nik.ro Reputație: 105 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Iunie 16, 2020 Ce limbaj de ghertoi. Si mai esti si analfabet proxenetule. Ar trebui să fii inchis pentru ca macelaresti limba română. 1 Link spre comentariu
max6969 Reputație: 1681 Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 Normal ca se agita.... nu mai iese de-o shaorma, de-o pacanea. Salile de jocuri tocmai se deschid... si tocmai acum ne-am gasit si noi sa spunem ca are marfa proasta. :laugh2 S-o (sa-l) vezi acum ce spume face! :slap2 1 Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 16, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat Iunie 16, 2020 Mai RECGINU mai esti pe aici ? Link spre comentariu
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15638 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2020 astia nici macar nu au venit la mine si imi aduc insulte Aia care n-au venit inca la tine sa vezi ce o sa se inghesuie de acuma, cand citesc replicile inteligente pe care le scoti din tine pe aici ... :lol: 1 Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 16, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat Iunie 16, 2020 Eu v-am mai zis... astea merita f*tute in c*r in timp ce zic alfabetu' Link spre comentariu
andrea10253 Reputație: -3 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Bai rechine mars in rasa mati ma tu esti cel mai mare peste obosit pe topicul asta...mancameai slobozu si tu si nevastata ... am mai multa scoala de cat aveti voi dinti in gura...rable penale .... Link spre comentariu
andrea10253 Reputație: -3 Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Rechinule cezi ca nu te faci salau la cat de obosit esti... deci din cate vad tu faci reclama proasta la mai toate femeile gasesti tu un defect ma da la bruneta ai care o promoveze mai mereu ca e buna ect... nu ai gasit nici un defect??tu chiar te numești peste dar esti obosit rau... lasasati ma dq in pace ca ma ti plictisit rau de tot... Link spre comentariu
baietzelul12 Reputație: 442 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 17, 2020 Nu ii mai raspundeti panaramei, nu merita. Link spre comentariu
lotus_77 Reputație: 44 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 17, 2020 Eu v-am mai zis... astea merita f*tute in c*r in timp ce zic alfabetu'😂😂😂 Link spre comentariu
alexxx_123 Reputație: 214 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 17, 2020 Eu le-as pune sa faca macar o ecuatie cu 2 necunoscute in timp ce sug pula,ar fi ceva de vis Link spre comentariu
kitkatlove Reputație: 2697 Postat Iunie 17, 2020 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Partajează Postat Iunie 17, 2020 Ce limbaj de ghertoi. Si mai esti si analfabet proxenetule. Ar trebui să fii inchis pentru ca macelaresti limba română.OMG HAHAHAHA ASTA M-A UCIS ! MAXIM... Kill off, head shot. 3 Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 17, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat Iunie 17, 2020 Deci Recginu asta e peste... Link spre comentariu
Vizitator madalinmad11 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Nici sa mai vina ... Link spre comentariu
andrea10253 Reputație: -3 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Bai rechine ai facut chiar bn ca ai pus pozele pt eu nu muncesc pe brasov e una de imi tot ia pozele...lasam asta la oparte...bai mancameai sclobozu din pizda si tu si mizeria ta pe care o peomovezi si o lingi in pizda ....pai peste infect ....mars dq ....mizerie e mata si toata rasa ta de peste obosit ce esti...iesi dq de aici deschizi topicuri la femei fara sa le fii vizitat iesi ma de aici....va dau raport la conturi pesti obositi ....nu va mai merge treaba nu mai faceti banii... Link spre comentariu
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15638 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Partajează Postat Iunie 18, 2020 Ma răpănoaso ......... pentru limbaju folosit la adresa membrilor de pe Galati, iti promit ca de acuma peste tot pe unde te plimba proxenetu prin tara o sa iti deschid topice pe sectiunile respective, o sa ai din partea mea "promovare" pana cand cioara care te pescareste o sa dea toti banii pe cartele telefonice si pe anunturi 3 Link spre comentariu
andrea10253 Reputație: -3 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Ma fut pe membri de pe site datias la muie su tie si lu mata si la toata familia ta de la cel mai mic la cel mai mare peste infect ....bai scursura infecta mars dq de aici .. esti si tu membruuu??luamiai slobozu in gura de cioara infecta...peste infect tu esti peste ma ca femwie pe galati la pula ....maimutoiule Link spre comentariu
Vizitator madalinmad11 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Un moderator ceva pe aici nu avem si noi pt scursura asta de ne tot jigneste?????? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114283 Postat Iunie 18, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 18, 2020 Ma fut pe membri de pe site datias la muie su tie si lu mata si la toata familia ta de la cel mai mic la cel mai mare peste infect ....bai scursura infecta mars dq de aici .. esti si tu membruuu??luamiai slobozu in gura de cioara infecta...peste infect tu esti peste ma ca femwie pe galati la pula ....maimutoiulede ce te-ai enervat andreea ? Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Balci, mai trebuie niste lautari ceva. A, gata stiu ! Ii luam pe aia de la Crama Haiduceasca de la Hotel Galmondo si ii aducem pe topic ! =)) Link spre comentariu
bilosu69 Reputație: 1 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 de ce te-ai enervat andreea ? La ce e aici si la ce fel se vb pe acest sait(jigniri si restu) ar trebuie luate măsuri... Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 La ce e aici si la ce fel se vb pe acest sait(jigniri si restu) ar trebuie luate măsuri...Pai, de luat se iau masurile. Numai ca... Numai ca ! :) Link spre comentariu
newage Reputație: 585 Postat Iunie 18, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2020 Balci, mai trebuie niste lautari ceva. A, gata stiu ! Ii luam pe aia de la Crama Haiduceasca de la Hotel Galmondo si ii aducem pe topic ! =))https://m.youtube.com/watch?v=Eb2W0O53A2U 1 Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 18, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat Iunie 18, 2020 Ma fut pe membri de pe site datias la muie su tie si lu mata si la toata familia ta de la cel mai mic la cel mai mare peste infect ....bai scursura infecta mars dq de aici .. esti si tu membruuu??luamiai slobozu in gura de cioara infecta...peste infect tu esti peste ma ca femwie pe galati la pula ....maimutoiule De ce nu răspunzi la telefon? Vreau sa te recenzez. Pe amândoi de fapt... sa fie și pestele în locație ca vreau sa discutam toți trei despre Hristos. De ce Hristosu' ma'tii ne înjuri? de ce te-ai enervat andreea ?Imi schimbi și mie numele? Link spre comentariu
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Iunie 19, 2020 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Partajează Postat Iunie 19, 2020 Deschide telefonuuuu Link spre comentariu
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15638 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2020 Deschide telefonuuuuTe-ai indragostit....... :lol: Adevarul e ca n-ai cum sa nu te indragostesti cand citesti "recenziile" de aici ..... :lol: https://nimfomane.com/forum/topic/157271-andreea-0755205031/ 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum