Sari la conținut

Adina 0784644789

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am poze puse si cu sani

Hey e gre7 de cautat in tot topicul, si apoi mai actualizezi si tu pozele...si sincer cu sanii in toata splendoarea lor nu am vazut:)

Postat

Hey e gre7 de cautat in tot topicul, si apoi mai actualizezi si tu pozele...si sincer cu sanii in toata splendoarea lor nu am vazut:)

Sunt pe A 2 Sau a 3 pagină. Si dacă dorești să-i vezi în toată splendoarea lor putem stabili o programare😚

Postat

Sunt pe A 2 Sau a 3 pagină. Si dacă dorești să-i vezi în toată splendoarea lor putem stabili o programare

Bunnn.....o sa ajungem si acolo.....sau ne si cunoscut candva....dar voiam sa mai actualizez8 poze cu ei:)

Postat

Misto fund

Pana la ce ora lucrezi astazi, Adina?

Ms.Până la ora 21.00
Postat

Disponibilă pentru programări💜🧡💚

Postat

Disponibilă 🤩💚🧡💜â¤

post-309646-0-20851300-1594373635_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Bună!Dragilor disponibilă 😘🤗🖤🖤🖤💜💜💜

Postat

Am cunoscut-o ieri pe Adina. Programarea am facut-o pe Whatsapp, cu vreo ora si jumatate inainte, deci nu a mai fost nevoie de confirmare. Intre timp, se mai intercalase o programare, asa ca m-a rugat sa intarzii 10 minute. Acceptabil, nu aveam nici o graba.

Locatia e usor accesibila, ca reper ar fi intersectia Mihai Bravu - Dristor - Baba Novac. E o zona linistita si discreta, am gasit lejer loc de parcare. 

Adina m-a asteptat intr-o lenjerie sexy neagra. Am stabilit mai intai ce este permis si ce nu :). Stiam ce ofera, asa ca nu au fost probleme. Mi-a oferit papuci pentru dus, dar prefer sa nu folosesc. In baie erau mai multe geluri de dus disponibile si un prosop curat. Dupa dus, am cerut sa o dezbrac eu, incercand sa creez o atmosfera mai romantica, insa nu pare genul.

Ne-am lungit pe pat, pentru un preludiu cu sarutari si mangaieri, continuand cu o repriza de cunni, la care nu mi s-a parut a fi foarte receptiva. Pasarica e curata si ispititoare, cu o mustacioara ingusta deasupra :). Am trecut la oralui ei, neprotejat, nu inainte de a verifica organul pe toate partile, sa nu aiba scame de la prosop :). Am inceput in pat, apoi ea in genunchi si eu in picioare,  in dreptul oglinzii si pe urma eu pe scaun. Priveliste superba in oglinda :).

Am revenit in pat pentru inca un pic de cunni cu ea deasupra, apoi a montat balonasul pentru normal. Mai intai in LOT, apoi caprita, dupa care am schimbat in lateral, si am revenit in LOT, pentru finalizare. Actiunea a fost insotita de imbratisari si sarutari mai mult sau mai putin senzuale. La sfarsit, am mai stat un pic la povesti, nefiind presati de timp.

Note:

Locatie: 8 (camera ok, curata, baie cu de toate, oglinda in camera; singura in locatie)

Aspect: 8 (blonda, draguta, figura destul de comuna, inalta, bine proportionata la corp, sani un pic lasati, cateva kg in plus, nederanjant, un pic de burtica, fund si picioare frumoase, piele fina, bronzata uniform, piercing in buric)

Oral: 7 (neprotejat, energic, fara deep, fara oute, in diferite pozitii, fara CIM, nu foarte spectaculos)

Normal: 8 (placut, in mai multe pozitii; stramta, a folosit lubrifiant)

Atitudine: 9 (cu mult bun simt, vorbareata; fara nici un fel de graba; incearca sa se faca placuta; prea multa vorbarie in timpul actiunii poate dauna concentrarii :))

GFE: 8 (FK extra, placut, dar nu foarte sustinut; mi-as fi dorit sa fie mai pasionala)

Igiena: 10 (curata, nimic de reprosat)

Taxa: 300 lei / 1 ora (50 lei extra pentru FK)

Concluzie:

A fost o intalnire reusita, m-am simtit bine cu Adina, eu zic ca merita incercata macar o data.

• Like 8
Postat

Am cunoscut-o ieri pe Adina. Programarea am facut-o pe Whatsapp, cu vreo ora si jumatate inainte, deci nu a mai fost nevoie de confirmare. Intre timp, se mai intercalase o programare, asa ca m-a rugat sa intarzii 10 minute. Acceptabil, nu aveam nici o graba.[/size]

Locatia e usor accesibila, ca reper ar fi intersectia Mihai Bravu - Dristor - Baba Novac. E o zona linistita si discreta, am gasit lejer loc de parcare. [/size]

Adina m-a asteptat intr-o lenjerie sexy neagra. Am stabilit mai intai ce este permis si ce nu :). Stiam ce ofera, asa ca nu au fost probleme. Mi-a oferit papuci pentru dus, dar prefer sa nu folosesc. In baie erau mai multe geluri de dus disponibile si un prosop curat. Dupa dus, am cerut sa o dezbrac eu, incercand sa creez o atmosfera mai romantica, insa nu pare genul.[/size]

Ne-am lungit pe pat, pentru un preludiu cu sarutari si mangaieri, continuand cu o repriza de cunni, la care nu mi s-a parut a fi foarte receptiva. Pasarica e curata si ispititoare, cu o mustacioara ingusta deasupra :). Am trecut la oralui ei, neprotejat, nu inainte de a verifica organul pe toate partile, sa nu aiba scame de la prosop :). Am inceput in pat, apoi ea in genunchi si eu in picioare, in dreptul oglinzii si pe urma eu pe scaun. Priveliste superba in oglinda :).[/size]

Am revenit in pat pentru inca un pic de cunni cu ea deasupra, apoi a montat balonasul pentru normal. Mai intai in LOT, apoi caprita, dupa care am schimbat in lateral, si am revenit in LOT, pentru finalizare. Actiunea a fost insotita de imbratisari si sarutari mai mult sau mai putin senzuale. La sfarsit, am mai stat un pic la povesti, nefiind presati de timp.[/size]

Note:[/size]

Locatie: 8 (camera ok, curata, baie cu de toate, oglinda in camera; singura in locatie)[/size]

Aspect: 8 (blonda, draguta, figura destul de comuna, inalta, bine proportionata la corp, sani un pic lasati, cateva kg in plus, nederanjant, un pic de burtica, fund si picioare frumoase, piele fina, bronzata uniform, piercing in buric)[/size]

Oral: 7 (neprotejat, energic, fara deep, fara oute, in diferite pozitii, fara CIM, nu foarte spectaculos)[/size]

Normal: 8 (placut, in mai multe pozitii; stramta, a folosit lubrifiant)[/size]

Atitudine: 9 (cu mult bun simt, vorbareata; fara nici un fel de graba; incearca sa se faca placuta; prea multa vorbarie in timpul actiunii poate dauna concentrarii :))[/size]

GFE: 8 (FK extra, placut, dar nu foarte sustinut; mi-as fi dorit sa fie mai pasionala)[/size]

Igiena: 10 (curata, nimic de reprosat)[/size]

Taxa: 300 lei / 1 ora (50 lei extra pentru FK)[/size]

Concluzie:[/size]

A fost o intalnire reusita, m-am simtit bine cu Adina, eu zic ca merita incercata macar o data.[/size]

[/size]

Ms pt recenzie😘
  • Like 1
Postat

Bună!Disponibilă până la ora 21.00😻💚🧡💜🖤

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.