marta Reputație: 219 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 27, 2017 buna dimineata , astazi am liber pt programari 12, 30-15 si 17 -20
marta Reputație: 219 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 28, 2017 buna dimineata , astazi am liber pt programari 14, 30--20 Oferta actualizata : -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei-Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)-Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei
felixxx_motanul Reputație: 207 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 De ceva timp tot incerc sa va vizitez, stimata doamna, si mereu aveti telefonul inchis (numarul care se incheie in 842). Exista si alta modalitate de contact pentru o programare din timp ?
razzia Reputație: 5 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 30, 2017 Buna.Cu finalizare faci?
marta Reputație: 219 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 30, 2017 De ceva timp tot incerc sa va vizitez, stimata doamna, si mereu aveti telefonul inchis (numarul care se incheie in 842). Exista si alta modalitate de contact pentru o programare din timp ?Telefonul nu este tot timpul inchis , nu ne sincronizam .Sambata si Duminica o sa fiu disponibila doar cu rezervare , intre 9-11,cine vrea sa ajunga la mine ,isi aranjeaza programul din vreme, cine gandeste ca daca nu sunt eu ,oricare alta e disponibila, nu face rezervare si suna la noroc, cand e prin zona.Orice maseuza stie ca si cel mai fidel client are o lista cu 2-3 maseuze preferate , asa ca notiunea de client fidel nu mai are 100% acoperire, si trebuie sa faca rezervare din timp ca oricare altul.Nimic nu ma oboseste mai mult decat sa stau degeaba, asteptand sa pice ceva,asa ca rezervarile se fac in general si in mod special in weekend intre 9-11, pentru orele:10, 12, 14, 16, 18, 20.Uneori , mai ies si eu din casa in weekend daca nu am rezervari de dimineata, alteori sunt prezenta si lucrez toata ziua , si luni incep mai tarziu.Un alt motiv sa insist pentru rezervarile facute dimineata , este ca atunci cand lucrez , cu o mana fac masaj cu alta tin telefonul, si se infunda cu ulei microfonul , trebuie sa tip uneori ca sa fiu auzita, sau sa dau pe difuzor-duc telefonul la curatat saptamanal, din cauza asta.Va rog sa luati in considerare asta, nu sunt salon cu secretara .Cine suna si uita sa anunte cand nu mai poate ajunge, cu tel sau sms , e trecut pe lista de blocare , eu sunt parolista de felul meu si refuz uneori clienti care au mai fost , ca sa-mi onorez rezervarea facuta de unul potential ,pe care nu l-am vazut inca, si atunci cand nu ajunge si nu ma anunta, imi irosesc timpul degeaba non profit , fara sa fiu de folos cuiva.Cei care in mod repetat dau tepe , vor fi anuntati aici .Zilnic , dimineata o sa anunt programul meu de lucru .Astazi sunt 14-20.
marta Reputație: 219 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 30, 2017 Buna.Cu finalizare faci?da, e suficient sa dai click pe linkul din semnatura , pentru desktop vei gasi un blog cu mai multe postari, pentru telefon , vei gasi un blog cu 7 postari, care includ poze, video si texte explicative cu tehnicile de masaj pentru zona erogena, uneori e mai bine sa vezi cu ochii tai , ce-ti spun eu sunt vorbe care poate nu-ti spun nimic care sa ti se para interesant Masajele zonei erogene sunt tehnici manuale de masaj (Best Cock massage), Masaj terapeutic genital Karsai Nei Tsang , Masaj prostatic) Sexul si masajul erotic nud nu sunt in oferta http://martamasaj.blogspot.ro/2015/10/de-ale-masajului-erotic-om-sunt-si.html http://martamasaj.blogspot.ro/2015/10/masajul-genital-terapeutic-karsai-nei.html http://martamasaj.blogspot.ro/2015/10/masajul-prostatic-sanatatea-prostatei.html Masaj terapeutic , relaxare , antistress - masaj profesionist garantat 100% la cel mai bun raport calitate pret -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei-Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15-30 min)-Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15-30 min)-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-100 lei ASTAZI LUCREZ 14-20 1
marta Reputație: 219 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 buna dimineata , astazi sunt disponibila 10-20 -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei-Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)-Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei
marta Reputație: 219 Postat Februarie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2017 buna dimineata , astazi sunt disponibila 10-20 -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei http://martamasaj.bl...om-sunt-si.html http://martamasaj.bl...karsai-nei.html http://martamasaj.bl...-prostatei.html
marta Reputație: 219 Postat Februarie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2017 astazi nu lucrez, revin maine dimineata o zi buna
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 3, 2017 buna...cate finalizari prin metoda Best Cock -Massage sunt permise in cadrul unei sedinte? Merci
marta Reputație: 219 Postat Februarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2017 fix la fel ca in videoclip, 1 finalizare,dar poti combina cu masaj prostatic si ai un orgasm la puterea a doua, foarte intens. http://martamasaj.bl...om-sunt-si.html Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 -45 min daca sunt combinate -100 lei
marta Reputație: 219 Postat Februarie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2017 maine, 9 februarie sunt disponibila 10-20 -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei
marta Reputație: 219 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2017 buna seara, maine revin la program 10-20
marta Reputație: 219 Postat Februarie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 24, 2017 astazi e pauza , sambata si duminica sunt 10-20
marta Reputație: 219 Postat Martie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 4, 2017 lucrez weekendul asta 10-20 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/83/71/b7/8371b7323d4d0dd8029b2803c2f81cc9.gif
marta Reputație: 219 Postat Martie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2017 salut, azi nu e apa calda, reparatiile la conducta se termina mai pe seara , ma duc sa-mi fac unghiutele , si eu si motanul Pus , ne vedem maine , fara bombonele ,merge floricele
marta Reputație: 219 Postat Martie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2017 groapa de 3 metri facuta ieri peste canalizare , e tot asa apa calda ioc , 12 malaci cu moace de maturatori , fumau si se scarpinau in cap,de obicei inaintea unor evenimente se ia apa pe aici, pebtru ca azi e 8 martie, HUO malacilor pnlisti si penali , oi fi la lucru cand s-o putea
masaj_iony Reputație: -425 Postat Martie 8, 2017 Postat Martie 8, 2017 Bine ca doar in cap,dacă o făceau si in cur?
marta Reputație: 219 Postat Martie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 17, 2017 lucrez astazi , sambata si duminica 10-21 -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei
marta Reputație: 219 Postat Martie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 20, 2017 ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ 2017-cel mai bun moment sa fim in natura ,natura reinvie si toata forta si vitalitatea ei sunt transferate si starii noastre de spirit ,ziua aceasta poarta in ea tendinta de a ne curata de energiile negative adunate in perioada rece , parcurile sunt locul ideal sa ne petrecem ziua de astazi, e soare , e frumos , ne vedem maine 10-20 , sa va bucurati de aceasta zi speciala
marta Reputație: 219 Postat Martie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2017 nu stiu de ce , ma deloghez si cand revin vad ca sunt tot logata
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Martie 24, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Martie 24, 2017 nu stiu de ce , ma deloghez si cand revin vad ca sunt tot logata Norocul tau. Eu ma loghez si ma delogheaza aproape imediat. 2
marta Reputație: 219 Postat Martie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2017 astazi sambata lucrez 10-20, duminica doar daca am rezervari facute de astazi , hai pa -Masaj de relaxare soft cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei -Masaj pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masaj pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) -Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai 35 min-1 ora la 100 lei http://martamasaj.blogspot.ro/http://martamiron.blogspot.ro/
marta Reputație: 219 Postat Martie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2017 ok, este ora 13,30 si nimeni nu si-a manifestat dorinta de masaj, ma gandesc ca lumea e la targul de joburi sau la manifestatii, sau frige un peste pt ca e si o sarbatoare religioasa astazi, eu ma simt ca intr-o zi de iarna friguroasa , vorbesc singura pe aici pt ca lunga campanie de denigrare a taiat orice recenzie de multa vreme desi au fost destui care s-au perindat pe la mine ,ori lumea alege extremele de ex masaj la 50 lei sau sex la 500 lei si eu nu ma ating cu extremele, Bhagavad Gita spune ca actiunea e mai buna decat inactiunea ,sunt profund plictisita asa ca , hai pa si weekend placut
felixxx_motanul Reputație: 207 Postat Martie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2017 ok, este ora 13,30 si nimeni nu si-a manifestat dorinta de masaj, ma gandesc ca lumea e la targul de joburi sau la manifestatii, sau frige un peste pt ca e si o sarbatoare religioasa astazi, eu ma simt ca intr-o zi de iarna friguroasa , vorbesc singura pe aici pt ca lunga campanie de denigrare a taiat orice recenzie de multa vreme desi au fost destui care s-au perindat pe la mine ,ori lumea alege extremele de ex masaj la 50 lei sau sex la 500 lei si eu nu ma ating cu extremele, Bhagavad Gita spune ca actiunea e mai buna decat inactiuneaC ,sunt profund plictisita asa ca , hai pa si weekend placutCred ca multi ne temem sa nu fie ceva prea medicinal si nicidecum senzual. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum