Sari la conținut

reluam intalnirile de joi

joistu

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

claro che si,  din nou cu glumele de autobaza? Si ce-i cu expresiile astea de golanas frustrat sexual?

Parca te-am rugat deja in cateva randuri sa te limitezi la postarea de poze.

Bă, dacă vrei golănii, te pot servi, că știu și din astea! Tu, nici măcar nu poți face diferența dintre un limbaj normal și unul golănesc, prăpăditule!

• Minus 4
Postat

Păi, asta e! Ai vrea să ai tu viața mea! Din păcate pentru tine, ești un lumpen prăpădit, pauper la propriu și pauper intelectual.

Ai telefonul deschis? 

Este penibil ce faci tu aici...

Postat

catel ce rasa ma tii ai ma ? te ia toti in balon =))

ne bagam pula in toti poseri care se crede adevarata putere si valoare dupe forum, care fura numele tau, mare amparat atotputernic!

se stieee! numa unu e fortza si puterea dupe forum, restu cateilor docili pe care le face curvele da balamuc sa se dea cu parfumuri scumpe doar ca le-a zis curvele ca le plake mirosu ala, sant niste lake cu pedale, niste poseri fakeri falsi, care doar viseaza sa aive forta si valoarea ta, sclavii curvelor terminati! hahahah

aia zic ca te gandesti la pula lu danel xxl dar defapt aia se gandeste la pula ta toata ziua ca anceraca sa copieze originalu!

(recunosc, si io incerc uneori asta, dara nu ma pot abtine, gravitatia ta ma atrage spre tine #nohomo!)

• Oras:Aicisea
  • Oras:Aicisea
Postat

Bă, dacă vrei golănii, te pot servi, că știu și din astea! Tu, nici măcar nu poți face diferența dintre un limbaj normal și unul golănesc, prăpăditule!

Dar nu te oftica asa, bre, de la o singura replica.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...