Iulyan20 Reputație: 3499 Postat Martie 14 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Martie 14 Salut. Stimați colegi,chiar așa zgârciti sunteți la cuvinte? Chiar nu a mai vizitat-o nimeni pe căprioara noastră? Sau va e greu sa povestiți? Eu am fost iarăși la ea și nu am ce adăuga altceva in afara de ce am scris mai sus. Dacă ar fi mai liberă,as vizita-o mai des. Dar este foarte ocupată,iar aici nu scrie nimeni. Deci rămâne in continuare Nr1 la noi in oraș. O zi frumoasa și pupici pentru Roberta 🤗😊. 1
piticu Reputație: 17 Postat Martie 17 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Martie 17 Ce să mai zicem....e scumpă rău la vedere.....în weekend ori dacă încerc să o prind ori dacă bag un bilet la loto....cam aceleași șanse am...iar în săptămâna închide cam devreme prăvălia.....deci mai rarut că e mai drăguț.
kevinody Reputație: 40 Postat Iunie 3 Oras:Slatina Disponibila Oras:Slatina Disponibila Postat Iunie 3 Dragi colegi, Am tot zic ca nu scriu , nu scriu dar mi sa cam luat si am zis sa va impartasesc si voua. Domnisoara cu pricina ( Roberta / Raisa ) nu prea mai este serioasa, eu acum stiu ca o sa sariti de fund in sus cativa pe aici dar na . Va spun si de ce spun asta, iar unii sunt in aceiasi categorie ca mine, ei stiu despre ce vorbesc . De minim 3 saptamani o sun pe Roberta zilnic de 2 - 3 ori la ore diferite , si dimineata si dupamasa, iar ea nu raspunde. Sa spunem ca ne cunoastem de mult timp si aveam o intelegere cu ea , cand e libera sa imi dea un apel . Am reusit sa vorbesc cu ea acum doua saptamani si ceva si i-am spun ca in orice zi cand are e 30 min libere ma poate suna si eu trec pe la ea. Am tot sunat din cand in cand ca reamintire dar nu a mai sunat nici pana acum . Cand am fost ultima oara la ea si imi spune ca nu mai primeste pe X si Y , i-am spus ca daca vreodata nu vrea sa mai vin la ea sa ma anunte ca nu e nici o suparare . Supararea e cand imi spune " iti dau eu apel " si nu mai vine apelul . Sa nu imi spuna nimeni ca in 3 saptamani nu a avut 15-30 min libere ca nu halesc . Din cauza ca fac parte din categoria care termina ceva mai greu, domnisoara probabil sa decis sa nu mai ma primeasca . Acum am si eu o rugaminte cu toate ca o sa se intaple si fara sa va rog . Sa ajunga aceasta postarea si la ea ! Asta este experienta mea cu Roberta in ultimele 3 - 4 saptamani . Pana acum totul a fost impecabil , nu am nici un repros la adresa ei in afara de cel prezentat mai sus . Bafta ! 1 1
muhammet Reputație: 11 Postat Iunie 4 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 4 Aici cam ai dreptate.Cred ca si a facut un cerc restrans de clienti.E alegerea ei pana la urma.
venom123 Reputație: 19 Postat Iunie 4 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Iunie 4 Acum 9 ore, kevinody a spus: Dragi colegi, Am tot zic ca nu scriu , nu scriu dar mi sa cam luat si am zis sa va impartasesc si voua. Domnisoara cu pricina ( Roberta / Raisa ) nu prea mai este serioasa, eu acum stiu ca o sa sariti de fund in sus cativa pe aici dar na . Va spun si de ce spun asta, iar unii sunt in aceiasi categorie ca mine, ei stiu despre ce vorbesc . De minim 3 saptamani o sun pe Roberta zilnic de 2 - 3 ori la ore diferite , si dimineata si dupamasa, iar ea nu raspunde. Sa spunem ca ne cunoastem de mult timp si aveam o intelegere cu ea , cand e libera sa imi dea un apel . Am reusit sa vorbesc cu ea acum doua saptamani si ceva si i-am spun ca in orice zi cand are e 30 min libere ma poate suna si eu trec pe la ea. Am tot sunat din cand in cand ca reamintire dar nu a mai sunat nici pana acum . Cand am fost ultima oara la ea si imi spune ca nu mai primeste pe X si Y , i-am spus ca daca vreodata nu vrea sa mai vin la ea sa ma anunte ca nu e nici o suparare . Supararea e cand imi spune " iti dau eu apel " si nu mai vine apelul . Sa nu imi spuna nimeni ca in 3 saptamani nu a avut 15-30 min libere ca nu halesc . Din cauza ca fac parte din categoria care termina ceva mai greu, domnisoara probabil sa decis sa nu mai ma primeasca . Acum am si eu o rugaminte cu toate ca o sa se intaple si fara sa va rog . Sa ajunga aceasta postarea si la ea ! Asta este experienta mea cu Roberta in ultimele 3 - 4 saptamani . Pana acum totul a fost impecabil , nu am nici un repros la adresa ei in afara de cel prezentat mai sus . Bafta ! Si care este problema. Este alegerea ei daca nu te mai primeste, crezi ca nu te mai primeste pentru ca te-ai purtat prea frumos cu ea.
kevinody Reputație: 40 Postat Iunie 4 Oras:Slatina Disponibila Oras:Slatina Disponibila Postat Iunie 4 14 hours ago, venom123 said: Si care este problema. Este alegerea ei daca nu te mai primeste, crezi ca nu te mai primeste pentru ca te-ai purtat prea frumos cu ea. Pe tine te asteptam sa raspunzi copilas . Tu client fidel indragostit de Roberta de pe vremea cand era langa scoala nr 8. O poti intreba daca vreodata m-am comportat urat cu ea si vei vedea ca nu este cazul . PROBLEMA mea este ca nu a avut bunul simt sa imi spuna in fata sau macar la telefon ca nu mai doreste sa ma primeasca CU TOATE CA eu i-am spus ca daca vreodata se intampla treaba asta , sa imi spuna ca nu ma supar . Ma deranjeaza mai mult sa sun ca prostu decat daca mi-ar fi spus . Ba baiatul , nu te mai primesc . Nici nu conta daca avea sau nu vreun motiv , primeste pe cine vrea ea, dar pe cei care nu ii mai primesti , spunele . Fi femeie cu caracter si spune ! Asta e draga Venom supararea mea . Sper sa intelegi cu toate ca nu cred . Bafta acolo ! 1
venom123 Reputație: 19 Postat Iunie 5 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Iunie 5 Acum 11 ore, kevinody a spus: Pe tine te asteptam sa raspunzi copilas . Tu client fidel indragostit de Roberta de pe vremea cand era langa scoala nr 8. O poti intreba daca vreodata m-am comportat urat cu ea si vei vedea ca nu este cazul . PROBLEMA mea este ca nu a avut bunul simt sa imi spuna in fata sau macar la telefon ca nu mai doreste sa ma primeasca CU TOATE CA eu i-am spus ca daca vreodata se intampla treaba asta , sa imi spuna ca nu ma supar . Ma deranjeaza mai mult sa sun ca prostu decat daca mi-ar fi spus . Ba baiatul , nu te mai primesc . Nici nu conta daca avea sau nu vreun motiv , primeste pe cine vrea ea, dar pe cei care nu ii mai primesti , spunele . Fi femeie cu caracter si spune ! Asta e draga Venom supararea mea . Sper sa intelegi cu toate ca nu cred . Bafta acolo ! Este vorba de respect. Sti foarte bine ca este Un om care merita respect !
kevinody Reputație: 40 Postat Iunie 6 Oras:Slatina Disponibila Oras:Slatina Disponibila Postat Iunie 6 On 6/5/2024 at 12:52 PM, venom123 said: Este vorba de respect. Sti foarte bine ca este Un om care merita respect ! E ultimul replay cu care iti mai dau valoare copile . REPET !!! Nu am jignit-o niciodata, m-am comportat exemplar cu ea, nu am intarziat vreodata, nu am anulat vreodata vreo programare, nu am avut cerinte speciale si mereu am incercat sa fiu fairplay si sa nu ma gandesc la cai verzi pe pereti ca sa tin mai mult si sa munceasca ea excesiv. Acestea fiind spune, eu cred ca am respectat la maxim persoana care nu ma respecta pe mine si nu a avut bunul simt sa spuna " Nu vreau sa te mai primesc " si imi spune " Sunt foarte ocupata dar te sun cand sunt libera " . Nu imi vorbii mie de respect copile ! 1
Iulyan20 Reputație: 3499 Postat Iunie 12 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Iunie 12 Salut. Zilele trecute am reușit sa ajung iarăși la Roberta. După careva încercări nereușite,cum zicea și colegul mai sus,nu ai ce sa ii faci,este foarte ocupată,și marea ei problema este ca încearcă sa ii rezolve pe toți,la primul venit,primul servit. Dar ca servicii e rămas cred tot pe primul loc la noi in oraș. Oral bun,cu sucțiune,cu tehnica ei cu limba,iar la normal îți da contre de te da jos din pat 😂. Păcat ca nu face anal,pentru ca arată bine portbagajul 🤣 ei. Una peste alta,merita sa suni de 100 de ori pentru ca sa ajungi in patul ei. Va doresc o zi frumoasa 👍!
craiova31 Reputație: 159 Postat Iunie 13 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 13 Dupa mai multe esecuri la alte fete astazi am fugit din multe locatii cand le am vazut am reusit sa dau insfarsit de roberta o prinzi greu la telefon ca face sex doar la finalizare si suna telefonul non stop a meritat toata asteptarea o femeie de nota 10 arata superb are un fund cum am vazut mai rar in tot judejul olt si dolj🤣🤣🤣 face un oral de vis cum nu prea am mai vazut si vin din craiova unde oana este top dar la roberta a fost altceva mai rar intalnit la maya am mai simtit senzatia asta m am chinuit sa nu termin la oral iar la normal o singura pozitie am apucat n ai cum sa rezisti mai mult de 10 15 minute de cand intri pe usa parat ca nu face la ora.... Nota 10 din toate punctele de vedere 2
muhammet Reputație: 11 Postat Iunie 16 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 16 Daca ar raspunde la telefon ar fi super.
craiova31 Reputație: 159 Postat Iunie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 16 Insista si eu am stat mult pana am prins o cel mai bine ar fii sa fii aproape de locatia ca nu lucreaza la ora lucreaza la finalizare sa fii aproape de hotel acolo langa politie langa liceu drumul catre steaua
craiova31 Reputație: 159 Postat Iunie 27 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 27 Aveti idee de la ce ora o pot gasi pe Roberta sa nu o sun poate o deranjez
Iulyan20 Reputație: 3499 Postat Iunie 27 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Iunie 27 Acum 2 ore, craiova31 a spus: Aveti idee de la ce ora o pot gasi pe Roberta sa nu o sun poate o deranjez Salut,începând cu ora 10 cred ca o poți găsi,dar sa încerci de multe ori,o prinzi greu și de preferabil atunci când ești in zona. Spor ca e buna de tras 👍
muhammet Reputație: 11 Postat August 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 5 Roberta nu mai raspunde la oricine.Crdd ca si a facut clientii ei cu circuit inchis.Pacat ca eu i am deschis topicul pe Slatina.Dar sefii forumului au decis sa imi inchida contul.La mai mare si sa lasam Slatina in pace si mergem la vecin iCraiova Pitesti,Sibiu. 1
Membru Premium Stefan172 Reputație: 31 Postat August 29 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Membru Premium Postat August 29 Salutare!! Draga mea Roberta o fata delicata și sensibila care este top din orice punct de vedere, strâmtă, face un oral extraordinar, poate cel mai bun oral de care am avut parte a fost la ea, îmi pare rău că nu am mai avut timp sa te vizitez Roberta a trecut prea mult timp de la ultima mea vizita. Am citit pe aici cum ca nu ar fi ok la igiena ceea ce este fals, o cunosc pe roberta de ceva ani și nu am avut absolut nicio problema, bineînțeles ca am gustat-o și eu, dacă ar fi fost sa nu fie ok cu igiena as fi avut și eu probleme dar totul a fost super bine, abia aștept sa te excit tare Roberta știu ca atunci mai aveai puțin și îți dădeai drumul dar nu ai vrut tu sa continui 😏💗
juseppe05 Reputație: 522 Postat Octombrie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16 Am vizitat-o pe Roberta fiind în trecere prin Slatina. Programare rapida, prin telefon. Te roagă sa o suni cu 5-10 min înainte. Păcat ca nu face programări cu mai mult timp înainte, deci mergi la ghici sau aștepți sa se elibereze. Aspect: deși are peste 30 ani, arata foarte bine, fund rotund, bombat și ferm, sâni micuți și feciorelnici cu niște sfarcuri frumoase, înaltă, aspect tonifiat, deși zice ca nu merge la sala. Locația e potrivita pentru astfel de activități, arata bine, apa calda și geluri de dus la alegere, prosop curat. Oralul e foarte bun, neprotejat, cu tente de deep și un ritm interesant, suficient ca durata. Normal bun, în mai multe poziții, cu ea deasupra și cu fata și cu spatele, se mișcă bine se implica, e strâmtă, se vede frumos. Am schimbat în final în doggy unde am pompat suficient de mult, pana mi-am dat drumul. Se simte bine, arata bine, e sexy, e amabila. Nu am simțit mirosuri suspecte. Recomand 150 lei o finalizare, m-am încadrat în 30 min 2 1
Membru Premium Stefan172 Reputație: 31 Postat Noiembrie 25 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Membru Premium Postat Noiembrie 25 Salutare tuturor! Chiar nu a mai dat nimeni aici? Roberta este top în Slatina de-ce lăsați topicul la o fata ca ea sa se ducă în jos, o vizitez des pe Roberta și pot zice ca toate vizitele la ea au fost exemplare, fata are o igiena impecabila, acțiune nu are rost sa detaliez ca sunt destule recenzii pe aici și toate sunt în favoarea ei pentru ca merita. Da este un minus ca nu lucrează cu programari dar dacă ești client mai vechi o sa poți face și programări eu asa fac, o sun cu câteva ore înainte sau chiar o zi și niciodată nu am avut probleme, programarea sa respectat mereu. 1
senseix Reputație: 28 Postat Noiembrie 27 Postat Noiembrie 27 Salutare tuturor, Las si eu cateva cuvinte aici, chiar daca poate nu mai este nevoie – Roberta este de-a dreptul remarcabila si trebuie sa recunoastem ca suntem norocosi sa o avem in Slatina. De fiecare data programarea a fost rapida si usor de realizat prin telefon. Aspectul Robertei este cu adevarat de top – fundul ei este absolut spectaculos, iar corpul ei tonifiat este exact ceea ce caut eu. Sanii, desi micuti, sunt extrem de atragatori si se potrivesc perfect cu alura ei. Cat despre atitudine, Roberta a fost intotdeauna la inaltime – calma, deschisa si comunicativa. Implicarea ei a fost exemplara, oferind o experienta completa si autentica. Este stramta si senzatia este deosebit de placuta, ceea ce face fiecare moment petrecut cu ea sa fie special. Cu siguranta o recomand, nota 10! 2
Iulyan20 Reputație: 3499 Postat Decembrie 9 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Decembrie 9 Salut. Astăzi după ceva timp,am reușit să mă întâlnesc iarăși cu Roberta. Aceeași atitudine bună,oralul acela până în gât, pentru care ai reveni la ea zi de zi și normalul unde fundul acela care se bagă în tine,te fute ea mai mult. De revenit oricând cu plăcere! O zi bună vă doresc!!!👍💪. 1
TankT34 Reputație: -1 Postat Luni la 09:35 Oras:București Oras:București Postat Luni la 09:35 Salutare Am vizitat o si eu azi pe Roberta si merita toți banii...o atitudine primitoare ,nu pe graba .Un oral super 10*,clar de revenit .xD 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum