Membru Premium derwall Reputație: 690 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 7, 2019 Naiba stie. Si catzelu’Pisicuțs susținea că s-a terminat cu clonele. De ce ii ziceți catelu' lui pidsadera ? Părea / pare un tip de treabă , cu recenzii....reale 5 4
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Il alintam. Ii dadeam si puncte la recenzii 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 7, 2019 Pisicuțs susținea că s-a terminat cu clonele. De ce ii ziceți catelu' lui pidsadera ? Părea / pare un tip de treabă , cu recenzii....realeParcă numai un cățel e scurt de coadă! Bine, ăsta e și scurt în bandă! 1 4
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Cum adica in banda? 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Până la urmă cum a vrut să fie scris: Varanul ? Adică george era şi ... crocodil ? :laugh2 On topic: de ce ? Aşa a vrut omu' ! Ne dăm cu părerea degeaba, cum facem mai tot timpul, deci: aşa a vrut el şi basta ! Părearea mea, care oricum nu contează...
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 E timpul sa il uitam 1
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 7, 2019 Te simti ca un cacat in ploaie.Te ploua-n gura. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Esti atat de prost ca nici muie nu meriti 1
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Te simti ca un cacat in ploaie.Te ploua-n gura. Esti cam prost si nu mai ai replici pizda bleaga ;) 1
blocknotes Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:FC Vaslui Oras:FC Vaslui Postat Octombrie 7, 2019 fortele oculte din chitila l-au rapit pe baronul george
Membru Premium derwall Reputație: 690 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 8, 2019 Te simti ca un cacat in ploaie.Te ploua-n gura. @votka_tuicar, de ce nu spui drept ca esti tu ?Nici macar atata nu ai curaj…. :blushing2 :blushing2 Vad ca pisicuts v-a cam dat afara de pe forum, inainte de expirare conturi verzi. Pfuiiii ! Iar Andreea Rebeca cica esta dama bine, sexy si frumoasa, zic foarte multi.Tu ce spui, poate o vizitezi , sa ii faci in ciuda prietenului tau.Succes maxim ! 6 4
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 8, 2019 Gelule, votka-tuicar era folosit de fitofagul Andreei Rebeka, de la V-uri Vitan, acelasi jimmys care spameaza topicele curvelor de la top. Te iei dupa henzo pescalau ? 0 impact emptional , statul la parinti l-a prostit de tot la cei 3+ de ani ai lui
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Fluturas, baietii de la bulau te asteapta. Hartuirea pe care o faci tu se incadreaza la infractiune. 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2019 Cum adica in banda?Adică, are banda de frecvență scurtă. :laugh2 1 4
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Cu..cu..curent nu fură ? :)
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Fluturas, baietii de la bulau te asteapta. Hartuirea pe care o faci tu se incadreaza la infractiune.Ce-ai făcut ? Parcă io eram ăla care .. hărțuiam :laugh2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Ce-ai făcut ? Parcă io eram ăla care .. hărțuiam :laugh2Nu stiu de tine, ma abtin de la discutzii 1
xoxobestiuta Reputație: -23 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 daniel hartuitoru da femei 1
Membru Premium derwall Reputație: 690 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 8, 2019 Eu doresc sa lucrez cu....materialul clientului..Ce va tot ascundeți ?@xoxo , auzi ce zicea cineva , că tu cam minți.Dar Andreea Rebeca este dama bine , mulți spun asta. Mi-e cam greu sa ajung pe la ea , daca este Ticutza prin zona ? Tipul este solid și forțos iar eu țin la pielea mea...brrr ! 5 3
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 8, 2019 Ba, lake, baga vacile-n grajd si nu te mai obraznici, stai dreaq parcat, de tolomac, ce esti.
Membru Premium derwall Reputație: 690 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 8, 2019 =))))))))))@xoxobestiuta , parca erau în relații cu @parintelul....ce mai este cu el ? Sa ramai o bestiuta umană....și de treabă Atenție la conturile verzi...sa nu te pierzi 5 4
xoxobestiuta Reputație: -23 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 paritenlu iam dat o clanta si i-am rupt 2 dintie in recuperareo sa revina el =))
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 8, 2019 Tica interlop ? =)))) , e un obez de 200 kg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum