adina90 Reputație: 566 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2019 Hey! Buna, eu sunt Adina, am 28 de ani, o inaltime de 1,73 si 56 kg. Daca vrei sa iti petreci timpul in compania unei blonde cu forme frumoase, te astept alaturi de mine. Serviciile mele sunt: - preludiu (mangaieri, sarutarile corporale) - sex oral (protejat/ neprotejat in functie de igiena) - sex normal (protejat) - masaj erotic/ de relaxare - 69 - french kiss- 50 extra (in frunctie de igiena si chimie) - cunilingus - anilingus (pasiva) - finalizare corporala - footfetish Preturile mele sunt: - 60 de minute-250 ron - 30 de minute- 150ron Telefon: 0784844789 Program: luni- sambata intre orele 11:00-19:00 12 2
7uuupp Reputație: 4746 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 Pare ca ești corespunzătoare ...din poze. Aflam in curând dacă sunt poze reale și ne organizam. 1 1
adina90 Reputație: 566 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 31, 2019 Buna. Imi cer scuze, am scris numarul gresit. Numarul corect este: 0784644789 Ma gasiti disponibila incepand de maine. 4
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 31, 2019 Ultima poza nu se pupa cu cele anterioare
Vizitator schumy12 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2019 Postat Octombrie 31, 2019 Zona?Mi.a zis pe Whatsup ca zona e Dristor. 1
only-me Reputație: 17098 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Octombrie 31, 2019 Buna. Imi cer scuze, am scris numarul gresit. Numarul corect este: 0784644789Ma gasiti disponibila incepand de maine. o poza fara sutien,se poate?
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Octombrie 31, 2019 nu arata rau :) 5
adina90 Reputație: 566 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 1, 2019 Disponibilă 2
johnxxl Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2019 Locatie?
johnqwer Reputație: 612 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2019 Locatie? Si niste poze nefotoshopate se poate recente, fara sutien sa ne edificam. Multam
slc2000 Reputație: 494 Postat Noiembrie 1, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2019 revin si eu cu aceeasi rugaminte - o poza fara sutien te rog...
adina90 Reputație: 566 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 2, 2019 Disponibila:* 10
adina90 Reputație: 566 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 2, 2019 Disponibilă ❤ 2
xulescu89 Reputație: 452 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2019 Salutare!Am fost eu astazi la Adina.E fata din poze 100%.E inalta, tanara, cu un chip frumos si un posterior foarte apetisant.Mie mi s-a parut ca seamana cu Gal Gadot(Wonder Woman).Are pielea fina si catifelata.M-a primit in lenjerie sexy, pe tocuri si dresuri.Nu se uita la ceas, am stat o ora cel putin, 250 lei+50 fk. Am primit papuci, prosop, apa ,suc etc.E o fata frumoasa, curata, cu mult bun-simt.Mi-a facut un mic masaj la pauza, a fost misto.Sta pe la Dristor acum intr-o locatie aleasa usor in graba, dar se va muta in ceva mai frumos de saptamana viitoare.Chiar daca nu se muta, eu as vizita-o oriunde.Mi-a placut mult timpul petrecut cu ea.Programare telefonica, respectata de ambele parti.E o experienta fresh, parca altceva decat ce tot auzim si vedem pe acest forum.Poate fi mutata la Testate.Actiunea a fost asa cum imi place mie, e o fata atenta si placuta.Era sa ne rostogolim din pat la un moment dat. :)) E destul de dulce, m-am simtit bine, dar cred ca ma ajuta si farmecul meu de urs brun. :)) 19
bebe2014 Reputație: 3441 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2019 Salutare!Am fost eu astazi la Adina.E fata din poze 100%.E inalta, tanara, cu un chip frumos si un posterior foarte apetisant.Mie mi s-a parut ca seamana cu Gal Gadot(Wonder Woman).Are pielea fina si catifelata.M-a primit in lenjerie sexy, pe tocuri si dresuri.Nu se uita la ceas, am stat o ora cel putin, 250 lei+50 fk. Am primit papuci, prosop, apa ,suc etc.E o fata frumoasa, curata, cu mult bun-simt.Mi-a facut un mic masaj la pauza, a fost misto.Sta pe la Dristor acum intr-o locatie aleasa usor in graba, dar se va muta in ceva mai frumos de saptamana viitoare.Chiar daca nu se muta, eu as vizita-o oriunde.Mi-a placut mult timpul petrecut cu ea.Programare telefonica, respectata de ambele parti.E o experienta fresh, parca altceva decat ce tot auzim si vedem pe acest forum.Poate fi mutata la Testate.Actiunea a fost asa cum imi place mie, e o fata atenta si placuta.Era sa ne rostogolim din pat la un moment dat. :)) E destul de dulce, m-am simtit bine, dar cred ca ma ajuta si farmecul meu de urs brun. :)) Bun așa. Merg și eu acum. Poate nu seamănă cu Gal Gadot ... 😂😂😂😂 3
adina90 Reputație: 566 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 2, 2019 Mulțumesc frumos! 3
bebe2014 Reputație: 3441 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2019 Am fost. Acum. Deci. Fata e drăguță, amabilă, prietenoasă, sociabilă, La față e drăguță, peste medie .E înaltă, picioare lungi, fundulet rotund. Îmbrăcată frumos, elegant, cum am vorbit la telefon. dresuri negre, pantofi...Orientată spre satisfacerea clientului. Oralul e Ok. La Normal mi se pare că este mai în elementul ei. Se mișcă bine, se înfige, sare, se implică . Un atu este faptul zâmbește frumos, zâmbește tot timpu, și e grijulie la ce face, să îți convină prestația. Adina e un new entry promițător pe Nimfomane. Prețul de 150/250 este foarte corect. De recomandat fata, se mulează, cred, pe cerințele multor clienți. Vorbiti cu ea la telefon, și vedeți cum vă înțelegeți, este deschisă și comunicativă. Pentru mine a contat acest aspect, având în vedere că nu prea erau recenzii din care să reiasă cum este ea . Sănătate tuturor! 19
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Noiembrie 2, 2019 Gal Gadot este o femeie frumoasa, actrita si model ^_^ 5
adina90 Reputație: 566 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 2, 2019 Mulțumesc frumos! 4
johnqwer Reputație: 612 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2019 Pozele sunt reale? care?
buliondulce Reputație: 481 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2019 Am fost. Acum. Deci. Fata e drăguță, amabilă, prietenoasă, sociabilă, La față e drăguță, peste medie .E înaltă, picioare lungi, fundulet rotund. Îmbrăcată frumos, elegant, cum am vorbit la telefon. dresuri negre, pantofi...Orientată spre satisfacerea clientului. Oralul e Ok. La Normal mi se pare că este mai în elementul ei. Se mișcă bine, se înfige, sare, se implică . Un atu este faptul zâmbește frumos, zâmbește tot timpu, și e grijulie la ce face, să îți convină prestația. Adina e un new entry promițător pe Nimfomane. Prețul de 150/250 este foarte corect. De recomandat fata, se mulează, cred, pe cerințele multor clienți. Vorbiti cu ea la telefon, și vedeți cum vă înțelegeți, este deschisă și comunicativă. Pentru mine a contat acest aspect, având în vedere că nu prea erau recenzii din care să reiasă cum este ea . Sănătate tuturor!S au dus vremurile cu 100/200 newentry... 3
xulescu89 Reputație: 452 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2019 Pozele sunt reale? care?Toate!Cateva sunt facute la un studio.Restul sunt facute cu telefonul.Am avut placerea sa le vad neblurate pe toate. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum