vasilestan Reputație: 104 Postat Decembrie 3, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Pentru prima oară la acest salon după ce trec de cerber(ă) mă trezesc în fațăcu trei făpturi: Izabela (no way, mă strivea deja doar cu privirea), Cristina (undeva între subțirică și uscată sardină level 30-40 year+) și Carla (nu Clara), e prima din galeria de pe site, care o prezintă destul de flatant. Între ultimele două am ales-o pe Carla, fiind singura dintre cele trei care mie mi-a inspirat ceva sex appeal. Și cred că bine am făcut, are. Rotunjoară mult și bine, însă firească, naturala și... well fresh, adică... are ceva care la mine a mers. Din păcate fără prea mult PR, conversație smulsă până m-am potolit și și-a făcut treaba pe gambe, spate (well done), mâinile mele au trecut binișor neglijate și a început și eroticul. Iau o pauză pentru a îmi cere iertare că am fost neam prost și nu am băgat o gumă de mestecat în gură. Guys, sorry, nu faceți ca mine, eram după 10h de work, dușul nu spală și dinții. Eroticul înseamnă plimbat cu țâțele pe spate măngâieri pe ouă, frecat de țâțe, pulă și, mă rog, la limita bunului simț pipăit sâni&co. Se pot schimba poziții iar Carla este super ok. Și cum lucrurile s-au pliat pe filmul meu, a fost ok. Exclus sex. Poate părea limitativ însă Carla are sâni superbi (încă aștept o slăbănoaga cu sâni așa frumoși însă nu cred să se întâmple prea curând), și din punctul meu de vedere, atitudinea ei (and mostly her tits) au făcut o diferență frumoasă, Așa că, da, fata ok, salonul este nice, prosoapele curate, dușul în cameră mi se pare super ok, fata a făcut pasămite duș înainte și după, de data asta cu mine de față și a schimbat și chestia pe care am stat. Ca timp, cred că a durat maxim 40 min însă am venit ca să mă descarc, iar Carla a știut cum s-o facă așa că, na.... e absolut ok. Note recenzie: Carla: 8 Salonul ăsta nu prea are fotomodele însă la banii ăștia nici nu ar trebui, atitudinea contează, hormonii se entuziasmează când sunt ajutați de creier. Masaj relaxare 7-8 Masaj erotic 8-9 150 lei 2 1 Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 5, 2022 La 01.12.2022 la 16:29, hotzu2014 a spus: Am vizitat-o pe Cristina, este o fata in jur de 35 ani slabuta cu sanii mici , placuta. Masaj de relaxare a fost ok in schimb la cel erotic chiar a fost bun, nu crd ca e incepatoare pare ca are experienta, chiar e de vizitat. Cristina 8 Masaj relaxare 8 Masaj erotic 9 150 lei este permisiva ? Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Acum 1 minut, warewolf a spus: este permisiva ? Da. Nu accepta fk 1 Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2022 La 05.12.2022 la 18:40, hotzu2014 a spus: Da. Nu accepta fk ce imi recomanzi dintre fetele de la ador ? Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2022 1 oră în urmă, warewolf a spus: ce imi recomanzi dintre fetele de la ador ? Carla 1 Link spre comentariu
alon000 Reputație: 525 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Care ati mai fost pe la ei....Ceva noutati ? Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Ianuarie 5, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Vizitat in urma cu cateva zile Alice. Ca si aspect pozele o avantajeaza, dar ca si servicii e peste media salonului, chiar face masaj atat de relaxare cat si erotic, este permisiva la atingeri, fara fk. Cred ca are in jur de 40 de ani 1 1 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Ianuarie 5, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Am vazut pe anunturile lor ca a aparut o fara Iuliana stie cineva, ceva? Link spre comentariu
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Ianuarie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Nimic despre fata noua Iulia? Arata misto în poze Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 638 Postat Ianuarie 9, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 4 ore, gabriel2110 a spus: Nimic despre fata noua Iulia? Arata misto în poze Unde ai găsit poze cu ea ? 😋🤗😊 2 Link spre comentariu
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Ianuarie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 32 minute, derwall a spus: Unde ai găsit poze cu ea ? 😋🤗😊 Pe public sau anuntul telefonic, nu mai stiu exact Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 638 Postat Ianuarie 9, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 19 minute, gabriel2110 a spus: Pe public sau anuntul telefonic, nu mai stiu exact https://www.anuntul.ro/anunt-buna-eu-sunt-iulia-si-te-astept-la-Bq99a6#6DbV44 Adică ea ? 😉🤗😊 1 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Ianuarie 9, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Am vizitat-o eu, e frmusuca undeva la 40 de ani cred, e incepatoare dar se descurca bine, e permisiva la atingeri, accepta FK e ok Iulia 8 Masaj de relaxare 8 Masaj erotic 8,5 Gfe 9 1 Link spre comentariu
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Ianuarie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 3 ore, derwall a spus: https://www.anuntul.ro/anunt-buna-eu-sunt-iulia-si-te-astept-la-Bq99a6#6DbV44 Adică ea ? 😉🤗😊 Da Link spre comentariu
scaraoschi Reputație: 92 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 La 01.12.2022 la 16:29, hotzu2014 a spus: Am vizitat-o pe Cristina, este o fata in jur de 35 ani slabuta cu sanii mici , placuta. Masaj de relaxare a fost ok in schimb la cel erotic chiar a fost bun, nu crd ca e incepatoare pare ca are experienta, chiar e de vizitat. Cristina 8 Masaj relaxare 8 Masaj erotic 9 150 lei Am fost si eu la Cristina. Mi-a placut atitudinea ei atat la masajul de relaxare cat si lacel erotic. Merita vizitata. 2 Link spre comentariu
danycurvarpacatos Reputație: 19 Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Am vazut ca a aparut o fata noua Bianca , a fost cineva la ea? Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Ianuarie 23, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 Nimeni pe la Binanca? Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Ianuarie 31, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2023 Vizitat Bianca, pot supne ca e cea mai buna masoza pe care am inalnit-o vreodata Binanca o blonda frumoasa cu sani frumosi si cur. Foarte amabila si placut cu zambetul pe buze mereu, masajul de relaxare foarte bun comparativ cu cel profesionist a durat aproximativ 40 min cel de relaxare imbinat cu cel de relax foarte bun si excitant, este permisiva la atingeri stie sa te faca sa mai vrei sa o vizitezi. O recomand cu toata increderea Din ce am vorbit cu ea a mai lucrat in trecut in domeniu se vede experienta Bianca 9 Masaj relaxare 10+ Masaj erotic 10 1 1 Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 19 ore, hotzu2014 a spus: Vizitat Bianca, pot supne ca e cea mai buna masoza pe care am inalnit-o vreodata Binanca o blonda frumoasa cu sani frumosi si cur. Foarte amabila si placut cu zambetul pe buze mereu, masajul de relaxare foarte bun comparativ cu cel profesionist a durat aproximativ 40 min cel de relaxare imbinat cu cel de relax foarte bun si excitant, este permisiva la atingeri stie sa te faca sa mai vrei sa o vizitezi. O recomand cu toata increderea Din ce am vorbit cu ea a mai lucrat in trecut in domeniu se vede experienta Bianca 9 Masaj relaxare 10+ Masaj erotic 10 la erotic este permisiva ceva extra chestii ? Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 262 Postat Februarie 1, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 4 ore, warewolf a spus: la erotic este permisiva ceva extra chestii ? Da este permisiva la atingeri si cam tot ce vrei dar nu sex 1 Link spre comentariu
alon000 Reputație: 525 Postat Februarie 17, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 17, 2023 Binanca https://www.anuntul.ro/anunt-buna-eu-sunt-bianca-si-te-astept-la-Bq99a6# A revenit si Amalia https://www.anuntul.ro/anunt-pasiune-extaz-satisfactie-discretie-si-rqy1Pk# Link spre comentariu
vasilestan Reputație: 104 Postat Februarie 25, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 25, 2023 Vizitat zilele trecute stabilimentul, recenzie Ana. La corp arată excelent, fotografiile de pe site o nedreptățesc, din figură îi ghicești 30+. Ca atitudie este exact acolo unde trebuie iar masajul mie mi-a plăcut. Se arcuiește frumos și face tot ce-i stă în puteri ca să te simți bine. Dacă ar fi s-o notez cu ceva în minus ar fi tocmai diferența între un masaj erotic și experiența cu o femeie. Filmul se va rupe la un moment dat, așa cum e și normal, si-ti dai seama ca asteapta well... finalizarea, că asta ai plătit. Într-un final farmecele masajului erotic se epuizează și dai peste o fată bine intenționată care nu se va fute cu tine. Daca poți să mergi mai departe, bravo, e perfect, Ana e simpatică, permisivă și o voi revizita cu plăcere oricând. Nu știu cum se face că fie că-s cu Carla. fie că-s cu Ana, mă duc în aceeași cameră, parcă-s înțelese. Curat, igienic, prosoape lună, miroase frumos, nimic de reproșat. Note: Ana 8-9 Masaj: 8-9 Salon: 8-9* Preț: 150 *Ador guys, faceți ceva cu parcarea, devine din ce în ce mai dificil! Puneți locuri preferențiale cu taxarea la oră, devine dificil. 1 1 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 141 Postat Februarie 26, 2023 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Februarie 26, 2023 Limbute se obtin la acest salon? Daca "da" cu plata extra sau in pretul standard? Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2023 Am fost si eu acu o săptămână la Bianca... 35 ani (asa am inteles nu stiu sigur)... Masaj tare, de m-au apucst crampele la talpi, am simtit 2 zile.. La masaj primesti mult si bine, ala erotic e minim. Ramane Carla si Alice care fac treaba buna, si Ana care nu am vizitat-o dar am auzit lucruri bune. Parcari gasiti prin spate la benzinaria aia abandonata, eu ma duc doar cu uber, zona e shady (strada Vasile Lucaciu) nu bulevardul. Pt cat dai, e ok ce primesti. 1 1 Link spre comentariu
mateidaniel2000 Reputație: 25 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Salutare confrați!... Imi cer scuze pentru întârzierea recenziei , am vizitat pe la sfârșitul lui Ianuarie acest salon , eu locuid in provincie si am fost placut surprins de ce se execută aici . Dar să trecem la direct la subiect, ajuns la fața locului am gasit loc de parcare chiar in fata salonului, aici găsind două fete , una dintre ele chiar mi-a atras atenția, o tipa blondă frumoasă, robustă pe nume Carla care mi-a prezentat meniul. Urcând pe cameră sincer chiar mi-a plăcut dusul in cameră având discreție si nu a trebuit să umblu in prosop prin locație cu am mai întâmpinat prin alte saloane . După dusul de rigoare si-a facut dus si ea de fata cu mine admiramd trupul frumos rotunjor su sâni chiar pe placul meu , început cu mesajul de relaxare pe spate si apoi cel erotic , tipa destul caldă, permisivă la atingeri, sărutări pe corp, atingeri suave si finalizand după vreao 45 de minute , fără contact sexual . Un plus la acest salon sunt prosoapele curate , pret 150 , de revenit cu siguranță da .Dacă am omis ceva îmi pare rău 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum