Gabi34 Reputație: 0 Postat August 6, 2021 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat August 6, 2021 Buna , vinerea viitoare (13.08.2021) esti disponibila ? Link spre comentariu
john71 Reputație: 133 Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Acum 12 minute, Gabi34 a spus: Buna , vinerea viitoare (13.08.2021) esti disponibila ? Bag seama ca ți ai făcut cont sa o întrebi dacă e disponibila peste o săptămână!! Dacă răcești și nu poți sa te duci??? 😂😂😂😂Scuze Delia ca m am băgat.... Te pup Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat August 6, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat August 6, 2021 Acum 46 minute, john71 a spus: Bag seama ca ți ai făcut cont sa o întrebi dacă e disponibila peste o săptămână!! Dacă răcești și nu poți sa te duci??? 😂😂😂😂Scuze Delia ca m am băgat.... Te pup 😂😂Eu nu știu ce fac după o zi pe alta dar peste o săptămână 1 1 Link spre comentariu
alex2202 Reputație: 1 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 pret servicii? Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat August 11, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat August 11, 2021 Acum 10 ore, alex2202 a spus: pret servicii? Servicii: Oral (neprotejat in functie de igiena) Normal (doar protejat) Fantezii,atingeri,mangaieri, Fk,CIM Prețuri:150 Finalizarea 250 Ora 1 1 1 Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat August 12, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat August 12, 2021 Dragii mei toți care mă cunosc știu că dusul facut la mine in casa din partea voastră este obligatoriu ...Începând de azi să numai îmi bat capul de pomana cu unele persoane ....atunci când va trimit la duș va rog să fie făcut dusul nu doar sa se atingă apa și atât ,dacă nu se întâmplă asta veți pleca așa cum ați venit fără discuți iar altă întâlnire nu se va mai repeta !!!!😘Nu sunt obligată să suport mirosuri de transpirație chear dacă nu fac oral sub braț așa cum zic unele persoane .... 1 1 Link spre comentariu
john71 Reputație: 133 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Se gândesc ca dacă mai stau la dus 5 minute, 5 minute dezbracarea, 5 minute îmbrăcarea cu 5 minute........ Respect Delia!!! Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat August 13, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat August 13, 2021 Acum 18 ore, john71 a spus: Se gândesc ca dacă mai stau la dus 5 minute, 5 minute dezbracarea, 5 minute îmbrăcarea cu 5 minute........ Respect Delia!!! Eu niciodată nu am pus timpul care stă la duș la socoteală dragul meu cu toți știu asta ...Te pup 1 Link spre comentariu
covidut Reputație: 39 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Daca tot ai reguli.asa ar trebui sa schimbi lenjeria dupa fiecare client.cea ce nu cred ca faci😉😉 Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat August 16, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat August 16, 2021 1 oră în urmă, covidut a spus: Daca tot ai reguli.asa ar trebui sa schimbi lenjeria dupa fiecare client.cea ce nu cred ca faci😉😉 Dragul meu nu stau să intru în prea multe discuții ....Nu ai de unde să ști ce fac eu după ce pleacă un client sau cât timp țin lenjeria pe mine...dacă ai ceva de spus la adresa igienei mele zi printr-o recenzie și cu a doua ocazie rog să numai fiu vizitată de persoanele care nu doresc.....repet eu nu oblig pe nimeni...Am și eu dreptul să îmi selectez clientii atâta timp cât nu se păstrează un minim de bun simț 1 Link spre comentariu
covidut Reputație: 39 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Eu nu am zis cu rautate.doar ca am fost a data la tine si era o pata .umeda pe cearceaf Link spre comentariu
covidut Reputație: 39 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Daca tot pui clientu sa faca dus.si u putei sa pui cearceaf in prezenta lui.asa impacai pe toata lumea Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat August 16, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat August 16, 2021 Acum 10 minute, covidut a spus: Daca tot pui clientu sa faca dus.si u putei sa pui cearceaf in prezenta lui.asa impacai pe toata lumea Dragul meu niciodată nu am cum să împac pe toată lumea m-am convins de mult de acest lucru ....cât despre lenjeria de pat cu toate că mi se pare un subiect penibil de discutat dar cum e cald afară și ne plictisim rău dece nu .....eu lenjeria o schimb dimineata cum încep atâta timp cât eu sunt ieșită din dus curata fără mirosuri și voi ca și clientii la fel ne punem pe ea dacă se întâmplă să fie accidente să se murdareasca , pateze ,mirosuri automat lenjeria se schimba ....iar de cum ai zis tu că era puțin udă te-ai gandit ca e posibil ca atunci când mi-am facut duș să nu mă șterg bine și să mă fi pus în pat să stau ??? 2 Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat August 16, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat August 16, 2021 Acum 4 minute, delia_best_ a spus: Dragul meu niciodată nu am cum să împac pe toată lumea m-am convins de mult de acest lucru ....cât despre lenjeria de pat cu toate că mi se pare un subiect penibil de discutat dar cum e cald afară și ne plictisim rău dece nu .....eu lenjeria o schimb dimineata cum încep atâta timp cât eu sunt ieșită din dus curata fără mirosuri și voi ca și clientii la fel ne punem pe ea dacă se întâmplă să fie accidente să se murdareasca , pateze ,mirosuri automat lenjeria se schimba ....iar de cum ai zis tu că era puțin udă te-ai gandit ca e posibil ca atunci când mi-am facut duș să nu mă șterg bine și să mă fi pus în pat să stau ??? Acum 32 minute, covidut a spus: Eu nu am zis cu rautate.doar ca am fost a data la tine si era o pata .umeda pe cearceaf Puteai lasa o recenzie atunci nu să îți amintești aceste lucruri acum...cui nu ii convine igiena, serviciile, preturile, atitudinea ....rog frumos să nu mai fiu vizitată 1 1 Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Nu ne mai prezinti starea ta Deliuta??😘😘😘 Link spre comentariu
ion goican Reputație: 271 Postat Septembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Cred ca ar fi cazul sa ridici "embargoul". Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Septembrie 18, 2021 Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Acum 3 ore, ion goican a spus: Cred ca ar fi cazul sa ridici "embargoul". Ai embargou pus??🤣🤣ai calcat strab??😂😂 Link spre comentariu
gyst Reputație: 4 Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 La 12.08.2021 la 15:29, delia_best_ a spus: Dragii mei toți care mă cunosc știu că dusul facut la mine in casa din partea voastră este obligatoriu ...Începând de azi să numai îmi bat capul de pomana cu unele persoane ....atunci când va trimit la duș va rog să fie făcut dusul nu doar sa se atingă apa și atât ,dacă nu se întâmplă asta veți pleca așa cum ați venit fără discuți iar altă întâlnire nu se va mai repeta !!!!😘Nu sunt obligată să suport mirosuri de transpirație chear dacă nu fac oral sub braț așa cum zic unele persoane .... Nu vrei sa facem dușul împreună să fi sigura? Link spre comentariu
adi2712 Reputație: 226 Postat Septembrie 28, 2021 Oras:CASABLANCA Oras:CASABLANCA Partajează Postat Septembrie 28, 2021 La 16.08.2021 la 14:09, delia_best_ a spus: Dragul meu niciodată nu am cum să împac pe toată lumea m-am convins de mult de acest lucru ....cât despre lenjeria de pat cu toate că mi se pare un subiect penibil de discutat dar cum e cald afară și ne plictisim rău dece nu .....eu lenjeria o schimb dimineata cum încep atâta timp cât eu sunt ieșită din dus curata fără mirosuri și voi ca și clientii la fel ne punem pe ea dacă se întâmplă să fie accidente să se murdareasca , pateze ,mirosuri automat lenjeria se schimba ....iar de cum ai zis tu că era puțin udă te-ai gandit ca e posibil ca atunci când mi-am facut duș să nu mă șterg bine și să mă fi pus în pat să stau ??? Dar in timpul alocat 30 min sau 1h poate intra și dușul in cazul in care tu speli clientul .... eu aș fi de acord ... evudent daca si tu esti de acord 🙋♂️🤷♂️😀 1 Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat Septembrie 28, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Acum 31 minute, adi2712 a spus: Dar in timpul alocat 30 min sau 1h poate intra și dușul in cazul in care tu speli clientul .... eu aș fi de acord ... evudent daca si tu esti de acord 🙋♂️🤷♂️😀 Dușul nu se bagă în cele 30 de minute și nici la oră ☺️....nu fac duș împreună cu clienții îmi pare rău 😊 Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat Septembrie 29, 2021 La 28.09.2021 la 12:39, adi2712 a spus: Dar in timpul alocat 30 min sau 1h poate intra și dușul in cazul in care tu speli clientul .... eu aș fi de acord ... evudent daca si tu esti de acord 🙋♂️🤷♂️😀 Dușul nu se bagă în cele 30 de minute și nici la oră ☺️....nu fac duș împreună cu clienții îmi pare rău 😊 Link spre comentariu
pongru77 Reputație: -10 Postat Octombrie 8, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Nu raspunzi la mesaje what's up si nici la telefon. F,ocupata Link spre comentariu
nanau99 Reputație: 165 Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 La 08.10.2021 la 10:48, delia_best_ a spus: Disponibilă Buna Delia! Prin Buzau nu ai de gand sa faci o vizita?! Link spre comentariu
delia_best_ Reputație: 903 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Disponibilă 🤗......Dragi mei va rog sa nu îmi trimiteți mesaje pe telefon că nu le pot citi și nici pe Watapp (numai am )🤗😘 Link spre comentariu
maryan90 Reputație: 68 Postat Octombrie 13, 2021 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat Octombrie 13, 2021 La 29.09.2021 la 13:19, delia_best_ a spus: Dușul nu se bagă în cele 30 de minute și nici la oră ☺️....nu fac duș împreună cu clienții îmi pare rău 😊 Normal dush faci sa dai "jegul" acolo. Nu sa l iei cu tine 😂🤦♂️🤗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum