Sari la conținut

ce a ajuns forumu asta...

Postări Recomandate

Vizitator soniasexxxy
Reputație: 0
Postat

user inscris acum 2 zile își dă cu părerea despre forum..chiar ce a ajuns forumul ăsta  :laugh2  :laugh2

peace

• Like 4
  • Oras:Aicisea
Postat

user inscris acum 2 zile își dă cu părerea despre forum..chiar ce a ajuns forumul ăsta  :laugh2  :laugh2

peace

mare adevar

• Like 2
  • Oras:Militari
  • Oras:Militari
Postat

zise un prost inscris in octombrie

ba distrusule , tu esti sclavul ala care o linge pe Siana ? mars in plm nu te mai tine dupa pula mea

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ba distrusule , tu esti sclavul ala care o linge pe Siana ? mars in plm nu te mai tine dupa pula mea

Păi, vorbea cu @emilcioran, nu cu tine!

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Păi, vorbea cu @emilcioran, nu cu tine!

Prostu’ dă Muion a greșit contul,ce sa faci,se mai întampla.......l-a mai gresit si zilele trecute,cand a raspuns de pe “Edilulâ€ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£
  • Like 1
  • Minus 4
Postat

Prostu’ dă Muion a greșit contul,ce sa faci,se mai întampla.......l-a mai gresit si zilele trecute,cand a raspuns de pe “Edilul”

nu esti putin cam batran ca sa te imbraci precum victimele tale?

• Like 2
Postat

Muioane,n-ai nici un haz si nici un talent agariciule.....esti un amarat de paznic intr-un cimitir,care stai inchis intr-o dugheana 14-15 ore pe zi,unde faci sute conturi clona cu care vorbesti singur pe site

PS:Parintii tai stiu ca esti un bolnav mental,care isi petrece toata viata pe nimfomane,crezandu-te un justitiar si un avocat al curvelor?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator soniasexxxy
Postat

Something funny: 

"Pe câte țâțe am pus mâna..alții nu pot număra. "

Ion, văcarul satului  :laugh2

• Like 6
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Something funny: 

"Pe câte țâțe am pus mâna..alții nu pot număra. "

Ion, văcarul satului  :laugh2

La fel spune si curva satului  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

peace

Nu ai nevoie de studii pentru a crea rachete sa-ti dai seama ca nu este nou pe forum...

Unele din voi chiar nu ar trebui sa scrie ce gandesc. ;)

Vizitator soniasexxxy
Postat

:slap2  

Ești slab de înger din naștere sau faci cursuri la seral?  :laugh2

• Like 2
Postat

:slap2  

Ești slab de înger din naștere sau faci cursuri la seral?  :laugh2

Contul meu se termina cu "a", ar insemna ca apartine unei femei.

Dar daca vrei, am diploma de bac, tu?

Vizitator soniasexxxy
Postat

Dacă tu consideri că pe NIMFOMANE.COM ne măsurăm inteligența astfel..ești cu iq-ul sub nivelul mării..zău.  :no2  

Știi ce înseamnă slab de înger? GOOGLE IT before acting like stupid..

Am să mă opresc din a-ți da satisfacție don'șoară.. o seară bună, Bacalaureato  :laugh2

• Like 1
Postat

Dacă tu consideri că pe NIMFOMANE.COM ne măsurăm inteligența astfel..ești cu iq-ul sub nivelul mării..zău.  :no2  

Știi ce înseamnă slab de înger? GOOGLE IT before acting like stupid..

Am să mă opresc din a-ți da satisfacție don'șoară.. o seară bună, Bacalaureato  :laugh2

Nu, pe nimfomane avem doar destepte, cele care pun o poza cu pizda si au impresia ca punctele ar conta...

Daca mai vad minus de la tine, iubirea mea, vin pe topicul tau si restul internetului sa-ti explic cum stai cu inteligenta. :)

Mai vrei sa faci bani din suptul pulii? 

Postat

Prostu’ dă Muion a greșit contul,ce sa faci,se mai întampla.......l-a mai gresit si zilele trecute,cand a raspuns de pe “Edilul”

Evident! Voiam să văd ce zice tolomacul.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Stii ca-l fut in gura pe motan din cauza ta de la un timp?...

Mai tii minte cand ma denigrai cu "absolut", in subnteles de vodka, asa cum spui ma-ta cu mata' cu acelasi inteles....?

Nu a stat cineva in picioare dupa ce s-a chinuit sa ma bage in pamant. Garantez! :)

Cata nesimtire sa ai... Va plangeti de tigani, cand ei nu fac nici negrul sub unghie...

Ai spus ca in viata trebuie sa fii curva, cat respect mai simti azi, fata?! :)

Postat

Nu mai am acel număr, s-a bulit telefonul și am pierdut toate numerele care erau în memorie, inclusiv al tău.  

De o perioadă destul de lungă intru rar pe forum. Nu este postare a mea, la care ăsta să nu mă muște de cur și dacă nu am postat nimic, tot o face. Că îl ignor sau nu, el tot la curul meu e, așa că ... 

Am dat quote aiurea, dar oricum, înțelegi tu.

Stii ca-l fut in gura pe motan din cauza ta de la un timp?...

Mai tii minte cand ma denigrai cu "absolut", in subnteles de vodka, asa cum spui ma-ta cu mata' cu acelasi inteles....?

Nu a stat cineva in picioare dupa ce s-a chinuit sa ma bage in pamant. Garantez! :)

Cata nesimtire sa ai... Va plangeti de tigani, cand ei nu fac nici negrul sub unghie...

Ai spus ca in viata trebuie sa fii curva, cat respect mai simti azi, fata?! :)

Nu știu de ce te cerți cu motanul și ce amestec am eu. Cât despre subânțelesuri ... înțelege fiecare diferit, de multe ori. Și nici de băgat în pământ nu cred că vrea cineva să te bage, în niciun caz eu. Aș fi ultimul care ar dori așa o monstruozitate, știi bine! 

O seară bună, îți doresc!

P. S. Dacă te "îngălbenești" poate reușim să discutăm, dacă vrei. 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Nu mai am acel număr, s-a bulit telefonul și am pierdut toate numerele care erau în memorie, inclusiv al tău.  

De o perioadă destul de lungă intru rar pe forum. Nu este postare a mea, la care ăsta să nu mă muște de cur și dacă nu am postat nimic, tot o face. Că îl ignor sau nu, el tot la curul meu e, așa că ... 

Am dat quote aiurea, dar oricum, înțelegi tu.

Nu știu de ce te cerți cu motanul și ce amestec am eu. Cât despre subânțelesuri ... înțelege fiecare diferit, de multe ori. Și nici de băgat în pământ nu cred că vrea cineva să te bage, în niciun caz eu. Aș fi ultimul care ar dori așa o monstruozitate, știi bine! 

O seară bună, îți doresc!

P. S. Dacă te "îngălbenești" poate reușim să discutăm, dacă vrei. 

Nu stii?!

Dupa ce i-ai sugerat ca o vipera ce esti ca as fi carne buna de moderator.... a facut iarasi ce stie, caterinca de cacat! Pe seama mea! Dupa ce am spus ca nu vreau!

Nuuuu! Tu nu faci nimic vreodata! Toti, dar toti, sunti vinovati de cum iti vorbesc sau ajung sa-ti vorbeasca! Nu tu!

Esti o mizerie! O sa mori o mizerie singura pentru ca nimeni nu o sa te suporte!

Ma pis pe ele de scuze, ai preferat sa ramai fara bani decat sa devii uman! Nu ai decat.

Mister, vremea respectului tacit aici nu mai exista demult, unii te urasc, altii sunt scarbiti, nimeni nu te respecta sau macar te place (cum credeai in tu in mintea ta retardata ca ai parea ca unul care se revolta...)

Pffff, era mai simplu decat sa sun, altfel trebuia sa ascult o ora de tampenii...

Postat

Nu stii?!

Dupa ce i-ai sugerat ca o vipera ce esti ca as fi carne buna de moderator.... a facut iarasi ce stie, caterinca de cacat! Pe seama mea! Dupa ce am spus ca nu vreau!

Nuuuu! Tu nu faci nimic vreodata! Toti, dar toti, sunti vinovati de cum iti vorbesc sau ajung sa-ti vorbeasca! Nu tu!

Esti o mizerie! O sa mori o mizerie singura pentru ca nimeni nu o sa te suporte!

Ma pis pe ele de scuze, ai preferat sa ramai fara bani decat sa devii uman! Nu ai decat.

Mister, vremea respectului tacit aici nu mai exista demult, unii te urasc, altii sunt scarbiti, nimeni nu te respecta sau macar te place (cum credeai in tu in mintea ta retardata ca ai parea ca unul care se revolta...)

Pffff, era mai simplu decat sa sun, altfel trebuia sa ascult o ora de tampenii...

Ok!

• Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...