Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2020 Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 Buna dragii mei! Din pacate n.am mai putut prelungi inca o noapte de cazare si sunt nevoită să plec maine dimineata. Ma mai găsiți doar azi!Domnul cu cartea, te rog suna.ma când ai timp :*O zi frumoasa! :* Link spre comentariu
razor1991 Reputație: 120 Postat Ianuarie 9, 2020 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 Am revizitat-o azi pe "Ana". O experienta si mai placuta ca prima data. Spre surprinderea mea, si-a adus aminte bine de mine. Am povestit de toate.Toata vizita o sa o notez cu 11 pt faptul ca m-am simtit in largul meu si rasfatat.Locatie? Decenta, zona Terezian, e curat, bloc linistit, acuma fiecare noteza locatia diferit dupa standardele personale. Pt mine e super ok.ON- 10, lung ca durata si cu atentie la zonele marginale.NP-10, te intreaba cum vrei, cum iti place, se simte umectatie naturala.Igiena-10, nimic suspect, fata intra si intre numere la baie, nu ai ce obiecta.Interactiune-11.Plus+1 aici. Efectiv ma simt in largul meu cu ea, pare prea naturala, joviala si deschisa la dialog incat sa fie prefacuta pe durata unei intregi intalniri.Alt plus- comunicare rapida prin mesaje, respecta punctual programarile.Si marele ei plus, nu te grabeste, door to door , acomodare, distractia plus povestiile dintre am depasit ora.Daca va uitati la pozele din primele pagini nu e o fata cu trup de 10, insa stie sa compenesez prin prestatie si interactiunea cu tine. Decat una de 10 la trup care e plictisita si rece cu tine si lasa de dorit la prestatie, aleg oricand pe Ana.De revenit, evident, daca ma mai sincroniez cu ea prin Sibiu.Hai, La multi ani tuturor, un 2020 mai bun! 1 Link spre comentariu
Vizitator mpaulsib Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Ce mai faci Ana? Ne mai vizitezi? Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Bine,multumesc! Da, inițial trebuia maine dar e apartamentul ocupat si am facut rezervare pe 17 pentru o săptămână:* Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Buna băieți! Va e dor de mine?:* Link spre comentariu
Vizitator mpaulsib Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Daaaaaaa Link spre comentariu
Vizitator mpaulsib Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Cand vii? Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Luni :* Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2020 Partajează Postat Februarie 17, 2020 Am ajuns dragii mei! Aceeasi locație, aceleași tarife si servicii.Astăzi ma găsiți de la ora 15 pana la 22.O zi frumoasa va doresc! :* Link spre comentariu
johnny_amant Reputație: 177 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 17, 2020 Ai program cam scurt, Ana, doar pana la 22😑 Link spre comentariu
Vizitator mpaulsib Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2020 Partajează Postat Februarie 17, 2020 Scurt scurt dar merita sa ajungi la ea. Am revizitat-o din nou. Cred ca pana acum am fost de vreo 4 ori. Fata nu este pentru amatorii de slim. Are forme foarte bine definite si pielea tare de-ti vine s-o mananci cu totul.Toata experienta cu ea pentru mine fost de nota 10 pe linie de cate ori am fost la ea. Eu o recomand oricui cauta ceva de calitate si curat. Astfel de fete trebuie sustinute cat de mult pentru a ne bucura de ele mai des. Altfel.....se duc prin alte orase si...dupa cum stiti.... sibiul e destul de varza la capitolul asta. Atitudine, aspect, actiune....exact pe gustul meu. Ms. Ana. Te-am pupat. 1 Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 Neața dragilor! Astăzi ma găsiți de la 9 pana la 23.O zi frumoasa! Pup :* Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 :* Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 :* Link spre comentariu
Vizitator mpaulsib Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 Mama ce matinala esti. Vroiam sa mai trec si eu astazi pe la tine. Iti poti face loc? Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Buna dragii mei! :kiss3 Sambata ajung in Sb si voi sta pana marti inclusiv!Va aduc si o surpriza pentru amatorii de masaj erotic si/sau dominare!!Vin cu Kasandra( isi va deschide topic la intrebari si raspunsuri zilele astea)O mica reactualizare:Ca servicii va pot oferi sex normal doar protejat,sex oral la alegere,dominare soft si mici fantezii.Pun accent foarte mult pe discretie, igiena si punctualitate. Timpul vostru e la fel de important ca si al meu, ideal ar fi sa nu ne incurcam,sa anuntam daca intervine ceva de ambele parti.La programarile fixe am rugamintea sa.mi confirmati cu 30 min inainte de ora stabilita altfel se anuleaza.Preturile mele vor fi 150/ o fin-30 min 250/oraImpreuna cu Kasandra vom mentine oferta 30 min -masaj erotic din partea ei +finalizare cu mine la 250 lei 1h- o finalizare prin masaj erotic cu Kasandra +o finalizare prin sex cu mine la 350 lei.Telefon 0756354674Intre timp putem tine legatura pe whats.Zi frumoasa baieti! :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator lelivr Reputație: 0 Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Pune un link sau poze si cu colega ta, te rog! Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Va deschide ea topic la intrebari si răspunsuri! Link spre comentariu
johnny_amant Reputație: 177 Postat Martie 13, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 13, 2020 Va deschide ea topic la intrebari si răspunsuri!Ok, asteptam sa deschida. Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 A deschis! Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Am ajuns dragii mei! Locația tot pe Târgul Cailor. Disponibilă pana la 22.Va pup si va astept:* Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 :* Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5229 Postat Martie 14, 2020 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Martie 14, 2020 Urmarind de ceva vreme topicul din Constanta si am vazut ca vine in Sibiu, am zis ca trebuie sa o vad si live pe Kassandra. In special ca se putea si cu Ana odata. Vorbit de ieri pe whats up cu Ana, am rezolvat detaliile cu ea pentru azi, 30 de minute cu amandoua. Azi la ora programata am fost sus la ele. Despre Kasandra pot spune ca este o fata frumusica, nu slim, dar nici bbw, cam seamana din punctul asta de vedere cu Ana. Exact cum imi place mie.Locatia nota 8- nu este lux, dar curata. Baie dotata cu tot ce trebuie, prosoape, gel de dus.Aspect Ana ("batranica") si Kasandra 9- cum spuneam pe placul meu.Masajul Kasandrei 8- nu am mai fost la masaj erotic, dar ca prima experienta eu zic ca a fost bine.Oral Ana ("batranica")tot 8- pentru ca din cauza uleiului folosit la masaj, a pus protectia si din cauza asta am scazut. In rest placut cu batai peste gura, umed, cu atentie la vecini.Prestatia Kasandrei in rest 9, pe langa masaj.Prestatia Anei (batranica") la normal tot 9, o imagine frumoasa cu ea la reverse cow girl.La capitolul GFE pot spune ca este de 10. Inainte de actiune am povestit timp de vreo 15 minute, unde am mai cunoscuto putin pe Kasandra. Cateva glume si o vorba buna ca intre prieteni.Se pare ca am fost primul lor client de cand au venit azi in Sibiu.Halatul 250 Ron pentru 30 de minute. Aceasta recenzie este una subiectiva. A fost o experienta ce trebuie repetata. Cu mine au fost cum am scris. Nu va convine nu cititi :laugh2P.S. Ana Sper ca sti la ce mam referit la faza cu "batranica". Postez si aici recenzia pentru ca a participat si Ana la distractie.Vad ca siau facut de cap dupa ce am plecat eu. Aici ma refer ca siau facut poze in locatia actuala. Ar fi fost frumos sa particip si eu :snap :snap 3 Link spre comentariu
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Hei, dragii mei :kiss3Cum rezistati? Link spre comentariu
razvanel18 Reputație: 39 Postat Aprilie 21, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Hei, dragii mei :kiss3Cum rezistati?Greu 🤪Esti in sibiu ? Primesti oaspeti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum