ray.donovan Reputație: 1239 Postat Mai 25, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 25, 2016 Fosti joisti.petrecerea tip ,,bar mitzvah,,e aceeasi Joiști sau vineriști? 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 25, 2016 Te bucuri ca s-a retras dar dai party ca a revenit Asta prietena adevarata (?!?!?) E coMfuzã, înțelege-o și tu...în poola ta Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 25, 2016 Fosti joisti.petrecerea tip ,,bar mitzvah,,e aceeasi Dã nume Link spre comentariu
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Mai 25, 2016 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2016 Am omis programul,care va fi 9:00-19:00,va 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 25, 2016 Iar te-a părăsit? Dezvoltã cu vorbele tale ) Like Link spre comentariu
gianny1 Reputație: 1 Postat Mai 25, 2016 Telefon: sorinaelena27 Oras:Romania Telefon: sorinaelena27 Oras:Romania Partajează Postat Mai 25, 2016 Pai ce vrei...ea vrea sa ii arate ca este aprope in toate momentele: si la retragere si la revenire. ) Cum era vorba aia..cu ursul care nu pleaca de la stupul de miere. Te bucuri ca s-a retras dar dai party ca a revenit Asta prietena adevarata (?!?!?) Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Mai 25, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Mai 25, 2016 Dezvoltã cu vorbele tale )LikeDaca dragoste nu e, atunci ce pula mea e?! 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 25, 2016 Daca dragoste nu e, atunci O facem pe lovele 2 1 Link spre comentariu
ema24 Reputație: 10441 Postat Mai 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2016 Te bucuri ca s-a retras dar dai party ca a revenit Asta prietena adevarata (?!?!?) dragul meu o prietena adevarat trebuie sa ii fie alaturi indiferent de situatie asa ca normal ca m-am bucurat cand sa retras dar m-am bucurat si ca a revenit, ea stie cel mai bine ce isi doreste iar noi trebuie sa ii respectam decizia. 2 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2016 draga ema, e greu sa te bucuri pentru o femeie cand revine in aceasta meserie, mai ales tu stiind ce inseamna si ce presupune acest tip de activitate lora, poate stie poate nu stie cel mai bine, ca daca ar fi stiut poate ii era mai bine de atat, dar cu siguranta nu isi doreste sa revina, poate doar e constransa de situatie sa ajunga sa ia o asemenea decizie, dar nu ca isi doreste pe de alta parte pentru comunitatea de clienti de aici e un plus, ea fiind o prezenta foarte placuta, cu un fizic frumos si servicii bune, si mai stie sa si pozeze foarte foarte bine in alta ordine de idei, si eu sper, atat cat se poate, sa ii fie bine, din postura unui om care o cunoaste, destul de bine zic eu, pe ea, si situatia ei 2 Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Mai 26, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Mai 26, 2016 Bine ai revenit Lora.... 1 Link spre comentariu
ema24 Reputație: 10441 Postat Mai 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2016 draga ema, e greu sa te bucuri pentru o femeie cand revine in aceasta meserie, mai ales tu stiind ce inseamna si ce presupune acest tip de activitate lora, poate stie poate nu stie cel mai bine, ca daca ar fi stiut poate ii era mai bine de atat, dar cu siguranta nu isi doreste sa revina, poate doar e constransa de situatie sa ajunga sa ia o asemenea decizie, dar nu ca isi doreste pe de alta parte pentru comunitatea de clienti de aici e un plus, ea fiind o prezenta foarte placuta, cu un fizic frumos si servicii bune, si mai stie sa si pozeze foarte foarte bine in alta ordine de idei, si eu sper, atat cat se poate, sa ii fie bine, din postura unui om care o cunoaste, destul de bine zic eu, pe ea, si situatia ei daca te uiti la posturiile mele pe acesttopic eu am scris cand sa retras ca "ma bucur" la revenire am spus ca dam party iar apoi am explicat ca eu o sustin pe ea indiferent de decizia ei...asta nu inseamna ca eu am incurajato sa revina..dar repet a fost decizia ei dar eu pe lora o cunosc de mult in afara acestui form, deci cu siguranta eu stiu daca in viziunea ei e mai bn sau nu ca a revenit 1 1 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2016 daca te uiti la posturiile mele pe acesttopic eu am scris cand sa retras ca "ma bucur" la revenire am spus ca dam party iar apoi am explicat ca eu o sustin pe ea indiferent de decizia ei...asta nu inseamna ca eu am incurajato sa revina..dar repet a fost decizia ei dar eu pe lora o cunosc de mult in afara acestui form, deci cu siguranta eu stiu daca in viziunea ei e mai bn sau nu ca a revenit nu judecam in vreun fel ceea ce simti sau exprimi tu in legatura cu loranu sunt genul carcotas deci nu ma trata ca si cum as fiincercam sa clarific logica (sau lipsa ei) din spatele textului scris de tine PS: si daca si eu o cunosc pe lora personal cum facem? eu zic sa ii uram de bine in cor cu speranta ca asa va fi Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Mai 26, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 26, 2016 Tipa arata ff bine,eu zic sa ne bucuram ca putem foote o femeie frumoasa 2 2 Link spre comentariu
ema24 Reputație: 10441 Postat Mai 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2016 nu judecam in vreun fel ceea ce simti sau exprimi tu in legatura cu loranu sunt genul carcotas deci nu ma trata ca si cum as fiincercam sa clarific logica (sau lipsa ei) din spatele textului scris de tine PS: si daca si eu o cunosc pe lora personal cum facem? eu zic sa ii uram de bine in cor cu speranta ca asa va fi poi tocmi pt ca o cunosti ar trebui sa sti de ce a revenit...si asa te-ai bucura si tu Link spre comentariu
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Mai 26, 2016 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Mai 26, 2016 Buna dragii mei ! Revin dupa o "mica" pauza,serviciile mele vor fi aceleași,asemenea si "cadoul",va pup si bine v-am regăsit! :* Bine ai revenit Lora!adica serviciile si cadoul sunt cele de mai jos sau ai adaugat ceva noutati in meniu?ceva poze noi pe 2016 ne arati si noua Cu aceasta ocazie va reamintesc atat serviciile mele,cadoul si intervalul de ore in care ma puteti gasi la birou:-sex normal/ oral (ambele protejate)-69-cunnilingus,annilingus(pasiv)-handjob-footjob-++ alte mici fantezii(detalii la tel)Cadoul este de : -150 RON (finalizarea)-200 RON (1 h,doua fin.)Programul meu este incepand cu ora 11:00-19:00. Va si va astept! :* 2 Link spre comentariu
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Mai 26, 2016 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2016 Bine ai revenit Lora!adica serviciile si cadoul sunt cele de mai jos sau ai adaugat ceva noutati in meniu?ceva poze noi pe 2016 ne arati si nouaBuna cadoul si serviciile sunt aceleași,poze cat de curând posibil ,te pup 1 Link spre comentariu
fenrirone Reputație: 95 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Buna. Intrebare de baraj: ai un interval in care preiei telefoanele si faci programarile (de exemplu pana in 11 sau ceva de genul)? Link spre comentariu
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2016 Buna dragilor,astazi ma gasiti la "birou" pana in jurul orei 20:00,pupi si va astept! Link spre comentariu
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Buna dragii mei,disponibilă pana in jurul orei 19:00 15 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Iunie 7, 2016 buna...in ce zona activezi? 1 Link spre comentariu
lora.puisor Reputație: 5882 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Telefon: lorapuisor6969 Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2016 buna...in ce zona activezi?Buna,Nerva Traian 1 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Fk? Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 7, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 7, 2016 Buna dragii mei,disponibilă pana in jurul orei 19:00 Mai dã-le-n pula mea de selfiuri. Crecă ar trebui să ma chemi să te futografiez. 3 Link spre comentariu
vpop Reputație: 384 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2016 Pana la urma care e numarul de telefon? Cel din semnatura e inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum