obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 15, 2013 parca am auzit ceva de la sorinel ca azi s-ar bea o bere pe undeva.detalii?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2013 Asteptam sa zica Sorinelul despre ce e vorba
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iulie 15, 2013 Eu nu am nici un şfanţ pana pe la 12
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 15, 2013 te cinstim talibane ca meriti
sorinu Reputație: 3230 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iulie 15, 2013 Nu era vorba sa propun eu ceva auzisem pe privat ca s-ar tine astazi un meeting ceva, asta i-am zis lui obiectiv !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2013 Nu azi meyy... Citeste-ti privatul si vezi ca este un deelay de cateva zile.
sorinu Reputație: 3230 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iulie 15, 2013 Pai i-am zis de ieri lui obiectiv ca s-ar putea ca azi sa fie intalnirea, si de ieri pana azi cred ca s-au schimbat planurile oricum spor la drinky drinky
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2013 Nenea Obiectivu o sa fie anuntat telefonic.
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iulie 15, 2013 Deci...pe mine ma anuntati cand stabiliti ceva eu imi pot "mula" programul in functie de voi, atata timp cat intalnirea se petrece pe seara
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 15, 2013 invitam si fete?anonna?ti-o fi sete conitza?
doixdoi Reputație: 941 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2013 Hop si eu,se stie.Un fir si intr-o ora ajung.Da si fetele sint binevenite.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2013 Anonna dupa ce a bagat spaima in placintariile de pe aici este clar ca moare de sete
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 15, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 15, 2013 E luni bai nene,nu va este rau si voua??? eu sunt `termenat`.............
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 15, 2013 NOI DORMIM IN WEEKEND SOFI ,BEM DE LUNI PINA VINERI DOAR SINTEM CLASA MUNCITOARE.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 15, 2013 IN WEEKEND NU AVEM LOC DE VOI BUCURESTENI CA VENITI LA MARE SI SECATI TOT
doixdoi Reputație: 941 Postat Iulie 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2013 IN WEEKEND NU AVEM LOC DE VOI BUCURESTENI CA VENITI LA MARE SI SECATI TOTDaca ai sti cat imi place cand vad caravanele de weekend-isti cum se intorc in "cuptor".Iubesc Marea Neagra,cea mai primitoare mare pe care am vazut-o.
doixdoi Reputație: 941 Postat Iulie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2013 Salutare prieteni de la pontus euxin.Asa cum am vorbit,maine seara se lasa cu party.Va rog sa va anuntati intentia de a veni.Avem si fete,si nu oricare,de top.Am vorbit cu Daiana si vine si ea cu prietenele ei.Asadar,asteptam confirmarile din partea baietilor.Voi scrie acelas lucru si pe topicul lui Obiectiv si il rugam pe Pisicuts sa le uneasca ambele tratand acelas subiect.Daiana,confirma baietilor cele ce am vorbit la telefon te rog.
daiana Reputație: 172 Postat Iulie 17, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2013 Buna,confirm cele spuse de doixdoi,eu impreuna cu colegele mele georgyana si ramona vom fi acolo! ne-am dori sa vedem cat mai multe coite prezente si sa petrecem impreuna cateva momente funny!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2013 Astazi ar dori si colegul nostru Lubric ( de la Oradea ) sa vina la intalnire. Este pe litoral si doreste sa cunoasca baietii de pe aici. Niste detalii despre locatie pe PM ?
doixdoi Reputație: 941 Postat Iulie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2013 Sigur,cu mare placere.
alexandru69 Reputație: 366 Postat Iulie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 18, 2013 S-a rezolvat cu lubric. Primele impresii la cald ........ a fost fantastic. M-am simtit chiar impreuna cu pri eteni ca i tr-o familie. Regret ca nu am putut sta mai mult dar am niste radare ca ar fi invidiosi si americanii. Poate vorbesc cu ....... talibanii sa ma scape de radare. Distractie frumoasa in continoare dragii mei. Va salut
alexandru69 Reputație: 366 Postat Iulie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 18, 2013 Se revine cu recenzii, pareri, impresii. Felicitari tuturor.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2013 Asta seara am avut parte de unul din cele mai frumoase momente pe care acest forum mi le-a oferit. Am avut placerea sa petrec cateva momente alaturi de niste persoane minunate. Cu toate ca timpul nu mi-a permis sa stau atat de mult pe cat mi-ar fi dorit inima am petrecut o ora atat de relaxanta si de placuta cum nu am avut parte de foarte mult timp. Toti cei care au fost prezenti si baieti si fete sint niste tipi minunati cu care sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii. De fapt daca stau bine si ma gandesc sper sa imi relaxex eu programul in asa fel incat sa pot onora si alte invitatii de genul asta. Pacat ca nu am putut sa il prind si pe Alexandru insa nu este timpul pierdut. Poate cu aceste ocazii sa punem la cale si " fratia celor care vor sa se distreze " si care s-au cunoscut prin intermediul site-ului. Oare ce poate fi mai frumos sa stai intr-o seara minunata patru bagabonti cu patru frumuseti la o masa ? Fetelor va multumesc ca v-ati facut timp sa ne onorati cu prezenta. Baietii sinteti exact pe sufletul meu . P.S. Sper ca data viitoare sa fie prezent si Coolandhotman caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru cadouri si imi cer scuze ca o fac dupa atata timp,insa timpul nu a fost aliatul meu.
alexandru69 Reputație: 366 Postat Iulie 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 18, 2013 Si mie imi pare rau Gabriel dar asa cum spunei, nu este timpul pierdut. Important este ca s-a reusit organizarea acestei intalniri si sper sa fie doar un inceput. Sunteti niste oameni minunati si sper ca in zilele urmatoare sa ne intalnim si noi. Seara placuta
doixdoi Reputație: 941 Postat Iulie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2013 Asta seara am avut parte de unul din cele mai frumoase momente pe care acest forum mi le-a oferit. Am avut placerea sa petrec cateva momente alaturi de niste persoane minunate. Cu toate ca timpul nu mi-a permis sa stau atat de mult pe cat mi-ar fi dorit inima am petrecut o ora atat de relaxanta si de placuta cum nu am avut parte de foarte mult timp. Toti cei care au fost prezenti si baieti si fete sint niste tipi minunati cu care sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii. De fapt daca stau bine si ma gandesc sper sa imi relaxex eu programul in asa fel incat sa pot onora si alte invitatii de genul asta. Pacat ca nu am putut sa il prind si pe Alexandru insa nu este timpul pierdut. Poate cu aceste ocazii sa punem la cale si " fratia celor care vor sa se distreze " si care s-au cunoscut prin intermediul site-ului. Oare ce poate fi mai frumos sa stai intr-o seara minunata patru bagabonti cu patru frumuseti la o masa ? Fetelor va multumesc ca v-ati facut timp sa ne onorati cu prezenta. Baietii sinteti exact pe sufletul meu . P.S. Sper ca data viitoare sa fie prezent si Coolandhotman caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru cadouri si imi cer scuze ca o fac dupa atata timp,insa timpul nu a fost aliatul meu.Cand fetele mi-au spus ca vor sa vina si ele nu mi-a venit sa cred.Am gandit ca fac misto de fraierul din Bucuresti.Cand am ajuns la ele si mai ales dupa ce ne-am terminat treburile si le-am vazut pregatindu-se,mi-au permis si mie un dus serios,cu spalatul parului,ca de,trebuia sa-mi stea bine palaria pe cap,abia atunci am realizat ca intr-adevar sint serioase si ne insotesc.Astfel a iesit o petrecere adevarata,ceva ce facem de obicei acasa.Dar cum nu am chef sa zbor in Bucuresti pt.fiecare party am adus party la Constanta.Si ma bucur nespus,am revazut oameni ,am intalnit altii noi,a reusit chiar si Gaby sa vina,mare minune.Si mie mi-a lipsit Coolandhotman dar sper ca la urmatoarele sa apara.La un momendat se vorbea si de o fuga la plaja,le initiam in tainele nudismului dar mititelele erau prea obosite dimineata.Le scot eu saptamana viitoare.V-am salutat si pe saptamana viitoare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum