Sari la conținut

se bea o bere azi?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Autanul e nelipsit din portbagaj. Doar o singura problema am...eu nu pot veni seara. Ideea mea era chiar de o bere pe plaja, la plaja, cand e soare, asa de pe la ora 11-si pana cand s-o putea. Oricum, va urez de pe acum distractie placuta! Poate totusi mai sunt si altii disponibili doar pe zi, poate si fetelor le convine tot pe zi, mai ales in timpul saptamanii, asa ca astept si eu sugestii. As lansa o invitatie la plaja pt vineri la 11:00. Sunt amatori? Locatia o vom discuta pe pm.

• Răspunsuri 220
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare prieteni

Doar azi nu e maine,iar maine .......Deci,haideti sa facem unele verificari,de prezenta,loc si ora.Avem nevoie sa stim pentru ca in cazul in care ramanem hotariti pe Beach Party sa trecem pe la un magazin sa ne cumparam cele necesare.Daca  facem tot la un bar sa stabilim unde si la ce ora.Daca e sa facem una si ziua cum propune colegul Adrian,o putem face saptamana viitoare,pentru mine nu-i problema insa cred ca sint destui cei ce muncesc in timpul zilei.Pentru maine, va invit sa va prezentati intentia de prezenta si sa propuneti o ora la care sa incepem.Locul il stabilim in privat,la telefon.Asadar,fete si baieti,spuneti ,cine vine?

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Azi nu pot, maine pot de la ora 6 in colo :)

Pentru party pe timp de zi nu cred ca pot ajunge.

Postat

Si la mine ar fi ok..chiar superok daca ar fi pe la 11...in loc de seara..tocmai am aflat ca s-ar putea sa ma aglomerez spre seara...cum hotarati...oricum ar fi incerc totusi sa va intalnesc...macar 15 minute daca "bag o schema"... :cry2

Postat

Bun,s-ar putea sa fie o intrunire doar intre unii baieti.Avem oaspeti si de la capitala.Sigur.In cazul asta ne vedem la un bar,nu are rost sa mergem pe plaja cred,fara fete nu e asa fain.Fetelor,propuneti voi o seara cand sa o facem pe plaja.Poate iese.De luni 5 august insa eu nu mai pot iesi o noapte intreaga,si cu fete,asa ca daca vreti,saptamana viitoare.Pt. maine seara ,vorbim la telefon si PM.

Postat

Ok! Eu o sa aman propunerea pt o bere pe plaja in timpul zilei la ora 11:00 pt luni 29 Iul 2013. Scuze de interferente. Stiu ca fetele luni si marti zile mai putin aglomerate. Daca totusi sunt doritoare si doritori pt azi vineri la 11, hai sa facem prezenta si pe pm sa ne anuntam locatia.

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

eu as putea astazi dar cred ca e cam tarziu pentru propunere.....probabil majoritatea atunci se trezesc daca luam initiativa mai devreme poate iesea ceva astazi pe zi :beex2

• Oras:bangkok
Postat

THE PIMP este sculat deja si cu bateriile incarcate.astept propuneri.sau incalec pe delfin ,o iau pe amelia si nu ne oprim decit la merlin.

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Daca ari reusit sa stabilii ceva pentru azi, va rog sa imi trimiteti si mie un PM, daca este posibil - mi-ar face placere sa cunosc ceva membrii ai acestei comunitati.

Postat

MMMM...sa va scriu un banc cu olteni..apropos de situatia asta..."Prima zi la servicu ...ce intreaba un oltean cand ajunge in mijlocul colegilor..."Ba, voi aici aveti sef?"...Apropos de planificarea, coordonarea si controlul acestei actiuni...cred ca am zis totul...PACAT!

Postat

Dacă se mai organizează ceva la plaja vin si eu sa va cunosc,aștept detalii

Postat

O fata e deja pe plaja, pt ca ea merge cam aproape zilnic. Sa vedem cine se mai alatura

Postat

Georgeos, imi pare rau dar nu poti folosi mesageria privata pt a comunica. Asta e unul din dezavantajele rangului de ucenic.

Postat

Eu din cate stiu era vorba sa ne vedem pe seara...oricum ar fi, eu astazi nu sunt in CT deci nu voi putea onora cu prezenta :) din pacate,..

Postat

imi trimite si mie careva un pm se mai organizeaza ceva, unde si cum se va desfasura intalnirea si cine va veni?

Postat

Ma anuntasem si eu dar se pare ca este o intalnire exclusivista :D

Seara placuta!

ti0-am promis ca te iau eu conitza,nu te supara pe noi ,azi nu a iesit nimic ,seara se intilnesc doar baietii de la bucuresti in vama veche,poate facem ceva luni dimineata la plaja esti FOARTE BINEVENITA.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...