xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Reviste masinute enciclopedii machete etcEu unu am de prin 2010 volumele lui Jules Verne cand se dadeau la ziarul Adevarul ..mai departe am incercat si cu seria Banii de pe mapamond insa nu am reusit sa o duc la bun sfarsit am uitat sa cumpar ziarul in una din saptamani 3 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Septembrie 16, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Multe carti... colectii complete Jules Verne (din anii '80), Dumas tata si fiu, Asimov si multe altele... Colectia proprie de monede adunate de pe unde m-am plimbat sau cersite de pe la prieteni mai plimbati ca mine😀 Magneti de frigider, vreo opt clasoare cu timbre... plus o colectie de chei fixe cu care nu mai am ce face, Dacia s-a dus de mult! 8 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Multe carti... colectii complete Jules Verne (din anii '80), Dumas tata si fiu, Asimov si multe altele... Colectia proprie de monede adunate de pe unde m-am plimbat sau cersite de pe la prieteni mai plimbati ca mine Magneti de frigider, vreo opt clasoare cu timbre... plus o colectie de chei fixe cu care nu mai am ce face, Dacia s-a dus de mult! Abtibildurile de la gumele Turbo :D . 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Io am colecții de curve in cap. Rahela, Delia phd, Luiza brunețica, xenia, e și acu, multe rău, nu le mai știu. 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Io am colecții de curve in cap. Rahela, Delia phd, Luiza brunețica, xenia, e și acu, multe rău, nu le mai știu. Colectii de obiecte nu cazierul in privinta femeilor :)))) Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Multe carti... colectii complete Jules Verne (din anii '80), Dumas tata si fiu, Asimov si multe altele... Colectia proprie de monede adunate de pe unde m-am plimbat sau cersite de pe la prieteni mai plimbati ca mine Magneti de frigider, vreo opt clasoare cu timbre... plus o colectie de chei fixe cu care nu mai am ce face, Dacia s-a dus de mult!Toate prostituatele fac colecție de monede,mai ales după o vârstă. 2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Toate prostituatele fac colecție de monede,mai ales după o vârstă. Tu ce colectionezi parinte? :laugh2 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Septembrie 16, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Toate prostituatele fac colecție de monede,mai ales după o vârstă.Te inseli amarnic, acum colectionez bancnote cu valoare mare... vad ca iar n-ai cu cine te certa, ce-ar fi sa faceti o laba comuna intre enoriasi, distinsii membri ai Consiliului Suprem al Nefututilor?Pa, tataie (nici tu n-ai 25 de ani, iti pot acorda aceasta titulatura). 1 Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Tu ce colectionezi parinte? :laugh2N-am astfel de pasiuni Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 N-am astfel de pasiuni Iti da de furca babeta vad de cateva zile =)))) Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Te inseli amarnic, acum colectionez bancnote cu valoare mare... vad ca iar n-ai cu cine te certa, ce-ar fi sa faceti o laba comuna intre enoriasi, distinsii membri ai Consiliului Suprem al Nefututilor?Pa, tataie (nici tu n-ai 25 de ani, iti pot acorda aceasta titulatura).Pe principiul,cine nu te fute pe tine,face laba. :laugh2 Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Iti da de furca babeta vad de cateva zile =))))Asa este la batranete,devin isterice si nervoase 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Asa este la batranete,devin isterice si nervoase Aia e au cam plecat trenurile pentru multe din ele =)) Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Multe carti... colectii complete Jules Verne (din anii '80), Dumas tata si fiu, Asimov si multe altele... Colectia proprie de monede adunate de pe unde m-am plimbat sau cersite de pe la prieteni mai plimbati ca mine Magneti de frigider, vreo opt clasoare cu timbre... plus o colectie de chei fixe cu care nu mai am ce face, Dacia s-a dus de mult!Incearca atunci sa citesti si sa inveti ceva! :laugh2 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Septembrie 16, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Ok, vad ca niciunul nu sunteti in stare sa mai aveti o discutie civilizata, fara sa jigniti aiurea. Pacat, era un topic interesant. Spor in continuare la balacareala! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Ok, vad ca niciunul nu sunteti in stare sa mai aveti o discutie civilizata, fara sa jigniti aiurea. Pacat, era un topic interesant. Spor in continuare la balacareala!Tu esti in stare, tu de ce jignesti? Ceea ce dai, aia primesti, pune mana citeste, educa-te, asta i-am spus-o si prietenului tau kiki77! Esti jalnica, macar taci, tine-ti ineptiile acasa! :laugh2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Te inseli amarnic, acum colectionez bancnote cu valoare mare... vad ca iar n-ai cu cine te certa, ce-ar fi sa faceti o laba comuna intre enoriasi, distinsii membri ai Consiliului Suprem al Nefututilor?Pa, tataie (nici tu n-ai 25 de ani, iti pot acorda aceasta titulatura).De ce ai ochii iesiti din orbita disperato! :laugh2 Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Io am o colecție impresionanta de suflete la beci.Da' cea mai tare colecție, sunt avocații de la mansardă. Ăla e raiul pentru ei, acuzarea. 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Io am o colecție impresionanta de suflete la beci.Da' cea mai tare colecție, sunt avocații de la mansardă. Ăla e raiul pentru ei, acuzarea.Ce sugi? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Madi colectioneaza cupoane de pensie. 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Ok, vad ca niciunul nu sunteti in stare sa mai aveti o discutie civilizata, fara sa jigniti aiurea. Pacat, era un topic interesant. Spor in continuare la balacareala! Pai si de ce sa nu fie in continuare un subiect interesant doar ce l-am deschis Continuati discutia pe cea ce trebuie si incercati sa ignorati eventualele provocari :) 1 Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Ok, vad ca niciunul nu sunteti in stare sa mai aveti o discutie civilizata, fara sa jigniti aiurea. Pacat, era un topic interesant. Spor in continuare la balacareala!Foarte interesant topicul,mai ales pentru prostituate :laugh2Culmea ironiei este ca avem prostituate poete (Siana),psiholoage (Vis),designeri (Ines).............Dar la adevarata voastra meserie sunteti repetente. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Cutii de bere goale :laugh2 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Cutii de bere goale :laugh2 Mariane...sublim ca intotdeauna :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Cateva casete cu muzica populara si lautareasca 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum