Sari la conținut

Denisa 20 - 0784126037

Postări Recomandate

• Oras:Singapore
  • Oras:Singapore
Postat

Bichon maltez, cca 4-5 luni, adorabil

Domnisoara, inalta, skinny, fara sani, uratica dar totusi placuta(stiu ca e un paradox),aer adolescentin, pozele o avantajeaza

Oral o singura viteza, nema artificii

Np, fara initiativa, modelino( cum o pui asa sta),absenta,se uita la tine prin tine,muta-muta, gfe 0

La un moment dat de jos a venit o duhoare specifica...

Terminat, eu mers la dus a 2 a oara, domnisoara doar servetele( s a mai scris)

Conversatie lejera 1-2 minute, flocait catel

60 lei meritati pt flocai mogaldeata aia de bichon maltez

2- calitatea forumului scade vizibil

• Like 6
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Am fost eu. Locatie pe Bd. Decebal, langa Mon Cher Caffe. Greu cu locurile de parcare, ceva sanse mai bune sunt pe stradutele din spate. Apartament compartimentat sa aiba trei camere. Se intra direct in sufragerie iar de aici in doua dormitoare cu usi din panouri culisante. Dupa dezordinea de peste tot sigur sunt mai multe fete. Cel putin una am auzit-o vorbind la telefon cand eram cu Denisa. Ah, de fapt despre ea trebuia sa vorbesc. Si credeti-ma ca ai despre ce sa vorbesti. Inalta de 1.85 m , fara tocuri (atat am eu si cand m-am apropiat de ea am constatat ca eram la aceeasi inaltime), cu corp de manechin - picioare lungi, elegante, subtiri, sanii foarte mici (v-am zis manechin nu playmate), par negru pana la umeri, piele fina, pedichiura ok, vezi si in ultimele poze din AT. Apropo de poze, toate cele de mai sus sunt ale ei, cel mai putin aduc cu ea cele mai vechi postate de pidsadera_ . Si atunci de ce nu este pe podium la casele de moda? Va spun tot eu: fata dragalasa si simpatica este stricata de un nas cam mare. Nu e ca al lui Pinochio, nu e ca o cazma dar are o dimensiune si o forma care nu i se potriveste. Daca faci abstractie de asta ai in fata o fata de vis care face oral si normal, ambele protejate la pretul de 60 de lei. Baia e cam neingrijita, prosoapele au o culoare cam inchisa, dar erau spalate, eu m-am spalat un pic prin partile esentiale, ea nu! Nu am intrebat cat pot sa stau. I-am inmanat banutii, a iesit cu ei din camera si cand a revenit, dezbracata complet mie mi-a taiat respiratia. Si pentru ca probabil nu mi se oxigena creierul nici nu mi se scula desi ma asteptam sa o am bat de cand am vazut cum arata. Oralul protejat, monoton, cu o singura viteza, si-a facut treaba si mai ales pizda frumoasa, cu labii nici mari nici mici impecabil epilata pe care dupa ce am morfolit-o un pic am patruns-o cu nerabdare. Misto picioarele alea kilometrice pe umerii mei in pozitia cu care am inceput, la fel si trupul de manechin sub mine, la misionar, pozitie in care dupa cateva minute mi-am dat drumul indelung. La sfarsit ea servetele umede, eu la baie. Nu stiu ce a facut dupa ce am plecat dar se imbracase deja in body-ul negru din poze in care ma si primise. Ca note, primeste:

Fata: corp 9,5 (manechinele nu au sinii mari, nu?), fata 7

Oral: 7 cat sa se scoale

Normal: 9.5 mi-a placut fiecare moment cu ea.

GFE: 7 (nu saruta, nu e prea vornbareata, dar in timpul sexului este acolo, cu tine).

Anal: nu face.

O tipa inalta, slaba cu trup de manechin si fata acceptabila la 60 de lei? Eu sigur revin.

Ai mai fost? Întrebarea mea e legată de igienă. Nu prea îmi place ce am citit si dacă se prezintă prost din punctul asta de vedere mai bine nu mă duc. Deci cu a fost? Ceva suspect sau neplăcut?

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost de doua ori. Nu a fost la dus inainte. Nu a fost la dus dupa. A folosit de fiecare data servetele umede. Cu toate acestea nu am simtit mirosuri suspecte nici pe piele nici in zonele intime. 

• Like 1
  • Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Am fost de doua ori. Nu a fost la dus inainte. Nu a fost la dus dupa. A folosit de fiecare data servetele umede. Cu toate acestea nu am simtit mirosuri suspecte nici pe piele nici in zonele intime.

are tatuaj un fluture.pe lângă chizdă
Postat

Salut. Am fost de cateva ori pe la domnisoara. Cred ca undeva in perioada noiembrie 2019 - februarie 2020. Pe Unirii urmatorul bloc de la Zepter,rond Alba Iulia deasupra la CEC,Decebal cafenea Mon Cher,ultima data pe Unirii 59 la magazinul Solomon. Nu presta ea cine stie ce,dar era draguta si  SKINNY. Mi-a ramas in minte pozitia umeri craci,datorita picioarelor foarte lungi ale domnisoarei,doar pentru pozitia asta ma duceam la ea. Nu am lasat recenzii despre ea,atunci nu postam recenzii pe site,nu prea i-mi placeau prestatiile ei. I-mi aduc aminte ca prima data i-am dat 60/finalizarea. Am vrut sa ii prestez cunnilingus,nu ma lasat,dar mi-a spus ca toti inaintea mea au facut asta si nu mai are chef. Oral jalnic,protejat. Dupa aia am pus-o umeri craci si asa am finalizat in prezervativ. Urmatoarele dati i-am dat 50/finalizarea,nu comenta,stia ca o pun doar umeri craci si gata. Toata actiunea dura maxim 15 minute DOOR TO DOOR. Ma excita mult pozitia asta cu ea,si i-mi dadeam drumul foarte repede. Ultima data i-mi aduc aminte ca mi-am scos prezervativul si am ejaculat pe burta si sani ei. Din ce mai tin minte nu a comentat nimic. De atunci nu am mai dat de ea,pana astazi. Astazi iesind din bloc (Unirii,magazin Naturalia) dau de domnisoara insotita de doi pusti de etnie. Surpriza,dupa ce termina de vorbit la telefon,intra la mine in scara. Ii las sa ia liftul si intru inapoi in scara sa vad unde sau dus. Ma duc in casa si o sun pe cele 3 nr de telefon pe care le aveam de la ea,toate fiind inchise.  0784 126 037.   0769 741 298.  0769 415988. Cobor pe scari,ei coborand din lift cu 2 etaje sub mine,si dau de cei doi pusti de etnie la ghena fumand. Incerc sa ii trag de limba,la cine au venit,de ce nu se duc inauntru,de ce fumeaza aici. Au balmajit ei ceva, Am venit la varul nostru,nu se fumeaza la el in casa,etc.......i-am dat afara din scara. Atunci am vazut ca ei au venit cu un taxi,ei ducandu-se in masina. Eu m-am asezat la o masa a terasei din fata scari sa o astept. Aici s-a rupt filmul,dupa vreo 10 minute vine sotia si ma ia in casa. Acum nu am unde sa intreb,la etajul respectiv sunt 2 firme,si doi vecini pe care nu i-am vazut in viata mea.si cred ca stau cu chirie. Cautand pe site am mai gasit un link.    https://nimfomane.com/forum/topic/136494-denisa-rond-alba-iulia-0769741298/   Am un fetis cu astea care au picioarele lungi si sunt SKINNY. Intreb aici, a mai vazut-o cineva pe domnisoara,mai stie cineva de ea,mai presteza ?  

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Salut. Am fost de cateva ori pe la domnisoara. Cred ca undeva in perioada noiembrie 2019 - februarie 2020. Pe Unirii urmatorul bloc de la Zepter,rond Alba Iulia deasupra la CEC,Decebal cafenea Mon Cher,ultima data pe Unirii 59 la magazinul Solomon. Nu presta ea cine stie ce,dar era draguta si  SKINNY. Mi-a ramas in minte pozitia umeri craci,datorita picioarelor foarte lungi ale domnisoarei,doar pentru pozitia asta ma duceam la ea. Nu am lasat recenzii despre ea,atunci nu postam recenzii pe site,nu prea i-mi placeau prestatiile ei. I-mi aduc aminte ca prima data i-am dat 60/finalizarea. Am vrut sa ii prestez cunnilingus,nu ma lasat,dar mi-a spus ca toti inaintea mea au facut asta si nu mai are chef. Oral jalnic,protejat. Dupa aia am pus-o umeri craci si asa am finalizat in prezervativ. Urmatoarele dati i-am dat 50/finalizarea,nu comenta,stia ca o pun doar umeri craci si gata. Toata actiunea dura maxim 15 minute DOOR TO DOOR. Ma excita mult pozitia asta cu ea,si i-mi dadeam drumul foarte repede. Ultima data i-mi aduc aminte ca mi-am scos prezervativul si am ejaculat pe burta si sani ei. Din ce mai tin minte nu a comentat nimic. De atunci nu am mai dat de ea,pana astazi. Astazi iesind din bloc (Unirii,magazin Naturalia) dau de domnisoara insotita de doi pusti de etnie. Surpriza,dupa ce termina de vorbit la telefon,intra la mine in scara. Ii las sa ia liftul si intru inapoi in scara sa vad unde sau dus. Ma duc in casa si o sun pe cele 3 nr de telefon pe care le aveam de la ea,toate fiind inchise.  0784 126 037.   0769 741 298.  0769 415988. Cobor pe scari,ei coborand din lift cu 2 etaje sub mine,si dau de cei doi pusti de etnie la ghena fumand. Incerc sa ii trag de limba,la cine au venit,de ce nu se duc inauntru,de ce fumeaza aici. Au balmajit ei ceva, Am venit la varul nostru,nu se fumeaza la el in casa,etc.......i-am dat afara din scara. Atunci am vazut ca ei au venit cu un taxi,ei ducandu-se in masina. Eu m-am asezat la o masa a terasei din fata scari sa o astept. Aici s-a rupt filmul,dupa vreo 10 minute vine sotia si ma ia in casa. Acum nu am unde sa intreb,la etajul respectiv sunt 2 firme,si doi vecini pe care nu i-am vazut in viata mea.si cred ca stau cu chirie. Cautand pe site am mai gasit un link.    https://nimfomane.com/forum/topic/136494-denisa-rond-alba-iulia-0769741298/   Am un fetis cu astea care au picioarele lungi si sunt SKINNY. Intreb aici, a mai vazut-o cineva pe domnisoara,mai stie cineva de ea,mai presteza ?  

Ești sigur că era ea? Poate doar seamăna bine. În orice caz, eu tot de la carantină nu am mai auzit de ea. Dar sunt altele care arată aproape la fel (adică tall&skinny).

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Postat

Ești sigur că era ea? Poate doar seamăna bine. În orice caz, eu tot de la carantină nu am mai auzit de ea. Dar sunt altele care arată aproape la fel (adică tall&skinny).

Nu sunt sigur,sunt convins. Am fost de prea multe ori la ea ca sa o confund. Eu mai cunosc una cam la fel,dar nu am facut clik cu ea     https://www.anuntul.ro/anunt-buna-sunt-carina-xlPWJ0#P6W0PK  Daca stii,recomanda-mi ceva. Merci.

• Membru Premium
Postat

Nu sunt sigur,sunt convins. Am fost de prea multe ori la ea ca sa o confund. Eu mai cunosc una cam la fel,dar nu am facut clik cu ea     https://www.anuntul.ro/anunt-buna-sunt-carina-xlPWJ0#P6W0PK  Daca stii,recomanda-mi ceva. Merci.

Din poză nu pare skinny, dar  dacă vrei sugestii poți căuta aici

https://nimfomane.com/forum/topic/139914-recomandare-skinny/

• Membru Premium
Postat

Din poză nu pare skinny, dar  dacă vrei sugestii poți căuta aici

https://nimfomane.com/forum/topic/139914-recomandare-skinny/

Pentru poziția descrisă o recomand și pe https://nimfomane.com/forum/topic/103392-heihei-0745211166/page-96?do=findComment&comment=6322493

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...