Sari la conținut

se bea o bere azi?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 220
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Frate obiectiv cand mai savurati cafeaua cu camaradele, ma alatur si eu. Mai ales ca am inteles de la sora dayana ca o luati foarte aproape de mine... Poate imi lasi un PM cu viitoarea intalnire.

Toate bune!

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Dragi prietini si tovarasi,

Eu d'acia d'aproape n-am putut sa ma vad cu apuci (Gab, baga tare tata!) ca e ocupat pana peste cap cu biznisu si, din pacate, nu cred ca mai am cum sa ajung la mare anul asta. :(

Vreau sa va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa va cunosc si, va rog din suflet, faceti intalnirile pe PM-uri ca daca le puneti pe fata mi se ridica tensiunea cand ma gandesc ca nu pot fi acolo.

Va salut de pe meleaguri bihorene!

R.

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Daca este dulce si ai si paine vin Daiana  :laugh2

Postat

Cine se scoala de dimineata departe ajunge, prefer sa ma scol departe :P

• Oras:bucuresti
Postat

Nu este inca pe litoral gabi.alexandru suspendatu sunt. Deh ee multi smecheri paciulea

Postat

Trece si asta ... cel putin am avut satisfactia ca nu am pupat in fund pe nimeni. In rest, m-am simtit minunat la voi, cu voi...... acolo nu sunt oameni atat de importanti ca aici, oameni care au impresia ca in jurul lor se invarte universul. Respectele mele. Revin cat de repeede pot, cum scap de problemele de la job

Postat

Este posibil ca cel putin doi asa zisi......... puii mei daca stiu cum sa le spun, sa atace aceasta postare. Unul am inteles ca ajunge pe ........ malul marii. Sunt convins ca o sa ajunga pe un mal. In afara de forumul asta am atata ...... cazare acoloooo. Nu wpun nimic darvserviciile sunt, hai ca le stim toti. Oricum, atata timp cat nu miauna nimeni este bine. Si totodata, atrag aatentia ca asta este un cont platit dar neconfirmat di motive de ..... logistica sau de ......... de maine il rog pe pisicut sa stearga acest cont, sa nu se mai oboseasca sa confirme plata ca nu mai am nevoie. Daca este ok si nu maa impiedica vanitosul, imi expira suspendarea. De am cateva pt ca nu imi place sa pup in cur pe nimeni, mai ales unul de 1,78. Baiiiii pai il iau in brate, fug cu el, il arunc in sus si uit sa il prind. O data il arunc si de cinci uit sa il prind. Hai, la revedere pe contul asta. Prieteni din Constanta, ne revedem asa cum ma cunoasteti in realitate. Nu mai spun nimic pt ca am promis unei minuni de fete ca ma abtin. Respectele mele tuturor, prieteni sau dusmani

• Oras:bangkok
Postat

ma intereseaza si pe mine,unde cind si cum?pentru cafea buna si aerosoli cafeneaua LA SORELLE ,PORTUL TOMIS,LA IAHTURI.lounge.e doar o propunere .

• Telefon: andy_deea14
  • Oras:Constanta
  • Telefon: andy_deea14
Postat

Poate ajung si eu maine..daca va hotarati trimiteti mi si mie un pm cu locatia si ora!O seara placuta!!

Postat

nu se incumeta nimeni sa ia hotariri?in cazul asta o voi scoate pe conitza anonna la o cafea la LA SORELLE ,portul tomis,pe buza marii.cine doreste e binevenit.

Postat

si eu voi fi acolo!!! Promit.  Maine dimineta .......

Postat

De nu ma sui in masina si ajung acolo inaintea voastra. Ce spui Daiana? Chiar imi este dor de voi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...