picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2019 claro che si, din nou cu glumele de autobaza? Si ce-i cu expresiile astea de golanas frustrat sexual?Parca te-am rugat deja in cateva randuri sa te limitezi la postarea de poze. Bă, dacă vrei golănii, te pot servi, că știu și din astea! Tu, nici măcar nu poți face diferența dintre un limbaj normal și unul golănesc, prăpăditule! 4
dezamagita Reputație: -17 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Păi, asta e! Ai vrea să ai tu viața mea! Din păcate pentru tine, ești un lumpen prăpădit, pauper la propriu și pauper intelectual. Ai telefonul deschis? Este penibil ce faci tu aici...
xoxo25lake Reputație: -3 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 doar un singur prost doarme cu pula lui daniel in gand =)))iesi ca ami bag pula an zdreanta aia da mata' =)) =)) 1
xoxoanparatu Reputație: -3 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 catel ce rasa ma tii ai ma ? te ia toti in balon =)) 1
ceratati Reputație: -1 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 catel ce rasa ma tii ai ma ? te ia toti in balon =)) ne bagam pula in toti poseri care se crede adevarata putere si valoare dupe forum, care fura numele tau, mare amparat atotputernic!se stieee! numa unu e fortza si puterea dupe forum, restu cateilor docili pe care le face curvele da balamuc sa se dea cu parfumuri scumpe doar ca le-a zis curvele ca le plake mirosu ala, sant niste lake cu pedale, niste poseri fakeri falsi, care doar viseaza sa aive forta si valoarea ta, sclavii curvelor terminati! hahahahaia zic ca te gandesti la pula lu danel xxl dar defapt aia se gandeste la pula ta toata ziua ca anceraca sa copieze originalu! (recunosc, si io incerc uneori asta, dara nu ma pot abtine, gravitatia ta ma atrage spre tine #nohomo!)
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 29, 2019 Bă, dacă vrei golănii, te pot servi, că știu și din astea! Tu, nici măcar nu poți face diferența dintre un limbaj normal și unul golănesc, prăpăditule!Dar nu te oftica asa, bre, de la o singura replica. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum