Sari la conținut

v-ati baut deja cafeaua aztazi?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragilor

Noi am vrea sa dam o fuga pe la voi intr-unul din weekend-urile astea.Ce ziceti,o iesire intr-o vineri seara sau simbata dimineata?Stiu,Adrian ,tu nu poti seara.Dar simbata?Venim cind puteti si voi,poate ne si strangem mai multi,baieti si fete.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Ufff! Imi pare rau ca abia acum am citit ce ai postat... As fi venit la intalnire cu placere, mai ales ca am avut liber la ora propusa....m-am luat cu alte topicuri de citit mai intai... Pana la urma intalnirea a avut loc? O putem propune pentru alta zi? Futaciosu, eu ti-am dat un mesaj pe id-ul tau de yahoo in urma cu ceva timp, foloseste yahoo pana vei putea da si tu pm-uri aici pe forum. Vom stabili o intalnire cu mai multe sanse de reusita, ok?

Link spre comentariu

Am incercat si azi sa iti dau mail, se pare ca adresa ta din profil nu e buna, imi da eroare la trimitere. Mai verifica o data.

Pai ca sa fie anuntata asa din timp, si sa ne adunam cati mai multi doritori, eu as propune pentru vineri la ora 10:00? Locatia as schimba-o pentru siguranta, sa nu ne trezim cu radare pe cap si mai dam in alte probleme. O vom anunta pe pm joi seara doar celor care confirma prezenta aici pe topic. Se mai anunta cineva? Daiana, draga, sper ca poti vineri!? Altcineva?

@vasile si 2x2, imi sunteti dragi si am inteles ca nu ne prea potrivim la program. Pentru intalnirile de seara eu as deschide un topic nou, "La un vin fiert" sau cam asa ceva ca tot e toamna. Mi-ar face mare placere sa va revad si pe voi, dar radarul meu e imposibil de evitat in week-end. Iar seara...niciodata. Poate cu alta ocazie ne vedem.

Link spre comentariu

Da, se mai tine futaciosule! Vezi ca ti-am dat mesaj pe yahoo mess.

Si tie ti-am dat detaliile pe pm, Daiana!

Oricine mai e interesat, postati aici sau cereti detaliile de la Daiana sau de la mine prin pm.

Ufff, Amelia! O sa iti simtim lipsa! Dar strangem noi gasca si alta data. Multam de urare! Te asteptam data viitoare! Sau vezi ca se mai pune la cale si pe vineri seara un vin fiert din cate info mai am...sau o cafea si sambata dimineata...optiuni sunt...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...