ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Partajează Postat Decembrie 19, 2017 bună dimi la tăti lumiliiii.....:))))))) @ marta m, "REPUTATIA PE NIMFOMANE E O GLUMA PROASTA SI NU ARE CU NIMIC DE-A FACE CU REALITATEA,ESTE UN JOC DE PLUSURI SI MINUSURI , PE BANI,AL UNOR ORGOLII VIRTUALE FRUSTRATE, AL UNOR OAMENI CARE NU SE CUNOSC REAL" 1. tu mă cunoşti pi mini ân real mah făptură gingasă ??? tioi intersectat vriodata ku mini aci, sau pi masa ta di medişină legală, ka să ai vrun motiv să ti iei di veața mia ? țeam adresat io vrodata un cuvînt, aci sau ân lumia rială ? 2. dacă io nu țeam zis vrodata nişi măkar: "dăti făh mai âncolo kă nam loc di burta ta", zi şi mii dice meai dat vro cîtiva mii di bulinite di rosu ka să mă baniezi ? pice motiv ??? ku cie tiam diranjat io pi tini vrodata ? 3. iară dacă nu mă cunoşti ân real, ci o motivat frustraria orgoliului tău ka să colaboriezi la banaria mea ku voturi cari nau triaba ku realitatea ??? doar pientru kã țioi cumpărat cont ku cari săți manifeşti frustrărili ??? adică fără motiv real ??? aştiept ku drag răspunsu tău...ka sămi proporționiez răspunsu mieu di aci âncolo !!! ci...matali crezi ka ieşti singura ku orgoli paci ??? :)))))))Esența am înțeles-o. Nu pot, însă, pricepe de ce poceşti (voit) limba română. Ce anume doreşti să creionezi astfel? O zi frumoasă tuturor! 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Dak oi ântieles iesenta...ie di bini si sufişent. Io vriau sa ântieleg cari îi triaba lu babornita asta...ka sa ma apuk o leaka di futut ân gurita !!! :)))))) 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Uni iesti mah făptură gingaşă ? Sau tu doar noaptia intri sa dai ku minus ??? Hai ka îs curioasa di cie ai di zis !!! ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Uni iesti mah făptură gingaşă ? Sau tu doar noaptia intri sa dai ku minus ???Hai ka îs curioasa di cie ai di zis !!!;)=))))) 103 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 =)))))Inesuka , ce dura esti.....nu ierti nimic.O sperii pe Marta si nu mai gasim asa masaj ca la ea.Am zis ! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ie clar...Moarta Bioloaga nu ştii sa raspunda...sa argumienteze. Ia ştii doar sa cumpiri abonamiente di prosti...si sa deie ku minus. Pîna acu 3 zili iera numa gura di ia...acusa tace ca un cacat ân iarba. Făh zbîrcitură...uni ție făh ielanu ku cari faşeai tu driptate pi Nimfomani ??? Tioi başit ? Gata? Mucles ? Numai ai landemîna arma supriema di minusat ? Ten guriță di semicentenară ofilita !!! :)))))))) 3 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Decembrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Ie clar...Moarta Bioloaga nu ştii sa raspunda...sa argumienteze. Ia ştii doar sa cumpiri abonamiente di prosti...si sa deie ku minus. Pîna acu 3 zili iera numa gura di ia...acusa tace ca un cacat ân iarba. Făh zbîrcitură...uni ție făh ielanu ku cari faşeai tu driptate pi Nimfomani ??? Tioi başit ? Gata? Mucles ? Numai ai landemîna arma supriema di minusat ? Ten guriță di semicentenară ofilita !!! :)))))))) laic en şer =)) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Fak cinste ku o ora di masaj dak ştii ciniva sămi spună uni ie Moarta Bioloaga !!!!! :)))))))))) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 24, 2017 Nu di alta...da vriau săi trimit nişti carne ka sa aiba si ia di Craşun !!! :))))))))) 1 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Aprilie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Fak cinste ku o ora di masaj dak ştii ciniva sămi spună uni ie Moarta Bioloaga !!!!! :))))))))))foarte simplu , ia o cartela Pre pay si sun-o pe numarul din titlu si o gasesti , eventual nervoasa iritata plictisita sictirita :) :) :) :) 3 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Aprilie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Ceva nu se leaga.Am fost la Marta in 2012 si in 2016.Marta are pasiune pentru curatenie.Chiar extrema.Si era excesiv de curata.Sa fim seriosi , toti au remarcat asta.Am eu conflict cu ea ( sau invers ?)dar nici chiar asa.mai sincer eu unul nu ma pot pronunta pt ca nu am cautat-o sa vad daca e jegoasa sau nu eu am fost la ea pt masaj nu sa io trag sub fustita :) :) :) baia mi s-a parut curata camera la fel prosoape curate , doar ca mirosul ala de statut m-a deranjat pt ca am o bronsita care imediat imi spune cand e ok sau nu curatenia . in plus corect doamna nu ma mai intereseaza datorita atitudini dar nu e treaba mea sa o critic , dar chiar are o privire ciudata pe care o gasesti in manualele de psihoterapie . Acum sincer sti cum e , gusturile nu se discuta si nu avem dreptul sa judecam pe nimeni dar apropo de atitudinea dansei se vede de aici de pe site cum se exprima si ce vocbular are , o doamna nu se coboara la nivelul nostru care o criticam sau nu si nu-si pierde timpul cu acordarea voturilor negative la postarile noastre 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 12, 2018 foarte simplu , ia o cartela Pre pay si sun-o pe numarul din titlu si o gasesti , eventual nervoasa iritata plictisita sictirita :) :) :) :) Daaaaa ? Moarta bioloaga no murit di tăt ? How nice !!! :) Visit time !!! ;) Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Februarie 28, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Februarie 28, 2020 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-profesionist-garantat-100--ZOkNw1#wEXjQWA revenit după o lungă pauză.Teiul Doamnei.200 Lei.... 5 6 Link spre comentariu
cornel77 Reputație: 203 Postat Martie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2020 intr adevar a revenit. are locatia vis a vis de circa de politie am ajun pe la ora 16 la ea, sap trecuta. si da este obsedata de curatenie. mie personal nu mi displace. de departe are cea mai buna oferta. doamna chiar stie sa faca masaj. cred ca am stat mai bine de 2 ore. pur si simplu o placere. iar finalizarea este ceva special, te freaca cu un ulei caldut, iti pune o perna sub burta, lasa uleiul sa se scurga pe coite, pana in varful puli, dupe care incepe masajul coitelor si coboara spre instrument. te maseaza asa aproximativ 10 min si urmeaza sa te pune capra si incepe sa te mulga. finalizarea pleaca din cel mai ascuns loc din coaie. scoate totul din tine. pleci de la ea, lesinat. o recomand. daca o respecti, te respecta si ea. iar cele 2 ore sunt memorabile asta i parerea mea 1 Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Martie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2020 intr adevar a revenit. are locatia vis a vis de circa de politieam ajun pe la ora 16 la ea, sap trecuta. si da este obsedata de curatenie. mie personal nu mi displace.de departe are cea mai buna oferta. doamna chiar stie sa faca masaj. cred ca am stat mai bine de 2 ore. pur si simplu o placere. iar finalizarea este ceva special, te freaca cu un ulei caldut, iti pune o perna sub burta, lasa uleiul sa se scurga pe coite, pana in varful puli, dupe care incepe masajul coitelor si coboara spre instrument. te maseaza asa aproximativ 10 min si urmeaza sa te pune capra si incepe sa te mulga. finalizarea pleaca din cel mai ascuns loc din coaie. scoate totul din tine.pleci de la ea, lesinat. o recomand. daca o respecti, te respecta si ea. iar cele 2 ore sunt memorabileasta i parerea mea[/quote Care este scorul? Link spre comentariu
cristi ccd Reputație: 167 Postat Martie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2020 Cum arata Marta in realitate?E o prezenta placuta? Ca nu am apucat s-o vizitez si imi doresc de vreo 2 ani... Link spre comentariu
fut1986 Reputație: -8 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2020 Mai activeaza Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat August 15, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 15, 2021 Are anunt activ pe anuntul. Am sunat de mai multe ori dar nu poate fi contactata. Mai activeaza doamna sau am avut eu ghinion? Link spre comentariu
Ghandalf Reputație: 298 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Mai activeaza mamaita? Am fost o singura data la.ea, acum multi ani si mi-a ajuns! Mi-a scanat pula cu lupa efectiv! Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat August 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 16, 2021 😳 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat August 17, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat August 17, 2021 La 15.08.2021 la 12:32, Ghandalf a spus: Mai activeaza mamaita? Am fost o singura data la.ea, acum multi ani si mi-a ajuns! Mi-a scanat pula cu lupa efectiv! Trecand peste acest detaliu picant, Marta face un masaj foarte bun. Are tehnică, răbdare si experienta.👍🏻☺😉🤗 4 3 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat August 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2021 Eu am fost acum vreun an pe la ea, undeva pe Teiul Doamnei, in apropiere de intersectia cu Colentina. Tipa face un masaj de nota 15, iar cock masajul ei este absolut ceva unic: facut ca la carte. I n rest, daca te gandesti la alte interactiuni sexuale cu ea, o faci degeaba: nici nu inspira si nici nu e genul. O respecti, te respecta: masaj si atat! Nu o respecti, te da pe usa afara! 1 Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat August 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2021 Ati reușit sa ajungeți la doamna? Greu de prins Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Doamna are anunturi in AT. 150 Lei. 👍🏻☺🤗 4 3 Link spre comentariu
radu_35 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 150 pret de solidaritate cu comunitatea, pe durata pandemiei,pentru cei afectati finaiciar.De apreciat efortul Doamnei, maseuza cu vocatie , isi respecta clientii si meseria.Recomand, totul e super ok, conditii , igiena, calitatea masajului, plus bonusurile de neratat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum