Sari la conținut

Prima pyszda

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

La 16 ani...ea avea 21... M.am descurcat bn...cam 5 minute cu tot cu dezbracat :)))

Baga recenzie

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Prima pizda era plina de carlionti. Mi-a murit la intrare :))))

• Oras:Cora Lujerului
  • Oras:Cora Lujerului
Postat

In 88 pe video. Ii bagau la una chiftele in pizda si mancau toti handralaii cu pofta maxima

Vizitator mc hammer
Postat

In 88 pe video. Ii bagau la una chiftele in pizda si mancau toti handralaii cu pofta maxima

Era una de-si baga un sarpe. Bleah

• Oras:The Empty
Postat

Așa.

Eeeeee, când mi-a luat-o în mână, în două secunde era beton.

Da' când am auzit, "pysda", aveam niște ochi cât cepele.

• Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat

Prima data. ..ehh ce vremuri, a fost un semi gang-bang. ..in vara lui '96. ..cu câțiva colegi de liceu .. m-am chinuit sa o bag ceva vreme. .. in capul meu gaura era mai sus decât e în mod normal. .. Și după. .. talk -show, cine, cum, etc. ..

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

Așa.

Eeeeee, când mi-a luat-o în mână, în două secunde era beton.

Da' când am auzit, "pysda", aveam niște ochi cât cepele.

DEAvole, de atunci ai ramas cu ochii rosii? ðŸ˜
Vizitator nibeficuk
Postat

DEAvole, de atunci ai ramas cu ochii rosii?

S-au înroșit ca pizda! theadversary, sper că ții la glume; nu am nimic cu tine!

Postat

DEAvole, de atunci ai ramas cu ochii rosii?

aye :)))

S-au înroșit ca pizda! theadversary, sper că ții la glume; nu am nimic cu tine!

Chill, că știu. ;)

Dacă eream dân Africa.... :)))

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Eram în Bruxelles la o petrecere cu angajații și o colegă blonda, o franțuzoaica, tot încerca să se bage în sufletul meu.

Mie nu îmi trezește nici o emoție ideea aceasta de a obliga o femeie sa se simtă bărbat...si poate ca tocmai lipsa mea de reacție este o reacție în sine, un teren pentru a pregăti trecerea la fapte.

Franțuzoaica era studenta la finanțe și participase la seminarium ce se ținuse înainte de party...iar eu, ca întotdeauna, vin în întârziere și nu știu de ce prind loc mereu în față. De obicei, presupun ca acele locuri sunt pentru persoanele care au un rol în eventul respectiv...nu știu, nu am întrebat pe nimeni.

Fata era acolo pentru a traduce din flamanda în românește și a avut un control perfect când m-a văzut ca ma îndrept spre scena și ca m-am așezat fix în fata ei.

...Si pentru mine era jenant, cândva o invitase la mine la bunici pentru ca ea mi-a spus ca o pasionează oamenii bogați!

Eu i-am spus ca nu sunt bogata pentru ca...societatea depinde de bani și nu de proprietățile ei.

Blondina mi-a spus ceva soc, ceva ce avea sa se întâmple în Ro pe viitor...

"În țara mea eu sunt mai săracă decât tine, banii mei nu au nici o valoare în fata ta, nu au obiect de reprezentare care...să te seducă, sa vrei nimicul meu de vânzare.

Eu voi veni la tine sa inversam procesul și tu vei reveni cândva la mine, pentru a valorifica cu experienta și profesionistul tău."

Asa...

Și apoi, franțuzoaica, era plina de emoție pe scenă...dar emoția ei dădea o strălucire discursului său.

La club pur și simplu încerca să își arate recunoștință, dorea sa înțeleg ce se întâmplă...

Însă eu voiam sa ajung la vorbele ei, adică sa fructifica aceasta întâmplare...Ea plina de voioșie și voluntariat, îmi povestea ca ar vrea sa spargă o bancă. Insista ca vrea sa îmi folosească creierul și ca își pune, în schimb, al sau savoire faire la dispoziția mea.

....Si asa, din una în alta, am ajuns prea apropiate la acel loc unde se dansează.

Un tip a surprins scena și s-a pus sandwich între blonda și roșcată, convins ca va avea și el ceva de câștigat.....................

................

Va urma și am încălecat pe-o șa

Și mi-e pofta de-o căpșunea cu....frisca.

Si înghețată de caramel!

:)

• Minus 1

Postat

Însă eu voiam sa ajung la vorbele ei, adică sa fructifica aceasta întâmplare...Ea plina de voioșie și voluntariat, îmi povestea ca ar vrea sa spargă o bancă. Insista ca vrea sa îmi folosească creierul și ca își pune, în schimb, al sau savoire faire la dispoziția mea.

Mai finalizam si noi sau plecam acasa cum am venit ?

Sunt curios ce mai e in creierasul tau zguduit de orgasme cosmice.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...