Sari la conținut

Singura si dornica, sau singura dornica? 0759378199

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
Postat

Singura si dornica

Buna, ma numesc Georgiana,am 19 ani si sunt in cautare de noi aventuri. Iti îndeplinesc fanteziile și iti satisfac dorințele in limita bunului simt. Sunt o fire calma si răbdătoare. Pentru mai multe detalii te astept cu un apel. Pwp
NU AM LOCATIE
NU ACCEPT BILE SAU ALTE ACCESORII
lucrez doar dupa ora 21.

0759378199

post-238051-0-97628000-1570150568_thumb.jpg

post-238051-0-03349200-1570150576_thumb.jpg

post-238051-0-27031500-1570150583_thumb.jpg

post-238051-0-86603300-1570150589_thumb.jpg

post-238051-0-89385500-1570150595_thumb.jpg

• Oras:ROMANIA
Postat

mai asta nu arata rau ...ar fi pe gustul meu ....dar o avea locatie ,ca nu pot sa merg la sotie cu ea acasa si sa-i spun ca este nepoata mea si ca vreau sa am o discutie in particular cu ea 1/2 ora?

stie cineva amanunte? 

• Like 2
Postat

mai asta nu arata rau ...ar fi pe gustul meu ....dar o avea locatie ,ca nu pot sa merg la sotie cu ea acasa si sa-i spun ca este nepoata mea si ca vreau sa am o discutie in particular cu ea 1/2 ora?

stie cineva amanunte?

Hai nea Gica,joaca-te putin cu nepotica... :))))

• Like 2
Postat

dece nu???? vai ce scenariu frumos!

stie cineva amanunte? 

• Like 1
Postat

viata este cea mai buna inspiratie

Parca si vad un film de-al tau- Grandpa fucks grandaughter while wife cooks dinner...
"Haideti la masaaaa" :)))))

• Like 1
Postat

este urata sau dece ai plecat colegu??

Acum două zile am fost la fată.Am vazut,nimic plăcut,am dat bună ziua și am plecat.

• Like 1
Postat

Acum două zile am fost la fată.Am vazut,nimic plăcut,am dat bună ziua și am plecat.

Frate poate urata pt tine nu e asa urata pt altul...daca tot ai facut drumul spunene si noua 2-3 detalii mai mult,cati ani crezi ca are ,e tiganca,grasa ,slaba,plm

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Pe de altă parte... zice că nu are locație. Unde ai mers? Cum ai vazut-o? Ce tarife? Explica!!! Sau e un comentariu antireclama?

• Like 1
Postat

Urîtă.

dar ce are frate de este asa urata ?

are nasul Babei Cloanta ,obraji de muroi si ochi de strigoi de e asa urata?

POZELE SUNT REALE dupa tine?

• Oras:Navodari
Postat

Unde ai fost frate tu acum 2 zile. Fata asta nu are locație face doar deplasări sau în mașină. Sta cu chirie și face treaba asta pentru ca are un copil mic de vreo 5 6 luni. Prețu era când am luat contact cu ea de 150 fin.
  • Like 1
Postat

Unde ai fost frate tu acum 2 zile. Fata asta nu are locație face doar deplasări sau în mașină. Sta cu chirie și face treaba asta pentru ca are un copil mic de vreo 5 6 luni. Prețu era când am luat contact cu ea de 150 fin.

poti da mai multe amanunte? ....reale 

cum arata cati ani ar avea si ce ne mai poti spune ....sau vinzi si tu aceeasi marfa ca cel de mai sus ....minciuni

Postat

Fata este slăbuța are cel mult 22 de ani este ok la fata nu sunt adeptu celor slim trebuie sa ai neapărat locație. Lucrează doar după ora 10 seara. Are copilu mic și îl adoarme după care face ce face

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...