Sari la conținut

Ce colectii mai vechi sau mai noi aveti?

xtreme89

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla

Reviste masinute enciclopedii machete etc

Eu unu am de prin 2010 volumele lui Jules Verne cand se dadeau la ziarul Adevarul ..mai departe am incercat si cu seria Banii de pe mapamond insa nu am reusit sa o duc la bun sfarsit am uitat sa cumpar ziarul in una din saptamani 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Multe carti... colectii complete Jules Verne (din anii '80), Dumas tata si fiu, Asimov si multe altele... Colectia proprie de monede adunate de pe unde m-am plimbat sau cersite de pe la prieteni mai plimbati ca mine😀 Magneti de frigider, vreo opt clasoare cu timbre... plus o colectie de chei fixe cu care nu mai am ce face, Dacia s-a dus de mult!

• Like 8
Link spre comentariu

Multe carti... colectii complete Jules Verne (din anii '80), Dumas tata si fiu, Asimov si multe altele... Colectia proprie de monede adunate de pe unde m-am plimbat sau cersite de pe la prieteni mai plimbati ca mine Magneti de frigider, vreo opt clasoare cu timbre... plus o colectie de chei fixe cu care nu mai am ce face, Dacia s-a dus de mult!

Abtibildurile de la gumele Turbo :D .

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Multe carti... colectii complete Jules Verne (din anii '80), Dumas tata si fiu, Asimov si multe altele... Colectia proprie de monede adunate de pe unde m-am plimbat sau cersite de pe la prieteni mai plimbati ca mine Magneti de frigider, vreo opt clasoare cu timbre... plus o colectie de chei fixe cu care nu mai am ce face, Dacia s-a dus de mult!

Toate prostituatele fac colecție de monede,mai ales după o vârstă.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Toate prostituatele fac colecție de monede,mai ales după o vârstă.

Te inseli amarnic, acum colectionez bancnote cu valoare mare... vad ca iar n-ai cu cine te certa, ce-ar fi sa faceti o laba comuna intre enoriasi, distinsii membri ai Consiliului Suprem al Nefututilor?

Pa, tataie (nici tu n-ai 25 de ani, iti pot acorda aceasta titulatura).

• Like 1
Link spre comentariu

Te inseli amarnic, acum colectionez bancnote cu valoare mare... vad ca iar n-ai cu cine te certa, ce-ar fi sa faceti o laba comuna intre enoriasi, distinsii membri ai Consiliului Suprem al Nefututilor?

Pe principiul,cine nu te fute pe tine,face laba. :laugh2

Link spre comentariu

Incearca atunci sa citesti si sa inveti ceva! :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Ok, vad ca niciunul nu sunteti in stare sa mai aveti o discutie civilizata, fara sa jigniti aiurea. Pacat, era un topic interesant. Spor in continuare la balacareala!

• Like 1
Link spre comentariu

Ok, vad ca niciunul nu sunteti in stare sa mai aveti o discutie civilizata, fara sa jigniti aiurea. Pacat, era un topic interesant. Spor in continuare la balacareala!

Tu esti in stare, tu de ce jignesti? Ceea ce dai, aia primesti, pune mana citeste, educa-te, asta i-am spus-o si prietenului tau kiki77! Esti jalnica, macar taci, tine-ti ineptiile acasa! :laugh2

Link spre comentariu

De ce ai ochii iesiti din orbita disperato! :laugh2

Link spre comentariu

Pai si de ce sa nu fie in continuare un subiect interesant doar ce l-am deschis 

Continuati discutia pe cea ce trebuie si incercati sa ignorati eventualele provocari :)

• Like 1
Link spre comentariu

Foarte interesant topicul,mai ales pentru prostituate :laugh2

Culmea ironiei este ca avem prostituate poete (Siana),psiholoage (Vis),designeri (Ines).............Dar la adevarata voastra meserie sunteti repetente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...