Vizitator bula10 Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2020 Partajează Postat Februarie 29, 2020 Astept sa te întorci cat m-ai repede scumpo Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 9, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 9, 2020 Buna dragi mei vroiam să vă anunț că mi-am pierdut telefonul si numai am acces la numărul acela ( nici watap) va rog frumos sa blocați acel număr mai ales pe watap....an sa revin foarte curând sa afișez numărul nou va pup Link spre comentariu
radualex90 Reputație: 43 Postat Martie 9, 2020 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat Martie 9, 2020 Ai recuperat nr?Este real anuntul? Merci Buna dragi mei vroiam să vă anunț că mi-am pierdut telefonul si numai am acces la numărul acela ( nici watap) va rog frumos sa blocați acel număr mai ales pe watap....an sa revin foarte curând sa afișez numărul nou va pup Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 9, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 9, 2020 Nu am recuperat dragul meu numărul ....voi afișa pe cel nou curând 🥰 Link spre comentariu
ion goican Reputație: 271 Postat Martie 9, 2020 Autor Partajează Postat Martie 9, 2020 Ai recuperat nr?Este real anuntul? Merci Trebuie sa fii bine informat,radualex, caci altfel o ratezi iar... Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 11, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 11, 2020 Dragi mei voi fi disponibilă la voi în oraș începând de azi de la ora 17 și am acelasi numar de telefon ( l-am recuperat) va pup si va astept pentru programări 🥰🥰 Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 11, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 11, 2020 😈 1 Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 12, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 12, 2020 Disponibilă Link spre comentariu
sovidor Reputație: -7 Postat Martie 12, 2020 Partajează Postat Martie 12, 2020 Buna, maine esti? Vreau sa-ti fac o vizita. 1 Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 12, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 12, 2020 Da dragul meu sunt disponibilă Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 13, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 13, 2020 Disponibilă 😈 1 Link spre comentariu
miktonu77 Reputație: 40 Postat Martie 13, 2020 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Partajează Postat Martie 13, 2020 Mâine lucrezi? Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 13, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 13, 2020 Da dragul meu Link spre comentariu
jfk775 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Buna, Maine ma gandesc sa iti fac o vizita. Poti pune o lista actualizata de prețuri? Mulțumesc Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 13, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 13, 2020 Servicii:Oral (neprotejat in functie de igiena)Normal (doar protejat)Fantezii,atingeri,mangaieri, Fk,CIMPrețuri:150 Finalizarea 250 Ora Nr contact/whatsapp0735415565 Link spre comentariu
miktonu77 Reputație: 40 Postat Martie 14, 2020 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Partajează Postat Martie 14, 2020 Bună pe la ce oră începi astăzi? Link spre comentariu
miktonu77 Reputație: 40 Postat Martie 14, 2020 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Partajează Postat Martie 14, 2020 Bună pe la ce oră începi astăzi? Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 14, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 14, 2020 Disponibilă Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 18, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 18, 2020 Disponibilă 😈 1 Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 21, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 21, 2020 Disponibilă 1 Link spre comentariu
qwerty1233211 Reputație: 18 Postat Martie 21, 2020 Telefon: 0720869292 Oras:Targoviste Telefon: 0720869292 Oras:Targoviste Partajează Postat Martie 21, 2020 Salutare! Incercam de ceva timp sa ajung pe la Delia insa nu ne prea nimeream... eu in 90% din cazuri merg doar cu programare. Stiam din recenziile celoralti felul Deliei de a lucra insa difera de la persoana la persoana si comportamentul ei.Nota pentru locatie nu voi da deoarece este o locatie folosita temporar.Are o atitudine pro client, a respectat programarea lucru de apreciat. La oral ofer undeva la un 7-8, nu este mecanic insa cam putina atentie zonelor adiacente si fara tente de deep(nu am intrebat daca face aici este si vina mea).Normal se misca bine schimba pozitii nu are nimic de obiectat chiar incearca sa te multumeasca, un minus faptul ca foloseste gel (mie unul mi se pare aiurea insa fiecare cu preferintele lui), ofer un 8 facand abstractie de gel deoarece nu am intrebat...Este de revenit, are o atitudine ok nu se rezuma toata intalnirea la futi si pleci ai cu cine schimba o vorba intre pauze. Seara frumoasa Delia!Ciocane tari baieti! 2 Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 21, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 21, 2020 Multumesc frumos dragul meu te pup dulce 🥰🥰😘 Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Martie 23, 2020 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Martie 23, 2020 frate, sunteti inconstienti ??? 1 Link spre comentariu
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Martie 24, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Martie 24, 2020 Dragii mei...Da este foarte rau si in acelasi timp trist ce se întâmplă în perioada asta...Nu vreau să fiu înțeleasă gresit imi este si mie frică cum vă este si vouă de acest virus dar sa fim realiști în meseria pe care o practic eu si alte femei de a fi EXCORTE întotdeauna este un risc de a se lua boli știți cu toți la ce ma refer ....fiecare are dreptul de a alege și în același timp sa hotărască pentru el aici ma refer la faptul cum noi ca excorte suntem conștiente de anumite riscuri pe care ni le asumăm asa si voi la rândul vostru trebuie să fiți conștienți de ce se poate intampla....fiecare are dreptul de a lua decizii pentru el ...repet da este foarte rau ce se întâmplă în perioada asta dar ganditiva ca atunci când te duci la o excorta mereu există riscuri nu doar în perioada asta. Atât am vrut sa zic...imi pare rau daca deranjează pe cineva cum privesc eu situația este strict punctul meu de vedere nu vreau să se înțeleagă gresit ceva ...Va pup dulce pe toți și multă sănătate sa trecem cu cu bine peste tot ce se întâmplă 🥰😘 Link spre comentariu
coco_86 Reputație: 62 Postat Martie 24, 2020 Partajează Postat Martie 24, 2020 Dragii mei...Da este foarte rau si in acelasi timp trist ce se întâmplă în perioada asta...Nu vreau să fiu înțeleasă gresit imi este si mie frică cum vă este si vouă de acest virus dar sa fim realiști în meseria pe care o practic eu si alte femei de a fi EXCORTE întotdeauna este un risc de a se lua boli știți cu toți la ce ma refer ....fiecare are dreptul de a alege și în același timp sa hotărască pentru el aici ma refer la faptul cum noi ca excorte suntem conștiente de anumite riscuri pe care ni le asumăm asa si voi la rândul vostru trebuie să fiți conștienți de ce se poate intampla....fiecare are dreptul de a lua decizii pentru el ...repet da este foarte rau ce se întâmplă în perioada asta dar ganditiva ca atunci când te duci la o excorta mereuexistă riscuri nu doar în perioada asta. Atât am vrut sa zic...imi pare rau daca deranjează pe cineva cum privesc eu situația este strict punctul meu de vedere nu vreau să se înțeleagă gresit ceva ...Va pup dulce pe toți și multă sănătate sa trecem cu cu bine peste tot ce se întâmplă Iti inteleg punctul de vedere si ai dreptate intr-o oarecare masura, dar nu este chiar asa.Riscurile obisnuite pot fi minimizate, daca alegi sa te feresti pe cat posibil. Alegi oral protejat si deja elimini multe. Eu personal am optat pentru OP, chiar daca e fix zero.Nu se poate compara riscul in situatia asta. Ai dreptate, fiecare isi asuma. Dar de data asta nu o mai tragi decat tu, sau poate inca 1-2 persoane. Poti expune riscului fara sa ai vreun simptom pe altii, persoane la care tii sau pe care nu le cunosti, indirect.Problema nu va fi gravitatea virusului in sine, cat faptul ca in caz de forme moderate sau mai grele nu o sa ai ajutor medical! Este pacat, pentru o perioada de 1 luna 2, 3 cat va dura.Colegul @kristi22222 are dreptate desi stiu ca poti face asta si sa fii mai in siguranta decat daca iei o paine de la supermarket. Dar.. consider ca este moral corect sa respectam niste reguli elementare.Legat de voi... banuiesc ca este o perioada grea dar si daca te imbolnavesti tot o sa stai (gen sa nu mai lucrezi), asa ca mai bine stai sanatos o luna decat sa stai bolnav o luna. Sunt altii care sunt obligati sa stea, nu au avut de ales. Va fi greu pentru toti, sper sa trecem bine peste asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum