Sari la conținut

Mihaela 19 ani!!! 0745945331

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Mda asta ne o face expre sa ma ambitioneze sa verific daca mai fumezi

Da fumez dar in balcon plus ca dacă clientul e nefumător și ma anunța treaba asta nu mai fumez pe parcursul ședinței

Postat

Fumează, fumează, ca și eu fac la fel

Pana la urma dacă ne îmbolnăvit de la fumat o facem pe propria răspundere ❤

Postat

eu cred ca camera a fost de vina, curentul de la geamul deschis ma afumat total ca trecea pe langa tine si dadea fumul spre mine :D

Da fumez dar in balcon plus ca dacă clientul e nefumător și ma anunța treaba asta nu mai fumez pe parcursul ședinței

• Oras:constanta
Postat

eu cred ca camera a fost de vina, curentul de la geamul deschis ma afumat total ca trecea pe langa tine si dadea fumul spre mine :D.

virlocule, tu nu ai aflat ca fumul trage la cirnat ?

Postat

Nu stiam tu esti Taranul din tre noi eu ma trag din Capitala nu Ma jucam 24/24 la viril vacii ca tine

virlocule, tu nu ai aflat ca fumul trage la cirnat ?

Postat

Ce faceți mai băieți iar va certati?

eu mai si fut ,mormolocul ala din lazu se cearta , face spume ca i-a taiat motanul macaroana de regina porochinuita si isi varsa naduful pe mine , eu baiat politicos ,ii raspund, din plictiseala dar nu baga de seama ca ride tot forumul de prostiua lui nemaiintilnita ...

Postat

bulache te bagi ca musca in curul calului vorbeam cu mihaela nu cu tine freza de strut prost.

eu mai si fut ,mormolocul ala din lazu se cearta , face spume ca i-a taiat motanul macaroana de regina porochinuita si isi varsa naduful pe mine , eu baiat politicos ,ii raspund, din plictiseala dar nu baga de seama ca ride tot forumul de prostiua lui nemaiintilnita ...

Postat

Pisi, fi mai drăguț in vorbe... nu duce nicăieri cearta voastră și dacă nici unul nu lasă de la el nu o sa va opriți, ce nu înțeleg e de ce nu va evitați dacă tot nu va placeți?

Postat

bulache te bagi ca musca in curul calului vorbeam cu mihaela nu cu tine freza de strut prost.

Nu va mai atacați aiurea... treci și tu peste... lasă de la tine!

• Oras:Mures
Postat
trecem direct la subiect. fiind la mare am decis sa o cunosc putin pe Mihaela si dupa cateva vorbe la telefon am stabilit o intalnire. Mihaela m a intampinat in lenjerie intima si cu multa curiozitate. se simte experienta ei si repede ne am dat seama cum sa ne abordam. in repetatele intalniri ea si a pastrat aceeasi calitate a serviciilor si asta e de laudat. in ciuda celor 19 ani ai ei stie cum sa abordeze si are o disciplina care ma gandesc ca e bazata pe mutualitate. presupun ca are si ghiare insa asta cred ca depinde cum e si ea abordata. scopul meu a fost sa am parte de o atmosfera relax bazata pe GFE. asta am si primit si chiar cu o amprenta personalizata, lucru pentru care ii sunt recunoscator. 

acum notele si mentionez ca ele sunt subiective si le dau in functie de ce e important pentru mine.

inaltime          10      (eu fiind un 1.70)

sani                  9      (naturali si fermi.se vad foarte bine in poza)

op                             (nu dau nota pentru ca nu a fost important pentru mine.)

np                   10      (ca in vis. se implica, se misca, are experienta si te face sa fii in al noulea cer)

pasarica           6       (... cam uzata pentru varsta ei, dupa cum se vede in poze)

igiena             10       (dus regulamentar impreuna, nici urma de miros si in general foarte curata)  

fizic                  8       (mai mult din cauza uzurii din sud, in rest, ca un vis)      

fata                  8       (are cateva cosuri insa pe mine nu m a deranjat. e tare focoasa si are o privire penetranta)   

implicatie        10      (are intuitie, coopereaza, sugereaza si lista ar putea continua)

locatie             10      (fara probleme)

igiena locatiei    8      as fi vut un cearceaf nou de fiecare data. in rest nimic de mentionat)

gfe                   10      (nu am incercat FK insa tot ce ti doresti ti se serveste cu un zambet in plus)

poze reale si imi place ca deszvaluie cam totul si stii la ce sa te astepti. mi as fi dorit sa aiba parul mai lung, asa cum il are in anumite poze, insa e un detaliu mai putin important.

decartat 250 ora

concluzie pentru mine, de revenit cat de des si de stat cat mai mult. Mihaela e ca o enciclopedie pe care daca o deschizi vrei tot mai mult. trebuie totusi sa mentionez ca fiecare cauta lucruri diferite. eu doar mi am impartasit experienta.

• Like 1
Postat

trecem direct la subiect. fiind la mare am decis sa o cunosc putin pe Mihaela si dupa cateva vorbe la telefon am stabilit o intalnire. Mihaela m a intampinat in lenjerie intima si cu multa curiozitate. se simte experienta ei si repede ne am dat seama cum sa ne abordam. in repetatele intalniri ea si a pastrat aceeasi calitate a serviciilor si asta e de laudat. in ciuda celor 19 ani ai ei stie cum sa abordeze si are o disciplina care ma gandesc ca e bazata pe mutualitate. presupun ca are si ghiare insa asta cred ca depinde cum e si ea abordata. scopul meu a fost sa am parte de o atmosfera relax bazata pe GFE. asta am si primit si chiar cu o amprenta personalizata, lucru pentru care ii sunt recunoscator. 

acum notele si mentionez ca ele sunt subiective si le dau in functie de ce e important pentru mine.

inaltime          10      (eu fiind un 1.70)

sani                  9      (naturali si fermi.se vad foarte bine in poza)

op                             (nu dau nota pentru ca nu a fost important pentru mine.)

np                   10      (ca in vis. se implica, se misca, are experienta si te face sa fii in al noulea cer)

pasarica           6       (... cam uzata pentru varsta ei, dupa cum se vede in poze)

igiena             10       (dus regulamentar impreuna, nici urma de miros si in general foarte curata)  

fizic                  8       (mai mult din cauza uzurii din sud, in rest, ca un vis)      

fata                  8       (are cateva cosuri insa pe mine nu m a deranjat. e tare focoasa si are o privire penetranta)   

implicatie        10      (are intuitie, coopereaza, sugereaza si lista ar putea continua)

locatie             10      (fara probleme)

igiena locatiei    8      as fi vut un cearceaf nou de fiecare data. in rest nimic de mentionat)

gfe                   10      (nu am incercat FK insa tot ce ti doresti ti se serveste cu un zambet in plus)

poze reale si imi place ca deszvaluie cam totul si stii la ce sa te astepti. mi as fi dorit sa aiba parul mai lung, asa cum il are in anumite poze, insa e un detaliu mai putin important.

decartat 250 ora

concluzie pentru mine, de revenit cat de des si de stat cat mai mult. Mihaela e ca o enciclopedie pe care daca o deschizi vrei tot mai mult. trebuie totusi sa mentionez ca fiecare cauta lucruri diferite. eu doar mi am impartasit experienta.

Mulțumesc dragul meu dar vreau sa sti ca lenjeria de pe pat nu o pot schimba după fiecare client, dar in fiecare seara pun lenjerie curată ca nu pot dormi pe lenjeria pe care lucrez... iar păsărica mea e așa de când o știu și o știu de 20 de ani de acuma oricum te pup dulce și te aștept cu drag și cu alta ocazie ❤❤

Postat

Te inteleg referitor la cearceaf. Pur si simplu mi ar placea sa fie posibila si o alta varianta. Iar in ceea ce priveste pasarica e posibil sa ma fi inselat. Sau poate mi e ciuda ca nu te am cunoscut mai demult :) In orice caz timpul petrecut cu tine a fost la superlativ si sper ca sa ne revedem in aceleasi circumstante placute. Cu mult drag.

Postat

Te inteleg referitor la cearceaf. Pur si simplu mi ar placea sa fie posibila si o alta varianta. Iar in ceea ce priveste pasarica e posibil sa ma fi inselat. Sau poate mi e ciuda ca nu te am cunoscut mai demult :) In orice caz timpul petrecut cu tine a fost la superlativ si sper ca sa ne revedem in aceleasi circumstante placute. Cu mult drag.

Dar cum sa nu existe alta varianta dragule? Exista, pot face excepții sa schimb cearșaful dacă asta își dorește clientul...

Postat

E adevarat ca si eu trebuia sa mi deschid gura. Data viitoare asa vom face. O seara buna!

Postat

Salut , nu ma pricep sa fac romane cum faceti voi, am fost la Mihaela de 2 ori si o sa mai revin . Face treaba buna , nu te grabeste , isi da interesu si poti si sa vorbesti cu ea sa faci o caterinca 😂. Normal 8 + oral 9. Nu mi sa parut larga cum zicea cineva mai sus . Salut spor la ciocane

Postat

Salut , nu ma pricep sa fac romane cum faceti voi, am fost la Mihaela de 2 ori si o sa mai revin . Face treaba buna , nu te grabeste , isi da interesu si poti si sa vorbesti cu ea sa faci o caterinca . Normal 8 + oral 9. Nu mi sa parut larga cum zicea cineva mai sus . Salut spor la ciocane

Scurt și la obiect cel mai frumos așa te pup simpaticule mersi frumos pentru recenzie te mai astept❤

Postat

Buna dimineata băieții fin motive personale nu voi lucra cateva zile.va anunț când ma întorc . Pupiceii scumpii mei❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...