Sari la conținut

masaj calea mosiilor 0720696842

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

buna dimineata , astazi am liber pt programari   12, 30-15 si  17 -20  :)

Postat

buna dimineata , astazi am liber pt programari   14, 30--20   :)

Oferta actualizata :

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)
-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei
  • Oras:Bucuresti
Postat

De ceva timp tot incerc sa va vizitez, stimata doamna, si mereu aveti telefonul inchis (numarul care se incheie in 842). Exista si alta modalitate de contact pentru o programare din timp ?

Postat

De ceva timp tot incerc sa va vizitez, stimata doamna, si mereu aveti telefonul inchis (numarul care se incheie in 842). Exista si alta modalitate de contact pentru o programare din timp ?

Telefonul nu este tot timpul inchis , nu ne sincronizam .

Sambata si Duminica o sa fiu disponibila doar cu rezervare , intre 9-11,cine vrea sa ajunga la mine  ,isi aranjeaza programul din vreme, cine gandeste ca daca nu sunt eu ,oricare alta  e  disponibila, nu face rezervare si suna la noroc, cand e prin zona.

Orice maseuza stie ca   si cel mai fidel client are  o lista cu 2-3 maseuze preferate , asa ca notiunea de client fidel nu  mai are 100% acoperire, si trebuie sa  faca rezervare  din timp ca oricare  altul.

Nimic nu ma oboseste mai mult decat sa stau degeaba, asteptand sa pice ceva,asa ca rezervarile se fac in general  si in mod special  in weekend intre   9-11, pentru orele:10, 12, 14, 16, 18, 20.Uneori , mai ies si eu din casa in weekend daca nu am rezervari de dimineata, alteori  sunt prezenta si lucrez toata ziua , si luni incep mai tarziu.

Un alt motiv sa insist pentru  rezervarile facute dimineata , este ca atunci cand lucrez , cu o mana fac masaj cu alta tin telefonul, si se infunda cu    ulei microfonul , trebuie sa tip uneori ca sa fiu auzita, sau sa dau pe difuzor-duc telefonul la curatat saptamanal, din cauza asta.

Va rog sa luati in considerare  asta, nu sunt salon cu secretara .

Cine suna si uita sa  anunte cand nu mai poate ajunge, cu tel sau sms , e trecut pe lista  de blocare , eu sunt parolista de felul meu si refuz uneori clienti care au mai fost  , ca sa-mi onorez      rezervarea facuta de unul potential ,pe care nu l-am vazut inca, si atunci cand nu ajunge si nu ma anunta,  imi irosesc timpul degeaba non profit  , fara sa fiu de folos cuiva.

Cei care  in mod repetat   dau tepe , vor fi anuntati  aici  .

Zilnic , dimineata o sa anunt  programul meu de lucru .

Astazi sunt 14-20.

Postat

Buna.Cu finalizare faci?

da, e suficient sa dai click pe linkul din semnatura , pentru desktop vei gasi un blog  cu mai multe postari, pentru telefon , vei gasi un blog cu 7 postari, care includ poze, video si texte explicative  cu tehnicile de masaj pentru zona erogena, uneori e mai  bine sa vezi cu ochii tai , ce-ti spun eu sunt vorbe care poate  nu-ti spun nimic care sa ti se para interesant

Masajele  zonei  erogene  sunt tehnici manuale de masaj (Best Cock massage), Masaj terapeutic genital Karsai Nei Tsang , Masaj prostatic) 

Sexul  si  masajul erotic nud  nu sunt in oferta 

http://martamasaj.blogspot.ro/2015/10/de-ale-masajului-erotic-om-sunt-si.html

http://martamasaj.blogspot.ro/2015/10/masajul-genital-terapeutic-karsai-nei.html

http://martamasaj.blogspot.ro/2015/10/masajul-prostatic-sanatatea-prostatei.html

Masaj terapeutic , relaxare , antistress - masaj profesionist garantat 100% la cel mai bun raport calitate pret

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15-30 min)
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15-30 min)
-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-100 lei

ASTAZI LUCREZ 14-20
  • Like 1
Postat

buna dimineata , astazi sunt disponibila 10-20

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)
-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei
Postat

buna dimineata , astazi sunt disponibila 10-20

http://martamasaj.bl...om-sunt-si.html

http://martamasaj.bl...karsai-nei.html

http://martamasaj.bl...-prostatei.html

Postat

fix la fel ca in videoclip, 1 finalizare,dar poti combina cu masaj prostatic si ai un orgasm la puterea a doua, foarte intens. ;)

http://martamasaj.bl...om-sunt-si.html

Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 -45 min daca sunt combinate -100 lei

Postat

maine, 9 februarie sunt disponibila 10-20  :) 

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei  ;) 

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)  ;) 

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min) ;) 

-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei ;) 
Postat

salut, azi nu e apa calda, reparatiile la conducta se termina mai pe seara ,  ma duc sa-mi fac unghiutele , si eu si motanul Pus , ne vedem maine , fara bombonele :no2  ,merge  floricele  :flowers2

Postat

groapa de 3 metri facuta ieri  peste canalizare , e tot asa  :slap2    apa calda ioc  :no2 , 12 malaci cu moace de maturatori , fumau si se scarpinau in cap,de obicei inaintea unor evenimente  se ia apa pe aici, pebtru ca azi e 8 martie, HUO malacilor pnlisti si penali  :stiletto , oi fi la lucru cand s-o putea

Postat

lucrez astazi , sambata si duminica 10-21  :)

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei   ;) 
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)   ;) 
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)  ;) 
-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei  ;) 
Postat

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ 2017-cel mai bun moment sa fim

in natura ,natura reinvie si toata forta si vitalitatea ei sunt

transferate si starii noastre de spirit ,ziua aceasta poarta in ea

tendinta de a ne curata de energiile negative adunate in perioada

rece , parcurile sunt locul ideal sa ne petrecem ziua de astazi, e

soare  , e frumos , ne vedem maine 10-20 , sa va bucurati de

aceasta zi speciala  :) 

Postat

nu stiu de ce  , ma deloghez si cand revin vad ca sunt tot logata  :slap2

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

nu stiu de ce  , ma deloghez si cand revin vad ca sunt tot logata  :slap2

Norocul tau. Eu ma loghez si ma delogheaza aproape imediat. :)

• Like 2
Postat

astazi sambata lucrez 10-20, duminica doar daca am rezervari  facute de astazi  , hai pa 

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei    ;) 
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)    ;) 
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)   ;) 
-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei   ;) 
Postat

ok, este ora 13,30 si nimeni nu si-a manifestat dorinta de masaj, ma gandesc ca lumea e la targul de joburi sau la manifestatii, sau frige un peste  pt ca e si  o sarbatoare religioasa astazi, eu ma simt ca intr-o zi de iarna friguroasa , vorbesc singura pe aici pt ca lunga campanie de denigrare a taiat orice recenzie  de multa vreme desi au fost destui care s-au perindat pe la mine ,ori lumea alege extremele   de ex masaj la 50 lei sau sex la 500 lei si eu nu ma ating cu extremele,  Bhagavad Gita  spune ca actiunea e mai buna decat inactiunea ,sunt profund plictisita  asa ca , hai pa si weekend placut

Postat

ok, este ora 13,30 si nimeni nu si-a manifestat dorinta de masaj, ma gandesc ca lumea e la targul de joburi sau la manifestatii, sau frige un peste  pt ca e si  o sarbatoare religioasa astazi, eu ma simt ca intr-o zi de iarna friguroasa , vorbesc singura pe aici pt ca lunga campanie de denigrare a taiat orice recenzie  de multa vreme desi au fost destui care s-au perindat pe la mine ,ori lumea alege extremele   de ex masaj la 50 lei sau sex la 500 lei si eu nu ma ating cu extremele,  Bhagavad Gita  spune ca actiunea e mai buna decat inactiuneaC ,sunt profund plictisita  asa ca , hai pa si weekend placut

Cred ca multi ne temem sa nu fie ceva prea medicinal si nicidecum senzual.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...