navigator_1000 Reputație: -1 Postat Mai 31, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2014 Suntem fideli si educati !
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 31, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 31, 2014 Suntem fideli si educati !????????
ayan24 Reputație: 67 Postat Iunie 1, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 1, 2014 Cum o pot contacta pe pm?
veverita meme Reputație: 42 Postat Iunie 1, 2014 Oras:secret Oras:secret Postat Iunie 1, 2014 pe yahoo messenger georgiana602
navigator_1000 Reputație: -1 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 3, 2014 Și o să ne răspunzi ?
myshu20 Reputație: 38 Postat Iunie 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 4, 2014 din moment ce sia dat id de mess eu cred ca o sa raspundainceraca si vezi, cu mine a discutat, cu tine poate nu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 4, 2014 si cu mine a discutat....muuuulte!! dar nu am acceptul ei pentru detalii. 1
navigator_1000 Reputație: -1 Postat Iunie 20, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 20, 2014 Ești norocos, mie nu mi-a răspuns. Poate o să mai încerc. 1
veverita meme Reputație: 42 Postat Iunie 20, 2014 Oras:secret Oras:secret Postat Iunie 20, 2014 raspund la toata lumea.... dar lasa-mi un msg privat pe yahoo messenger 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 20, 2014 ma bucur ca inca esti prin preajma!!! sa nu fugi niciodata foarte departe!!!
navigator_1000 Reputație: -1 Postat Iunie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 24, 2014 raspund la toata lumea.... dar lasa-mi un msg privat pe yahoo messengerȚi-am expediat câteva mesaje. Nu ai primit nimic ? Eu așteptam un răspuns ... tot pe messenger ... navigator_1000
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iunie 24, 2014 e in sesiune de examene
veverita meme Reputație: 42 Postat Iunie 24, 2014 Oras:secret Oras:secret Postat Iunie 24, 2014 Ți-am expediat câteva mesaje. Nu ai primit nimic ? Eu așteptam un răspuns ... tot pe messenger ... navigator_1000stimate domn "navigator" lumea mai are treaba, ba un examen, ba prin casa, etc.... nu te impancienta ca ti-am rasp pe messenger cat de repede am putut
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 24, 2014 veveritoooo, lumea mai pleaca si in voiaje din cand in cand, iar pe mare canci veverite!!!
ssylver Reputație: 5207 Postat Septembrie 28, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 28, 2014 a cam disparut MEME, a?
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 28, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 28, 2014 Cam cam... da.
ssylver Reputație: 5207 Postat Septembrie 28, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 28, 2014 ms... am obsv. ca vara asta nici anunturi nu a avut... am vazut-o la inceputu' verii prin oras, da' era cu cineva...doar ne-am salutat si am mers mai departe... oare s-a lasat de meserie?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 28, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Septembrie 28, 2014 eu m-am vazut cu ea acum citeva saptamini, presteaza destul de rar si doar cu persoane de incredere.
ssylver Reputație: 5207 Postat Septembrie 28, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 28, 2014 ms obiectiv... ma stie si pe mine destul de bine, la fata, nu cred ca dupa numele de aici de pe forum...cand am cunoscut-o eu nu eram pe forum... da' daca am vazut ca nu mai are nici anunturi, desi pe aici vad ca se zice ca raspunde la mesaje...in fine, nu am mai insistat... 1
luv696 Reputație: -288 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Octombrie 17, 2014 Pacat... 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 17, 2014 Pacat... Nu ramane decat sa te faci persoana de incredere.
crawden Reputație: 117 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Postat Aprilie 21, 2015 O seara buna colegii mei! La fel de buna ca a mea, mai ales ca abia m-am despartit de titulara topicului Tineam legatura de ceva timp cu Veve pe mess, dar nu ne potriveam niciodata, mai ales ca eu ajung destul de rar in Constanta. Dar ieri norocul, oare sa zic ,,noroc''? , mi-a suras si am stabilit clar o intalnire cu ea pentru astazi. Ce va pot spune mai mult decat ce a fost scris de-a lungul topicului ei, pentru mine totul a fost aproape perfect, este o fata super draguta, volubila, naturala, perfect naturala si cu care poti face click-o-chimia perfect, in orice situatie. Si spun asta, nu numai pentru ca am avut mereu dorinta de a ma intalni cu ea, dar si pentru ca demult timp nu am mai reusit sa ma simt atat de bine si sa vad ca si ea se simte bine in compania mea. Am spus mai devreme ca totul a fost aproape perfect pentru ca din pacate, mi-a acceptat intalnirea numai dupa ce am renutat la pretentia mea de a face si sex anal. Am renuntat , mai ales pentru ca mi-a spus ca a avut ceva probleme si nu am mai insistat. Ne-am dat intalnire undeva prin centru si am mers la hotel in mare viteza unde am stat la o tigare, cafea si suc, vorbe si mangaieri, si glume. La un moment dat s-a cerut la baie de unde a iesit intr-un halat, complet goala, aratand foarte sexy, mai ales pentru mine. Este o fiinta mititica, dar foarte feminina. Am tarntit-o in pat si am inceput sa o sarut pe sani, pe abdomen, pe picioare, am intors-o pe toate partile pana cand a preluat ea controlul si a inceput un oral hard, alternand cu soft si atentie la accesorii, reusindu-i cred tot ce si-a propus sa faca din soldatul meu brav. Numai ca la un moment dat am cerut, am rugat-o sa stea deasupra, de unde am tras concluzia ca este ceva practicanta de rodeo. Nu m-am lasat si am incecat sa-i arat ca ceva, ceva mai stiu si eu, terminand impetuos prima oara in pozitia misionarului. Pauza de tigari si suc si vorbe, mangaieri languroase si zgomotoase, si cand a sezizat ca sunt gata de actiune a inceput iarasi cu un oral de neuitat, cu un alt fel de tehnica de pana atunci, dandu-mi senzatia ca mi se va lungi gatul soldatului, uff, tot felul. Din nou lady-on-top, misionar, mama iedului, linguri si lingurite, o finalizare mai intarziata din partea mea, si .... cred ca mai vremelnica din partea ei. O sa-mi fie dor, stiu ca are mult de invatat, dar sper sa repet experienta cat de curand, mai ales ca mi-a spus ca urmeaza o perioada mai usoara la scoala. O seara buna la fel ca a mea va doresc! 8
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Aprilie 21, 2015 O seara buna colegii mei! La fel de buna ca a mea, mai ales ca abia m-am despartit de titulara topiculuiTineam legatura de ceva timp cu Veve pe mess, dar nu ne potriveam niciodata, mai ales ca eu ajung destul de rar in Constanta. Dar ieri norocul, oare sa zic ,,noroc''? , mi-a suras si am stabilit clar o intalnire cu ea pentru astazi.Ce va pot spune mai mult decat ce a fost scris de-a lungul topicului ei, pentru mine totul a fost aproape perfect, este o fata super draguta, volubila, naturala, perfect naturala si cu care poti face click-o-chimia perfect, in orice situatie. Si spun asta, nu numai pentru ca am avut mereu dorinta de a ma intalni cu ea, dar si pentru ca demult timp nu am mai reusit sa ma simt atat de bine si sa vad ca si ea se simte bine in compania mea.Am spus mai devreme ca totul a fost aproape perfect pentru ca din pacate, mi-a acceptat intalnirea numai dupa ce am renutat la pretentia mea de a face si sex anal. Am renuntat , mai ales pentru ca mi-a spus ca a avut ceva probleme si nu am mai insistat.Ne-am dat intalnire undeva prin centru si am mers la hotel in mare viteza unde am stat la o tigare, cafea si suc, vorbe si mangaieri, si glume. La un moment dat s-a cerut la baie de unde a iesit intr-un halat, complet goala, aratand foarte sexy, mai ales pentru mine. Este o fiinta mititica, dar foarte feminina.Am tarntit-o in pat si am inceput sa o sarut pe sani, pe abdomen, pe picioare, am intors-o pe toate partile pana cand a preluat ea controlul si a inceput un oral hard, alternand cu soft si atentie la accesorii, reusindu-i cred tot ce si-a propus sa faca din soldatul meu brav. Numai ca la un moment dat am cerut, am rugat-o sa stea deasupra, de unde am tras concluzia ca este ceva practicanta de rodeo. Nu m-am lasat si am incecat sa-i arat ca ceva, ceva mai stiu si eu, terminand impetuos prima oara in pozitia misionarului.Pauza de tigari si suc si vorbe, mangaieri languroase si zgomotoase, si cand a sezizat ca sunt gata de actiune a inceput iarasi cu un oral de neuitat, cu un alt fel de tehnica de pana atunci, dandu-mi senzatia ca mi se va lungi gatul soldatului, uff, tot felul. Din nou lady-on-top, misionar, mama iedului, linguri si lingurite, o finalizare mai intarziata din partea mea, si .... cred ca mai vremelnica din partea ei.O sa-mi fie dor, stiu ca are mult de invatat, dar sper sa repet experienta cat de curand, mai ales ca mi-a spus ca urmeaza o perioada mai usoara la scoala. O seara buna la fel ca a mea va doresc!incintat de stirea ca veveritza inca mai e activa. mi-e dor de ea
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 22, 2015 Este inca activa ? o.O
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 22, 2015 este.momentan fumam cate o tigare....povestile de maine in colo...@sorinu: anal nexam!! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum