Sari la conținut

Ce fel de femei preferati?

Vizitator bug

Voteaza varianta favorita  

10 membri au votat

1. 1. Voteaza varianta favorita

Postări Recomandate

Vizitator bug
Reputație: 0
Postat

Este vorba doar de femei, iar cele din imagini sunt femei futute nu luate de pe net, dar daca tie ti-e gandul la femei cu pula si ti se scoala curul la gandul asta vezi ca ai topicul Transexuale si poti sa te recoresti acolo.

Frate, dacă lui îi plac femeile cu pulă, ce vrei?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Este vorba doar de femei, iar cele din imagini sunt femei futute nu luate de pe net, dar daca tie ti-e gandul la femei cu pula si ti se scoala curul la gandul asta vezi ca ai topicul Transexuale si poti sa te recoresti acolo.

Băiete, dacă nu ai înțeles, a fost o glumă, ca majoritatea postărilor de pe acest topic, pentru că așa topic, așa reacții! Așa că lasă ironiile astea ieftine și întreabă-te de ce a avut atât de mare succes topicul tău!

O zi bună!

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator bug
Postat

Din pacate stiu de ce nu a avut success topicul, din ce in ce mai multi ca tine carora le plac femeile cu pula. De la varsta, de la faptul ca nu se mai scoala, d'astea.

Băiete, dacă nu ai înțeles, a fost o glumă, ca majoritatea postărilor de pe acest topic, pentru că așa topic, așa reacții! Așa că lasă ironiile astea ieftine și întreabă-te de ce a avut atât de mare succes topicul tău!

O zi bună!

Postat

Din pacate stiu de ce nu a avut success topicul, din ce in ce mai multi ca tine carora le plac femeile cu pula. De la varsta, de la faptul ca nu se mai scoala, d'astea.

Din păcate, știu eu de ce nu a avut succes topicul tău: pentru că ești un troll prost și lipsit de har, fără simțul umorului. Înscris înaintea mea cu aproape 2 ani (adică de 10 ani), fără niciun fel de activitate până la deschiderea acestui topic, un topic lipsit de interes, cauți sămânță de dcsndsl. Îți semnalez faptul că miștourile au început înainte de intervenția mea și dacă vrei scandal, caută în altă parte.

O zi bună!

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator bug
Postat

Coaie esti prost? Tu esti cel mai mare trol de pe forumul asta. Stie toata lumea.

Eu am deschis un topic cu o intrebare, nu m-am luat de nimeni, tu esti cel care te bagi in seama pe toate topicurile si trolezi.

Dar asa este la noi, trolul striga trolii

Asa ca besi in plm de aici si canta in alta parte

Din păcate, știu eu de ce nu a avut succes topicul tău: pentru că ești un troll prost și lipsit de har, fără simțul umorului. Înscris înaintea mea cu aproape 2 ani (adică de 10 ani), fără niciun fel de activitate până la deschiderea acestui topic, un topic lipsit de interes, cauți sămânță de dcsndsl. Îți semnalez faptul că miștourile au început înainte de intervenția mea și dacă vrei scandal, caută în altă parte.

O zi bună!

Postat

Coaie esti prost? Tu esti cel mai mare trol de pe forumul asta. Stie toata lumea.

Eu am deschis un topic cu o intrebare, nu m-am luat de nimeni, tu esti cel care te bagi in seama pe toate topicurile si trolezi.

Dar asa este la noi, trolul striga trolii

Asa ca besi in plm de aici si canta in alta parte

https://dok7xy59qfw9h.cloudfront.net/042/046/442/1280003010-1r4jtj7-669l3arcesd6j95/original/avatar.jpg

• Like 1
  • Minus 6
Postat

O gluma veche si proasta, la fel ca mine

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator bug
Postat

Coaie, esti penibil, si am inteles ca ai si o varsta, dar ma gandesc ca daca pula nu ti se mai scoala, cauti bagare de seama virtuala si femei cu pula sa te futa sa mai simti ai tu ceva

O gluma veche si proasta, la fel ca mine

• Oras:Cadrilater
  • Oras:Cadrilater
Postat

O zi bună!

Ce zici?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...