Sari la conținut

Mihaela 19 ani!!! 0745945331

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Iartă-mă dragule ca nu ți-am raspuns te pup mersi pentru recenzie data viitoare te va aștepta domnișoara polițista Mihaela

Deci, recenzia:

Mihaela, asistenta autoritară:

( stabilit de ieri, in general doar, planul întâlnirii de azi, cu libertate de actiune, plus: parola de stop joc)

Sunat la interfon, după click, urc la cabinetul Mihaelei, intru pe ușă ( îmi spusese că va fi deschisă), când închid ușa, Mihaela(fiind in rol deja), apare din dormitor în costumația de asistentă:

- Ai întârziat, ai rețeta?... mă uit perplex un moment, dau să zic ceva, îş pune un deget pe buze, îmi arată papucii:

- Dacă nu te descalți acum, îți dau "papucii"... mă execut... descălțat, luat papucii, dat geaca jos...aștept, mut, ordinul:

- Hai in cabinet!, o urmez, uitându-mă la ea, cu dorință și "frică, cu pachetul de ciocolată in mâna , spre dormitor

( amândoi făcuserăm dușurile înainte de întâlnire, după cum vorbiserăm), asistenta, intrăm în dormitor, se întoarce îmi ia cutia din mâini , se uită tăios in ochii mei:

- Rețeta!... dau sa îngaim ceva, îmi face semn sa tac:

- Stai pe pat, cu fața in sus, capul la marginea patului... ma execut, mut.( pe pat era pus și un bici)

- Acum, pentru ca nu ai rețeta bună, te voi pedepsi, după un rețetar corect...

Mut, mă uitam peste cap, vine, depărtează picioarele, văd, de aproape, bikinii albi, cum se pun cu păsărica îmbrăcată in ei, peste nasul meu:

- Na, aerosoli, pentru aerul rece de afară... mirosul ei îmi umplu plămânii, exact leacul pentru astm si Coviduț... mișc capul, ajung cu gura la petecul alb sub care era înmiresmata pizdulice, dau cu limba lateral și... asistenta se ridică puțin, văd o pizdulice cu moț mic, cum o știam deja, frumos conturată: - Ce mai vrei?, rețeta e clară, nu pupi păsarică azi!

... mă surprinde, îmi descheie cureaua și fermoarul de la pantaloni, îi dă jos pe coapse, mă atinge , prin chilot, pe pula erectă, o strânge usor:

- Ce faci aici? Nu ți- am dat voie sa ai erecție, culcă pula!, dacă nu o biciuiesc...

( eu miroseam, de la doi centimetri, pizdulicea înmiresmată, cu lindicul moțat)... îmi dădu o palmă, ușor peste pula sculată, care, imediat, ridică chilotul, tot de culoare albă, cum dorise ea( cine a văzut pozele cu costumul de asistentă, știe, alb imaculat)...

...se apleacă spre pula sculată, dă chilotul jos pe coapse, pula, liberă, zvâc, in sus, verticală, asiatenta, îi dă o limbă udă pulii, pe toată lungimea , până la coaie... eu, excitat şi mut( la ordin), ridic nițel capul și dau o limbă și mai umedă pe lungul păsăricii, pe clitoris, până la ochiul rozaliu al curulețului interzis... o simt cabrându-se, aproape uitând rolul, excitată, dar, imediat: - Nu, doctorul nu a prescris asta!...și ridică biciul de pe pat...

...mă apucă de mădular, care, bucuros, savura supliciul, dar...cu o unghie îl liniști imediat( doar dominare soft era in rețetă)... îl luă in mână, strânse ușor , ca să simtă pulsul, era ok pula, vertical-erectă, se aplecă iarăși cu capul, dădu o limbă udă pe lung, cap- coaie, ia bijuteriile in guriță, udă tot acolo, se retrage spre capul pulii și... hap, dispare toată in gura ei...

eu? ce să fac?, ridic capul la păsărica udă, dau o limba, primită de data aceasta, apoi, păsărica mi se lăsă pe gură și încep să "scriu" niște litere din alfabet, haotic... dar, uitasem literele...asistenta începu să dea din fund, pe laterale, sus-jos, eu continuam jocul limbii, o penetrez in păsarică, da, era udă, avea un gust proaspăt, cum este doar o păsarică tânară dimineața, la primul futai...

... asistenta Mihaela se răsuci spre noptieră, luă un prezervativ, și, cu gura, îl rulă pe pula erectă, încet- încet:

- Hai, că doctorul nu ti-a prescris corect, dar, sunt miloasă azi și e păcat de o pulă sculată!...

nici nu termină de zis, se ridică de pe gura mea( care lingea de zor), și HOP, se înfige, toată în pula erectă, incepe să-și dea jos costumația ( eu nu aveam "voie" să ating asistenta), îi vedeam fundulețul obraznik, saltând în pulă, sus jos, sânii săltau, cand era întoarsă spre lateral, cu sfârcurile erecte...mai dădu de cateva ori din fund și...aia a fost: o ejaculare glorioasă...

Asistenta: - Ce-ai facut?, Ti-am zis eu să-ti dai "drumu'"

vrei iar pedepsit?... hai, la duș...

... după ce am ieșit de la duș , am luat-o in brațe și, la ureche, i-am spus parola de STOP JOC( o doream pe Mihaela mea, nu pe Asistenta cea rea)...

... asistenta cea bună deja, vine spre mine, o îmbrățișez, îi spun mulțumesc, și mergem la o țigară/ cafea/ ciocolată/ suc... ca doi iubiți...

...am băut liniștiti cafeaua, Mihaela în poala mea...

apoi, când mișcările Mihaelei, cu funduleţul pe mădularul meu, a stârnit ceva reacții , am cerut sa facem un duș fierbinte cu... CIM.

da, iarăși un duș, eram prea vlăguit pentru altă "performanță",

" rețeta" fusese un succes, dar, destul pentru azi...

...mă ia de mână, spre duș, dă jos halatul, erecția in creștere, mă sărută, umed, cu limba delicioasă ( cred că îi plac)... intrăm la duș, specialitatea Mihaelei, iau dușul, potrivesc apa pe fierbinte, cum ii place Mihaelei, o ud, mă ud, mă dă cu gel de duş( vreo cinci, dacă te uiți bine), o dau cu gel de duș, ne spumuim, față în față, ne sărutăm, uitând de lumea rece de afară, atingându-ne trupurile doritoare, înspumate, ne clătim, apoi asistenta coboara la erectul organ și începe un supt, suav la început, cu deep( deh, Terente a lipsit la botezul meu), cu supt tot mai in forță( îmi lua încuviințarea cu ochii din ochii mei)... apoi, repede, am terminat glorios in gurița ei, m-a stors de tot, de tot, în gura întredeschisă...apoi şters cu prosopul mare...

Da, asta a fost "şedința" de azi cu Asistenta Mihaela. Dacă ai caracterul adecvat cu bună-creştere, Mihaela este perfectă... dacă ești bădăran, mai bine caută in altă parte: vei fi poftit afară din apartament.

... deci, note nu dau doar costurile: două ore

2 x 250 cu cim, plus

o ora de dominare soft 250

total 500 + 250, dominare = 750

( sărutul a fost decizia și plăcerea Mihaelei, dacă te place)

( mulțumesc colegilor, care, tot mai puțini la număr, fac recenzii corecte... am mers pe

" mâna" lor, fu bine, am devenit din cititor doar și o părticikă a acestui forum)

Nu uitați, frumusețea este în ochii privitorului(cum zicea un înțelept)...

dar, experiențele frumoase depind și de noi: dacă avem caracter și bună creștere, fetele vor fi cu siguranță, pro-active, pentru plăceri și clienți stabili, care revin adeseori și, de ce nu, și beneficiile pecuniare, căci și despre asta este vorba AICI.

• Oras:Dobrogea
Postat

Ca ti e nu ti o place te pomenești Sorinachis haha

Lui Sorinu nu-i place, ca nu-i da curu'😃🤣😂ðŸ˜ðŸ˜
Postat

Mihaela...pt astia cu pulile mici..anal ? :blushing2

Eeeee nu ma joc așa! Pulile și mari și mici nu contează da la anal interzis

Postat

Eu am mai aruncat cate un ochi pe topicul tau dar nu prea am gasit poze si din ce vad eu aici imi place. Ia mai baga mataluta niste poze, din astea 2 pare sa ai tzatze mari si fund bombat. Eu aveam impresia ca am fost la tine in trecut si ca esti slabuta cu tzatze cat micute dar dupa ce vad pozele astea este foarte posibil sa fii alta fata si sa nu ne fi intersectat.

Vizitator iumunteanu
Reputație: 0
Postat

Bai fratilor azi mi-am luat si eu inima in dinti dupa ce am citit toate cele 61 de pagini si indemnat de curiozitate si am mers la Mihaela. Ajung la locatie si ghici ce? Surpriza , imi deschide usa o domnisoara mica de inaltime, zglobie, alintata si jucausa. M-a condus in camera unde mi-a raspuns cu mare calm la toate intrebarile (si am avut muuuulte rau). Nimic pe fuga, rabdatoare si atenta. Amenda 200 de lei dar din pacate nu am putut sta de toti banii din varii motive si a trebuit sa plec... Abia astept sa te intorci draga mea sa terminam ce am inceput.

Postat

Eu am mai aruncat cate un ochi pe topicul tau dar nu prea am gasit poze si din ce vad eu aici imi place. Ia mai baga mataluta niste poze, din astea 2 pare sa ai tzatze mari si fund bombat. Eu aveam impresia ca am fost la tine in trecut si ca esti slabuta cu tzatze cat micute dar dupa ce vad pozele astea este foarte posibil sa fii alta fata si sa nu ne fi intersectat.

Dragule nu știu dacă ne Cunoaște-m sau nu dar știu ca Doamne Doamne mi-a dat niște sânii superbi

Postat

Bai fratilor azi mi-am luat si eu inima in dinti dupa ce am citit toate cele 61 de pagini si indemnat de curiozitate si am mers la Mihaela. Ajung la locatie si ghici ce? Surpriza , imi deschide usa o domnisoara mica de inaltime, zglobie, alintata si jucausa. M-a condus in camera unde mi-a raspuns cu mare calm la toate intrebarile (si am avut muuuulte rau). Nimic pe fuga, rabdatoare si atenta. Amenda 200 de lei dar din pacate nu am putut sta de toti banii din varii motive si a trebuit sa plec... Abia astept sa te intorci draga mea sa terminam ce am inceput.

Te pup dragule

Vizitator valjean
Reputație: 0
Postat

Bravo,te-am sunat ieri si mi-ai spus corect ca ai o programare la 10.30 si ca esti disponibila ,la 11.30,si ptr ca era doar ora 10 am primit un dus rece.Poate ca ne vom intersecta,undeva,candva.Din ce am citit pe aici tu esti una din cele care meriti.Sint pozitiv  si sper

Postat

Bravo,te-am sunat ieri si mi-ai spus corect ca ai o programare la 10.30 si ca esti disponibila ,la 11.30,si ptr ca era doar ora 10 am primit un dus rece.Poate ca ne vom intersecta,undeva,candva.Din ce am citit pe aici tu esti una din cele care meriti.Sint pozitiv si sper

Sau nu! 😃ðŸ˜ðŸ˜‚🤣
Postat

Bravo,te-am sunat ieri si mi-ai spus corect ca ai o programare la 10.30 si ca esti disponibila ,la 11.30,si ptr ca era doar ora 10 am primit un dus rece.Poate ca ne vom intersecta,undeva,candva.Din ce am citit pe aici tu esti una din cele care meriti.Sint pozitiv  si sper

Dragule îmi place sa lucrez pe baza de programări dacă nu îți faci programare sunt slabe șanse sa ma prinzi

Postat

Bravo,te-am sunat ieri si mi-ai spus corect ca ai o programare la 10.30 si ca esti disponibila ,la 11.30,si ptr ca era doar ora 10 am primit un dus rece.Poate ca ne vom intersecta,undeva,candva.Din ce am citit pe aici tu esti una din cele care meriti.Sint pozitiv si sper

Spera, dar dar în contextul actual mai bine sa nu fii pozitiv😂🤣

Stai liniștit, n-ai pierdut nimic! 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...