laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 29, 2019 Salutare, sunt reale pozele, prima poza cu rochie rosie posibil sa fie facuta ceva mai de mult, iar mandra s-a mutat pe vatra luminoasa. O sa fac o recenzie mai amanuntita cand am timp.Plm ii suna tel (pe silentios) in continuu plus ca vin la futci garla, de-abia mi-a gasit o ora.Bravo frate! Sper ca i-ai dat sa chiraie...😊
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 sectorul 5 e una, bragadiru e altceva in afara bucurestiului, deci ilfov sper ca dama merita
pidsadera_ Reputație: 6796 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Octombrie 31, 2019 La cum arati scumpa d-na, este foarte mic pretul cerut, 150 lei\fin..... A luat-o lumea razna....Bragadiru, cuca macaii, pozele no comment si 150 fin :pope cauti scandal oligofrenule ???
scorpionul Reputație: 1954 Postat Noiembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2019 Salutare, asa cum am promis fac recenzie rusoaicei Natalia.Saptamana trecuta cum ma mai uitam pe publi vad anuntul ei ca nu mai era pe sect 5 ci pe sect 2 asa ca o sun sa vad despre ce este vorba. Nu raspunde la tel si zic hai sa ii dau mesaj pe whatsapp si ii spun ca vad anuntul pe sect 2 si daca este adevarat si daca am putea sa ne vedem. Imi raspunde dupa vreo 20min si ca da este in sect 2 la vatra luminoasa ii spun ok si fixam o ora.Despre ea ce sa va zic o femeie, o milfa, o rusoaica in adevarul sens al cuvantului, inalta 170 usor plinuta adica ai pe ce sa pui mana pe buci, pulpe tate ok.Cand am ajuns imi da adresa exacta cum intri pe vatra luminoasa in statie la 104 prima sau a doua scara, et inferior. Intrat facut cunostinta si am ramas placut surprins de cum arata rusoaica. Facut dus si ma arunc direct in pat cu maciuca facuta par cand o vede deja se cam lingea pe buze si incepe sa se eschiveze ca poate nu face deep.Trecem la oral intai mai incet si incepe femeia sa bage scuipinol si incepe sa o indese usor usor si in acelasi timp eu o apasam din ce in ce mai tare de cap 😂😂, pana cand scapa toata pe gat si de aici incepe femeia sa faca un oral putin mai hard care ma unge la suflet si dai frate direct in amigdale eram in al noulea cer. Am facut oral si intins pe pat si in genunchi si in picioare plm cum mi-a trecut prin minte femeia nu a zis nimic s-a conformat in totalitate si numai in deep am tinut-o de i-au dat lacrimile de tot si ii curgea mucii si ce imi mai placea 😂😂. Apoi am cerut un prez si am zis sa ii dau primul nr in pasarica si al 2-lea sa ii sparg cum trebuie curul. Am luat-o prima data in poz capra si am inceput sa-i dau stand pe vine ca sa intre cat mai adanc bai fratilor avea curul belea de imi venea sa io bag imediat in cur dar cum eram de excitat credeam ca-mi dau drumul in 30 sec si cer sa schimbam poz si cer umeri craci ca sa o bag pana in stomac si schimbam pozitia ridica femeia cracii in tavan o infig direct in pasa si se duce teava ii pun cracii pe umerii mei si efectiv pompam cu o ambitie de credeam ca perforez si patul si am simtit ca femeia are niste contractii usoare si apoi m-a strans cu picioarele de gat si sa ma traga de cur in ea am vrut sa ies dar am mai dat din cur de vreo 2-3 ori si am explodat in balon. Am mers sa ma igenizez si cand sa ies de la baie a inceput sa sune beleaua de tel si a trebuit sa plec urgent asa ca am ramas cu buza umflata ca nu am patruns-o si in cur.Note:Locatie: 8,5 curata, doar in singur gel de dus la baie, nu prea ai locuri de parcare decat vis-a-vis la megaimage;Aspect: 8 femeie matura milfa rusoaica, inalta, sani mari, corpolenta care poti s-o futi fara mila, daca nu o futi tu te fute ea pe tine;Oral: 9,5 neprotejat, face deep, atentie si la accesorii le ia le suge, nu am facut cim dar nu stiu daca face nu am intrebat,Nornal: 9,5 protejat am dat in ea de am rupt patul si nu zis nimic mi-a placut ca duce bine rau de tot si eu am ditamai "capcaunul";De vizitat: daca ramane prin zona evident, ca da;Pret: 150 un nr aprox 30-35 min.Sa auzim numai de bine si as fi cam tentant un gang-bang ca tot zicea ca vrea si poate cu 2 sau 3 insi odata. 12
7uuupp Reputație: 4840 Postat Noiembrie 4, 2019 Postat Noiembrie 4, 2019 Salutare, asa cum am promis fac recenzie rusoaicei Natalia.Saptamana trecuta cum ma mai uitam pe publi vad anuntul ei ca nu mai era pe sect 5 ci pe sect 2 asa ca o sun sa vad despre ce este vorba. Nu raspunde la tel si zic hai sa ii dau mesaj pe whatsapp si ii spun ca vad anuntul pe sect 2 si daca este adevarat si daca am putea sa ne vedem. Imi raspunde dupa vreo 20min si ca da este in sect 2 la vatra luminoasa ii spun ok si fixam o ora.Despre ea ce sa va zic o femeie, o milfa, o rusoaica in adevarul sens al cuvantului, inalta 170 usor plinuta adica ai pe ce sa pui mana pe buci, pulpe tate ok.Cand am ajuns imi da adresa exacta cum intri pe vatra luminoasa in statie la 104 prima sau a doua scara, et inferior. Intrat facut cunostinta si am ramas placut surprins de cum arata rusoaica. Facut dus si ma arunc direct in pat cu maciuca facuta par cand o vede deja se cam lingea pe buze si incepe sa se eschiveze ca poate nu face deep.Trecem la oral intai mai incet si incepe femeia sa bage scuipinol si incepe sa o indese usor usor si in acelasi timp eu o apasam din ce in ce mai tare de cap 😂😂, pana cand scapa toata pe gat si de aici incepe femeia sa faca un oral putin mai hard care ma unge la suflet si dai frate direct in amigdale eram in al noulea cer. Am facut oral si intins pe pat si in genunchi si in picioare plm cum mi-a trecut prin minte femeia nu a zis nimic s-a conformat in totalitate si numai in deep am tinut-o de i-au dat lacrimile de tot si ii curgea mucii si ce imi mai placea 😂😂. Apoi am cerut un prez si am zis sa ii dau primul nr in pasarica si al 2-lea sa ii sparg cum trebuie curul. Am luat-o prima data in poz capra si am inceput sa-i dau stand pe vine ca sa intre cat mai adanc bai fratilor avea curul belea de imi venea sa io bag imediat in cur dar cum eram de excitat credeam ca-mi dau drumul in 30 sec si cer sa schimbam poz si cer umeri craci ca sa o bag pana in stomac si schimbam pozitia ridica femeia cracii in tavan o infig direct in pasa si se duce teava ii pun cracii pe umerii mei si efectiv pompam cu o ambitie de credeam ca perforez si patul si am simtit ca femeia are niste contractii usoare si apoi m-a strans cu picioarele de gat si sa ma traga de cur in ea am vrut sa ies dar am mai dat din cur de vreo 2-3 ori si am explodat in balon. Am mers sa ma igenizez si cand sa ies de la baie a inceput sa sune beleaua de tel si a trebuit sa plec urgent asa ca am ramas cu buza umflata ca nu am patruns-o si in cur.Note:Locatie: 8,5 curata, doar in singur gel de dus la baie, nu prea ai locuri de parcare decat vis-a-vis la megaimage;Aspect: 8 femeie matura milfa rusoaica, inalta, sani mari, corpolenta care poti s-o futi fara mila, daca nu o futi tu te fute ea pe tine;Oral: 9,5 neprotejat, face deep, atentie si la accesorii le ia le suge, nu am facut cim dar nu stiu daca face nu am intrebat,Nornal: 9,5 protejat am dat in ea de am rupt patul si nu zis nimic mi-a placut ca duce bine rau de tot si eu am ditamai "capcaunul";De vizitat: daca ramane prin zona evident, ca da;Pret: 150 un nr aprox 30-35 min.Sa auzim numai de bine si as fi cam tentant un gang-bang ca tot zicea ca vrea si poate cu 2 sau 3 insi odata. Felicitări pentru recenzie...o avem in vedere
podaru Reputație: 126 Postat Noiembrie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2019 200 ora cu anal inclus sa inteleg?
scorpionul Reputație: 1954 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2019 Am sunat eu ieri sa termin ce am inceput data trecuta adica sa fac si anal si imi spune femeia ca este full ca nu mai are cand sa ma primeasca si sa revin cu un tel a doua zi. Asa ca ceilalti futaci nu scriu nimic toti merg pe burta. 2
7uuupp Reputație: 4840 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Am sunat eu ieri sa termin ce am inceput data trecuta adica sa fac si anal si imi spune femeia ca este full ca nu mai are cand sa ma primeasca si sa revin cu un tel a doua zi. Asa ca ceilalti futaci nu scriu nimic toti merg pe burta. Cred ca ti-a luat frica! 1
scorpionul Reputație: 1954 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2019 Cred ca ti-a luat frica!😂😂 de ce? E mare, groasa si frumoasa ....si paraie cand intra 😂😂😂 1
laury Reputație: 24072 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 14, 2019 Cred ca ti-a luat frica!😆
7uuupp Reputație: 4840 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 de ce? E mare, groasa si frumoasa ....si paraie cand intra E clar...când îți vede nr bagă placa ca nu are loc!Mai mult ca sigur ca așa o sa îți facă! 1
laury Reputație: 24072 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 14, 2019 O ia rusoaica in cur la greu si ii place... o rezolva fratele Scorpionul! 4
Membru Premium papura voda Reputație: 1872 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Noiembrie 19, 2019 Curul e perfect dar am dori cateva poze mai explicite din fata,ev si cu passarica sau pasaroiul! 1
trebuie Reputație: 209 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Da Oras:Da Postat Noiembrie 20, 2019 Maine am sa o vizitez
zino Reputație: 235 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2019 Am fost eu . Arată binișor la fata și la corp ținând cont de vârsta . La anal e experta și se vede ca-i place la nebunie.Normal nu am încercat .Oralul mediocru.200 RON 45 minute . 3
Membru Premium papura voda Reputație: 1872 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Noiembrie 20, 2019 Am fost eu . Arată binișor la fata și la corp ținând cont de vârsta . La anal e experta și se vede ca-i place la nebunie.Normal nu am încercat .Oralul mediocru.200 RON 45 minute .Mai multe detalii cum ar fi FK,cunnni etc,grabita,atitudine. 1
zino Reputație: 235 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2019 Este foarte lipicioasa . FK la greu. Foarte cooperantă . Cunni nu știu pt ca nu am încercat , dar bănuiesc ca accepta. Nu m-am simțit grăbit deloc. Nu a fost un Fast Fuck. Nu este recomandata însă celor care prefera genul skinny ! Este o doamna bine făcută! 4
Membru Premium papura voda Reputație: 1872 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Noiembrie 20, 2019 Este foarte lipicioasa . FK la greu. Foarte cooperantă . Cunni nu știu pt ca nu am încercat , dar bănuiesc ca accepta. Nu m-am simțit grăbit deloc. Nu a fost un Fast Fuck.Nu este recomandata însă celor care prefera genul skinny ! Este o doamna bine făcută!Multumesc mult pentru lamuriri! Exact asta caut! 1
scorpionul Reputație: 1954 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2019 Am fost din nou pe la rusoaica, imi ramasese gandul la curul ei pt ca data trecuta nu avusesem parte de el. Asa deci ma tot chinuiam de o saptamana sa ajung la ea si tot nu reuseam si luni am reusit sa o prind la tel, fixam ora de futing si fuga la ea. Ne salutam ca de cunoscut deja ne cunoastem am fugit la dus si i-am zis ca am venit expre pt anal femeia zambeste pervers si ne aruncam in canapea, patul vechi care era l-a rupt cu cat bam, bam, bam a luat.Imi sustin vechea recenzie cu totul, cu oral bine executat pana la cutor im momentul cand am indesat-o pe gat s-a auzit un mic trosc plm ma cam speriasem dar a zis ca este ok si am futut-o putin in gat apoi am cerut fesul pt cur. Ea era dejea fleasca la pasa am bagat-o putin la pasa cat sa lubrefiez cauciucul plus mult scuipat pe gaura curului si apoi usor usor pana a patruns si de aici in pozitia capra in 5 min am capitulat. Eheeee la nr 2 a fost curat razboi, dupa oralul bine executat de a trezit capcaunul pe care l-am bagat din prima la curisor a inceput macelul, tot ce mia trecut prin minte ca pozitie am facut: capra, uneri craci, in picioare pe la soate, nu a zis femeia nimica, curgea apa pe mine mai rau ca minerii cred ca dupa vreo 30 min in care am facut numai anal am reusit din nou sa termin tot in balon.Eu sunt foarte multumit, ca note pt anal 10 a fost perfect m-a uns pe suflet.Cotizatie 200 lasati la sfarsit dupa ce m-am imbracat.P.s. a zis ca se va muta in curand in sector 5, deocamdata nu stie unde mai exact. 8
7uuupp Reputație: 4840 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 Am fost din nou pe la rusoaica, imi ramasese gandul la curul ei pt ca data trecuta nu avusesem parte de el. Asa deci ma tot chinuiam de o saptamana sa ajung la ea si tot nu reuseam si luni am reusit sa o prind la tel, fixam ora de futing si fuga la ea. Ne salutam ca de cunoscut deja ne cunoastem am fugit la dus si i-am zis ca am venit expre pt anal femeia zambeste pervers si ne aruncam in canapea, patul vechi care era l-a rupt cu cat bam, bam, bam a luat.Imi sustin vechea recenzie cu totul, cu oral bine executat pana la cutor im momentul cand am indesat-o pe gat s-a auzit un mic trosc plm ma cam speriasem dar a zis ca este ok si am futut-o putin in gat apoi am cerut fesul pt cur. Ea era dejea fleasca la pasa am bagat-o putin la pasa cat sa lubrefiez cauciucul plus mult scuipat pe gaura curului si apoi usor usor pana a patruns si de aici in pozitia capra in 5 min am capitulat. Eheeee la nr 2 a fost curat razboi, dupa oralul bine executat de a trezit capcaunul pe care l-am bagat din prima la curisor a inceput macelul, tot ce mia trecut prin minte ca pozitie am facut: capra, uneri craci, in picioare pe la soate, nu a zis femeia nimica, curgea apa pe mine mai rau ca minerii cred ca dupa vreo 30 min in care am facut numai anal am reusit din nou sa termin tot in balon.Eu sunt foarte multumit, ca note pt anal 10 a fost perfect m-a uns pe suflet.Cotizatie 200 lasati la sfarsit dupa ce m-am imbracat.P.s. a zis ca se va muta in curand in sector 5, deocamdata nu stie unde mai exact. Să-ți fie de bine fratiwereMi-ai dat de lucru; trebuie sa o vizitez, clar! 1
scorpionul Reputație: 1954 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2019 Să-ți fie de bine fratiwereMi-ai dat de lucru; trebuie sa o vizitez, clar!Viziteaz-o frate si ce ai zice sa facem un gang-bang ca ea ar fi de acord, vb dupa ce o tamponezi sa o facem un joagar putin unul la un cap unul la un cap 😂😂😂😂 2
7uuupp Reputație: 4840 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 Viziteaz-o frate si ce ai zice sa facem un gang-bang ca ea ar fi de acord, vb dupa ce o tamponezi sa o facem un joagar putin unul la un cap unul la un cap 😂😂😂😂Vedem... 1
czr Reputație: 57 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 21, 2019 Pare interesanta ,din recenzii ..:)
trebuie Reputație: 209 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Da Oras:Da Postat Noiembrie 21, 2019 Azi dimineata am avut programare la Natalia.A fost wow,nu am timp sa scriu recenzia acum,dar o voi face in cursul zilei de azi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum