Sari la conținut

Lora - 0723.191.042

Postări Recomandate

• Telefon: sorinaelena27
  • Oras:Romania
  • Telefon: sorinaelena27
  • Oras:Romania

Pai ce vrei...ea vrea sa ii arate ca este aprope in toate momentele: si la retragere si la revenire. :))

Cum era vorba aia..cu ursul care nu pleaca de la stupul de miere. :D

Te bucuri ca s-a retras dar dai party ca a revenit :laugh2

Asta prietena adevarata (?!?!?)

Link spre comentariu
Reputație: 10441
  • Oras:bucuresti

Te bucuri ca s-a retras dar dai party ca a revenit   :laugh2

Asta prietena adevarata (?!?!?)

dragul meu o prietena adevarat trebuie sa ii fie alaturi indiferent de situatie asa ca normal ca m-am bucurat cand sa retras dar m-am bucurat si ca a revenit, ea stie cel mai bine ce isi doreste iar noi trebuie sa ii respectam decizia. :*
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

draga ema, e greu sa te bucuri pentru o femeie cand revine in aceasta meserie, mai ales tu stiind ce inseamna si ce presupune acest tip de activitate

lora, poate stie poate nu stie cel mai bine, ca daca ar fi stiut poate ii era mai bine de atat, dar cu siguranta nu isi doreste sa revina, poate doar e constransa de situatie sa ajunga sa ia o asemenea decizie, dar nu ca isi doreste

pe de alta parte pentru comunitatea de clienti de aici e un plus, ea fiind o prezenta foarte placuta, cu un fizic frumos si servicii bune, si mai stie sa si pozeze foarte foarte bine

in alta ordine de idei, si eu sper, atat cat se poate, sa ii fie bine, din postura unui om care o cunoaste, destul de bine zic eu, pe ea, si situatia ei :)

• Like 2
Link spre comentariu

draga ema, e greu sa te bucuri pentru o femeie cand revine in aceasta meserie, mai ales tu stiind ce inseamna si ce presupune acest tip de activitate

lora, poate stie poate nu stie cel mai bine, ca daca ar fi stiut poate ii era mai bine de atat, dar cu siguranta nu isi doreste sa revina, poate doar e constransa de situatie sa ajunga sa ia o asemenea decizie, dar nu ca isi doreste

pe de alta parte pentru comunitatea de clienti de aici e un plus, ea fiind o prezenta foarte placuta, cu un fizic frumos si servicii bune, si mai stie sa si pozeze foarte foarte bine

in alta ordine de idei, si eu sper, atat cat se poate, sa ii fie bine, din postura unui om care o cunoaste, destul de bine zic eu, pe ea, si situatia ei :)

daca te uiti la posturiile mele pe acesttopic eu am scris cand sa retras ca "ma bucur" la revenire am spus ca dam party iar apoi am explicat ca eu o sustin pe ea indiferent de decizia ei...asta nu inseamna ca eu am incurajato sa revina..dar repet a fost decizia ei dar eu pe lora o cunosc de mult in afara acestui form, deci cu siguranta eu stiu daca in viziunea ei e mai bn sau nu ca a revenit ;)
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

daca te uiti la posturiile mele pe acesttopic eu am scris cand sa retras ca "ma bucur" la revenire am spus ca dam party iar apoi am explicat ca eu o sustin pe ea indiferent de decizia ei...asta nu inseamna ca eu am incurajato sa revina..dar repet a fost decizia ei dar eu pe lora o cunosc de mult in afara acestui form, deci cu siguranta eu stiu daca in viziunea ei e mai bn sau nu ca a revenit ;)

nu judecam in vreun fel ceea ce simti sau exprimi tu in legatura cu lora

nu sunt genul carcotas deci nu ma trata ca si cum as fi

incercam sa clarific logica (sau lipsa ei) din spatele textului scris de tine

PS: si daca si eu o cunosc pe lora personal cum facem? :) eu zic sa ii uram de bine in cor cu speranta ca asa va fi :)

Link spre comentariu

nu judecam in vreun fel ceea ce simti sau exprimi tu in legatura cu lora

nu sunt genul carcotas deci nu ma trata ca si cum as fi

incercam sa clarific logica (sau lipsa ei) din spatele textului scris de tine

PS: si daca si eu o cunosc pe lora personal cum facem? :) eu zic sa ii uram de bine in cor cu speranta ca asa va fi :)

poi tocmi pt ca o cunosti ar trebui sa sti de ce a revenit...si asa te-ai bucura si tu ;)
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Buna dragii mei ! Revin dupa o "mica" pauza,serviciile mele vor fi aceleași,asemenea si "cadoul",va pup si bine v-am regăsit! :* :*

Bine ai revenit Lora!

adica serviciile si cadoul sunt cele de mai jos sau ai adaugat ceva noutati in meniu?

ceva poze noi pe 2016 ne arati si noua

Cu aceasta ocazie va reamintesc atat serviciile mele,cadoul si intervalul de ore in care ma puteti gasi la birou:

-sex normal/ oral (ambele protejate)

-69

-cunnilingus,annilingus(pasiv)

-handjob

-footjob

-++ alte mici fantezii(detalii la tel)

Cadoul este de : -150 RON (finalizarea)

-200 RON (1 h,doua fin.)

Programul meu este incepand cu ora 11:00-19:00.

Va :* si va astept! :* :* :*

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: lorapuisor6969
  • Telefon: lorapuisor6969

Bine ai revenit Lora!

adica serviciile si cadoul sunt cele de mai jos sau ai adaugat ceva noutati in meniu?

ceva poze noi pe 2016 ne arati si noua

Buna :* cadoul si serviciile sunt aceleași,poze cat de curând posibil ,te pup :) :*
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...