mii de scuze publice eram prea andragostit si nu am prins duma:

Dupe scandalu cu liviu omletaru ci cele 5 curve cu recenzii false, s-a trezit Cristinuka noastra sa asi faca cont cu dr_parasinus si sa ai faca o recenzie falsa colegei sale misha baui-ar pipilica pisha?

Urat, anca o data, psihopata mincinoasa a dat dovada de anselaciune, prima fiind mintind tot forumul ca ar fi majora asta e a doua abatere, nu asa de grava dar destula pentru caracterul ei infect.

Chiar, cine e pejtili, nou, tot Gaybriel sau a transferat-o misha la pestele ei?

Link spre comentariu

Te-ai dilit rău !

Dr parnassus este pe forum de câțiva ani buni și a mai activat pe diferite conturi ca “Mic Gros “ și le-a șters .

El dorește sa facă strict recenzii aici și nu mai vrea sa între in conflicte cu toți nebunii ca tine =))

Eu cu Misha l-am rugat sa lase o recenzie mai detaliata , ca după modelul postat de Pisicuts , dar nu falsa , l-am rugat sa scrie detaliat exact cum s-a simțit el cu Misha , nu este singurul care poate confirma ca este o domnișoara foarte ok, mai sunt recenzii și vor mai fi , la revedere !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor, revin cu o recenzie calda, de aseara cand am vizitat-o pe Misha, placut impresionat de pozele domnișoarei,am decis sa o sun si sa fac o programare, am reusit sa dau de ea rapid la telefon, programat pe ora 18, ajuns la ea, m-a asteptat foarte sexy intr-un neglije negru, placut surprins de felul cum arata misha, e pur si simplu HOT ce sa mai :)) cine a fost poate sa confirme acest lucru.. locatia am gasit-o putin mai greu.. dar cu indrumarea si rabdarea ei prin telefon am reusit intr-un final sa ajung.. :D , mi-a placut foarte mult atitudinea ei amabila si glumeata, nu m-a presat deloc ,nu a fost cu ochii pe ceas, nu a comentat absolut deloc, am platit pt o ora, a inceput cu un ON foarte bun supt bine de tot, juniorul a fost drepti imediat dupa ce l-a intarit am trecut la normal aici diferite pozitii , LOT, capra, reverse cowgirl, etc s-a miscat foarte bine, iar privelistea e de vis.. fund de nota 10 , sani foarte frumosi, iar la faţă 10 curat, e foarte furmoasa ca si igiena 10 se vede ca lucreaza destul de ordonat si curat. in timp ce pompam in ea, a inceput sa geme foarte placut si am continuat asa pana ce am finalizat, am facut un dus rapid am mai stat la taclale putin si am trecut dupa la #2 la fel de bun ca si primul, notele:

aspect: 10

atitutdine: 10

gfe: 9 , lipsa FK-ului, altfel 10 era.

timp petrecut 1 ora de vis, daca ar mai fi ceva sa adaug este faptul ca , dupa mine ar putea fi de recomandat lejer.. repet, parerea mea!

numai bine, o Duminica placuta va doresc dragi confrati futaciosi :atm

De unde revii? Ca te-ai inscris cu 20 min inainte de postare?

Esti tare nostim

• Like 6
Link spre comentariu

O cioara vopsita cu pesti imputiti intr-o zona vizata si rasvizata de politie...

Iar varsta spre 30 daca nu peste.

îmi pare rău de Gândurile tale dar în primul rand nu sunt cioara sunt Romanca toată ziua iar dacă tu ai nervi ca nu ai fost primit de Tanya ca avea o problema asta nu înseamnă că trebuie să vorbești asa am impresia ca ești un nesimțit de om
Link spre comentariu

Astazi am vizitat-o din nou pe tipa , ce pot sa spun acelasi serviciu impecabil oferit .....super de treaba.

Fata se implica din toate punctele de vedere , fara graba, fara stres, comunicativa...pentru mine este de nota 10 !!! Cu siguranta o sa mai revin si alta data si sper din tot sufletul sa isi pastreze acelasi comportament....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Și-a făcut alt cont că poate...poate mai pica cate un fraier. Fata asta are anunțuri sau topice la testare pentru cel puțin 4 conturi/useri.

https://nimfomane.com/forum/topic/141507-%F0%9F%98natalia20%8D%F0%9F%980720227284%8D%F0%9F%98/?do=findComment&comment=5833068

Boss...vezi ca te cauta deliapisy disperata!!😂
Link spre comentariu
Vizitator rebel_
Reputație: 0

Boss...vezi ca te cauta deliapisy disperata!!

Am rezolvat-o pe pisi.

Petele alea de pe spatele mishei seamănă cu o Candidoza in floare dar e posibil sa fie de la abuzul de solar.

Link spre comentariu

Na de aici ca nai servici

Stai parcata ca am servici, stie cristinuka ce servici am ca i make your month in a week

Apropo stii cine e cristinuka, colega ta, nu?

Cica dr parnaie scrie doar recenzii si are contul ala doar pentru ele.

Cine pula lu gabriel o mai crede pe mincinoasa aia psihopata in 2019, dupa ce a mintit tot forumul ca era majora ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...