theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Postat Septembrie 16, 2019 Cum a fost când ați văzut-o prima data?:))) Io, pân '93.De emoție, nici nu mi s-a sculat. :))) 1
ucenic26 Reputație: 24 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 16, 2019 La 16 ani...ea avea 21... M.am descurcat bn...cam 5 minute cu tot cu dezbracat :))) 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2019 Postat Septembrie 16, 2019 La 16 ani...ea avea 21... M.am descurcat bn...cam 5 minute cu tot cu dezbracat :)))Baga recenzie 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2019 Postat Septembrie 16, 2019 Prima pizda era plina de carlionti. Mi-a murit la intrare :))))
gino1234 Reputație: 11 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Cora Lujerului Oras:Cora Lujerului Postat Septembrie 16, 2019 In 88 pe video. Ii bagau la una chiftele in pizda si mancau toti handralaii cu pofta maxima
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2019 Postat Septembrie 16, 2019 In 88 pe video. Ii bagau la una chiftele in pizda si mancau toti handralaii cu pofta maximaEra una de-si baga un sarpe. Bleah
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Autor Postat Septembrie 17, 2019 Așa.Eeeeee, când mi-a luat-o în mână, în două secunde era beton. Da' când am auzit, "pysda", aveam niște ochi cât cepele.
1tip Reputație: 115 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Marte Oras:Marte Postat Septembrie 17, 2019 Prima data. ..ehh ce vremuri, a fost un semi gang-bang. ..in vara lui '96. ..cu câțiva colegi de liceu .. m-am chinuit sa o bag ceva vreme. .. in capul meu gaura era mai sus decât e în mod normal. .. Și după. .. talk -show, cine, cum, etc. ..
evaforyou Reputație: 22138 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Septembrie 17, 2019 Așa.Eeeeee, când mi-a luat-o în mână, în două secunde era beton. Da' când am auzit, "pysda", aveam niște ochi cât cepele.DEAvole, de atunci ai ramas cu ochii rosii? ðŸ˜
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Postat Septembrie 17, 2019 DEAvole, de atunci ai ramas cu ochii rosii? S-au înroșit ca pizda! theadversary, sper că ții la glume; nu am nimic cu tine!
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Autor Postat Septembrie 18, 2019 DEAvole, de atunci ai ramas cu ochii rosii? aye :))) S-au înroșit ca pizda! theadversary, sper că ții la glume; nu am nimic cu tine!Chill, că știu. ;)Dacă eream dân Africa.... :))) 1
norocc Reputație: 4 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 La curve a foat prima data ,.
vistantric Reputație: -3411 Postat Septembrie 23, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 23, 2019 Eram în Bruxelles la o petrecere cu angajații și o colegă blonda, o franțuzoaica, tot încerca să se bage în sufletul meu.Mie nu îmi trezește nici o emoție ideea aceasta de a obliga o femeie sa se simtă bărbat...si poate ca tocmai lipsa mea de reacție este o reacție în sine, un teren pentru a pregăti trecerea la fapte. Franțuzoaica era studenta la finanțe și participase la seminarium ce se ținuse înainte de party...iar eu, ca întotdeauna, vin în întârziere și nu știu de ce prind loc mereu în față. De obicei, presupun ca acele locuri sunt pentru persoanele care au un rol în eventul respectiv...nu știu, nu am întrebat pe nimeni. Fata era acolo pentru a traduce din flamanda în românește și a avut un control perfect când m-a văzut ca ma îndrept spre scena și ca m-am așezat fix în fata ei....Si pentru mine era jenant, cândva o invitase la mine la bunici pentru ca ea mi-a spus ca o pasionează oamenii bogați!Eu i-am spus ca nu sunt bogata pentru ca...societatea depinde de bani și nu de proprietățile ei.Blondina mi-a spus ceva soc, ceva ce avea sa se întâmple în Ro pe viitor..."În țara mea eu sunt mai săracă decât tine, banii mei nu au nici o valoare în fata ta, nu au obiect de reprezentare care...să te seducă, sa vrei nimicul meu de vânzare.Eu voi veni la tine sa inversam procesul și tu vei reveni cândva la mine, pentru a valorifica cu experienta și profesionistul tău."Asa... Și apoi, franțuzoaica, era plina de emoție pe scenă...dar emoția ei dădea o strălucire discursului său. La club pur și simplu încerca să își arate recunoștință, dorea sa înțeleg ce se întâmplă... Însă eu voiam sa ajung la vorbele ei, adică sa fructifica aceasta întâmplare...Ea plina de voioșie și voluntariat, îmi povestea ca ar vrea sa spargă o bancă. Insista ca vrea sa îmi folosească creierul și ca își pune, în schimb, al sau savoire faire la dispoziția mea. ....Si asa, din una în alta, am ajuns prea apropiate la acel loc unde se dansează. Un tip a surprins scena și s-a pus sandwich între blonda și roșcată, convins ca va avea și el ceva de câștigat..................................... Va urma și am încălecat pe-o șaȘi mi-e pofta de-o căpșunea cu....frisca.Si înghețată de caramel! :) :) :) 1
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Septembrie 28, 2019 Însă eu voiam sa ajung la vorbele ei, adică sa fructifica aceasta întâmplare...Ea plina de voioșie și voluntariat, îmi povestea ca ar vrea sa spargă o bancă. Insista ca vrea sa îmi folosească creierul și ca își pune, în schimb, al sau savoire faire la dispoziția mea. Mai finalizam si noi sau plecam acasa cum am venit ? Sunt curios ce mai e in creierasul tau zguduit de orgasme cosmice.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum