Sari la conținut

DREPT LA REPLICA

Postări Recomandate

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Leonidas, poti sa ii dai un plus pt durerile suferite ? Stii tu, cum dadeai cand o pizda anunta ca i-a venit sau trecut ciclul.

Vezi de treaba ta nene nustiucenumemaiai, altceva decat sa tulburi apele nu stii sa faci?

O duminica placuta tuturor!

• Oras:Bucuresti
Postat

ce-ar fi sa va spalati voi rufele in mesagerie privata

deveniti plictisitori pt. restul userilor

pe mine sincer nu ma intereseaza certurile voastre

am aruncat un ochi rapid pe acest topic si e doar pierdere de timp ...am renuntat rapid din motiv ca vreau sa citesc despre pizde si nu despre certurile voastre

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Uite cui dau eu replica....

Mosule, eu nu te mai suport de ceva vreme....Iti zic si de ce.  Esti tipul ala de curvistina masculina. O ''arzi'' intr-un fel in discutii private si te ''spargi'' aiurea in alte cercuri (chiar faci 8-uri). Te iert putin, esti batran si ai memoria scurta si imaginatia prea bogata. Imediat ce ai incercat sa fii mai destept decat esti si ai postat o tampenie si m-ai luat de sus, eu ti-am facut un compliment pe messenger si te-am bagat in pula mea. Mi-ai zis ca esti mascul. Cum am alte gusturi  mi-am retras complimentul. Apoi ai prins curaj si  ai vrut sa arati ca ai 3 coaie si iar m-ai luat de sus. Am zis ce am zis, cu acelasi cinism cu care  ai zis ceea ce ai zis inainte sa deschid gura. Recunoaste ca ai fost panarama sau poti sa pretinzi in continuare ca esti sfant ! Daca da, atunci sa stii ca sfintii nu sunt pe lumea asta.

Tu traiesti in lumea ta. Cu 4 euro te lauzi?

Nu era nevoie de explicatii....Cine se scuza se acuza, nu?

PS altii au 7 implanturi si nu au simtit nimic si nici nu s-au vaitat pe aici sau in alta parte.

3,14CON, cu riscul de a ma repeta .... 

Daca totusi te simti neindreptatit, atunci, te rog, intelege ! Tu esti doamna si eu bagabontul !

PS Corect ar fi sa se stearga acest user. Sau se poate lasa in continuare. E o caterinca de user, exact ca originalul picon.

post-2-0-11957600-1374394482_thumb.jpg

post-2-0-02291500-1374394483_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Eu personal m-am pierdut in acest amalgan de certuri continue. Imi doresc ca domnii sa fie domni si sa nu se mai poarte asa de multe discutii si acuze. Va recomand :beex2 Mai bine va apucati sa ne iubiti bine :onbed , sa ne distram :laugh2, sa ne impacam unii cu altii :hug1 si sa lasam certurile pentru , cum a zis si alt user mai sus, mesageria privata. va :kiss3 si va doresc sa aveti parte de :feet si :doggystyle si :felatie si :sexanal  si :masaje  si :tittyfuck si :onbed :bye

• Oras:pam pam
Postat

ce-ar fi sa va spalati voi rufele in mesagerie privata

deveniti plictisitori pt. restul userilor

pe mine sincer nu ma intereseaza certurile voastre

am aruncat un ochi rapid pe acest topic si e doar pierdere de timp ...am renuntat rapid din motiv ca vreau sa citesc despre pizde si nu despre certurile voastre

Nu am mesagerie privata..., si sa stii, acolo e foarte obraznica ' domnisorul ' picon.

Ti-ai aruncat un ochi? Ce risipa! Mai ai multi?

Pana la urma despre asta e vorba si pe topicul asta, despre pizde (deghizate)

Please dont go.... Stay tuned ;)

Postat

Ba si eu am avut unele divergente cu Picon si poate o sa mai am , you can never know, dar asta nu inseamna ca o sa ii port vreodata pica sau o sa il injur.Cat despre ce faci matale pizdicoane , vrei sa faci pe interesantu si sa pari ca ai 3 coaie, faci un user la caterinca sa il iei la misto pe Picon,ok  daca asa zici tu ca e smechereste, keep going.Dar sa faci smecherie din asta proasta pe un forum, din spatele unui monitor...well , oricine o poate face, mai nasol cand te ia realitatea la capace , stii ce zic? Sunt curios la cati de pe strada, care te-au suparat, injurat si asa mai departe, le-ai rupt capu' , sau la cati ai avut curaj sa le zici ceva? daca tot ti-o arzi asa smardoi si a la Chuck Norris.Pe un forum e usor mosule, ca doar nu te costa nimic sa dai din plisc ca papagalu'.Think about it!

Postat

Ba si eu am avut unele divergente cu Picon si poate o sa mai am , you can never know, dar asta nu inseamna ca o sa ii port vreodata pica sau o sa il injur.Cat despre ce faci matale pizdicoane , vrei sa faci pe interesantu si sa pari ca ai 3 coaie, faci un user la caterinca sa il iei la misto pe Picon,ok  daca asa zici tu ca e smechereste, keep going.Dar sa faci smecherie din asta proasta pe un forum, din spatele unui monitor...well , oricine o poate face, mai nasol cand te ia realitatea la capace , stii ce zic? Sunt curios la cati de pe strada, care te-au suparat, injurat si asa mai departe, le-ai rupt capu' , sau la cati ai avut curaj sa le zici ceva? daca tot ti-o arzi asa smardoi si a la Chuck Norris.Pe un forum e usor mosule, ca doar nu te costa nimic sa dai din plisc ca papagalu'.Think about it!

poate smardoi esti tu, nume exotic ce esti. eu am stil si nu-mi e frica de fraierici si nici de bazati. daca ma supara unul, oricine, nu plec capul. asa m-am educat. nu trebuia sa ma faci mosh, nu stiu daca tu esti, dar pana la urma tu semeni mai mult cu un papagal, esti prea colorat .think about it !  te bagi aiurea, ''victimizatul '' asta a papat cacat pe messenger .ma vad cu 20 ca tine/piconi  in cartier sau unde vreti voi si vin singur sa imi rupeti capul. Daca va permiteti.

Planare faina, fara turbulente.

Postat

poate smardoi esti tu, nume exotic ce esti. eu am stil si nu-mi e frica de fraierici si nici de bazati. daca ma supara unul, oricine, nu plec capul. asa m-am educat. nu trebuia sa ma faci mosh, nu stiu daca tu esti, dar pana la urma tu semeni mai mult cu un papagal, esti prea colorat .think about it !  te bagi aiurea, ''victimizatul '' asta a papat cacat pe messenger .ma vad cu 20 ca tine/piconi  in cartier sau unde vreti voi si vin singur sa imi rupeti capul. Daca va permiteti.

Eu doar iti aratam , cat de penibil esti prin tot circul pe care il faci si inca odata ai dovedit asta cu brio, iar cum pui problema ca te vezi cu 20 ca mine sau ca picon si ca faci si ca dregi, arata faptu' ca n-ai dat o palma in viata ta ;) Hai deja iti acord prea multa importanta si nu meriti.Bafta la macanit.

• Administrator
Postat

pre_1374434934__tumblr_mj4dd6mze71rkod5m

pre_1374434991__funny-gifs-diving-fail.g

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Cred ca si pilotul automat are mai mult tupeu decat tine.Circ face nenea asta care cauta sa fie adulat si pupat in cur de fanii lui. iL inteleg, ii trebuie culoare, ca alta nu are,stiu eu, stie si el la ce-i foloseste. oricum, bafta la mintit si pupat intre voi.

Postat

Eu doar iti aratam , cat de penibil esti prin tot circul pe care il faci si inca odata ai dovedit asta cu brio, iar cum pui problema ca te vezi cu 20 ca mine sau ca picon si ca faci si ca dregi, arata faptu' ca n-ai dat o palma in viata ta ;) Hai deja iti acord prea multa importanta si nu meriti.Bafta la macanit.

Vezi  sa n-o iei tu primul baietas ( la palma ma refeream ) .

Vai de p_ _ a mea ce telenovela pe subiectul "picon"...a ajuns vedeta a la Bollywood .Baga o manea pisicule !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...