Sari la conținut

masaj calea mosiilor 0720696842

Postări Recomandate

ok, este ora 13,30 si nimeni nu si-a manifestat dorinta de masaj, ma gandesc ca lumea e la targul de joburi sau la manifestatii, sau frige un peste  pt ca e si  o sarbatoare religioasa astazi, eu ma simt ca intr-o zi de iarna friguroasa , vorbesc singura pe aici pt ca lunga campanie de denigrare a taiat orice recenzie  de multa vreme desi au fost destui care s-au perindat pe la mine ,ori lumea alege extremele   de ex masaj la 50 lei sau sex la 500 lei si eu nu ma ating cu extremele,  Bhagavad Gita  spune ca actiunea e mai buna decat inactiunea ,sunt profund plictisita  asa ca , hai pa si weekend placut

Probabil trebuie sa vii cu ceva nou in lista de servicii. Ceva cu care sa iti atragi din nou clientii...zic si eu, nu dau cu parul :D..tu stii mai bine ce si cum.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Cred ca multi ne temem sa nu fie ceva prea medicinal si nicidecum senzual.

senzual e tot masajul,atingerea e senzuala si placerea asta  ,multi o descriu asa:,, ce maini aveti, maini de aur,, nu e musai nevoie sa stai goala sa transmiti iubire, caci asta este masajul, iubire neconditionata  prin atingere, si pentru gras si pentru slab, si pentru tanar si pentru mai putin tanar, si vine din inima , nu din tehnica 

• Like 1
Link spre comentariu

Probabil trebuie sa vii cu ceva nou in lista de servicii. Ceva cu care sa iti atragi din nou clientii...zic si eu, nu dau cu parul :D..tu stii mai bine ce si cum.

nu pot sa inventez un tip de masaj nou  in fiecare zi ,deja masajul meu este unic, e un algoritm propriu care include manevre ,tehnici din mai multe tipuri de masaj, daca te referi la ceva nud si sex, clar nu, nici nu mai vreau ,nici nu mai pot  , a trecut vremea  si las pe altele mai tinerele 

• Like 1
Link spre comentariu

Si cu un discurs telefonic schimbat,acum vorbeste de sus. Scuze daca deranjeaza.

da tu cand vorbisi cu mine? ca n-am mai schimbat o vorba cu nimeni  din 9 martie pana acum cand scriu.Cateva persoane m-au sunat duminica 26  martie can am avut tel deschis si am spus ca nu mai lucrez in weekend decat cu programare  cu 1 zi inainte , si i-am rugat sa se uite pe blog pentru ca sa vada videoclipuri, texte si sa stie exact despre ce e in oferta

.Nu este nimic ,,de sus ,, in asta , esti rautacios , ma denigrezi aiurea, cauti puncte  trolland  pe unde iti pica ochii ,.Inteleg ca iti place umilinta  ,cand vorbesti cu o maseuza, n-am de ce sa fiu umila cata vreme sunt stapana pe meseria mea , am tacut de prea multe ori   ca sa nu dau apa la moara  trollilor, dar nu mai accept asta , mars inapoi in front 

• Like 3
Link spre comentariu

Probabil alt motiv sa fuga clientii .. pacat, pentru ca masajul pe care il face e de nota 10.

nu-mi fuge nici un client , stai linistit.

Problema e ca ma oboseste  faptul ca lumea nu-si face programare din timp si  atunci cand imi apar comenzile , sunt deja in dren de energie de stat degeaba, si nu mai am eu chef  de munca ori mi-am gasit deja o alta preocupare mai interesanta si nu mai am chef sa ma reconectez la masaj,De exemplu, nu am comenzi pana pe la ora 16 si atunci  imi curg pe banda si nu pot sa le iau pe toate pt ca  timpul alocat unui masaj  e de  2 ore in general, sau gasesc oameni dispusi sa astepte si atunci lucrez pana tarziu in noapte.

Genul asta de explicatii  sincere n-o sa-l gasesti la alte maseuze , de obicei se spune ca e full pe ziua respectiva si imaginea frumoasa de maseuza suprasolicitata ramane neatinsa.

Sau o sa intalnesti strategia programului restrans , cateva ore pe zi sau cateva zile pe saptamana, si e acelasi lucru de care vorbesc eu, dorinta de a fi stapan pe timpul tau si de a-l folosi eficient pentru tine , fara sa te simti ca slava isaura inchisa in casa cu tel in brate , la bunul plac al clientilor, si ca fuge viata pe langa tine , fara sa iesi putin din casa  sa vezi macar soarele  intr-o zi ..

Stiu si ca multi lucreaza pana tarziu si ca nu-si pot permite o fuga la masaj in timpul zilei, e ok, doar ca exista si oameni care pot face rezervari din timp cand corpul le spune ca au nevoie de masaj  musai, si nu considera jignitor pt mandria lor sa faca asta , cum zic unii pe aici; ,, ce-am ajuns ,sa programam la curve si la masaj  , mai rau ca la doctor, vai de noi,,

Cine vrea o maseuza vesela si care se dedica masajului tau, intelege sa-i crute nervii si sa n-o dreneze de energie ,citeste blogul pentru informatii intelegand ca poate nu  isi permite in momentul cand suni sa vorbeasca, face programare  din timp.

E un fel de intrajutorare , de neinteles pentru macho mans  sau pentru cei care nu se obosesc sa citeasca mai mult de un rand .

Am 13 ani de masaj , am nervii tociti de dat ,,amanunte si detalii,, si de pierdut vremea fara eficienta , multi din cei care citesc pe aici au joburi  cu orar fix, pana la ora 16 si pe urma inchid usa dupa ei la birou si-si vad de viata proprie .Maseuzele inteleg asta ,si vor  acelasi lucru ,simplu, si asta s-ar traduce practic in informare si programarea eficienta a timpului.

De asta am scris  ce am scris atunci, o zi buna 

• Like 2
Link spre comentariu

ok,  o sa lucrez maine si poimaine ,pentru programari rog sunati 9-11, program va fi 11-21

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei     ;) 
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)     ;) 
-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)    ;) 
-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei

• Like 2
Link spre comentariu

pai spune, varsa tot , ca m-a mai facut unul nebuna si n-am ripostat  si spunea ca mi-a dat limbi pana n-a mai putut si l-am lasat nefinalizat ca sa nu adoarma. Treaba cu limbile cu blana de bacterii pe ele , cu suvoaie de bale  si insamantarea  vaginului cu bacterii nu ma mai tenteaza demult,desi unii au convingerea ca oricarei femei ii place asta,dar omul si-a facut cont atunci doar ca sa ma fleorcaie pe mine, si a stat asa 3 ani pana a iesit iar din barlog ,doar ca sa ma faca nebuna, nu are alte postari..

Si acum apari tu, ofuscat cica ca ti-am vorbit de sus si ma faci si tu nebuna .Hai sictir si plimba ursul ca nu mai suport golaneala 

• Like 2
Link spre comentariu

Ne doare-n pula de recenziile tale, precum si de laba ta  amarata. 

te doare , vad , ca de aia tipi aici, cauta-te daca te  doare, ca s-a urcat si la celalalt cap deja, si cu 2 capete bolnave  n-o mai duci mult

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf

hoasca-i ma-ta care te-a facut retardule

Agramato! Redard este starea, afecțiunea. Retardat este ce care este afectat de retard ("pacientul").

Vin la matale dacă-mi ronțăi paloșu'. La amigdale ți-aș da. Pentru o labă nu te-aș plăti  :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Agramato! Redard este starea, afecțiunea. Retardat este ce care este afectat de retard ("pacientul").

Vin la matale dacă-mi ronțăi paloșu'. La amigdale ți-aș da. Pentru o labă nu te-aș plăti  :laugh2

laba e moaca,desi e terapeutica si ar trebui sa taxez , doar masajul costa , restul sunt visele tale in starea aia de afectiune de care vorbeai

Link spre comentariu

pentru programari rog sunati 9-11, program va fi 11-21

-Masaj de relaxare soft  cu uleiuri esentiale pentru detox, imunitate, antistress și gratuit pentru doritori Best Cock -Massage- 1,5 h - 150 lei      ;) 

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros si cu ventuza (pot sa lucrez 1 ora doar pe spate,cand sunt blocaje mari)-1 ora-150-lei si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)      ;) 

-Masaj  pe tesut muscular profund,viguros 2 ore 200 lei   si gratis unul din masajele zonei genital(15 min)     ;) 

-Masajele zonei genitale, doar unul sau in combinatii :Best cock massage / prostatic / therapeutic genital Karsai  35 min-1 ora la 100 lei

pt ca spuneam ca voi scrie recenzii zilnic : despre clientii mei de ieri , numai de bine  :iagree  am glumit , am ras si ne-am relaxat :)

Link spre comentariu

E doar o figurantă. Ifose de mare maseuză...

sigur  ca nu vorbesti din experienta proprie , da ca sa o ai  ,zic ca sa ti se scoale tie p***a  numai si numai  cand  imi dau eu ifose ,  sa ma suni peste  1 luna sa ne spui si noua  si sa ma rogi sa te dezleg la fazan.Pana atunci, vezi ca te-ai udat tot , Bacovia

Link spre comentariu

Dacă e pe Calea Moșiilor, înseamnă că prestatoarea e moșiereasă, nu?  :laugh2

:slap2

dap, am tot sectorul 2, ceva procente prin alte sectoare si provincie , ceva prin Europa si America, trebuie sa mai string niste bani pentru  1% in Anctarctica  :cool:

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

dap, am tot sectorul 2, ceva procente prin alte sectoare si provincie , ceva prin Europa si America, trebuie sa mai string niste bani pentru  1% in Anctarctica  :cool:

Spor!

• Like 2
Link spre comentariu

astazi , aceeasi  formatie ca si ieri ,un clent vechi de ceva ani, 2 noi-un roman  ,,tata ,, de pisici campioane si un strain , care cauta relocare  si aparament de cumparat , ca i-au invadat tiganii tara,   numai de bine zic  :) maine  , program normal 10-20 si rezervati din vreme va rog  9-11 , sa fie pace sub maslini  si o saptamana buna  ;)

Link spre comentariu

Vizitator flirt_passion014
Reputație: 0

astazi , aceeasi  formatie ca si ieri ,un clent vechi de ceva ani, 2 noi-un roman  ,,tata ,, de pisici campioane si un strain , care cauta relocare  si aparament de cumparat , ca i-au invadat tiganii tara,   numai de bine zic  :) maine  , program normal 10-20 si rezervati din vreme va rog  9-11 , sa fie pace sub maslini  si o saptamana buna  ;)

Sarut-mana Marta,

Urmaresc de multa vreme aceasta postare... cochetez de ceva timp cu ideea de a-ti face o vizita dar din diverse motive am ezitat pana in acest moment.

am recitit toate postarile de pana acum, de la initiere pana in prezent... mi-am facut o idee destul de clara. inteleg ca lucrurile si orientarea s-au schimbat putin.

de fapt ce sa mai... incerc sa spun ce-mi doresc pentru ca ma incita rau ideea de a ne cunoaste: imi doresc de mult un masaj ca la carte si deduc ca esti persoana potrivita.

La fel de mult sunt atras de ideea unui masaj in care simturile sa o poata lua razna putin atunci cand e cazul... nimic extravagant, nimic porcesc... doar ceva incitant, pasional, o senzatie intima intre maseuza si client, fara sa fie vorba de sex.... poate aberez si nu ma intelegi....

cu alte cuvinte mi-as dori acel masaj pe care-l poti oferi si m-as lasa dus de val pentru ceva incitant, pasional, fara sex, dar usor senzual, ceva ce sa culmineze cu o finalizare puternica. 

aici intervine problema sau dilema mea: inteleg ca nu mi-ai permite mici atingeri, sa ma pot doar putin juca in limitele impuse de tine cu corpul tau, cu sanii tai, etc atat cat sa existe acea dorinta de a finaliza? 

cu alte cuvinte , stiind ca sexul e tabu pentru amandoi, ma pot gandi ca ne putem macar juca impreuna putin?

daca nu am fost foarte limpede in exprimare, imi cer scuze dar sunt pe graba.... 

Si imi poti trimite mesaj doar mie daca e mai comod asa pentru tine.

merci, te pup si sper sa vin la tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...