Sari la conținut

Buna baieti ma numesc Ana


anablonda93

Postări Recomandate

Am vizitat-o zilele trecute pur intamplator. Nu stiam ca are recenzii pe forum. M-a asteptat in halat si sincer sa fiu, ma gandeam sa plec pentru ca nu eram foarte incantat de felul in care arata, plus ca nu stiam de recenzii. Am ramas totusi, pentru ca prin halat se intrezareau niste sani ce pareau maricei, iar atitudinea fetei mi-a placut. S-a dovedit o alegere buna. Sanii chiar erau frumosi, tari si la locul lor, cu niste sfarcuri tare apetisante.

 

Am inceput cu un ON ok, insa fara atentie la oo si fara deep, as zice de un 7+. A urmat misionar, doggy si finalzare orala. La NP as zice ca e un 8+, geme frumos si se implica. Nu a avut nici o obiectie la pozitii, nu m-a grabit, telefonul nu a sunat, atitudinea a fost buna de la inceput pana la sfarsit.

 

Ce m-a surprins a fost faptul ca la inceput a folosit servetele umede, nu stiu daca pentru ca nu a fost la dus sau doar pentru reimprospatare... Oricum, mirosuri dubioase nu am simtit. Mie nu mi-a cerut sa ma duc la dus si nici nu am fost pentru ca facusem dus inainte sa o vizitez.

 

Am stat o singura finalizare, pentru care am platit 100 de lei. Nu mi-a cerut banii si am observat ca unde i-am pus cand am venit, acolo erau si la plecare. Eu o recomand si o sa o mai vizitez daca voi mai avea ocazia.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...