Sari la conținut

Mihaela 19 ani!!! 0745945331

Postări Recomandate

Postat

Se pare ca negocierile tale de pret n-au fost incununate de succes nici la Noemi nici la Mihaela. :))))

Si nici la nimeni eu. Omul este un frustat,face numai recenzii naspa. Probabil viziteaza fetele penet si negociaza la telefon,fara a cheltui un bilet de autobuz . Mare nesimtit esti mai  macacadonule

Postat

Si nici la nimeni eu. Omul este un frustat,face numai recenzii naspa. Probabil viziteaza fetele penet si negociaza la telefon,fara a cheltui un bilet de autobuz . Mare nesimtit esti mai macacadonule

Se pare ca nu numai el are frustrări din moment ce ții sa îl infierezi proletar și pe topicul asta. Zic și eu...

N-am sa înțeleg niciodată de unde atâta ura pe constanteni

• Oras:La mare pe sezlong
  • Oras:La mare pe sezlong
Postat

Se pare ca nu numai el are frustrări din moment ce ții sa îl infierezi proletar și pe topicul asta. Zic și eu...

N-am sa înțeleg niciodată de unde atâta ura pe constanteni

Din strafundul inimii !

Cum se auzea o data pe stadion .... of : Aici e Constanta , e casa noastra ! Sa ne pisam pe capitala voastra ! :))))

Vizitator shacogame
Reputație: 0
Postat

Pe Mihaela am vizitat-o acum cateva zile. Am mers convins ca o sa stau o ora, dar ne-am intins si am ajuns la cat am ajuns 😂 . Sa trecem la note:

ON: 10 ( nebunie curata , nu descriu)

NP: 10 ( implicare maxima ,ce s-a intamplat nu se spune)

GFE: 10+++ nu am simtit o secunda ca am fost si am dat bani

Locatie: 9 ( un pat inalt si era 11 PS: sa nu fie 10 pe linie 😂)

Igiena: 10+++

Aspect: 10 (cateva cosuri specifie varstei, sanii suficient de mari pentru corpul ei)

CADOU: 250 de pupici

In concluzie,chiar am avut ce sa vorbesc cu ea , by far cea mai buna experienta de pana acum si imi pare foarte rau ca a fost abia acum prima vizita stiind ca e posibil sa nu mai fie a 2-a.

As fi zis de revenit(abonat) dar intrebarea mea e daca revine ea.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Buna băieții eu nu voi mai lucra decât ocazional cu cine a mai fost la mine, contact doar prin WhatsApp.

Postat

Numar incorect la apel, am dat mesaj

Pai scrie clar doar prin WhatsApp... are cartela inactiva si a pastrat contul cu numarul de telefon
Postat

Am probleme cu simul l-am rupt și ca sa ma duc sa îl scot de la orange e greu ca trebuie sa îl trec pe numele meu și nu vreau folosesc doar Wapp azi voi lucra!

Postat

Buna dragii mei din seara asta voi redeschide biroul pentru toată lumea voi reveni cu noul nr de contact pupiceii 🥰â¤ï¸

Postat

Băieți nu am reușit sa îmi iau cartela in seara asta ma găsiți doar pe wapp la nr afișat in titlu 💋

Postat

Buna băieți noul nr de Contact: 0745945331

Rog un administrator sa îl treacă și in titlu pupicii 😘â¤ï¸

Postat

Buna dragii mei din seara asta voi redeschide biroul pentru toată lumea voi reveni cu noul nr de contact pupiceii ❤

Parcă ziceai că lucrezi numai cu cunoscuții ? Păiii...ce-ai făcut ?

Postat

Parcă ziceai că lucrezi numai cu cunoscuții ? Păiii...ce-ai făcut ?

Nu cred ca trebuie sa dau explicații dragule dar e clar ca am avut motivele mele de am procedat cum am procedat!

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

Nu cred ca trebuie sa dau explicații dragule dar e clar ca am avut motivele mele de am procedat cum am procedat!

Iar ne certiðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Postat

Iar ne certi

Nu va cert pisi da asta e adevarul dacă vrea sa afle poate sa vina sa ma întrebe nu văd de ce trebuie sa scriu aici unde e public chestii din viața mea personală!

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Face ? Faci anal ? Nu ti-am citit topicul ultima pagina ma uit dar asa printre randuri...daca da ne combinam

Postat

Face ? Faci anal ? Nu ti-am citit topicul ultima pagina ma uit dar asa printre randuri...daca da ne combinam

Cică să întrebi în PM

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...