clocotici Reputație: 16 Postat Iulie 25, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 25, 2013 Anunta asta este teapa sau chiar exista petrecerea????? http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/petrecere-swing/7b0c6272716c6654.html
old bastard Reputație: 63 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2013 Anunta asta este teapa sau chiar exista petrecerea????? http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/petrecere-swing/7b0c6272716c6654.htmlPai de ce nu suni tu pentru detali?, Apoi ne povestesti si noua , ca sa ne putem da cu parerea ...
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 25, 2013 http://nimfomane.com/forum/topic/11836-party-swing/ numarul de telefon de contact ar fi 0762969052, insa judecand dupa postarea de pe topicul din linkul de mai inainte eu as zice , ca e o posibila teapa. Comunitatea swing e una inchisa, unde nu are acces orice necunoscut, totul se bazeaza pe incredee si recomandare. party-urile de genul sunt anuntate in general pe site-uri de specialitate , si in mail daca esti membru al vreunui site, nicidecum la mica publicitate. http://www.oriceon.ro/index.php?page=detalii&idl=50453 Alt anunt pe Bucuresti si cu modalitate de contact prin mail [email protected]
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 25, 2013 Nu stiu daca am voie sa redau ce mi-a dat un search cu google fara, sa specific sursa, daca nu, rog un mod sau admin sa steargaAZI organizam petrecere swing in seara asta (petrecere romana). locatie discreta (vila de lux), zona linistita. program special la miezul noptii. (show less) locuri limitate 03 Apr 11:000760332390 ( 0760.332.390 ) ( 0760.332.390 ) 0762969052 ( 0762.969.052 ) ( 0762.969.052 ) Bucurestiemail: [email protected]nu credeam ca la varsta mea o sa imi iau aceasta teapa.mi-a raspuns un tip pe nume Claudiu, care a explicat ca are doar un loc pt barbat singur, ca adresa e http://goo.gl/maps/ZNKQv strada dumitru marinescu 28-30, unde deja sunt 10-12 cupluri si 3 tipe singure. a ramas un singur loc pentru un tip singur (single guy). inca nu imi vine sa cred ca am fost atat de prost incat sa cred acest aliniament de stele.ok. zic: platesc la intrare? raspuns: nu. dar veniti cu o sticla de orice whisky, si cartele de reincarcare Cosmote in valoare de 200 RON la intrare. Zic: de ce nu luati bani?!"pentru ca am dat anunt cu party, mai vine garda sa ne caute, si daca ne gasesc cu bani e nasol, ca nu dam factura chiar la tot ce incasam, si iese urat. Dar daca avem coduri de reincarcare nu au ce sa ne faca."ok, cumparAproape ajuns la adresa data, imi povesteste ca a trebuit sa plece la aniversarea lu' fiica-sa, ca nu mai e contabilul, bla bla, si sa ii trimit lui codurile, ca are o smecherie prin care trage banii din Cosmote la 5% comision si e oricum mai bine decat sa riste sa il fure chelnerul, etc.In prostia mea de la ora aia, trimit codurile de reincarcare cacatului de la 0760332390 ( 0760.332.390 ) ( 0760.332.390 ), care ulterior nu mai raspunde la telefon, nici el si nici asa-zisul barman al clubului de swing 0762969052 ( 0762.969.052 ). sun la poarta la dumitru marinescu 28 - 30 si ies un cuplu pe la 35 de ani, super nedumeriti, el cu bata in mana, si imi explica dura realitate: e o gluma proasta, nu e niciun party, nu stiu despre ce e vorbasun de 6 ori la fiecare numar, evident niciun raspuns. ma umfla rasul si iau un taxi spre casa. 2
old bastard Reputație: 63 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2013 Nu stiu daca am voie sa redau ce mi-a dat un search cu google, fara sa specific sursa, daca nu rog un mod sau admin sa stearga :laugh2
clocotici Reputație: 16 Postat Iulie 25, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Iulie 25, 2013 Am sunat. cica organizeaza petrecerea de 6 ani de zile. Locatia undeva pe strada Pestalozi. Au piscina acoperita.A intrebat de unde sunt.si cum vreau sa vin.(cuplu sau singur) k mai au doar cateva locuri disponibile,pana acuma si-au anuntat prezenta 10 cupluri si 3 fete singure. Trebuie platit pana la ora 17 prin banca 300 ron intrarea pentru cei ce vin singuri. Eu cred k ii teapa foarte mare
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 25, 2013 As fi fost curioasa ce ti-ar fi zis de locatie daca ziceai alt oras.. eu zic ca merita o incercare un apel in care sa va prezentati ca fiind din alt oras
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 25, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 25, 2013 Incepe sa-mi placa de ei. La "organizatori" ma refer. O adevarata sursa de inspiratie pentru un serial asemanator cuhttp://www.imdb.com/title/tt0379632/insa adaptat pentru consumatorii de manele si shaorma
petre441 Reputație: 513 Postat Iulie 25, 2013 Postat Iulie 25, 2013 exista vreu fraier care crede ca este real ?
alexk2002 Reputație: 82 Postat August 1, 2013 Telefon: alexk2002 Oras:AR/TM Telefon: alexk2002 Oras:AR/TM Postat August 1, 2013 pe pestalozzi in TM nu exista imobil cu piscina acoperita.NH hotel are wellness, doar cu jacuzzi - nu piscina. stiu de ceva secvante XXX filmate acolo, dar nici o sansa de altceva.
valentini710 Reputație: 38 Postat August 13, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2014 E teapa. Am patit-o eu platind 300 Ron. Apoi tipul si-a inchis telefonul. Am ajuns la o adresa , Pestalozzi 18 A care nu exusta de fapt. Trebuie dat pe mana politiei, ma gandesc cum.... 1
cassy Reputație: 16361 Postat August 13, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 13, 2014 La petrecerile adevarate de swing nu se dau anunturi la mica publicitate 4
mihaipaul Reputație: 2 Postat August 14, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 14, 2014 acuma sincer, de ce ai da banii in avans? Fara sa stii exact despre ce e vorba? Fara sa vezi ce si cum, live? adica...smecheria cu banii pe cont, coduri de reincarcare...e veche de cand lumea. Tin minte ca la un moment dat cu ceva ani in urma, aveam nevoie urgenta de bani. Si am cautat prin ziare anunturi cu persoane care imprumuta bani. Am gasit un tip, zicea ca are, ca imi da daca ii las amanet ceva, bla bla...facem contract, etc, si sa vin sa ne intalnim la o adresa X. Am ajuns pe langa Piata Verde, si zicea sa ma duc la banca de vis a vis, si sa ii depun 400ron...ca sa aibe datele mele, si ne intalnim dupa aia ca sa facem contract si sa imi de-a banii ))
kkshl Reputație: 316 Postat Martie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2015 Aici vorbiti de locatia in Timisoara ?Eu am intalnit anuntul pe Bucuresti I n anuntul.ro si mi a zis ca locatia e pe arena national vila cu piscina etc si sa cumpar un vch de 300 lei safepay de la megaimage. http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/sex-party-organizam-sex-party-prog-de-zi-intre-orele-13-19-prog-de-noapte_24916711.htmlStiti ceva despre anuntul asta ?
raluka Reputație: 99 Postat Martie 19, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 19, 2015 Nu va mai luati dupa tot felul de anunturi!!!In primul rand pentru a fi acceptat la o asemenea petrecere trebuie neaparat ca cei care merg sa fie cuplu (Ea si El)Barbatii ca single nu sunt acceptati, si daca sunt cazurile sunt mai rare. Faza cu X fete single este intentionat plasata pentru a atrage in mod special barbati care in mintea lor spera ca se vor imperechea cu una din acele fete single. La fel se poate zice si de limita locurilor disponibile, pentru a grabi "prada" ca nu care cumva sa se ocupe locurile. La asemenea petreceri nu se percep sume mari. De obicei se percepe o taxa in functie de cate cupluri sunt si asta strict pentru a acoperi cheltuielile: mancare, bautura si locatia (vila sau pensiune inchiriata in intregime). Cel mai important este ca nu trebuie sa platesti imediat, ai timp 5-10 minute pentru acomodare. Daca nu iti place pleci iar daca te hotarasti sa ramai abia atunci platesti. 5
addyi Reputație: 46 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 Petrecerile swing sunt ceva restrans, in care cuplurile se cam cunosc sau au cunoscuti comuni.Anuturile astea sunt tot prostitutie mascata. Doar nu credeti ca va veni un cuplu de oameni, sa zicem, respectabili in aparenta, iar el ar pune-o pe nevasta'sa sa se culce cu Gigel tiganu', doar ca ala a dat 300 de lei.... 1
bibu Reputație: 73 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 Prin 2013 cand aparuse anuntul acesta si eu mi-am luat exact aceiasi tzeapa, cu adresa de pe Pestalozzi. Dupa ce am alergat dupa cartele ca fraierul si i-am si trimis codurile la tipul respectiv, a avut si nesimtirea sa imi raspunda la telefon si sa-mi spuna ca e tzeapa... )) Acum rad de intamplarea aceea dar la momentul respectiv am fost cam bulversat... Din pacate nici nu cred ca se va gasi careva sa depuna plangere la politie dupa ce isi ia asa o tzeapa... stim noi de ce... 1
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 19, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 19, 2015 pentru cei cu swingul exista hotswingers.org , organizeaza petreceri regulat si membrii in majoritatea cazurilor sunt in cautare doar de swing 1
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 Se accepta barbati singuri,doar tariful difera adica este dublu,am participat la Bucuresti si la Arad.La clubul din Bucuresti exista publicitate dar in forma asta. 1 1
misiro Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 10, 2015 buna ralucaimi poti spune care e numarul tau actual te rog. mersi astept sa aud de la tine
f.u.c.k Reputație: 137 Postat Mai 11, 2015 Oras:severin Oras:severin Postat Mai 11, 2015 Daca tot sunt tapagii,hai sa vin si eu cu o idee. Iata: Dupa ce vedeti anuntul,si sunati,avand astfel confirmarea ca numarul este real, dati numarul aici si facem asa: pentru smartphone este un soft care te ajuta sa trimiti 1000-2000-3000 de mesaje catre un numar.iti dai seama...faci un mesaj care sa contina un singur cuvant,dar un cuvant concis,prin care ii trimiti respectele tale,si il dai de 1000-2000-3000 ori . Si facem asa toti...Macar ne distram...Oricum cartela se va bloca.
alexander1987 Reputație: 7 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2017 hotswingers.org e super ok ca site dar owneri sunt niste gunoaie mai ales ala gras stiu mai multe cupluri care au patit acelasi lucru se baga in seama cu tine dupa un timp pe site si cu datele pe care le are le obtine plus poze te santajeaza sa ii trimiti bani subtil dar sigur
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum