claptonisgod Reputație: -5 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 nu mai are niciun haz sa mor aici 1
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 user inscris acum 2 zile își dă cu părerea despre forum..chiar ce a ajuns forumul ăsta :laugh2 :laugh2peace 4
mastersex Reputație: 4 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:prima oradea Oras:prima oradea Postat Octombrie 27, 2019 ce e draga?
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 27, 2019 user inscris acum 2 zile își dă cu părerea despre forum..chiar ce a ajuns forumul ăsta :laugh2 :laugh2peacemare adevar 2
angryboy2020 Reputație: -15 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 mare adevar zise un prost inscris in octombrie 1 1
wall mirror Reputație: 155 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Militari Oras:Militari Postat Octombrie 28, 2019 zise un prost inscris in octombrieba distrusule , tu esti sclavul ala care o linge pe Siana ? mars in plm nu te mai tine dupa pula mea 5
angryboy2020 Reputație: -15 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 bravo pidsadera, bravo tata 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2019 ba distrusule , tu esti sclavul ala care o linge pe Siana ? mars in plm nu te mai tine dupa pula meaPăi, vorbea cu @emilcioran, nu cu tine! 1 5
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 28, 2019 Am citit ca ai inceput sa plangi si sa te rogi sa nu mai dea. 2
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Octombrie 28, 2019 Păi, vorbea cu @emilcioran, nu cu tine!Prostu’ dă Muion a greșit contul,ce sa faci,se mai întampla.......l-a mai gresit si zilele trecute,cand a raspuns de pe “Edilulâ€ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ 1 4
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Octombrie 28, 2019 Prostu’ dă Muion a greșit contul,ce sa faci,se mai întampla.......l-a mai gresit si zilele trecute,cand a raspuns de pe “Edilul”nu esti putin cam batran ca sa te imbraci precum victimele tale? 2
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Octombrie 28, 2019 Muioane,n-ai nici un haz si nici un talent agariciule.....esti un amarat de paznic intr-un cimitir,care stai inchis intr-o dugheana 14-15 ore pe zi,unde faci sute conturi clona cu care vorbesti singur pe sitePS:Parintii tai stiu ca esti un bolnav mental,care isi petrece toata viata pe nimfomane,crezandu-te un justitiar si un avocat al curvelor? 1 3
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Something funny: "Pe câte țâțe am pus mâna..alții nu pot număra. "Ion, văcarul satului :laugh2 6
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 28, 2019 adevaru' e ca s-a dus pe pula de ceva vreme...there's no fun. 1
calugarul69 Reputație: -25 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:romania Oras:romania Postat Octombrie 28, 2019 Something funny: "Pe câte țâțe am pus mâna..alții nu pot număra. "Ion, văcarul satului :laugh2 La fel spune si curva satului :laugh2 1 2
dezamagita Reputație: -17 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 user inscris acum 2 zile își dă cu părerea despre forum..chiar ce a ajuns forumul ăsta :laugh2 :laugh2peace Nu ai nevoie de studii pentru a crea rachete sa-ti dai seama ca nu este nou pe forum...Unele din voi chiar nu ar trebui sa scrie ce gandesc. ;)
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 :slap2 Ești slab de înger din naștere sau faci cursuri la seral? :laugh2 2
dezamagita Reputație: -17 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 :slap2 Ești slab de înger din naștere sau faci cursuri la seral? :laugh2 Contul meu se termina cu "a", ar insemna ca apartine unei femei.Dar daca vrei, am diploma de bac, tu?
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Dacă tu consideri că pe NIMFOMANE.COM ne măsurăm inteligența astfel..ești cu iq-ul sub nivelul mării..zău. :no2 Știi ce înseamnă slab de înger? GOOGLE IT before acting like stupid..Am să mă opresc din a-ți da satisfacție don'șoară.. o seară bună, Bacalaureato :laugh2 1
dezamagita Reputație: -17 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Dacă tu consideri că pe NIMFOMANE.COM ne măsurăm inteligența astfel..ești cu iq-ul sub nivelul mării..zău. :no2 Știi ce înseamnă slab de înger? GOOGLE IT before acting like stupid..Am să mă opresc din a-ți da satisfacție don'șoară.. o seară bună, Bacalaureato :laugh2 Nu, pe nimfomane avem doar destepte, cele care pun o poza cu pizda si au impresia ca punctele ar conta...Daca mai vad minus de la tine, iubirea mea, vin pe topicul tau si restul internetului sa-ti explic cum stai cu inteligenta. :)Mai vrei sa faci bani din suptul pulii?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2019 Prostu’ dă Muion a greșit contul,ce sa faci,se mai întampla.......l-a mai gresit si zilele trecute,cand a raspuns de pe “Edilul”Evident! Voiam să văd ce zice tolomacul. :laugh2 2 5
dezamagita Reputație: -17 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Evident! Voiam să văd ce zice tolomacul. :laugh2 Stii ca-l fut in gura pe motan din cauza ta de la un timp?...Mai tii minte cand ma denigrai cu "absolut", in subnteles de vodka, asa cum spui ma-ta cu mata' cu acelasi inteles....?Nu a stat cineva in picioare dupa ce s-a chinuit sa ma bage in pamant. Garantez! :)Cata nesimtire sa ai... Va plangeti de tigani, cand ei nu fac nici negrul sub unghie...Ai spus ca in viata trebuie sa fii curva, cat respect mai simti azi, fata?! :)
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2019 Evident! Voiam să văd ce zice tolomacul. :laugh2Nu mai am acel număr, s-a bulit telefonul și am pierdut toate numerele care erau în memorie, inclusiv al tău. De o perioadă destul de lungă intru rar pe forum. Nu este postare a mea, la care ăsta să nu mă muște de cur și dacă nu am postat nimic, tot o face. Că îl ignor sau nu, el tot la curul meu e, așa că ... Am dat quote aiurea, dar oricum, înțelegi tu. Stii ca-l fut in gura pe motan din cauza ta de la un timp?...Mai tii minte cand ma denigrai cu "absolut", in subnteles de vodka, asa cum spui ma-ta cu mata' cu acelasi inteles....?Nu a stat cineva in picioare dupa ce s-a chinuit sa ma bage in pamant. Garantez! :)Cata nesimtire sa ai... Va plangeti de tigani, cand ei nu fac nici negrul sub unghie...Ai spus ca in viata trebuie sa fii curva, cat respect mai simti azi, fata?! :)Nu știu de ce te cerți cu motanul și ce amestec am eu. Cât despre subânțelesuri ... înțelege fiecare diferit, de multe ori. Și nici de băgat în pământ nu cred că vrea cineva să te bage, în niciun caz eu. Aș fi ultimul care ar dori așa o monstruozitate, știi bine! O seară bună, îți doresc! P. S. Dacă te "îngălbenești" poate reușim să discutăm, dacă vrei. 1 6
dezamagita Reputație: -17 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Nu mai am acel număr, s-a bulit telefonul și am pierdut toate numerele care erau în memorie, inclusiv al tău. De o perioadă destul de lungă intru rar pe forum. Nu este postare a mea, la care ăsta să nu mă muște de cur și dacă nu am postat nimic, tot o face. Că îl ignor sau nu, el tot la curul meu e, așa că ... Am dat quote aiurea, dar oricum, înțelegi tu. Nu știu de ce te cerți cu motanul și ce amestec am eu. Cât despre subânțelesuri ... înțelege fiecare diferit, de multe ori. Și nici de băgat în pământ nu cred că vrea cineva să te bage, în niciun caz eu. Aș fi ultimul care ar dori așa o monstruozitate, știi bine! O seară bună, îți doresc! P. S. Dacă te "îngălbenești" poate reușim să discutăm, dacă vrei. Nu stii?!Dupa ce i-ai sugerat ca o vipera ce esti ca as fi carne buna de moderator.... a facut iarasi ce stie, caterinca de cacat! Pe seama mea! Dupa ce am spus ca nu vreau!Nuuuu! Tu nu faci nimic vreodata! Toti, dar toti, sunti vinovati de cum iti vorbesc sau ajung sa-ti vorbeasca! Nu tu!Esti o mizerie! O sa mori o mizerie singura pentru ca nimeni nu o sa te suporte!Ma pis pe ele de scuze, ai preferat sa ramai fara bani decat sa devii uman! Nu ai decat.Mister, vremea respectului tacit aici nu mai exista demult, unii te urasc, altii sunt scarbiti, nimeni nu te respecta sau macar te place (cum credeai in tu in mintea ta retardata ca ai parea ca unul care se revolta...) Pffff, era mai simplu decat sa sun, altfel trebuia sa ascult o ora de tampenii...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2019 Nu stii?!Dupa ce i-ai sugerat ca o vipera ce esti ca as fi carne buna de moderator.... a facut iarasi ce stie, caterinca de cacat! Pe seama mea! Dupa ce am spus ca nu vreau!Nuuuu! Tu nu faci nimic vreodata! Toti, dar toti, sunti vinovati de cum iti vorbesc sau ajung sa-ti vorbeasca! Nu tu!Esti o mizerie! O sa mori o mizerie singura pentru ca nimeni nu o sa te suporte!Ma pis pe ele de scuze, ai preferat sa ramai fara bani decat sa devii uman! Nu ai decat.Mister, vremea respectului tacit aici nu mai exista demult, unii te urasc, altii sunt scarbiti, nimeni nu te respecta sau macar te place (cum credeai in tu in mintea ta retardata ca ai parea ca unul care se revolta...) Pffff, era mai simplu decat sa sun, altfel trebuia sa ascult o ora de tampenii...Ok! 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum