Sari la conținut

Salon Ador Masaj 0737534950 0737492822 0737491573

adormassage

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna baieti,

După un timp, în sfârșit, mi-am făcut timp să mă întorc la salon.

Acum le găsești pe Mirela, Carla, Alice și pe cea mai nouă fată Ina.

De data aceasta am fost după Carla și am vrut să o încerc și pe Ina separat.

Carla este încă foarte talentată în ceea ce privește erotismul în timpul masajului. Ea este mereu zâmbitoare și drăguță. Cu siguranta recomandat.

Am avut plăcerea să iau o oră cu Ina. E foarte dulce, e amuzantă și îi place o conversație bună. In ceea ce priveste masajul clasic, e ok. E bună pentru partea erotică. O voi vizita din nou foarte curând, cu siguranță.

Până acum, nu am găsit un loc mai bun pentru masaj erotic în oraș.

Enjoy the ladies and be nice ! 

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Salutare 

Am fost aseară la salon am rămas plăcut surprins sau reîntors ficele rătăcitoare 

Am găsit 5 fete Ana Carla Alice Ina și Evelin 

Am ales sa intru bine-nțeles cu Ana o super femeie 10

Din discuții de la 1 Martie vor modifica prețul masajului de la 150 la 180 lei 

Spor va doresc și baroase tari 

• Like 1
  • Mersi 2
Link spre comentariu

Am vizitat salonul in cateva randuri in ultimele 3 luni, intrat cu Carla si o data cu Ina. Curatenia impecabila, 4-5 geluri de dus, ora este ora. Despre fete:

Carla: O blonda pe cinste cu sani tunati, superbi, masaj de relaxare nota 10, mana sanatoasa , masajul erotic pe cinste, Carla pe langa ca e super carismatica este si foarte , foarte senzuala. Mie imi plac fetele mai "sanatoase" deci a fost pe gustul meu, att conversatia, cat si masajul, mai ca-i ofeream si masa si dansul dar se terminase ora.

Ina: Am inteles ca e noua la Ador dar se vede si se simte ca nu e noua si in domeniu, o dulceata si o scumpete de fata, micuta, blonduta, draguta, cu o atingere divina, masaj de relaxare insistent pe extremitati, chiar m-a facut sa ma relaxez iar la erotic WoOw, mi-a dat orice asteptare peste cap pt ca nu imi imaginam ca intr-o faptura atat de micuta si draguta poate zace atata senzualitate. 10+

Lasat 200 ron din proprie initiativa de fiecare data

Eu unul voi reveni de fiecare data cand voi avea ocazia pentru ca mereu am avut experiente placute. 

Succes!

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 13.03.2024 la 19:15, marco2k a spus:

Am vizitat salonul in cateva randuri in ultimele 3 luni, intrat cu Carla si o data cu Ina. Curatenia impecabila, 4-5 geluri de dus, ora este ora. Despre fete:

Carla: O blonda pe cinste cu sani tunati, superbi, masaj de relaxare nota 10, mana sanatoasa , masajul erotic pe cinste, Carla pe langa ca e super carismatica este si foarte , foarte senzuala. Mie imi plac fetele mai "sanatoase" deci a fost pe gustul meu, att conversatia, cat si masajul, mai ca-i ofeream si masa si dansul dar se terminase ora.

Ina: Am inteles ca e noua la Ador dar se vede si se simte ca nu e noua si in domeniu, o dulceata si o scumpete de fata, micuta, blonduta, draguta, cu o atingere divina, masaj de relaxare insistent pe extremitati, chiar m-a facut sa ma relaxez iar la erotic WoOw, mi-a dat orice asteptare peste cap pt ca nu imi imaginam ca intr-o faptura atat de micuta si draguta poate zace atata senzualitate. 10+

Lasat 200 ron din proprie initiativa de fiecare data

Eu unul voi reveni de fiecare data cand voi avea ocazia pentru ca mereu am avut experiente placute. 

Succes!

ceva sarutari pe corp din partea inei ??

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Am fost si eu azi la salon unde am avut de ales între Ana si Ina, dar la recomandarea Anei am intrat cu Ina.

Ina, este o domnișoara care a mai lucrat in domeniu, știe ce face, este o tipa foarte vorbăreață, nebunatica in sensul bun care face un masaj de relaxare super ok si bineînțeles masajul erotic a fost super ok.

O sa revin cu drag la Ana si Ina de fiecare data când revin la salon!

Link spre comentariu
Reputație: 1019

Ca sa fac doua recenzii intr una

de fiecare data am luat varianta de 250 aia mai permisiva cica

doua fete diferite Alice si Ana

Alice

excelent si masajul notmal si cel erotic e placuta si excita permisiva nu se grabeste si stie sa te duca acolo are un stil Misto cand se pune cu pizda peste ciocanul tau si se freaca

de revenit pt masaj erotic la Alice

Ana

surpriza mea nitel neplacuta dar la pomul

laudat nu te duci cu sacul plin

mai misto ca Alice ca femeie probabil ca se si pricepe dar m a terminat cu o laba forta in 5 min cica sa ne grabim ca al doile numar o sa dureze mai mult

m am scuzat si am plecat am lasat banii nu e stilul meu asta

pacat

multumesc

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 263

In ultimii 4-5 ani am vizitat 90% din fetele din salon. Momentan pt mine Ana ramane cea mai profesionista. Am revenit la ea dupa o pauza de vre-o 2 ani si am constatat ca e la alt nivel ( superior) Ana chiar stie erotic 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 263

Vizitat Maya. O fata frumoasa in jur de 30 de ani bruneta in jur de 1.70m cu niste sani micuti dar fermi, cur frumos foarte curata si eleganta. Initiaza conversatie stie sa se faca placuta, a mai lucrat si la alte saloane se vede ca are experienta. Un masaj de relaxare bun chiar placut cam rar intalnesti la salonele de masaj erotic, foarte bun si masajul erotic, nu se grabeste deloc si dupa finalizare a mai stat langa mine ma mangaiat ma curatat intr-un cuvant este profesionista. De Vizitat si de revenit pentru mine. E permisiva la atingeri sarutari pe corp.

Maya 9

Masaj relaxare 9

Masaj erotic 10

Pret 180 lei

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Zilele trecute am vizitat salonul ador masaj pentru prima data,am făcut programare la domnișoara Ina.

M a întâmpinat o domnișoară minionă cu zâmbetul pe buze foarte vesela și vorbăreață, mi a plăcut foarte mult vibe ul ei .

In legătură cu masajul de relaxare este foarte atentă și nu se grăbește ,știe ce face se vede că nu este noua in domeniul masajului.

In legătură cu masajul erotic este de nota 10 extrem de tandră și erotică mi a dat imaginația peste cap , recomand cu mare drag Ina . Felicitări!

Masaj de relaxare 9.5 

Erotic 10+

Felicitări încă odată 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare,

Ieri am revenit cu un apel la salon unde am dorit programare la minunata Ana.

Serviciile rămân la fel de bune si bineînțeles Ana este foarte atenta sa te facă sa te relaxezi si sa pleci fresh.

Recomand Ana 10 +

Link spre comentariu
  • Oras:Galati

Salutare....

Având un pic de treabă în București și beneficiind de puțin timp liber,am hotărât să fac o vizita la salon...luat legătura pe wattsap,răspuns prompt.ajuns la locație am fost întâmpinat de 2 minunății,Ina și Maya cea și cu care am intrat în camera de ostilități.

Maya o tipă de gașcă,cu care poți comunica și glumi.vb la un confrate are curu țeapăn,sânii micuți,dar în schimb sfârcurile fac senzație.....

După întâmpinare urcat la etaj,mers la dus conform regulilor și intrat în camera de ostilități.a început cu un masaj de relaxare,efectuat cu tandrețe din tălpi și pâna sus...atât de bine m-am simțit încât aveam puțin și adormeam😀😀😀.m-au trezit acele treceri cu unghiile pe piele  care îți provoacă o stare de urcat pe pereți.cu o mână făcea masaj pe spate și cealaltă era axată pe oo in timp ce îi simțeam răsuflarea in ureche,combinata cu mușcături fine și sărutări pe gât.

Întors cu fața în sus,poziționată cu păsărica pe carbasan și cu sânii pe piept a început să se miște duios..,.

Permisivă la atingeri,accepta săruturi pe corp..,.

Însă finalul face toți banii.dupa finalizare,s-ar pus lângă mine,m-a luat în brațe și m-a sărutat pătimaș...m-am șters un pic,am făcut duș,echipat și la drum....

În ansamblu foarte mulțumit de alegerea făcută.

Salon 9

Masaj relaxare 10

Masaj erotic 9

Mulțumesc din inimă ❤️ Maya....pe care ori de câte ori voi avea ocazia o voi vizita cu drag....

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 16.05.2024 la 23:12, hotzu2014 a spus:

Vizitat Maya. O fata frumoasa in jur de 30 de ani bruneta in jur de 1.70m cu niste sani micuti dar fermi, cur frumos foarte curata si eleganta. Initiaza conversatie stie sa se faca placuta, a mai lucrat si la alte saloane se vede ca are experienta. Un masaj de relaxare bun chiar placut cam rar intalnesti la salonele de masaj erotic, foarte bun si masajul erotic, nu se grabeste deloc si dupa finalizare a mai stat langa mine ma mangaiat ma curatat intr-un cuvant este profesionista. De Vizitat si de revenit pentru mine. E permisiva la atingeri sarutari pe corp.

Maya 9

Masaj relaxare 9

Masaj erotic 10

Pret 180 lei

Confirm cele spuse de confratele..recomand

• Like 1
Link spre comentariu

Tocmai ce am iesit de la salon unde m-am simtit de nota 10+, pe scurt atitudinea fetelor si profesionalismul este de top. 

Am fost tratat ca un print de Maya. Pe ea o pot recomanda pentru ca impreuna cu ea am stat 1 ora. Nu m-am simtit deloc grabit.

O fata profesionista care face masaj de cativa ani de zile si chiar il face unic.

Deci dragilor, eu va recomand serviciile salonului pentru curatenia lui si cum te face sa te simti overall. 

Btw, tehnica lui Maya nu am mai intalnit-o pana acum si chiar m-am simtit alintat.

• Like 2
Link spre comentariu

Salutare.revin cu o recenzie asupra întâmpinării in salon.in recenzii am văzut că te servește cu ceva de băut,apa,suc sau cafea după preferință.ceea ce nu mi s-au întâmplat.iar al doilea aspect ar fi legat de achitarea masajului.eu știu că ajungi în camera,achiți contravaloarea,tu că client mergi la duș iar fata merge sa duca bănuții.ms-a părut puțin straniu faptul ca,ucand pe scări una din fete a spus sa de-a banii.mai avea puțin și mii cerea de la ușă.nu știu așa procedează de obicei sau în funcție de client?eu înțeleg că nu suntem fotomodele sau avem corpul lucrat la sală,dar pentru servicii plătim toți la fel,așa că ar fi corect sa fim tratați la fel,nu sa se facă diferente....ce părere aveți??să mă lămurească cineva în legătură cu acest aspect.

Zi buna și spor la ciocane...

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, vreausabeau a spus:

Tocmai ce am iesit de la salon unde m-am simtit de nota 10+, pe scurt atitudinea fetelor si profesionalismul este de top. 

Am fost tratat ca un print de Maya. Pe ea o pot recomanda pentru ca impreuna cu ea am stat 1 ora. Nu m-am simtit deloc grabit.

O fata profesionista care face masaj de cativa ani de zile si chiar il face unic.

Deci dragilor, eu va recomand serviciile salonului pentru curatenia lui si cum te face sa te simti overall. 

Btw, tehnica lui Maya nu am mai intalnit-o pana acum si chiar m-am simtit alintat.

Te-a încălecat și a făcut finalizarea pe șalele ei.....😀😀😀

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 63

Bună ziua tuturor. 

Am fost de 2 ori luna aceasta la salon. 

Am vizitat-o pe Carla pe care am trecut-o deja în revistă acum câteva luni. Este uimitoare și fiecare nouă sesiune este mai intensă decât cea anterioară. Probabil este cea din salon care are cea mai buna tehnica de masaj clasic (nu am incercat inca Maya) si este foarte buna pentru partea erotica. O femeie grozavă. 

Pentru prima dată, am încercat-o în sfârșit pe Alice pentru că a fost recomandată de fetele obișnuite pe care le vizitez acolo. 

Ar fi trebuit să o vizitez mai devreme. Arată foarte drăguț dacă iubești femeile cu curbe. Este naturală, are abilități decente pentru masajul clasic, dar este uimitoare pentru partea erotică. Ea știe ce butoane să declanșeze. 

Nu m-am simțit deloc grăbită, totul a decurs bine deși era prima dată. O voi vizita din nou în curând cu siguranță. 

180 de trandafiri pentru sesiunea clasică pentru fiecare fată, bine primite și binevenite. Mi s-au oferit două băuturi (apă/cafea). 

Este încă pentru mine cea mai bună locație pentru masaj din oraș

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Frenchy84 a spus:

Bună ziua tuturor. 

Am fost de 2 ori luna aceasta la salon. 

Am vizitat-o pe Carla pe care am trecut-o deja în revistă acum câteva luni. Este uimitoare și fiecare nouă sesiune este mai intensă decât cea anterioară. Probabil este cea din salon care are cea mai buna tehnica de masaj clasic (nu am incercat inca Maya) si este foarte buna pentru partea erotica. O femeie grozavă. 

Pentru prima dată, am încercat-o în sfârșit pe Alice pentru că a fost recomandată de fetele obișnuite pe care le vizitez acolo. 

Ar fi trebuit să o vizitez mai devreme. Arată foarte drăguț dacă iubești femeile cu curbe. Este naturală, are abilități decente pentru masajul clasic, dar este uimitoare pentru partea erotică. Ea știe ce butoane să declanșeze. 

Nu m-am simțit deloc grăbită, totul a decurs bine deși era prima dată. O voi vizita din nou în curând cu siguranță. 

180 de trandafiri pentru sesiunea clasică pentru fiecare fată, bine primite și binevenite. Mi s-au oferit două băuturi (apă/cafea). 

Este încă pentru mine cea mai bună locație pentru masaj din oraș

La așa recenzie chiar mai fac un drum de la Galați la București pentru a mă bucura de rasfatul fetelor de la Ador!!!😉😉

Link spre comentariu
Reputație: 63
Acum 52 minute, glforyuo78 a spus:

La așa recenzie chiar mai fac un drum de la Galați la București pentru a mă bucura de rasfatul fetelor de la Ador!!!😉😉

Haha, de 2 ani sunt multumit de serviciile lor. Recomand locul pe baza experientelor mele. Dacă ești un om drăguț și respectuos, nu există niciun motiv pentru a nu fi bun. 

Cu toate acestea, sunt sigur că puteți găsi locuri grozave mai aproape de casa dvs. :)

Link spre comentariu

Acum 35 minute, Frenchy84 a spus:

Haha, de 2 ani sunt multumit de serviciile lor. Recomand locul pe baza experientelor mele. Dacă ești un om drăguț și respectuos, nu există niciun motiv pentru a nu fi bun. 

Cu toate acestea, sunt sigur că puteți găsi locuri grozave mai aproape de casa dvs. :)

Mmmmm.....să înțeleg că dacă sunt din Galați,nu pot sa merg la salon....nu este prima data😀😀😀😀

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...