Sari la conținut

v-ati baut deja cafeaua aztazi?

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Nu neaparat; dar ce sa fac daca n-am asa mult timp liber, ii las pe altii.

Sau, obi, angajeaza-ma la firma ta sa tin reflectoarele pe timp de vara in CT. ;)

Link spre comentariu

Ha ha ha ha ... ma uit si ma minunez !!! Obiectiv PIMP !!!! ... =)) multa munca de cautare ati facut sa ajungeti la aceasta observatie ... Obiectiv, iti dau voie sa ma ...gestionezi in  acest caz =)) cred ca voi da faliment cu tine =))

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Ha ha ha ha ... ma uit si ma minunez !!! Obiectiv PIMP !!!! ... =)) multa munca de cautare ati facut sa ajungeti la aceasta observatie ... Obiectiv, iti dau voie sa ma ...gestionezi in  acest caz =)) cred ca voi da faliment cu tine =))

raison conitza ,nu te contrazic,doar noi doi stim de ce.[ai da faliment]
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Curaj oameni buni! Va asteptam confirmarile! E week-end si pe seara sunt sigur ca se vor anunta. Cel tarziu maine seara ar fi bine sa stim cine vine, ca sa ne grupam la transport. Indicat este ca pana maine seara toti cei interesati sa afle si locatia care va fi divulgata pe pm de obiectiv sau de mine.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Gabi, nu cred ca este un tip nasparliu iau eu, contrar aparentelor , sunt un tip pasnic. Baietii m-au cunoscut. Dealtfel si prietenul lui sofisticatu cu care m-a balacarit s-a dat pe brazda. Saluta-l din partea mea si spune-i ca nu sunt ranchiunos. Te salut gabi

Link spre comentariu

• Oras:insulele virgine
  • Oras:insulele virgine

. Dealtfel si prietenul lui sofisticatu cu care m-a balacarit s-a dat pe brazda. Saluta-l din partea mea si spune-i ca nu sunt ranchiunos. Te salut gabi

Eronat...nu m-am dat pe brazda,sunt dat pe brazda de cand ma stiu....ce-am de spus ,spun omului in fatza,indiferent de cine este si de ce `statut` are.Cum ti-am spus-o tie,asa i-am spus-o si lui Gogu si o voi spune oricui.

On-topic: gabriele,tine-l nene pe Jeryca din scurt sa nu mai ma dea dreacu` de belea si pe la mare :laugh2 ar fi exact fix ce mi-ar lipsi acum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...