Sari la conținut

Andreea_Milf 0770823169

Postări Recomandate

• Oras:Brasov

Salut,

Din pacate eu nu am reusit sa o vizitez deoarece nu inspir incredere. :)

M-am programat frumos, de acum doua zile (marti), pentru astazi ora 20:00.Am incercat in doua randuri sa o gasesc libera, dar nu a fost sa fie.

Astazi pe la ora 15 ii scriu sa ii confirm ca vin la ora 20, asa cum a cerut.

Mi-a raspuns dupa 4 ore cu mesajul "buna, nu se poate". Am intrebat ce s-a intamplat si mi-a raspuns "Nu imi inspiri incredere".

Nu stiu cum a ajuns la concluzia asta, dar nu e deloc corect modul in care a procedat. Din ce am citit pe forumul ei, sincer aveam alte asteptari de la o doamna matura. Cumva ...sunt dezamagit.

Seara buna!

Link spre comentariu
Vizitator JamesHunt
Reputație: 0

Și preferai sa ajungi în fata blocului și sa nu îți răspundă?  Cum noi avem posibilitatea de a alege unde sa mergem, la fel au și ele posibilitatea de a primi sau nu pe cineva. O singura data am vizitat-o și foarte greu am prins-o. Dar a meritat. Asadar, apreciază sinceritatea și treci peste. Părerea mea, pana nu ma minuseaza pula bleaga de la Sibiu 

Link spre comentariu

Am patit si sa ajung in fata blocului, se intampla, nu e ok.

Nu e vorba sa trec peste, ca nu sufar din cauza asta. 

Nu inteleg cum de marti, atunci cand mi-am facut programare pentru joi, prezentam incredere si astazi nu mai prezint incredere.

Ce pot sa apreciez ... ca ajungeam in fata blocului sau ca mi-a dat mesaj ca nu prezint incredere ... tot acolo e.

Nu te contrazic ca nu merita, n-am de unde sa stiu.

Da-l in pula mea pe ala de la Sibiu.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, NeMoHoEs888 a spus:

Salut,

M-am programat frumos, de acum doua zile (marti), pentru astazi ora 20:00.Am incercat in doua randuri sa o gasesc libera, dar nu a fost sa fie.

Mi-a raspuns dupa 4 ore cu mesajul "buna, nu se poate". Am intrebat ce s-a intamplat si mi-a raspuns "Nu imi inspiri incredere".

Nu stiu cum a ajuns la concluzia asta, dar nu e deloc corect modul in care a procedat. Din ce am citit pe forumul ei, sincer aveam alte asteptari de la o doamna matura. Cumva ...sunt dezamagit.

Seara buna!

Ideea este ca trebuie sa știi și cum sa discuți prin mesaje , și eu nu discut doar de Andreea , vorbesc in general , e logic ca dacă e  sa  ii vb intr-un mod  aparte  nu are încredere , principala problema a noastră bărbații este comunicarea cu persoanele de sex feminin 🙈🙈🙈 fără supărare , poate ca nu ai făcut-o intenționat dar așa sa înțeles . Va urez seara buna și ciocane tari 💪💪💪

Link spre comentariu
Acum 1 oră, NeMoHoEs888 a spus:

Salut,

Seara buna!

Bună seara!vad ca ți-ai spus părerea aici am înțeles tea deranjat ce am spus ca nu îmi inspiri încredere cred ca  am și eu dreptul asta sa îmi iau masuri de precauție. Dar totuși de ce mai insiști și acum în momentul asta sa mai dai mesaje și sa insiști ca vrei sa ma cunoști daca eh nu mi-am respectat programarea asa cum ai spus tu. 

Eu totuși am anunțat nu ai venit în fata blocului sa așteptați. Nici nu ți-am dat locația. 

Link spre comentariu
Acum 13 ore, NeMoHoEs888 a spus:

Salut,

Seara buna!

Zi si alte aspecte din care sa rezulte ca nu inspiri incredere. Nu cred ca degeaba a zis asa despre tine

• Minus 1
Link spre comentariu

Nu are rost sa continuam subiectul, pentru ca mai multe detalii nu am cum sa ofer.

Nu am inteles nici eu care a fost faza si ce a facut-o sa creada asta.

Pe scurt, nu vrea sa imi faca programare. Am inteles, e ok, ii doresc succes si spor!

In rest, discutiile pe care l-am avut cu ea in privat au fost decente si cu bun simt de ambele parti.

Link spre comentariu
Vizitator JamesHunt
Reputație: 0
Acum 36 minute, robocopzero1 a spus:

Omu nu are o viață socială, stă toată ziua pe topicul de Brașov la forumul asta...da știu o să îmi dea minus🤣🤣

Da mie mi-a dat minus și ție nu. Sa al fut deep throat an gura și sa dea minus și aicea

Link spre comentariu

Super sexy , am fost și eu astăzi la ea, după ceva timp in care nu prea am găsit  timp liber 🙈🙈 Rușine mie . 
Nu știu dacă ar mai trebui sa mai detaliez din nou acțiunea și sa dau note ,  un singur lucru am de  spus , e bomba cu fitil💣💣.

Fiecare cu gusturile lui , pentru mine are nota 10  cu steluță , și pentru squirt , sa ma bată mama dacă putem ii dădeam nota 25 🙈🙈🥰😘😘 te pup la 🍑🍑 pisi și poate reușesc sa mai revin la tine , ca și așa mi se apropie concediul . Te pup și ai grija de tine 🤩

Link spre comentariu
Acum 9 ore, barosanul2019 a spus:

Super sexy , am fost și eu astăzi la ea, după ceva timp in care nu prea am găsit  timp liber 🙈🙈 Rușine mie . 
Nu știu dacă ar mai trebui sa mai detaliez din nou acțiunea și sa dau note ,  un singur lucru am de  spus , e bomba cu fitil💣💣.

Fiecare cu gusturile lui , pentru mine are nota 10  cu steluță , și pentru squirt , sa ma bată mama dacă putem ii dădeam nota 25 🙈🙈🥰😘😘 te pup la 🍑🍑 pisi și poate reușesc sa mai revin la tine , ca și așa mi se apropie concediul . Te pup și ai grija de tine 🤩

Mulțumesc pentru vizita si pentru cuvintele frumoase. Te puuuuup.😘😘😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:mures
  • Oras:mures

Dupa mai multe incercari am reusit sa ne sincronizam sa ma vad cu ea saptamana trecuta .Nu ne-am vazut de ceva timp dar am intalnit aceeasi persoana deschisa si nebunatica .Am fost de cateva ori la ea si de fiecare data m-am simtit de parca as veni la o prietena.Am fost primul pe ziua respectiva de la ora 11 ,am stat la povesti vreun sfert de ora la un pahar de apa  dupa aceea la dus amandoi .Nu as dori sa intru in detalii cu sa petrecut actiunea....cine a fost la ea stie cum e...eu m-am simtit ca si cu o amanta ...naturala...dezinvolta ...erotica si curata...atenta la cereri... fara fite si figuri .Totul a fost de nota maxima.Am petrecut o ora de relax si extaz in aceeasi timp.Sper sa mai ajung la ea daca si ea doreste si ne putem sincroniza.TE PUP ,NEBUNATICO.😘

Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
11 hours ago, leo73 said:

Dupa mai multe incercari am reusit sa ne sincronizam sa ma vad cu ea saptamana trecuta .Nu ne-am vazut de ceva timp dar am intalnit aceeasi persoana deschisa si nebunatica .Am fost de cateva ori la ea si de fiecare data m-am simtit de parca as veni la o prietena.Am fost primul pe ziua respectiva de la ora 11 ,am stat la povesti vreun sfert de ora la un pahar de apa  dupa aceea la dus amandoi .Nu as dori sa intru in detalii cu sa petrecut actiunea....cine a fost la ea stie cum e...eu m-am simtit ca si cu o amanta ...naturala...dezinvolta ...erotica si curata...atenta la cereri... fara fite si figuri .Totul a fost de nota maxima.Am petrecut o ora de relax si extaz in aceeasi timp.Sper sa mai ajung la ea daca si ea doreste si ne putem sincroniza.TE PUP ,NEBUNATICO.😘

Bine bine cine a fost știe!

Dar tu dacă nu ai fi fost nu ai fi vrut sa știi?

Nu cumva  ai ajuns în baza unor recenzii?

Normal e sâ împărtășești experiențele cu alții,nu să fii egoist!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...