rafanadal Reputație: 180 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Septembrie 10, 2020 Si spui ca i selectezi mai bine din sms decat la tel?
andreea8 Reputație: 3308 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 10, 2020 Buuuna tuturor! De mai bine de un an explorez minunata Bucovina, dar consider ca a venit momentul sa explorez si domnii locului! Acestea fiind spuse ne vedem luni(28.10) in locatia Soniei😈😈Despre mine? Scurt si la obiect : Ma numesc Andreea (dupa cum se vede ) si am 25 de anisori 😨😨 1,64 m si 67 kg😅😅Imi plac oamenii veseli, cu bun simt si vorbele la ei ,dar cel mai important iubesc barbosii😂😂😂 Nu suport oamenii care se cred superiori sau cei care se cearta cu apa😈 Legat de servicii. .. Pot sa ofer si mai mult si mai putin😉😉 Oral protejat sau neprotejat in functie de igiena (spalat ,fara bubite, scurgeri, miros neplacut )CIMCOFCOBNormal si anal doar protejat Domnii care au fost mai bine inzestrati de mama natura trebuie sa fie intelegatori si sa accepte sexul anal foarte lent pana ne ,,potrivim marimile "😉😉😉 Sex intre sani (ca tot avem unde )😉😉😉Face-fuck Tarifele :100 lei finalizarea (30-40min)150 lei finalizarea (60min)200 lei ora cu 2-3 finalizari 250 lei varianta de 90 min300 lei varianta de 2 ore PROGRAMARILE SE FAC DOAR PRIN SMS/WHATSAPP, IAR LOCATIA SE OFERA DOAR CAND PROGRAMAREA E CONFIRMATA !!! Primesc persoane cu, ,bile "(ca doar nu ii iau acasa)Nu primesc persoane lipsite de educatie si bun simt sau in stare de ebrietate
mateo69 Reputație: 1 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Am dat si mesaj si te-am si sunat . Vad ca nu răspunzi.
gladiatorul39 Reputație: 5 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Buna dimineata Andreea! Am citit foarte bine descrierea si dorinta ta de cum se fac programarile, drept dovada nu vreau sa te stresez aiurea, ți-am lasat si un mesaj pe whatsapp, cand o sa l vezi te rog mult să-mi dai un raspuns. Multumesc si zi frumoasa!!! 🌷🌹🌷🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘
lica29 Reputație: 125 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Postat Septembrie 14, 2020 Buna, prin bucuresti cand mai treci?
andreea8 Reputație: 3308 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 15, 2020 Buna !Azi sunt disponibila de la 13 la 23 !În funcție de cum decurge ziua de azi decid daca mai rămân sau voi mai vizită orașul vreodată!
Postări Recomandate