Sari la conținut

se bea o bere azi?

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Cand fetele mi-au spus ca vor sa vina si ele nu mi-a venit sa cred.Am gandit ca fac misto de fraierul din Bucuresti.Cand am ajuns la ele si mai ales dupa ce ne-am terminat treburile si le-am vazut pregatindu-se,mi-au permis si mie un dus serios,cu spalatul parului,ca de,trebuia sa-mi stea bine palaria pe cap,abia atunci am realizat ca intr-adevar sint serioase si ne insotesc.Astfel a iesit o petrecere adevarata,ceva ce facem de obicei acasa.Dar cum nu am chef sa zbor in Bucuresti pt.fiecare party am adus party la Constanta.Si ma bucur nespus,am revazut oameni ,am intalnit altii noi,a reusit chiar si Gaby sa vina,mare minune.Si mie mi-a lipsit Coolandhotman dar sper ca la urmatoarele sa apara.La un momendat se vorbea si de o fuga la plaja,le initiam in tainele nudismului dar mititelele erau prea obosite dimineata.Le scot eu saptamana viitoare.V-am salutat si pe saptamana viitoare.

si eu va multumesc tuturor pentru efortul facut de a ne intilni la o bere .mindrele noastre constantence au fost la inaltime si apreciem faptul ca au avut bunavointa de a-si rupe citeva ore din program pentru a socializa cu noi si pentru a ne cunoaste mai bine.ca fapt divers,ieri am descoperit o plaja minunata linga hanul piratilor in mamaia, la CHE GUEVARA , unde eventual putem organiza pe viitor si alte intilniri frumoase.

• Răspunsuri 220
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:bucuresti
Postat

Mda, si acum incerc sa imi revin. Intr-adevar, fetele super ok, ne-au primi frumos, se pregateau, le-am zburatacit noi putin dar a fost ok, asa cum spuneam, vor venii si recenziile. Iar doixdoi, eate un om de belea, ca toti pe care i-am intalnit aici.

Postat

Plaja de la Che Guevara este veche de cel putin 2 ani. apartine patronilor clubului " El comandante " si se organizeaza destule party-uri pe plaja. Poate facem cumva si executam si noi un party acolo intr-un week-end sau de ce nu un party in Vama veche.

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Vama Veche la Expirat  :snap  :snap

• Oras:.......
Postat

pfff...ce rau imi pare ca nu am putut sa vin si eu.......nu avem nici un sarbatorit????poate face cinste cu o bere... :2808.gif  

• Membru Premium
Postat

Scuze de intarziere dar eu am fost cam ocupat zilele astea. 

Mi-a facut o mare placere sa mai cunosc cativa membri ai acestui forum.

Pentru mine a fost o seara foarte frumoasa si cred ca s-a putut vedea ca toti ne-am simtit bine.

Apreciez si le multumesc pe aceasta cale tuturor, mai ales fetelor ca si-au facut timp pentru intalnirea noastra (probabil au renuntat la programari).

Nu mai am prea multe de zis pe langa cele spuse de colegi mai sus dar in concluzie zic atat: Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire :)

PS: sper sa o organizam undeva unde si ospatarele ne vor "inghiti" ca cea de data trecuta mai avea putin si ne scuipa  :laugh2  :laugh2

• Telefon: andy_deea14
  • Oras:Constanta
  • Telefon: andy_deea14
Postat

Comfirm si eu prezenta pentru data viitoare!!!!Pupici

• Membru Premium
Postat

Comfirm si eu prezenta pentru data viitoare!!!!Pupici

Deabia astept sa te vad si sa stam la o barfa :) Dar insist sa vii si cu colega ta  :laugh2  :laugh2 cred ca toti baietii sunt de acord cu asta :)

Postat

Total de acord talibane. Sper sa fiu inca aici. Daca nu, ma anuntati si vin fara radare

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Total de acord talibane. Sper sa fiu inca aici. Daca nu, ma anuntati si vin fara radare

:laugh2  :laugh2  :laugh2  omul asta saracu` vine ca o delegatie oficiala la mare,insotit de motociclisti si radare.

Bai baieti,pai tre sa prindeti mai mult curaj,la un momendat vor fi mai multe fete decat baieti.Amelia, Andreea si Alina (colega) sinteti binevenite,va asteptam cu placere.D.P.M.D.V si joia asta putem s-o repetam,daca vreti putem si vineri ca sambata e liber,putem merge intr-un loc mai retras,eventual pe o plaja cu bauturile la pachet,avem tone de variante.Detalii discutam ca pina acum,pe privat.

Postat

Sincer abia astept sa va cunosc si sa le cunosc si pe fete.......pe unii baietii i am cunoscut deja,si cred ca imi va fi putin greu pana ma acomodez.Dar ma bazez pe voi..... parca vad ca o sa ma inrosesc in obrajiorii :blushing2 .va pupik dulce si abia astept sa ma cunoasteti si sa va cunosc :kiss2   

• Membru Premium
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  omul asta saracu` vine ca o delegatie oficiala la mare,insotit de motociclisti si radare.

Bai baieti,pai tre sa prindeti mai mult curaj,la un momendat vor fi mai multe fete decat baieti.Amelia, Andreea si Alina (colega) sinteti binevenite,va asteptam cu placere.D.P.M.D.V si joia asta putem s-o repetam,daca vreti putem si vineri ca sambata e liber,putem merge intr-un loc mai retras,eventual pe o plaja cu bauturile la pachet,avem tone de variante.Detalii discutam ca pina acum,pe privat.

Joi sau vineri seara, pentru mine e ok :) Cei care sunt interesati, sa confirme aici sau prin PM la mine sau la doixdoi.

Pana atunci, cei care sunt mai "cafenisti" :laugh2  sau care petrec mai mult timp prin cafenele, puburi si altele, sa vina cu propuneri.

Mie imi convine foarte mult si ideea lui doixdoi cu beutura la pachet si discutia pe plaja...sau la un beachbar pe o plaja mai retrasa.

Postat

2x2 numai sa nu ne pui sa venim la curu` gol pentru ca nu ne putem pune cu regele  :laugh2  :laugh2

Postat

Ma insurubez si eu pe plaja "x" daca imi divulgati locatia si ora..excelenta ideea cu "ceva la pachet"!!!! Si deja mi-e cam frica de ce poate sa iasa !!! :innocent

Postat

Mai e un loc si pt mine la plaja? Eu vin cu cremele de plaja, sau ce o mai fi nevoie pe acolo.

Postat

Mai e un loc si pt mine la plaja? Eu vin cu cremele de plaja, sau ce o mai fi nevoie pe acolo.

Mai bine vino cu autanuri de tantari, Adriane...ca am inteles ca o sa fie mai spre seara..si  pe la 20-21 deja te ciupesc si pe plaja..nu stiu ce se intampla anul acesta...in alti ani parca dadeau cu ceva si nu erau atatia...

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Si eu vreau bere rece pe plaja... mi-e dor de concediu - mare, nisip, bere si nu in ultimul rand de prieteni si prietene. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...