Sari la conținut

0744135502

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/ofee-masaj-erotic-in-cluj-l-s-8-19/22g4e09di1i6799d1h0h355ei8e0f430.html

Am sunat la doamna , mai mult asa de curios si zice ca face masaj cu finalizare manuală sau între sami la 100 fin 30 min si cu contact ON / NP la ....( după o scurtă pauza) 200 fin . Cam scump pt o laba zic eu . Locație str București.

Postat

E un truc. Sunt curve absolut obisnuite (sa nu zic ordinare), dar daca zice ca face doar masaj si pe urma "se lasa convinsa", atunci fraierul se simte mandru ca el e mai special si plateste oricat.

• Like 2
  • Oras:Cj
Postat

Salutare. Am fost la doamna aceasta de nenumărate ori. E adevărat, la început mi-a spus și mie preturile la fel. 70 masaj relaxare sau erotic, 150 oral și 250 oral și normal. Nu am platit niciodată mai mult de 100 și o sa va povestesc. Dar după a doua vizita mi-a făcut oral cu finalizare pe fata și în gurita pentru 100 lei. Din ce am observat ideea e sa știi cum sa o abordezi (poate încearcă ea sa prosteasca, dar e disperata după bani). Ca și alta idee, are jucării sexuale, îi place sa fie mângâiată la piersicuta și chiar te îndeamnă sa faci asta. Sincer, mie mi se pare puțin dusa de acasă și de multe ori era amețită...vedeam pe masa în bucătărie la ea sticla de vodca (dimineata la ora 10:00). Dar per general, la 100 lei sa beneficiezi de masaj (vorba vine masaj, ca pune ulei și freacă de numa') + sa te lase sa o penetrezi cu bile și vibrator + spre final sa o suga și sa termini la ea pe fata în timp ce sta în genunchi în fata ta cu gura căscată...nu prea găsești in Cluj. Ca si comparatie:tipa de la Terapia pentru 70 numai o freacă și sta îmbrăcată. Eu unul zic ca pentru 100 lei merita. O sa dau și note ca așa e regula:

Oral: 6-7 .... O suge fără mâini dar cam folosește dinții

Normal: nu am încercat și pentru 250 nici nu am de gând.

Anal:nu face - am întrebat

Masaj realaxre/erotic: 3-4...O freacă de iese fum...dar atât...

Dacă sunt nelămuriri sau alte întrebări, sunt deschis.

Ciocane tari!

Postat

Salutare. Am fost la doamna aceasta de nenumărate ori. E adevărat, la început mi-a spus și mie preturile la fel. 70 masaj relaxare sau erotic, 150 oral și 250 oral și normal. Nu am platit niciodată mai mult de 100 și o sa va povestesc. Dar după a doua vizita mi-a făcut oral cu finalizare pe fata și în gurita pentru 100 lei. Din ce am observat ideea e sa știi cum sa o abordezi (poate încearcă ea sa prosteasca, dar e disperata după bani). Ca și alta idee, are jucării sexuale, îi place sa fie mângâiată la piersicuta și chiar te îndeamnă sa faci asta. Sincer, mie mi se pare puțin dusa de acasă și de multe ori era amețită...vedeam pe masa în bucătărie la ea sticla de vodca (dimineata la ora 10:00). Dar per general, la 100 lei sa beneficiezi de masaj (vorba vine masaj, ca pune ulei și freacă de numa') + sa te lase sa o penetrezi cu bile și vibrator + spre final sa o suga și sa termini la ea pe fata în timp ce sta în genunchi în fata ta cu gura căscată...nu prea găsești in Cluj. Ca si comparatie:tipa de la Terapia pentru 70 numai o freacă și sta îmbrăcată. Eu unul zic ca pentru 100 lei merita. O sa dau și note ca așa e regula:

Ciocane tari!

Detalii despre cum arata ca nu prea are poze
Postat

Detalii despre cum arata ca nu prea are poze

Cam 1,70, vopsita roșcat, poarta ochelari, sâni mici, fund potrivit, are burtica (nu e deranjant). Nu e urâta și de fiecare data când am fost era aranjata și epilată. Însă...e larga de numa'. Poți sa bagi pumnul :)) și nu glumesc.

Postat

Cam 1,70, vopsita roșcat, poarta ochelari, sâni mici, fund potrivit, are burtica (nu e deranjant). Nu e urâta și de fiecare data când am fost era aranjata și epilată. Însă...e larga de numa'. Poți sa bagi pumnul :)) și nu glumesc.

De la dildo :))))
  • Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara
Postat

Ciocane tari!

Să înțeleg că prețul pentru masajul erotic este 70 Ron, iar dacă mai adăugăm 30 Ron o și suge?
Postat

Am fost la doamna pt masaj de relaxare (asa credeam) am platit 80  de lei, m-am intins pe un pat, a inceput sa faca masajul cu picioarele, am intrebat daca alt tip de masaj nu stie a zis sa ma intorc pe spate si a facut o laba, nu e buna nici de masaj nici de laba. 

Postat

Am fost la doamna pt masaj de relaxare (asa credeam) am platit 80 de lei, m-am intins pe un pat, a inceput sa faca masajul cu picioarele, am intrebat daca alt tip de masaj nu stie a zis sa ma intorc pe spate si a facut o laba, nu e buna nici de masaj nici de laba.

Stimati colegi, oameni buni, domni si tovarăși: de ce oare in aceasta țară, in acest oras (cu 5 stele, prerind unii; chiar ne cred prosti si tâmpiți) calitatea serviciilor la capitolul masaje e atat de slabă, la unele maseuze cu cursuri absolvite si diplome chiar sub orice critica?

Si din pacate nu numai in acest domeniu al masajelor - de relaxare, terapeutice, orientale, erotice? Si de ce preturile totusi sunt mari, la unele prestatoare chiar nerusinat de piperate? Acum cateva zile am sunat la o maseuza - strict pt masaj de relaxare! -, sa aflu ca o sedinta de 60 min costa 80 lei, si nu exista posibilitatea sa faci dus dupa masaj. Nu vreau sa lungesc povestea, intrebarile mele sunt oarecum retorice, dar totusi poate merita sa incercam sa dezlegam misterul.

Postat

Clujul e o mare bula cu mai multe bule mici atasate de cea mare ca niste siamezi.
Bula principala este productia de diplome pe banda rulanta. Bula va imploda atunci cand alt oras va incepe productia de diplome fara valoare. Nu e greu, facultati din astea care n-au activitate de cercetare, n-au colaborare cu industria (si asa sunt covarsitoarea majoritate a facultatilor din Cluj) poti sa deschizi oricand, oriunde. De bula asta se leaga bula imobiliara si bula IT. IT care iarasi livreaza doar lucrari de rutina, prea putin ceva inovator. Merge atat timp cat nu se gaseste in alta parte cineva sa ofere rutina la pret mai mic.

Din pura coincidenta am dat peste acest anunt:

In fiecare zi de Luni, Marti si Miercuri intre 17-19, Joi 13:00 -15:00, Vineri 18:00 - 20:00 si Sambata toata ziua vei gasi aceleasi servicii pasionale dar mai accesibile! Trebuie insa sa faci o programare ( pe site-ul nostru sau telefonic)! Profita si tu de aceasta ocazie!

Nu stiu cat e doar reclama si cat se respecta la fata locului (ar fi parut mai serios, daca ziceau si cate procente scazute inseamna acest happy hour), dar arata ca managerii curvelor s-au gandit cum sa genereze trafic in timpii morti. Daca orasul n-ar avea un procent mare de barbati tineri cu coaiele zilnic pline si comanda preluata de pula, care se duc zi-nopate sa imbogateasca curvele, poate s-ar putea asa ceva si la Cluj. Anuntul e din Bucuresti.

• Like 1
Postat

Am mai auzit de treaba cu "ITul e doar lucruri de rutină la noi". Da, e ticsit domeniul de oameni incompetenți, că români suntem, dar să știi că suntem vro 2-3 mii cu salarii peste 4000 euro și facem niște treburi ce nu o să plece vreodată în India.

Clujul e o mare bula cu mai multe bule mici atasate de cea mare ca niste siamezi.

Bula principala este productia de diplome pe banda rulanta. Bula va imploda atunci cand alt oras va incepe productia de diplome fara valoare. Nu e greu, facultati din astea care n-au activitate de cercetare, n-au colaborare cu industria (si asa sunt covarsitoarea majoritate a facultatilor din Cluj) poti sa deschizi oricand, oriunde. De bula asta se leaga bula imobiliara si bula IT. IT care iarasi livreaza doar lucrari de rutina, prea putin ceva inovator. Merge atat timp cat nu se gaseste in alta parte cineva sa ofere rutina la pret mai mic.

Din pura coincidenta am dat peste acest anunt:

Nu stiu cat e doar reclama si cat se respecta la fata locului (ar fi parut mai serios, daca ziceau si cate procente scazute inseamna acest happy hour), dar arata ca managerii curvelor s-au gandit cum sa genereze trafic in timpii morti. Daca orasul n-ar avea un procent mare de barbati tineri cu coaiele zilnic pline si comanda preluata de pula, care se duc zi-nopate sa imbogateasca curvele, poate s-ar putea asa ceva si la Cluj. Anuntul e din Bucuresti.

• Oras:baia mare
Postat

am fost si eu ieri ...m-a pus pe pat si a inceput sa o frece direct ...s-a udat instantaneu si sfarcurile sau facut 'rozeta ".....pare putin nimfomana dar ar vrea mai mult sa o lucrezi tu pe ea....in fine ne-am mangaiat reciproc pana am finalizat pe sani si am plecat....100 ron...nu stiu daca merita ..depinde de gusturi.....

Postat

Salut. Ca sa răspund la colegul "cristi curvar'. Da, pentru 100 lei obții și oral. Am mai vizitat domnița și am observat ca depinde în ce momente o prinzi. Dacă e 'flamanda' după bani face. Probabil dacă a avut clienți și a încasat suficient, nu face. Zic asta ca m-a refuzat o data pt 100 sa facă oral. Spun asta pt ca am dedus din conversația avuta o data cu ea. Acum încerc sa negociez la 150 un total :)) Stiu ca am mai scris ca anal nu face, dar am discutat intr-o zi cu ea si a zis ca "vedem". Vedem-ul asta poate fi subinteles, but we are meeen. Stiti cum se zice: cand rozul e blocat de rosu dai la maro:)) dacă iese, va povestesc. În rest e așa Cum scriu colegii. O laba la 100 lei. Partea interesanta e ca se poate finaliza pe fata sau gura. Ciocane tari!

• Like 1
Postat

am fost ieri la ea si am facut oral neprotejat si normal protejat la 150 extragerea....este ok dar cred ca 100 este pretul corect....ca un amanunt avea pe masa o sticla de vin si mirosea a alcool...

• Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

am fost ieri la ea si am facut oral neprotejat si normal protejat la 150 extragerea....este ok dar cred ca 100 este pretul corect....ca un amanunt avea pe masa o sticla de vin si mirosea a alcool...

La normale cum este colegul? Peste medie de largă.?
Postat

Salut. Ca sa răspund la colegul "cristi curvar'. Da, pentru 100 lei obții și oral. Am mai vizitat domnița și am observat ca depinde în ce momente o prinzi. Dacă e 'flamanda' după bani face. Probabil dacă a avut clienți și a încasat suficient, nu face. Zic asta ca m-a refuzat o data pt 100 sa facă oral. Spun asta pt ca am dedus din conversația avuta o data cu ea. Acum încerc sa negociez la 150 un total :)) Stiu ca am mai scris ca anal nu face, dar am discutat intr-o zi cu ea si a zis ca "vedem". Vedem-ul asta poate fi subinteles, but we are meeen. Stiti cum se zice: cand rozul e blocat de rosu dai la maro:)) dacă iese, va povestesc. În rest e așa Cum scriu colegii. O laba la 100 lei. Partea interesanta e ca se poate finaliza pe fata sau gura. Ciocane tari!

ceva noutati despre dameza? 

Postat

La normale cum este colegul? Peste medie de largă.?

nu mi sa parut....si se lubrifiaza natural...

• Oras:In timp!
  • Oras:In timp!
Postat

Am vorbit eu acum cu ea, locatie cartier zorilor.

[11.05, 14:25] Masaj: Buna

[11.05, 14:25] Masaj: Sunt două variante

[11.05, 14:26] Masaj: Masaj erotic nud ca la salon,finalizarea e cu mâinile sânii sau cu tălpile.se permit atingeri în zona intima si sărutări de la gât in jos.o jumătate de oră la 100 lei

[11.05, 14:26] Masaj: Sau

[11.05, 14:26] Masaj: Oral si/ sau normal protejat,pana la finalizare la 150

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...